Sharing on Saturday deel 31

Welkom bij weer een nieuwe Sharing on Saturday! Deze week heb ik weer heel veel leuke dingen voor jullie verzameld die ik de afgelopen week heb ontdekt. Zo wil ik jullie iets vertellen over een winactie waarbij je kans maakt op een iPhone 6, heeeeerlijke sexy mannen met knotjes, een lekker voedzaam en fris recept, flinke kortingen op mijn favoriete zonnebrandmerk én deel ik onze geheime SRPRS.ME locatie met jullie. Spannend!

Design je eigen smartphonehoesje en win een iPhone 6!

Smartprint De webshop smartphonehoesjes.nl heeft momenteel een superleuke winactie lopen waarbij je een iPhone 6 kunt winnen! Via een ontwerp tool op hun site ontwerp je je eigen design en kun je je eigen telefoonhoesje maken. Superleuk! Als je een leuk design hebt gemaakt volg je de stappen en maak je uiteindelijk kans op een iPhone 6.

hoesjesWat zou jij op je smartphone hoesje willen hebben? Een tropisch design met watermeloentjes, je lieve huisdier, een grappige quote of een ander kek printje voor de zomer? Klik hier voor meer uitleg en informatie van deze winactie. Je kunt meedoen t/m 12 april, dus wacht niet te lang met meedoen!

Flinke kortingen op Lancaster suncare

favoriete zonnebrandOp Aruba en Curacao heb ik mezelf beschermd met suncare van Lancaster. Een uitgebreide review van deze komt producten komt er nog aan, maar ik wilde jullie deze actie niet onthouden! Ik ben namelijk nog nooit ZO mooi en egaal bruin geworden als met deze producten en ook al ben ik al weken terug, ik heb nog steeds een bruin kleurtje! De producten ruiken lekker, trekken snel in, plakken niet, geven geen witte waas er is superveel keuze (er zijn sprays, milks, oliën en ook is er een heerlijke geleiachtige substantie). Ik had echt het idee dat ik er sneller en mooier bruin van werd dan met de andere producten die ik wel eens had gebruikt. Bovendien ben ik er niet mee verbrand en dat is uiteindelijk het belangrijkste.

stapel_skincare_2015
Momenteel is er stapelkorting bij Ici Paris XL; hoe meer producten je koopt des te hoger de korting. Bij aankoop van 5 Lancaster Sun producten krijg je bijvoorbeeld maar liefst 40% korting. Het klinkt heel veel, 5 producten, maar ik kom er wel aan: zonnebrandcrème voor mijn gezicht, after sun voor mijn gezicht, zonnebrandcrème voor mijn lichaam, after sun voor mijn lichaam en dan bijvoorbeeld een extra product, zoals de extra tanning gelei (voor de beentjes!) of een verzorgende en beschermende haarspray. En stel je koopt producten voor het hele gezin, dan kom je er zeker wel aan! Anyways, ik ben erg enthousiast over deze producten, en met deze stapelkorting komen de producten op ongeveer dezelfde prijs uit als zonneproducten van de drogist, dus dan is het ineens wel héél aantrekkelijk om eens een keer Lancaster in te slaan. Ik weet zeker dat het jullie zal bevallen!

Man Bun Monday

manbunmondayAh, mannen met knotjes! Met mannen met baarden heb ik niets, maar mannen met knotjes vind ik behoorlijk aantrekkelijk! En op de een of andere manier vind ik knotjes + baarden dan wel weer wat hebben. Het heeft iets… stoers en vikingachtigs ofzo! Ik weet niet, ik kan het niet uitleggen, maar als mijn vriend een knotje zou dragen zou ik dat totaal niet erg vinden, laat ik het zo zeggen. Gelukkig ben ik niet de enige die er zo over denkt. Via het Instagramaccount @manbunmonday wordt er regelmatig een plaatje gepost van een knappe man mét knot. Zeker volgen dus!

Asian Quinoa Bowl

quinoa_10 Ik ben dol op Aziatische gerechten of gerechten met een Asian fusion vibe, en toen ik dit recept zag liep het water me meteen in de mond! Voedzame quinoa met gemarineerde biefstuk, knapperige groenten, koriander (I LOVE KORIANDER!) en een smakelijk sausje. Zo gezond en zo lekker! Dit ga ik zeker maken binnenkort. Het recept vind je hier. Het lijkt me een heerlijke lunch of avondmaaltijd nu de lente langzaam begint in Nederland!

Napoli!

napoliOns srprs.me weekendje is dit weekend! We vertrokken van donderdag- op vrijdagnacht naar Schiphol en krasten daar vol spanning de kraskaart open. Onze geheime bestemming bleek Napels te zijn! Wat vet! Tara was nog nooit in Italië geweest, Larissa alleen in Rome en ik alleen in Rome en Milaan. In Napels waren we dus alledrie nog niet geweest. Het is een prachtige stad met grote, statische en historische gebouwen en pittoreske straatjes. En natuurlijk, pizza! Gisteren hebben we lekker gewandeld en vandaag vluchten we de stad uit naar het eiland Capri, aangezien de Paus vandaag naar Napels komt en de hele stad een drukte van jewelste is en qua verkeer helemaal platligt. We zijn erg benieuwd!

Wil jij ook op avontuur door een reis te boeken zonder de bestemming van te voren te weten? Het kan met het nieuwste Nederlandse reisconcept SRPRS.ME! Momenteel hebben wij een winactie lopen waarbij we 3 x een weekendje weg met SRPRS.ME mogen weggeven aan onze bezoekers. Lees hier meer over de winactie. Je hebt nog ruim een week om mee te doen!

Benieuwd naar onze Italiaanse avonturen in dé pizzastad van de wereld? Volg dan ons Instagramaccount @travellab.nl en natuurlijk onze persoonlijke accounts @serenaverbon, @larissaverbon en @taraverbon.

Zijn jullie wel eens in Napels geweest? Zo ja, hebben jullie leuke tips? Namen en locaties van restaurantjes, cafeetjes, bakkerijtjes, gezellige straatjes of sightseeings zijn welkom!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

59 Reacties

 1. Kristel
  25 maart 2015 / woensdag, 25 maart 2015

  Voor een mooie man(bun) moet je dan zeker @brockhurn volgen… oef!

 2. 24 maart 2015 / dinsdag, 24 maart 2015

  Ik heb echt het gevoel dat het al lekker zomer is door je foto’s haha.

 3. 23 maart 2015 / maandag, 23 maart 2015

  Je was inderdaad prachtig bruin na je vakantie en je hebt nog steeds die glow! De man bun trend mag dan weer snel verdwijnen voor mijn part ;)

 4. Begum
  23 maart 2015 / maandag, 23 maart 2015

  Ik kom helemaal in de vakantiesfeer door deze sharing on saturday!

 5. 23 maart 2015 / maandag, 23 maart 2015

  Ik heb echt met plezier jullie Instagram accounts gevolgd! Wat een mooie foto’s hebben jullie gemaakt in Napels <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *