Sharing on Saturday deel 33

Welkom bij weer een nieuwe Sharing on Saturday! Deze week heb ik weer heel veel leuke dingen voor jullie verzameld die ik de afgelopen week heb ontdekt. Zo wil ik jullie iets vertellen over een sfeervolle woonaccessoire, voordelige OPI lakjes, een dupe van mijn roségouden Bloomingville waxinelichthouder, goedkope NS treinkaartjes, lieve kleine Sloempie, mijn RTL Boulevard appearance en mijn top 5 droomeilanden!

Consol Solar Jar

glow jar_1Van de webshop Cadeau-Cadeau heb ik toch iets leuks gekregen, een Solar Jar! In feite is het een mooie glazen Mason Jar-achtige pot die je via het deksel op kunt laden op zonne-energie. Eén uur in de zon staat ongeveer gelijk aan één uur licht. Licht? Jawel, want in het deksel zit een lampje die de pot van binnenuit verlicht. Supermooi! De pot is ook nog eens waterdicht, dus ik heb hem bijvoorbeeld gevuld met water en een orchidee. Door het water krijg je een heel gaaf effect. Maar je kunt er ook andere decoraties in doen, zoals kleine beeldjes van een Eiffeltoren, veertjes, of maak er een terrarium van met vetplantjes. Of wat dacht je er van om het te vullen met leuke paaseitjes tijdens Pasen, of een mooie kerstdecoratie tijdens de Feestdagen.

glow jar_2De Solar Jar geeft een helder, fel licht af, maar toch blijft het heel sfeervol. Het is in elk geval fel genoeg om een boek bij te lezen, dus leuk en handig om bijvoorbeeld mee te nemen naar de camping! Ook leuk om een aantal Solar Jars bij elkaar op een lange eettafel te zetten, zowel voor binnen als buiten. Hoe gezellig om een warme zomeravond buiten te eten met deze op tafel?

Ook fijn om te weten; de Solar Jar wordt handgemaakt in Zuid-Afrika van gerecycled glas. Het is een fairtrade product waardoor zo’n 60 mensen uit de Townships geld verdienen om zichzelf en hun gezin te onderhouden. De Solar Jar kost €29,90 en is te koop via cadeau-cadeau.nl. Superleuk voor in je interieur, maar ook om cadeau te geven! Ik zou er in elk geval nog best een paar bij willen hebben :)

Bloomingville dupe

mason jar voorraadpot vaas_1Eén van de vragen die ik de laatste tijd erg veel krijg is waar ik toch dat leuke roségouden waxinelichthoudertje vandaan heb? Ik heb deze waxinelichthouder gekregen voor kerst, maar ik weet dat hij van het merk Bloomingville is, onder andere te koop via De Bijenkorf voor zo’n €20,-. Dat is natuurlijk niet niets, maar gelukkig spelen andere winkels daar nu slim op in. Van verschillende bezoekers heb ik gehoord dat soortgelijke exemplaren te koop zijn bij Praxis, Tiger.dk en Big Bazar voor zo’n €8. Ik heb geen online foto’s kunnen vinden, dus hoe ze er precies uitzien weet ik niet, maar het is wellicht de moeite waard om daar eens te gaan kijken. Zeker omdat ze minder dan de helft van de prijs zijn in vergelijking met die van Bloomingville! Als jullie me specifiekere prijzen kunnen vertellen, laat het dan zeker even weten bij de comments. Ook foto’s zijn welkom, mochten jullie ze al in huis hebben gehaald!

Cheap ass OPI nagellakjes!

1588404Bij Big Bazar hebben ze nog meer leuks, namelijk echte OPI nagellakken voor slechts €4,95 per stuk. En koop je er 3 stuks, dan betaal je slechts €12 en komen ze dus op €4 per stuk (jawel, rekenwonder hiero!). Deze actie loopt al een klein tijdje dus ik weet niet hoeveel moois er nog over is, maar je kunt altijd even gaan neuzen natuurlijk! De actie is alleen vandaag en morgen nog geldig zag ik, dus wacht niet te lang met naar de winkels gaan! Ik vind het jammer dat wij in Houten geen Big Bazar hebben, het is zo’n leuke winkel met leuke aanbiedingen. De dichtstbijzijnde zit in Nieuwegein, dus dat is op zich nog wel te doen natuurlijk! Moet er snel eens heen!

Voordelige NS retourtjes via HEMA

ns-dagretour-takeoverJawel, ze zijn er weer! Voordelige NS treinkaartjes! En nu zelfs in combinatie met een gratis koffie (of thee of andere warme drank) én gebak, en dat voor maar €18. Wacht, zei er iemand gratis gebak?! De dagretourtjes zijn te koop in de fysieke winkels en in de HEMA webshop t/m 12 april. Hier lees je verder alle voorwaarden (zoals hoe je aan dat gratis gebakje komt, GIMME GIMME!). Leuk als er een dagje shoppen of familiebezoekje op de planning staat! Scheelt je een hoop centjes!

Sloempie

sloempieToen Lorena a.k.a. Sloempie werd geboren, het tweede kindje van mijn nichtje en bestie Hester, overlaadde ik haar met een shitload aan Zara babykleertjes. Het is gewoon ZOOOOOO schattig en ik zag zo veel leuks! Allemaal leuke blousjes en jurkjes en rokjes en leggings en en en… te veel om op te noemen! Sloempie is eindelijk een beetje in haar kleding gegroeid en droeg voor het eerst mijn blousje! Hester combineerde het met een legging, ook van Zara. Kijk zo schattig! En dat witte pakje met kattengezichtje is ook van mij. Nu gaat ze elke keer een foto sturen als Sloempie wat van mijn gegeven kleertjes draagt, YES!

Mijn top 5 droomeilanden

hawaii sunset

Afgelopen week schreef ik weer een nieuw artikel voor Travellab! Ik heb nog heel veel plekken op mijn wish list staan die ik graag zo snel mogelijk zou bezoeken. Ik ben dol op eilanden! Van Terschelling tot Barbados en van Capri tot Curacao, alle eilanden die ik ooit bezocht ademen zo’n rustgevende, relaxte sfeer uit. Vandaag deel ik daarom met jullie mijn top 5 dromerige eilanden. Benieuwd welke eilanden ik echt graag wil bezoeken? Van de 5 zijn er 3 eilanden op slechts een paar uur vliegen van Nederland! Klik hier om het gehele artikel terug te lezen.

Serena’s Stijlgids in de Bol.com top 100!

serena's stijlgidsTrots als een pauw! Mijn boek Serena’s Stijlgids verschijnt pas 17 april, maar staat door de vele pre-orders nu al in de Bol.com top 100! Supergaaf en heel goed en leuk nieuws natuurlijk! Ook voor jullie, want dat betekent dat de verzendkosten van dit boek geheel GRATIS zijn!

Ik vind het zo leuk dat iedereen enthousiast is en graag als één van de eersten mijn boek in handen wil krijgen, whoohoo! Ik krijg daar echt zo’n blij gevoel van. Ben ook ZO benieuwd wat jullie er uiteindelijk van gaan vinden. Nog maar twee weken jongens, en dan ligt mijn hoofd daar ineens in de boekhandel. Ik vind het zo spannend! De prijs is nu trouwens verlaagd naar €22,50 (ook aangepast op bol.com nu) en ik kan echt niet wachten tot ik mijn eigen boek in handen heb. Ik beloof er dan zo snel mogelijk een video en blogpost over te maken. Kan jij ook niet wachten? Pre-order Serena’s Stijlgids dan ook vast via Bol.com via deze link. Alvast duizend maal dank! <3

Ik was te zien bij RTL Boulevard!


Op donderdagavond was ik te zien bij RTL Boulevard en gaf ik mijn mening over brillen als fashion item! Want ja, hoe leuk is het om je brillen aan te passen aan je outfit? Ik vind het heel positief dat brillen steeds meer van hun ‘nerdy’ imago afkomen en nu langzamerhand als cool gezien worden. En brillen mogen ook zeker gezien worden! Je ziet het steeds meer als je de optiek binnenloopt, allemaal kleuren, patroontjes, aparte vormen en finishes.

Ik was laatst bij de optiek hier in Houten om een bril uit te zoeken (ik heb -0,75 aan beide ogen, blijkt) en ik zag echt brillen in knalpaars, fuchsia, geel, blauw met groene stukjes, luipaardprint en noem maar op. Je merkt echt dat het een trend is, heel gaaf! Zelf koos ik een rondvormig bruin tortoise model uit, maar ik ben zeker van plan om ook mijn eigen turkoois en cateye brillen van Eyelove te gaan dragen, zodat ik er 3 heb waarmee ik leuk kan afwisselen. Ik kan niet wachten om mijn bril straks te gaan dragen, eindelijk kan ik dan weer ondertiteling lezen, mensen van een afstandje al herkennen (en niet alleen aan hun silhouet) en de NS treinborden weer lezen!

Zo, dat was het voor voor deze week. Heb je zelf nog een leuk nieuwtje, een geweldige aanbieding gespot, een evenement wat je ons niet wilt onthouden of een te gekke gadget, snack of drankje ontdekt? Deel het dan zeker bij de comments. After all, sharing is caring <3

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

61 Reacties

 1. 9 april 2015 / donderdag, 9 april 2015

  De solar jar en de waxinelichthouder zijn echt heel erg leuk! :D

 2. annemarie
  8 april 2015 / woensdag, 8 april 2015

  Hoi Serena,

  Waaauuuww die Consol Solar Jar is zo leuk! Ik vroeg me af of de bloem erbij zit, of dat jij die er zelf ingedaan hebt. Op de site zit er namelijk ook een bloem in.

  kus Annemarie

  • Serena
   Auteur
   8 april 2015 / woensdag, 8 april 2015

   hi Annemarie,
   de orchidee heb ik er zelf in gedaan!

 3. 6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Wat een leuke weetjes alweer :) Sloempie is ook zo cute!

 4. 5 april 2015 / zondag, 5 april 2015

  Leuk artikel weer! Ik kijk altijd heel erg uit naar dit artikel hahah :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *