Sharing on Saturday deel 36

Welkom bij weer een nieuwe Sharing on Saturday! Deze week heb ik weer heel veel leuke dingen voor jullie verzameld die ik de afgelopen week heb ontdekt. Zo wil ik jullie iets vertellen over een leuke winactie in samenwerking met Bol.com, features in de Metro, Beau Monde en op RTL Boulevard, mooie koperkleurige woonitems voor weinig en wéér een voordelige NS dagkaartactie, dit keer bij Blokker. Lezen jullie mee?

Review Serena’s Stijlgids en win een D&G make-up pakket

dolce & gabanna beauty_09Van Bol.com kreeg ik laatst mooie Dolce & Gabbana producten opgestuurd waar ik een look mee heb gemaakt, zie dit artikel. Zwijmel je ook helemaal weg bij deze prachtige producten, dan heb ik leuk nieuws voor je, want je maakt NU kans om om al deze producten t.w.v. €150,- te winnen!

serena's stijlgids review_1Hoe maak je kans? Het is eigenlijk heel simpel, je hoeft alleen een review van Serena’s Stijlgids achter te laten op Bol.com. Vervolgens stuur je een e-mail met je gegevens (naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres) naar weblog@bol.com met als onderwerpregel ‘winactie Dolce & Gabbana’. Je kunt meedoen tot en met 9 mei 2015. De gelukkige winnaar krijgt op de eerste werkdag na afloop van de winactie bericht van Bol.com.

RTL Boulevard

Vrijdagavond was ik te zien bij RTL Boulevard over mijn boek, ontzettend gaaf! Op vrijdagmiddag kwam er hier een filmploeg thuis die me aan de tand voelde over mijn blog en over mijn boek en ook moest ik een beetje heen en weer lopen op de gallerij, haha! Superleuk om te doen.

Screen shot 2015-04-25 at 10.32.07 AMKlik hier voor mijn fragmentje.

Hulde, mijn naam staat goed geschreven! Zo grappig om ook Daphne en Fiona te horen kletsen over mij aan de desk. ‘Ze verdient BAKKEN met geld’. Toch wel een beetje onwerkelijk om zo in het nieuws te staan, hahaha! Ik hoop dat lekker veel mensen het hebben gezien en dat de interesse in mijn boek nog meer is aangewakkerd. Ik ben heel blij met het item, want dit is natuurlijk supergoede reclame!

Beau Monde

Screen shot 2015-04-25 at 8.31.27 AMIn de Leco issue van Beau Monde, die momenteel in de winkels ligt, staat een leuk stuk genaamd ‘Bloggers know best!’. Hier vertellen Mascha, Cynthia, Debbie en ik over onze favoriete beautyproducten en delen we nog wat tips & tricks. Deze Beau Monde editie is voor de échte beautylovers, dus sla je slag als je nog op zoek bent naar leuk leesvoer deze maand!

Metro

voetverwennerijLaatst werd ik geïnterviewd door Metro over voetverwennerij, want ja, de zomer komt er aan dus we kunnen weer met de voetjes bloot! Voor de mensen die het gemist hebben, via de afbeelding kunnen jullie alles nalezen. Ik ben vooral heel blij met de mooie foto die ze hebben uitgekozen voor erbij!

Koperkleurige woonitems bij Xenos

koperkleur bij xenosWeten jullie nog mijn mooie Bloomingville geometrische kaarsenhouder in koperkleur? Bij Xenos hebben ze nu EINDELIJK een supermooie dupe. Al eerder verschenen er soortgelijke items, maar dan in zwart of nét in een andere vorm, maar deze dupe van Xenos is echt voor 99% hetzelfde. En stukken goedkoper! Lieve lezeressen stuurde me deze foto’s toe, en als ik het goed zie, ben je voor €5,99 al klaar. Wow, en ik zie nog veel meer leuks in koperkleur liggen! Ik ga zometeen na mijn ontbijt meteen richting Xenos. Wat ziet het er mooi en luxueus uit. Mocht je nog op zoek zijn naar mooie, luxe ogende woonitems, dan zeker even een bezoekje brengen aan de Xenos dus.

Who’s excited? I AM!

Winnaressen Hunkemöller

hunkemollerEen hele poos geleden alweer konden jullie meedoen aan een winactie waarbij je kans maakte op gifts cards van Hunkemöller t.w.v. €100 en €250. Normaal gesproken nemen we gewoon contact op met de winnaressen via de mail en is de winactie bij deze afgesloten, maar ik zag wat nare reacties van lezeressen die nog geen uitslag hadden gezien en dachten dat het doorgestoken kaart was. Dat is dus niet zo, want de gelukkige winnaars zijn Diane (€100) en Roos (€250). Diane heeft haar giftcard al ontvangen en die van Roos is onderweg. Ik moet toegeven dat het soms wat langer duurt voordat ik winnaressen uitkies omdat ik erg druk ben, en het verzenden van de prijs schiet er ook wel eens bij in, maar doorgestoken kaart? Daar doe ik niet aan mee. Ik hoop dat jullie begrijpen dat ik niet van elke winactie uitslag een melding kan maken, maar nu ik merk dat jullie het toch wel prettig vinden om te weten hoe en wat ga ik eens nadenken over hoe ik dit het beste moet gaan aanpakken, misschien gewoon een aparte pagina aanmaken met uitslagen (heb ik wel eens gezien op een site). Ik kom er nog op terug in elk geval en Diane en Roos, van harte met jullie prijs! Heel veel shopplezier gewenst!

NS dagkaartje voor €14,95

NS treinkaartje voordeligHij is er weer, de kaart waarmee je in één klap heel veel geld kunt besparen op treinreizen binnen Nederland. Bestel snel je NS dagkaart voor slechts €14,95 bij Blokker, want het kan alleen vandaag en morgen tot 17u nog, en op=op! Met dit kaartje kun je reizen t/m 14 juni door heel Nederland buiten de spitstijden (doordeweeks voor 6:30, tussen 9.00 en 16:00, na 18:30, op zaterdag en zondag de hele dag). Echter is er wel een trucje om een trein na 16u te pakken, las ik in een comment:

Je kunt er WEL mee reizen tussen 16.00 en 18.30 als je maar VOOR 16.00 uur incheckt. Je kan niet inchecken in deze periode, maar als je om 15.55 uur incheckt mag je daarna zonder problemen de trein in. Zodra het 16.00 uur is kun je tot 18.30 niet meer inchecken en mag je niet meer mee. Pas op: Inchecken is alleen geldig als je daarna binnen 35 min op dat station in een trein stapt, dus om 13.00 uur inchecken en om 17.00 vertrekken levert je een boete op.

Kijk, dat soort slimme trucjes daar houd ik van!

Let op: de kaart is niet geldig op Koningsdag 27 april 2015. Aangezien de tickets niet op naam staan zijn ze ook ideaal om er meerdere in te slaan en ze cadeau te doen aan familie en vrienden. Bestel je voordelige NS dagkaartje hier.

Zo, dat was het voor voor deze week. Heb je zelf nog een leuk nieuwtje, een geweldige aanbieding gespot, een evenement wat je ons niet wilt onthouden of een te gekke gadget, snack of drankje ontdekt? Deel het dan zeker bij de comments.

After all, sharing is caring <3

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

59 Reacties

 1. 30 april 2015 / donderdag, 30 april 2015

  Wat een super reclame voor je boek, het is je gegunt!

 2. 27 april 2015 / maandag, 27 april 2015

  Wat leuk voor je, al die exposure :)

 3. 26 april 2015 / zondag, 26 april 2015

  Leuk leuk leuk! Het gaat zo lekker met jou, je verdient het zo! De trein kaartjes heb ik in de pocket;-). A.s. woensdag ga ik ze gebruiken, want ik heb een boek lancering van een hele leuke dame… ;-). Big kiss!

 4. 26 april 2015 / zondag, 26 april 2015

  Ik vind het zo leuk om te zien hoe jij en al die andere bloggers zo hard bezig zijn met het bouwen van jullie carriere. Bewonder ik echt! En tegelijkertijd is het een inspiratie.

  By the way, ik ren vandaag even naar de Xenos voor wat mooie koperkleurige items denk ik :)))

  x Rowan

 5. 26 april 2015 / zondag, 26 april 2015

  Oeh de spulletjes bij xenos zien er goed uit! Gelukkig heb ik nog een cadeau bon liggen! En heel gaaf dat je zo veel in de publiciteit stond deze week

 6. Roos
  25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

  Leuk artikel weer! voel me vereerd om een plekje te hebben in deze blogpost <3 nogmaals super super bedankt, ik ben er zo onwijs blij mee! You made my week! (Die niet fijn was door de nodige examenstress)
  Liefs!

  • Serena
   Auteur
   26 april 2015 / zondag, 26 april 2015

   Ah, nou het is je van harte gegund Roos, lekker shoppen bij de Hunkemöller!!

 7. 25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

  iK was vandaag nog bij de Xenos maar het filiaal bij ons heeft zeker niet alles wat op jou foto staat helaas! ik heb 2 items kunnen scoren maar ben daar echt heel happy mee. Wat leuk je stijlgids, trots zeker! knap van je :)

 8. 25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

  Wat een leuke sharing, blij dat je zoveel aandacht krijgt
  voor je boek, verdien je echt!
  xx

 9. 25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

  Wat een enorm leuke sharing saturday weer. Echt tof dat je steeds vaker op televisie en in kranten/tijdschriften komt. Dat verdien je echt!

 10. 25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

  Nog een tip met betrekking tot de treinkaartjes, of met een dalurenkaart reizen: je kunt tot vijf minuten na de laatste inchecktijd nog met korting inchecken! Hoorde ik laatst van een conducteur, en ja hoor, om 16:04 kreeg ik gewoon nog korting. ‘s Morgens om 06:35 zal dat ook zo zijn, dus dat geeft iets meer speling!

  • Serena
   Auteur
   26 april 2015 / zondag, 26 april 2015

   OH! Nou dit is nog handiger om te weten!

   NS HACKS!

 11. Jo
  25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

  Ik heb vandaag de Alluring Rose blush van Max Factor gekocht naar aanleiding van je tutorial. Dat ik een product koop omdat een blogger het aanraad, gebeurt niet heel vaak moet ik toegeven, eigenlijk bijna nooit. Maar ik ben er super blij mee, geweldige aankoop dus dank je wel!

 12. 25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

  Jaa de koper spulletjes van Xenos zijn harstikke leuk! Zelf heb ik al van de week geometrische kaarsenhouder gekocht :-)

 13. 25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

  Leuke blogpost weer! :-) Hopelijk maak ik kans op de D&G make-up pakket!

 14. Marion
  25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

  Dit heeft niets te maken met de Sharing on Saturday, maar ik wou je gewoon even bedanken voor alle inspirerende artikelen die je post, Serena!
  Vooral nu moederdag er zit aan te komen: de voobije twee jaar gaf ik telkens een fotoalbum met tekeningen, knutselwerkjes en foto’s zoals jij het voortoonde, en mijn mama was er superblij mee! Dus bij deze: dikke merci (:

  • Serena
   Auteur
   25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

   Wat lief en leuk om te lezen Marion, dankjewel voor je compliment! Ik zit al te brainstormen op een Moederdag idee voor dit jaar, maar heb al wat leuke ideeën :) Die zien jullie tzt op de blog verschijnen, uiteraard!

 15. Syl
  25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

  Ja koperkleurige spulletjes bij Xenos heb ik ook gezien!
  Goed dat je nog even reageert op de negatieve winactie-comments.

 16. 25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

  Leuk! Super leuke winactie, ik heb direct meegedaan. Ik wil je boek sowieso gaan bestellen!

 17. 25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

  Leuk artikel weer, alleen jammer dat ke het boek moet kopen on te reviewen en te kunnen winnen ;)

  • Serena
   Auteur
   25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

   Hoezo is dat jammer? Dan ben je een sowieso een leuk boek rijker, of je nu wint of niet!

   Nee, zonder dollen, ik snap wat je bedoeld hoor. Het was ook meer voor de mensen die het boek toch al in huis hebben, dat ze weten dat ze ook nog eens kans maken op mooie prijzen door een review achter te laten. Een kleine moeite, en vrij grote kans op winnen! Zoals je weet komen hier regelmatig winacties voorbij waarbij je alleen een comment hoeft achter te laten. Dus er komt vast wel weer wat leuks voorbij waaraan jij ook kunt deelnemen!

   liefs, Serena.

 18. 25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

  wauw de kaarsenhouder is echt zo mooi!
  x

 19. Petra
  25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

  De rechter foto van de xenos kandelaar had ik gestuurd. Maar de prijs die je ziet is van de grotere er boven. De bloomingville lookalike is zelfs maar 4,95! de koper afdeling van xenos is echt geweldig! Ik mag van mezelf niet meer langsgaan want anders koop ik alles haha!

  Ik vond je stukje bij rtl boulevard echt heel leuk! Ze hadden er een mooi filmpje van gemaakt. Goede promotie voor je boek! En je boek is echt geweldig! Ik kan het nietvaak genoeg zeggen.

  • Serena
   Auteur
   25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

   Je bent echt een heldin, dank voor de foto, ik vind het zo fijn als lezers met me meedenken en me helpen! Ik ben dus net naar de Xenos gegaan en je raad het nooit: ik ging voor koperen items en loop de winkel uit ZONDER koper maar wel met allemaal andere leuke dingen. Heb voor 85 euro geshopt, hahaha! Ik ga dus zo een Xenos shoplog opnemen :D

 20. 25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

  Lekker veel exposure voor je nu! Wat goed :-) Maar ik kan me wel inbeelden dat het ook beetje raar voelt.

 21. 25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

  Handige tips! Een vriendin van me is net gaan samenwonen en ze wilt kopere woonitems in haar huis, dus heb het gelijk tegen haar gezegd!

  x

 22. 25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

  Zo jammer dat er geen Xenos in België zit!

  • Serena
   Auteur
   25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

   Ah, inderdaad! Kan je ook niet online bestellen?

 23. 25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

  Die woonaccessoires bij Xenos, ik kwijl en ren nu naar de stad hihi!

 24. 25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

  Wat sta je in veel bladen en op TV! Ik ga zeker meedoen met de winactie, je boek is echt prachtig!
  Liefs, Iris

  • Serena
   Auteur
   25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

   Ik zag je review, bedankt voor je mooie, lovende woorden!

 25. 25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

  Leuk al die artikelen! En ik kan niet wachten om naar de Xenos te gaan, ziet er héél veelbelovend uit!

 26. 25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

  Serena! Wat ga jij lekker zeg! een boek, metro, RTL… zoo gaaf!! ga zo door!!!

 27. 25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

  Leuk en wauw wat gaat het tof met je boek Serena! Ik zou hem ook zo graag willen haha! Veel Liefs

 28. 25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

  Leuk al die publiciteit voor je boek, maar ook voor je blog. Met goed gespelde namen dit keer. Ik vind koperkleurige details in het interieur prachtig, maar ik wil het niet te druk maken. Dus heb ik me ingehouden, maar nu het bij de Xenos ligt ga ik denk ik toch wel wat kopen.

 29. 25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

  Leuke nieuwtjes allemaal! De koperitems zien er erg mooi uit!

 30. 25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

  Hartstikke leuk voor je, al die reclame voor je boek. Laat die verkoopcijfers maar stijgennnn ;-)

 31. 25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

  OMG, die koper kleurige items. Ik ben nu ook aan het ontbijten en ik ga zometeen direct naar de Xenos, haha! xo

 32. 25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

  wat sta je weer veel in het nieuws, goed hoor! Ben meteen het stukje van rtl boulevard terug gaan kijken

 33. 25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

  Leuke SOS weer.

  Ik heb jouw stijlgids binnen en ga er vandaag in beginnen, so excited!

  • Serena
   Auteur
   25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

   Ik zag het op je blog, ben zo benieuwd wat je er van zal vinden Nesrin! En hmmmm, die Tony erbij, heerlijk! PS Keyboard Cat is awesome.

   • 25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

    Dank je wel!

    Oh die kat. Tranen in mijn ogen. Te grappig.

    Ik ben begonnen in jouw boek en zal er een blogpost aan wijden.

 34. 25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

  Ik heb het dagkaartje al gebruikt haha

 35. Roos
  25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

  Is de gewonen kaart van Roos al verzonden? Want ik heet ook Roos. En ik had als naam vgm ook gewoon Roos ingevuld

  • Roos
   25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

   Ow ik he. Het nog een keer gelezen. Ik begrijp er uit dat je al met hun contact hebt gehad. Groetjes

  • Serena
   Auteur
   25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

   Ah, sorry voor de verwarring. Roos is inderdaad al gemaild en we hebben haar adresgegevens, dus Hunkemöller gaat na het weekend de kaart versturen hoorde ik. Sorry dat jij het niet bent geworden, maar er komen geregeld winacties voorbij dus geef nooit op! :)

 36. 25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

  Wat gaaf al die media aandacht!

 37. 25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

  Leuk zeg, al die publiciteit! Gaaf! :)

  Ik vind al die items bij Xenos echt prachtig. Vaak zie ik ze ook in andere tijdschriften etc. maar dan zijn ze zo duur dat ik ze eigenlijk niet meer wil kopen.. Deze zijn beter betaalbaar en ook heel mooi. :) Bedankt voor de tip!
  Fijn weekend!

 38. 25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

  Leuk om je te zien in RTL Boulevard! En wat tof al die publicaties in tijdschriften!

 39. Julia
  25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

  Natuurlijk heb ik meegedaan aan je winactie. Ik wil graag aan iedereen laten weten hoe goed ik je boek vind en mensen laten meegenieten! Ik hoop ook dat ik win aangezien ik niet echt veel budget heb voor make up. Maar ik gun het iedereen! :)

 40. Lieke
  25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

  Leuke Sharing on Saturday!
  Ik zag je gisteren in RTL Boulevard, echt een leuk stukje vond ik het :D
  En gaaf dat je zo goed aan de weg timmert, ik gun je al het succes! :)

 41. Irene
  25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

  Hi Serena, leuk artikel weer! Even een tip: het fragment van RTL boulevard opent niet in een nieuw tabblad. Het is makkelijker (en zorgt ervoor dat mensen op Beautylab blijven) als je t in een een nieuw tabblad laat openen, zoals de link het ‘losse item’.

  Leuk dat je zoveel in de media komt! Geniet ervan en een fijn weekend!

  • Serena
   Auteur
   25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

   hi Irene, bedankt voor de tip! Ik wist niet dat de embed code opende in hun website, maar heb het nu even aangepast omdat ik anders lezers kwijt raak aan RTL gemist, haha! Dank!

 42. Eliska
  25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

  Leuk weer, ik moet nog steeds het boek bestellen ik hou heel erg ervan om dingen zelf te maken! :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *