Sharing on Saturday deel 29

Welkom bij weer een nieuwe Sharing on Saturday! Deze week heb ik weer heel veel leuke dingen voor jullie verzameld die ik de afgelopen week heb ontdekt. Zo wil ik jullie iets vertellen over mijn internetheldinnen Shirley & Tamara, mijn dagboekjes van Curacao, de geboorte van Sloempie, superlieve babykleertjes van Zara, een nieuw lunchtentje in Utrecht en maak ik bekend wie het prachtige Yves Saint Laurent palette heeft gewonnen. Spannend!

Shirley & Tamara

Een tijdje geleden vertelde ik jullie over Shirley en Tamara, mijn nieuwe YouTube heldinnen. Alles in hun leven draait om zo snel mogelijk YouTube famous worden, en omdat ik – volgens hen – al zeer YouTube famous ben, wilden ze mij graag interviewen. Ze zijn bij me langsgekomen in Houten voor een diepgaand *ahum* interview en ik kreeg ook nog eens een super chique cadeautje!

Oh, wat hadden we een lol! Het leuke aan Shirley en Tamara is dat ze zonder script werken. Ze hebben van te voren wel een beetje een verhaallijn uitgedacht, maar dat is het dan ook wel. Alles wat ze zeggen komt dus spontaan in ze op en soms pakt dat heel goed uit en soms verstikken ze zich zowat in hun woorden, haha! Ik lag echt in een deuk met deze twee grappenmakers en ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad! In dit blooper filmpje hoor je mij dan ook steeds keihard op de achtergrond stuk gaan. Ik gun het ze echt dat ze super YouTube famous worden, dus abonneer hier op hun kanaal en je bent elke woensdag weer verzekerd van een filmpje waarvan je dubbelklapt van het lachen!

Curacao Dagboekjes

curacao dagboek 1
Oh, wat was het heerlijk op Curacao! Mocht je benieuwd zijn naar mijn avonturen op dit tropische eiland? Bekijk dan mijn Curacao Dagboekje deel 1 hier en mijn Curacao Dagboekje deel 2 hier.

Het nieuwe platform van Arke, smile.arke.nl, geeft elke week leuke tips over zonnige vakantiebestemmingen, aangevuld met tips van online influencers die ze op pad hebben gestuurd. Je haalt er superveel inspiratie uit! Zeker kijken dus als je nog op zoek bent naar een leuke bestemming, of als je gewoon even wilt ontsnappen aan dit grijze, grauwe weer.

Sloempie!

sharing1Afgelopen donderdag ging ik op kraamvisite bij mijn nichtje Hester en haar pasgeboren baby Lorena. Ik heb nog nooit een baby van pas 4 dagen gezien en vastgehouden. Zo klein. Zo lief. Zo roze! Daar lag ze dan, een klein bundeltje liefde, een beetje verkreukeld en met haar oogjes dicht. Het was een mooi moment om Lorena zo voor het eerst vast te houden. Dat wilde ik even met jullie delen. Hester heeft het top gedaan zo samen met haar vriend. Wat een zoet kindje. Ik ben blij dat ze gezond is en dat de bevalling ook zonder problemen is verlopen. Trots op mijn nichtje!

Zara babykleding

ZARA BABYKLEDINGOver baby’s gesproken.. ik wilde natuurlijk niet met lege handen aankomen bij Lorena, dus ik heb online een bestelling geplaatst bij Zara. Oh my god, wat een heerlijke babykleding hebben ze daar! Lekker veel kleur, leuke prints, heel trendy en zachte stofjes. Ontzettend schattig en met mooie details. Ik ben helemaal los gegaan in hun webshop en kon gewoon niet stoppen met schattige kleertjes in mijn mandje stoppen. Hester was er in elk geval superblij mee! Want ja, uiteindelijk doe je het natuurlijk voor de moeder, want de baby heeft er geen idee aan van wat ze draagt.

Mocht je zelf kinderen hebben of een leuk cadeautje willen kopen als kraamcadeau, neem dan zeker een kijkje bij Zara want ze hebben daar echt de leukste babykleertjes die ik tot nu toe ben tegengekomen!

Eethuis VERS

sharing3 sharing2Gisteren ging ik eindelijk weer eens lunchen met mijn lieve vriend Maikel! We wilden bij iets nieuws eten in Utrecht, en toevallig liep ik een paar dagen daarvoor langs eethuis VERS aan de Oudegracht. Ik kende het nog niet, maar het zag er leuk (en vers) uit, dus gingen we hier op vrijdag heen. BOMVOL! Gelukkig was het half 2 en waren er dus al wat mensen uitgeluncht, zodat we toch een plekje konden bemachtigen. We bestelden beide Arabisch brood, Maikel met kip en ik met geitenkaas. Het brood is erg lekker en knapperig en alle ingrediënten zijn vers en dat proef je! Ze hebben ook lekkere sapjes – ik nam jus d’orange met meloen – maar ze hebben er bijvoorbeeld ook chocolademelk gemaakt met Tony Chocolonely. Whut! Woon je in Utrecht, of ga je er een lekker dagje shoppen, dat kan ik jullie dit eethuis zeker aanbevelen! Supervriendelijk personeel en heerlijk eten. En gewoon leuk, omdat het nieuw is :)

Yves Saint Laurent palette

ysl chinese new year 2015Vorige week maakte je kans om dit prachtige limited edition palette te winnen van Yves Saint Laurent. Er kwamen erg veel comments binnen waarin jullie mij allemaal een heel goed en gelukkig Nieuwjaar wenste op een zo grappige en originele manier! Ik heb bij sommige comments echt gelachen!

Ik doe graag mee met de winactie maar ik heb niet echt inspiratie om op een orginele manier jou gelukkig nieuwjaar te wensen, dus ik heb het maar aan 1 van mn katten gevraagd. Hij heeft wel een idee en schrijft het nu even op: tn56xzweeeeeeeeeeeeeeeeeeeki9ooooo5t6555555555555555555555555555556~11111111111111UIIIIIIIIIKVC. Happy new year namens ons Serena! :)

Ik vond de comment van Lariesa vooral heel erg leuk, omdat ik ook zo dol op katjes ben, dus zij is de terechte winnares van dit mooie palette! Gefeliciteerd, Lariesa! Je krijgt het palette zo snel mogelijk thuisgestuurd, ik zal je vanmiddag even mailen voor je adres.

Win een Eyelove bril!

eyelove winnenEyelove is weer flink aan het strooien met gratis brillen, zag ik! Wil je een echte Beautylab Bril winnen? Ga dan naar hun Facebook pagina, of ga direct naar de winactie door op deze link te klikken, en doe mee!

Zo, dat was het voor voor deze week. Heb je zelf nog een leuk nieuwtje, een geweldige aanbieding gespot, een evenement wat je ons niet wilt onthouden of een te gekke gadget, snack of drankje ontdekt? Deel het dan zeker bij de comments. After all, sharing is caring <3

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

59 Reacties

 1. 15 maart 2015 / zondag, 15 maart 2015

  Zara heeft inderdaad zulke leuke kleding voor kinderen. Mijn kleine man heeft ook aardig wat in zijn kleding kast liggen

 2. marloes
  10 maart 2015 / dinsdag, 10 maart 2015

  Leuk artikel weer Serena. Echter kun je de chocomel van
  Tony Chocolonely ook gewoon in de supermarkt kopen ;)

 3. 9 maart 2015 / maandag, 9 maart 2015

  Oh wat zijn Shirley & Tamara heerlijk om naar te kijken :’)

 4. ms
  8 maart 2015 / zondag, 8 maart 2015

  serena ik vind je brillen zi gaaf waar haal je die ook alweer ??

 5. Sabien
  8 maart 2015 / zondag, 8 maart 2015

  Eethuis Vers zit denk ik al twee jaar op de Oudegracht, ze hebben we recent verbouwd:-) Wat een lieve baby!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *