Sharing on Saturday deel 35

Welkom bij weer een nieuwe Sharing on Saturday! Deze week heb ik weer heel veel leuke dingen voor jullie verzameld die ik de afgelopen week heb ontdekt. Zo wil ik jullie iets vertellen over mijn nieuwe AWESOME flamingo blouse, mijn nieuwe AWESOME mes, mijn nieuwe AWESOME laboratorium glaswerk (ja, ik heb mijn erlenmeyers aangevuld) en nog veel meer leuke dingen die er afgelopen week zijn gebeurd!

Ik was bij EditieNL!

Yes, afgelopen week verscheen ik weer eens op TV en dit keer liet ik mijn striae zien aan kijkend Nederland. Iets om me voor te schamen? Helemaal niet. Bijna iedere vrouw die ik ken heeft striae en ik vind het net zoiets normaals als sproetjes of moedervlekken. Toch is het elk voorjaar en elke zomer weer een issue voor een groot deel van de vrouwen. De laatste weken zien we echter veel meer ‘pro-striae’ bewegingen ontstaan. Vrouwen die trots foto’s van hun strepen delen op social media. En terecht, want op deze manier kunnen we er samen voor zorgen dat striae gewoon geaccepteerd wordt en dat niemand zich er voor hoeft te schamen.

In EditieNL zijn een deskundige huidarts en ik aan het woord over striae;

Kanttekening; yes, ik weet dat er Serena Vernon wordt gezegd en dat het er staat. Een beetje jammer weer, van RTL. Alsnog erg gaaf dat ze mij aan het woord hebben gelaten over striae!

Vlijmscherp koksmes van IKEA

awesome new stuff_5Vorige week waren mijn moeder en ik bij IKEA en zoals altijd gaan we voor twee dingen en komen we terug met een shitload aan andere dingen waarvan we van te voren niet wisten dat we het nodig hadden. Bij de keukenafdeling zagen we messen hangen en mama zei ‘misschien moet je eens een keer een goed mes hebben’. We hebben samen ooit een YouTube video gekeken van een professionele chef die uitlegt waarom je in feite maar één goed mes nodig hebt. Ik koos een vrij groot mes uit die leek op de afmetingen die de chef zelf ook had. En hoewel dit geen Japanse kwaliteit is, of een mes van een ander professioneel messenmerk, ben ik echt zéér tevreden over dit mes.

Het is echt vlijmscherp en tijdens het snijden maakt het soms zo’n ‘FLUNG’ geluidje, alsof ik aan het zwaardvechten ben. Snijden van kipfilet, uien, groente en eigenlijk alles is nu veel makkelijker en daarom ook leuker. Dit mes heet Vörda en kost €5,99. Een goede prijs voor een goed, vlijmscherp mes. Ik ben er echt heel blij mee! Ik weet dat er ook messen zijn van rond de €100 die vast en zeker nog veel beter zijn, en ik denk dat ik die in de toekomst nog wel een keer zal gaan aanschaffen, maar tot die tijd ben ik superblij met mijn Ikea koksmesje! Echt een aanrader.

Nieuw laboratoriumglaswerk

awesome new stuff_4 Vorige week liet ik jullie mijn nieuwe erlenmeyers zien die ik kocht bij ‘All the luck in the world’ aan de Zadelstraat in Utrecht. Vandaag laat ik jullie mijn aanvulling zien: bekerglaasjes gekocht bij Sissy Boy. Ik liep langs de store op Rotterdam CS en wow, wat hebben ze daar toch altijd veel leuks! Ik ben blij dat Sissy Boy zo’n 2 jaar geleden het roer om heeft gegooid. Nu is het echt een lifestyle/concept store-achtige winkel en verkopen ze er – naar mijn idee – veel leukere spullen. Mocht je de winkel niet kennen, loop dan echt eens een keer binnen. Je vindt er altijd wel iets leuks en zeker als je op zoek bent naar een cadeautje.

awesome new stuff_3De grote maatbeker kostte €7,95 en de kleinere €6,95 en ze zijn een leuke aanvulling op de erlenmeyers die ik al had. Zo bij elkaar staat het echt heel gaaf! Ik ga ze in mijn home office neerzetten zodra ik het daar heb opgeruimd en ingericht. Bovendien zijn de maatbekers leuk om je make-up kwasten in te bewaren, dat zie je ook bij de MAC counters. De kleine maat is daarvoor het meest geschikt. Bij Sissy Boy hebben ze trouwens ook erlenmeyers, dus mocht je ook leuke laboratoriumvaasjes in huis willen halen, ga dan zeker eens langs Sissy Boy!

Awesome blouse is awesome

awesome new stuff_1 Kon het niet laten. Bij Sissy Boy spotte ik ook deze geweldige blouse met flamingoprint en hoewel hij best prijzig was (€80) heb ik het toch gedaan. I LOVE FLAMINGO! Ik houd van alles wat tropisch is, ik word er gewoon zo blij van! Ik weet nog niet hoe ik deze blouse ga combineren, maar jullie zien hem vanzelf wel voorbij komen op Instagram, denk ik.

awesome new stuff_2Naast deze blouse hadden ze ook T-shirtjes met flamingoprint, in het wit en in het babyblauw. Ik heb het net even opgezocht in de webshop, klik hier. Ze zijn €40 dus een stuk goedkoper dan de blouse, maar voor een T-shirt alsnog vrij prijzig. Mocht je dus op zoek zijn naar een mooie blouse of Tee met flamingo’s, dan weet je waar je moet zijn!

Food Hotspots Utrecht

foodhotspot_utrecht02Vorige week zijn mijn zusjes en ik naar Utrecht gegaan om de leukste food hotspots voor jullie op de foto te zetten! Er zijn er uiteraard nog veel meer, dus we moesten maar snel eens teruggaan. Onze eerste 6 food hotspots staan in elk geval op Travellab.nl, dus ga je binnenkort shoppen in Utrecht of woon je er in de buurt en ben je op zoek naar nieuwe, leuke tentjes lees dan zeker ons artikel even door. UTEREGGGGG!

Efficiënt je toilettas inpakken doe je zo!

zo-pak-je-efficient-je-toilettas-in_09 (1)Hoe? Ik laat het je zien in mijn nieuwste artikel op Travellab, waar ik in dit toilettasje zo’n 28 items heb gepropt, voldoende voor zo’n 2 weken vakantie. Bovendien kun je dit tasje meenemen in je handbagage, dus ideaal voor budgetflights. Benieuwd hoe ik dat voor elkaar krijg, zo compact? Klik dan hier voor mijn tips & tricks. Happy travelling!

Ik was bij Fun X Radio

Vrijdagochtend was ik te gast bij Fun X Radio, waar ik flink aan de tand werd gevoeld door Fernando. Heb je het gemist?

Hier kun je het fragment terugluisteren:

Serena’s Stijlgids verkrijgbaar vanaf 21 april

De levering van mijn boek Serena’s Stijlgids had een dagje vertraging, en met het weekend ertussen betekent dit dat ze pas maandagmiddag/dinsdag de boekhandels in stromen en worden verzonden naar de mensen die het boek in pre-order hadden staan. Nog een paar daagjes geduld dus, maar… ik heb de boeken gisteren opgehaald en het is echt de moeite waard om op te wachten!

Ik vind het ZO’N GAAF boek, al zeg ik het zelf, het is echt zo’n heerlijk inspirationeel boek waar je handen van gaan jeuken, zo graag wil je tijdens het lezen aan de slag. Ik ben onwijs benieuwd wat jullie er van zullen vinden. Ik vind het zo spannend! Ik ben er in elk geval supertrots op en zondag ga ik jullie er meer over vertellen. Wil je het boek ook vast pre-orderen zodat je het als één van de eersten in huis hebt? Dat kan via deze link van bol.com.

Zo, dat was het voor voor deze week. Heb je zelf nog een leuk nieuwtje, een geweldige aanbieding gespot, een evenement wat je ons niet wilt onthouden of een te gekke gadget, snack of drankje ontdekt? Deel het dan zeker bij de comments.

After all, sharing is caring <3

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

72 Reacties

 1. Floor
  24 april 2015 / vrijdag, 24 april 2015

  Hoi Serena, misschien heb je de tip al vaker gekregen, maar ik zag bij Xenos vandaag een heleboel koperkleurige artikelen! Onder andere een look-a-like van jouw theelichthouder van Bloomingville. Misschien een leuke tip voor een volgend artikel :).

 2. Natasja
  24 april 2015 / vrijdag, 24 april 2015

  Hoi Serena, zou je een review willen maken van de Veet Spawax? Ik ben hier heel benieuwd naar! Kan er online nog geen reviews van vinden. Zou veel geld schelen ipv de waxsalons.

 3. 23 april 2015 / donderdag, 23 april 2015

  RTL moet de volgende keer beter hun huiswerk doen wat namen betreft haha! Wel tof dat ze jou erin verwerkt hebben :)

 4. Evy
  23 april 2015 / donderdag, 23 april 2015

  Hoi Serena!

  Is er ook een webshop waar je lab glaswerk kunt kopen?
  Ik heb nu al wat erlenmeyers staan die ik bij mijn opleiding heb meegekregen :), maar ik zou er nog wel meer willen!
  xx

 5. Daisy
  22 april 2015 / woensdag, 22 april 2015

  Leuk blousje!
  Ongeveer het zelfde blousje maar dan voor de helft van de prijs bij N01fashion zoek maar is op op Facebook, ze verzenden ook geloof ik.

  XD

 6. 20 april 2015 / maandag, 20 april 2015

  wat stom dat ze net bij jou je naam weer verkeerd hebben (net als in dat tijdschrift laatst) zou ook echt iets voor mij zijn! Haha door jou heb ik trouwens wel weer zin om naar de IKEA te gaan, omdat ik voor mijn gevoel nu ook echt heel erg een nieuw mes nodig heb hahaha!

 7. katrien
  20 april 2015 / maandag, 20 april 2015

  Wij hebben ook dat mes van ikea en een maatje kleiner. Wij zijn er ook heel tevreden van ! :)

 8. m
  19 april 2015 / zondag, 19 april 2015

  weer een leuk artikel serena! ik check je site elke dag, maar vandaag kreeg ik een vreemde pop up die mijn add block ook niet tegen kon houden
  http://www.online-enquete.htm1.pw/5o/srv.php?kw=d3d3LmJlYXV0eWxhYi5ubA== ik weet niet of dit een of andere bug is op je site, maar er staat dat je prijzen kan winnen door een enquete van 4 vragen in te vullen… wilde je dit even laten weten! :)

  • Serena
   Auteur
   19 april 2015 / zondag, 19 april 2015

   Bedankt voor de melding, ik ga eens kijken wat dit nu weer is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *