Sharing on Saturday deel 34

Welkom bij weer een nieuwe Sharing on Saturday! Deze week heb ik weer heel veel leuke dingen voor jullie verzameld die ik de afgelopen week heb ontdekt. Zo wil ik jullie iets vertellen over een handige kaars-aansteek-tip, leuke vermeldingen in de magazines Fashionista en Cosmo, superleuke #staytropical stuff bij ZEEMAN (!), veel korting op mascara, een winactie waarbij je een goedgevulde en toffe backpack kunt winnen en mijn nieuwste bloemenvaasjes waar de inner-nerd in mij heel erg blij mee is!

Kaars aansteken met satéprikker of spaghetti

sateprikker om kaarsen mee aan te steken_1Soms is je (geur)kaars bijna tot op de bodem opgebrand, zodat je er nét niet meer goed bij kunt komen met de aansteker zonder je vingers te branden (ja, ik spreek uit ervaring ja). Oplossing: steek eerst een satéprikker aan, of een spriet spaghetti, en steek hier je kaarsen mee aan. Ideaal! Soms zijn mijn aanstekers en lucifers op en dan doe ik het ook op deze manier, dan steek ik de satéprikker aan bij het gasfornuis. Ik voelde me echt een McGuyver toen ik dit bedacht, maar later zag ik dat deze methode al heel lang bestaat. Toch wilde ik het even delen voor de mensen die het misschien nog niet wisten!

Travellab staat in Fashionista magazine!

11142374_1618037018416289_1524701662_nOnze eerste publicatie is een feit! Het nieuwste nummer van Fashionista magazine gaat over zusjes, een uitstekende gelegenheid, zo vond de redactie, om de zusjes Verbon eens flink aan de tand te voelen over hun gezamenlijke blog Travellab. Naast onze reisblog gaat het ook over onze band en over onze samenwerking, want, is het juist makkelijk of moeilijk om zowel samen te werken én familie van elkaar te zijn? Je leest het in de nieuwste Fashionista!

Ici paris XL 40% korting op mascara’s

guerlain cils d'enfer waterproof mascaraHet is weer zo ver, t/m 12 april genieten we van maar liefst 40% korting op alle mascara’s bij Ici Paris XL! Ideaal, want dit is HET moment om nu eens eindelijk die dure high end mascara’s in te slaan. Of die ene mascara uit te proberen met dat bijzondere borsteltje, waar je zo veel goeds over hebt gelezen. Of om je mascara stash weer bij te vullen. Zelf heb ik nog een voorraadje Guerlain mascara’s van de laatste 40% kortingsactie, dus ik ben verzadigd, maar ik wilde deze actie jullie zeker niet onthouden.

Travellab winactie

travellab-winactie_2 (1) Op onze reisblog Travellab.nl verloten we momenteel twee superleuke rugzakken (eentje met tropische print van Mi-Pac en eentje van Herschell met stoere legenprint) mét inhoud. De rugzakken zijn gevuld met een 100% Antwerpen reisgids, notitieboekje, waterfles, zomers geurtje en luxe zonnebrandproducten en hebben een waarde van €150,-. Wil je kans maken op deze fashionable backpacks zodat je voortaan in style kunt reizen? Ga dan naar Travellab.nl en doe mee!

Laboratorium glaswerk

laboratorium glaswerk_3 laboratorium glaswerk_2Afgelopen donderdag waren mijn zusjes en ik Utrecht ingedoken op zoek naar de leukste food- en fashion hotspots! De fashion hotspots komen begin volgende maand op Beautylab te staan en de food hotspots delen we komende dinsdag op Travellab, dan weten jullie dat vast! Tijdens het hotspotten zag ik deze geweldige erlenmeyers staan bij de winkel ‘All the luck in the world‘. Dit winkeltje zit in zowel Utrecht als Amsterdam. Omdat ik een laboratoriumachtergrond heb begon mijn inner-nerd uiteraard op hol te slaan dus rekende ik dit leuke laboratoriumglaswerk af. Ze staan nu in mijn thuiskantoor als bloemenvaasjes, onwijs leuk! En op deze manier heb ik daadwerkelijk een beautyLAB. De prijs van de grote erlenmeyer is €15 en de kleine kostte €7,50. Moest het vast even met jullie delen, vind ze zo leuk!

En hoe gaat het met de varentjes?

laboratorium glaswerk_1En voor de geïnteresseerden, de umbrella varen-bladeren zijn nog steeds groen! Ze zijn wel ingedroogd, maar zien er nog prima uit. En dit is 2 weken na het maken van de Tropical Wall Art DIY.

 

Tropische spulletjes bij Zeeman

Schermafbeelding 2015-04-10 om 23.56.34zeeman tropische spullenEen lezeres had me al getipt en nu ik de shoplog van mijn zusje Tara heb gezien weet ik het zeker: morgen ga ik naar Zeeman en koop ik de hele tent op! Ze hebben er superleuke en mooie dingetjes voor in huis. Ovenwanten, pannenlappen en theedoeken met ananasprint, servetjes met watermeloenprint, mooie ombre onderzetters en dekbedovertrekken, kussens met tropische prints en papegaaien, lichtslingers voor op mijn balkon, en ga zo maar door. Te veel leuks om op te noemen. En dat alles voor zachte prijsjes, zoals we van Zeeman gewend zijn. Ik vind het er echt gezellig en kleurrijk uitzien, moest het even delen!

3 x in de Cosmo!

Beautylab wordt zo nu en dan vermeld in diverse magazines en kranten, maar ik ben nog nooit 3 keer in hetzelfde tijdschrift vermeld, wow! Dankzij Lin van T, die zo lief was om de pagina’s voor me in te scannen, kan ik het jullie vast laten zien. Dankjewel, Lin!

cosmo boekIn het grote beautynummer van Cosmo wordt mijn boek Serena’s Stijlgids vermeld op pagina 12. Let op, het boek is inmiddels €22,50 in plaats van €25 en is via Bol.com te pre-orderen via deze link. Op 17 april (bijna!) ligt ‘ie in de winkels! Spannend!

cosmo shoot Ook sta ik er samen met Cynthia van Miss Lipgloss in! We hadden zo’n twee maanden geleden (toen het nog verre van warm en zonnig was) een duoshoot in Amsterdam Noord. Liepen we dan, in korte rokjes! Gelukkig was het zo gezellig dat je niet ziet dat ik het stiekem heel koud had, haha! Ik vind onze kleding echt heel leuk, het matcht goed bij elkaar. Ik ben verliefd op het jasje dat Cynthia draagt en op de palmboompjesrok die ik zelf aanheb.

cosmo003kleinAnd last but not least, mijn favoriete beautyspots in het buitenland! En tja.. jullie zien het misschien al. Hier ging iets compleet fout. Er zijn wel eens foutjes gemaakt met mijn bezoekersaantallen of mijn linknaam, maar dat er een verkeerde foto bij een artikel staat is echt een primeur. Hoe kan zoiets gebeuren, vraag je je af?

Ik heb deze foto van Rocky Barnes een keer op mijn Instagram geplaatst omdat ik haar highlights zo mooi vond. Kort daarna nam ik mijn balayage. Ik denk dat een onoplettende medewerker snel naar mijn instagram account is gegaan en de eerste de beste ‘selfie’ er vanaf heeft geplukt. Toch vreemd, want er staan zo’n 88,000 selfies van MIJ op mijn account en slechts eentje van Rocky, maar goed. Ik heb al eventjes gebeld met Cosmo, want ik wilde er wel melding van maken, maar kan er achteraf alleen maar om lachen! Echt, dit soort dingen lijken alleen mij te overkomen! Het is wel echt een blunder van Cosmo, maar what ya gonna do? Ik vind het al lang leuk dat ik maar liefst 3 keer (of nou ja, 2 x en 1 x met identiteitsfraude) in de Cosmo sta!

Zo, dat was het voor voor deze week. Heb je zelf nog een leuk nieuwtje, een geweldige aanbieding gespot, een evenement wat je ons niet wilt onthouden of een te gekke gadget, snack of drankje ontdekt? Deel het dan zeker bij de comments.

After all, sharing is caring <3

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

68 Reacties

 1. 14 april 2015 / dinsdag, 14 april 2015

  Haha, ik wilde al zeggen dat je onherkenbaar lijkt op die foto in Cosmo. Maar dat klopt dus ;) Wel tof dat je er 3x in staat!

 2. lousaa
  13 april 2015 / maandag, 13 april 2015

  Bizar. Geeft maar weer aan dat de mensen van cosmo hun werk op het inhoudelijke vlak niet zo serieus nemen. Verbaast me niks eerlijk gezegd.

 3. P.
  13 april 2015 / maandag, 13 april 2015

  Leuk! Ik zag je al voorbij komen in de cosmo :). En haalde ook een wenkbrauw op bij het zien van het fotootje haha.

 4. 13 april 2015 / maandag, 13 april 2015

  Ik ben al gaan inslaan bij Zeeman, leuke spullen hebben ze daar inderdaad plots!

 5. Iva
  12 april 2015 / zondag, 12 april 2015

  De theedoeken van Zeeman zijn de beste! Echt, die drogen tenminste gewoon goed. Ik heb diverse, maar die van Zeeman zijn het oudst, maar ook het fijnst.

 6. 12 april 2015 / zondag, 12 april 2015

  Waauw maar liefst 3x in de cosmo! Die foto van jou en cynthia is echt heel erg leuk. Je straalt helemaal!

 7. Farida
  12 april 2015 / zondag, 12 april 2015

  Van alle blogs die ik de afgelopen jaren heb gelezen zijn alleen jij en vera die ik nog elke weekend check. Ik kan zien dat je weer leķker in je vel zit en dat je straalt het uit!

 8. 12 april 2015 / zondag, 12 april 2015

  Leuke Sharing on Saturday weer! Ik heb zelf ook erlemeyers als vaasjes in mijn huisje staan, alleen ik heb er veren in gedaan ipv bloemen! xo

 9. Yara
  12 april 2015 / zondag, 12 april 2015

  T/m 12 april. Tot vandaag dus…….

 10. Shonie
  12 april 2015 / zondag, 12 april 2015

  Jeetje serena hebben ze gewoon een andere foto geplaatst

 11. Ikram
  12 april 2015 / zondag, 12 april 2015

  Die foto’s van de shoot samen met Cynthia zijn echt mooi geworden :) De make-up, het haar, de looks,… Alles matcht! :D

 12. 12 april 2015 / zondag, 12 april 2015

  Oeee wat leuk dat jr in zoveel tijdschriften staat! En die varentjes zijn echt schattig :)

 13. 11 april 2015 / zaterdag, 11 april 2015

  Ik heb laatst m’n vingers half verbrand omdat ik een van m’n lievelingskaarsen niet meer aankreeg, dus jouw tip komt als geroepen! :D

 14. Annika
  11 april 2015 / zaterdag, 11 april 2015

  Haha leuk, zo’n foute foto! Maar de andere twee artikelen zijn wel mooi, vooral die met Cynthia! Jullie kleren zijn inderdaad ontzettend leuk en zomers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *