Sharing on Saturday deel 27

Welkom bij weer een nieuwe Sharing on Saturday! Deze week heb ik weer heel veel leuke dingen voor jullie verzameld die ik de afgelopen week heb ontdekt. Zo wil ik jullie iets vertellen over een handig baby nagelknipschaartje, simpele Travel DIY’s, mijn mening over de Ostrich Pillow, leuks nieuws wat betreft de Huishoudbeurs en maak ik bekend wie de winnaars zijn van de Hunkemöller gift card en het Riverstones sieraden setje. Spannend!

Uitslag Hunkemöller Fashion Fever winactie

hunkemoller fashion fever collectionBegin van de week vertelde ik jullie over de nieuwe Fashion Fever collectie van Hunkemöller en wow, wat waren jullie enthousiast! Vooral de longline BH’s en bralettes vielen erg goed in de smaak en dat snap ik, ze zien er erg sexy uit en het is weer eens wat anders dan gebruikelijk. En het zijn zulke frisse kleurtjes en printjes, I love it! Door een enthousiaste reactie achter te laten maakte je meteen kans op een riante gift card ter waarde van maar liefst €100,- en vandaag maak ik bekend wie de gelukkige winnares is.

In totaal waren er ruim 1500 comments binnen gekomen, dus het was even een klus om alles door te spitten, maar ik ben er uit. Ik vond de comment van Dian erg leuk om te lezen en zij is dan ook de winnares van de €100 gift card. Gefeliciteerd, Dian!

Uitslag Riverstones winactie

riverstones winactie_1Ook maakte je kans op dit prachtige setje van Riverstones; tropische Laze earrings gold en de chunky Adore ring gold, met een prachtige druzy edelsteen. Er kwamen veel enthousiaste comments binnen waarvan die van Shenandoah eruit sprong. Ik heb haar dan ook gekozen als de winnares van dit mooie setje! Niets gewonnen? Neem dan zeker even een kijkje in de Riverstones webshop.

Nipper Clipper

Nena is razend enthousiast over dit speciaal ontworpen nagelknipschaartje en wilde daarom graag haar persoonlijke ervaringen met jullie delen.

Sinds de geboorte van Sarah heb ik het – inmiddels 5 maanden later – nog steeds niet aangedurfd om haar nageltjes te knippen. Sarah zit nou eenmaal niet geduldig stil en wilt haar vingertjes constant bewegen. Ik ben gewoon veel te bang dat ik in haar vingers knip! Ik besloot daarom om Sarah’s nagels zo’n 2 – 3 keer in de week te vijlen. Een beetje onhandig en tijdrovend, maar wel effectief. Totdat een vriendin ineens voor mijn neus stond met DE oplossing:

Nipper Clipper BDe Nipper Clipper! Een “knippertje” speciaal gemaakt voor de nageltjes van je baby. De clipper is zo ontworpen, dat je niet ineens in de vingertop van je kindje kunt knippen. Naast de Nipper Clipper zit er ook een S-vormige vijl in het doosje en je kunt een gratis app (Timmy Tickle) downloaden, waarmee je je baby kunt afleiden tijdens het knippen.

collage nipper clipperDoordat de Nipper Clipper knipt als een schaar gaat het knippen heel gemakkelijk en bijna geluidloos, het kijkgat is voor de veiligheid en zorgt ervoor dat je precies kunnen zien wat je nou precies afknipt. Ideaal voor de tere en zachte babynageltjes en het geeft mij ook de zelfverzekerdheid dat ik Sarah geen pijn kan doen. De Nipper Clipper kost €15,00 en is verkrijgbaar via www.nipperclipper.nl. Bestel je hem nog voor april? Dan betaal je geen verzendkosten! Ik ben enthousiast!

Ostrich Pillow

ostrich-pillow-test_2Yes, I know, ik zie eruit als een kruising tussen een Marsmannetje en een ouderwets duikpak, en heel misschien moest een klein kindje huilen van de schrik…. Benieuwd hoe deze vreemd uitziende travel gadget me is bevallen? Ga dan snel naar travellab.nl waar ik de Ostrich Pillow uitgebreid review.

3 x Simpele Travel DIY’s

travelDIY_14Larissa laat zien hoe je met een rol inpakpapier en een label maker de leukste travel DIY’s maakt! Een travel reisboekje, een travel cup voor on-the-go en een ingelijste travel quote, je maakt het in een handomdraai! Het perfecte cadeau voor je reislustige vrienden, maar ook ontzettend leuk voor jezelf. Klik hier voor de tutorials van deze simpele én ontzettend leuke travel DIY’s.

Azië Pasar Malam festival

azie pasar malam huishoudbeursBij de Huishoudbeurs ben ik nooit geweest, alhoewel het me toch stiekem best leuk lijkt. Zo heerlijk burgerlijk! Natuurlijk bestaat deze beurs al 70 jaar, dus is de naam inmiddels een beetje achterhaald. Het is heus niet zo dat je er alleen demonstraties van nieuwe schoonmaakmiddelen te zien krijgt en extra veel schuursponsjes kan inslaan tegen lage prijzen. Nee, de Huishoudbeurs gaat met zijn tijd mee. Dit jaar is er voor het eerst een hal gewijd aan Azië. Kijk, en nu wordt het ook voor mij interessant!

Hal 7 is gevuld met meer dan 10 restaurants uit Thailand, Indonesië, Suriname en Japan. Van lekkere sushi, echte Indonesische nasi tot Japanse poffertjes, Thaise Pad Thai en gebakken octopus. Oh, alleen hierom al zou ik er heen gaan, maar er is meer. Je kunt er shoppen op de Oosterse markt met wierrook, kleding, spekkoek, handlezers en masseurs. Er zijn prachtige modeshows in het teken van ‘Oost ontmoet West’, met batikmode geshowd door zowel Nederlandse als Indonesische modellen. Er is live muziek, er zijn kook workshops en -demonstraties en er treden exotische dansgroepen op. Helemaal leuk! Ik heb dit jaar eindelijk een ‘legit’ excuus om naar de Huishoudbeurs te gaan! Meer informatie lees je hier.

Zo, dat was het voor voor deze week. Heb je zelf nog een leuk nieuwtje, een geweldige aanbieding gespot, een evenement wat je ons niet wilt onthouden of een te gekke gadget, snack of drankje ontdekt? Deel het dan zeker bij de comments. After all, sharing is caring <3

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

56 Reacties

 1. Shawmiya
  26 februari 2015 / donderdag, 26 februari 2015

  Ben erg benieuwd naar de Azië pasar malam!

 2. baby
  26 februari 2015 / donderdag, 26 februari 2015

  Hoi Serena,
  Wat leuk dat je een baby hebt! Ik heb ook een baby, meisje van 8 maanden.
  Ik knip haar nagels altijd wanneer ze slaapt, met een baby nagelknip-ding.
  Laatst werd ze wakker nadat ik haar nagels had geknipt en keek ze verbaast naar haar vingertjes, waar haar nagels waren, haha.
  xx
  mama van Melek

  • baby
   26 februari 2015 / donderdag, 26 februari 2015

   Oh, sorry, ik lees nu pas dat baby van Lena is..
   Sorry hihi :$

 3. Anne
  25 februari 2015 / woensdag, 25 februari 2015

  Ik weet niet of het mensen is opgevallen, ik heb het in ieder geval niet in andere reacties zien staan, maar voor zover ik weet ligt Suriname niet in Azië.
  Verder wil ik even zeggen dat ik de Sharing on Saturday een leuke rubriek vind.

 4. brenda
  25 februari 2015 / woensdag, 25 februari 2015

  Zag net dat er van 6 tm 8 maart een chocoladebeurs is in amsterdam

 5. 23 februari 2015 / maandag, 23 februari 2015

  Ik ben meteen even kijken bij de DIY van je zusjes, ik ga namelijk voor 7 maanden werk in Spanje voor Sunweb. Dus een leuke dit voor mezelf hihi. Dat was eigenlijk ook meteen mijn leuke nieuwtje haha, want ik weet mijn bestemming sinds deze week!

 6. Christine
  22 februari 2015 / zondag, 22 februari 2015

  Beste Nena,
  mijn dochter’s nageltjes heb ik sinds haar geboorte, 20 dagen geleden, al drie keer moeten vijlen. Ze vindt het dramatisch, want haar handjes ‘staan’ eigenlijk nooit stil en als je ze dus wel een tijd in dezelfde houding wilt dwingen zet ze het op een huilen. Maar door ervaring weet ik nu wat goed werkt: aan de borst is het enige moment dat ze haar vingers stil houdt.. Misschien dus ook wel een tip voor jou om het tijdens een middagslaapje bijvoorbeeld te doen als je dochters handen ontspannen erbij liggen?

  • Nena
   Auteur
   22 februari 2015 / zondag, 22 februari 2015

   Hoi Christine,
   Bedankt voor je reactie! Aaah, wat sneu dat je dochtertje het zo dramatisch vindt… Hier gelukkig nooit zo’n ongelukkig of huilend meisje, maar ik vind het zelf vervelend om haar nagels te moeten knippen. Ik ben echt bang dat ik het nageltje met een gewone schaar te ver afknip :( En vijlen kost gewoon veel meer tijd, dan wordt ze op een gegeven moment wel wat ongeduldig. Tijdens een slaapje is op zich een idee, alleen met dit knippertje is het klusje een stuk sneller geklaard en voelt het veiliger :).

 7. Malika
  22 februari 2015 / zondag, 22 februari 2015

  Bedankt Nena, ik heb ‘m gelijk besteld!!!!

  • Viviana
   22 februari 2015 / zondag, 22 februari 2015

   Serena, kijk uit dat Beautylab geen reclameplaats wordt voor Travellab, want persoonlijk vind ik dit de laatste tijd erg storend

  • Nena
   Auteur
   22 februari 2015 / zondag, 22 februari 2015

   Leuk! Ik ben benieuwd of jij niet zo enthousiast bent als ik!

 8. 22 februari 2015 / zondag, 22 februari 2015

  Leuk artikel weer! Die Ostrich pillow ziet er zo grappig uit!

 9. Sandra mul
  22 februari 2015 / zondag, 22 februari 2015

  Bedankt nena voor de tip van de nipper clipper! En serena voor het delen…
  Heel herkenbaar dat gedoe met de nageltjes die in mijn ogen elke dag vreselijk hard groeien, en dan moet ik weer aan de slag met de vijl. Mijn dochter heeft er geen geduld voor :) hoop dat dit ding uitkomst bied.
  Gelijk besteld!!

  Liefs Sandra

  • Nena
   Auteur
   22 februari 2015 / zondag, 22 februari 2015

   Graag gedaan Sandra! Ja ze groeien snel hè!?

   • Sandra mul
    26 februari 2015 / donderdag, 26 februari 2015

    Heb hem binnen en superfijn ding zeg! In het begin nog steeds een beetje eng maar nu gaat het prima. Goede vijl ook zeg die erbij zit, echt het geld waard. Nogmaals bedankt voor de tip.
    Liefs sandra

 10. 22 februari 2015 / zondag, 22 februari 2015

  Woooow, de Ostrich Pillow is echt een must-have! Wat een geniale uitvinding.

 11. 21 februari 2015 / zaterdag, 21 februari 2015

  Zelf ben ik nog niet eerder naar zo’n huishoudbeurs geweest, maar die hal lijkt mij erg leuk.

 12. 21 februari 2015 / zaterdag, 21 februari 2015

  Ik kon mezelf niet inhouden, heb vandaag in Keulen de longline bh met bloemetjes gekocht. Door de de hunkemoller winactie post ben ik helemaal verliefd op die bh geworden. Gefeliciteerd aan de winnaressen van de winacties

 13. 21 februari 2015 / zaterdag, 21 februari 2015

  OOoooh azië. DAar wil ik ook eens heen. Het zou wel interessant zijn deze hal te gaan bezoeken

 14. Fee
  21 februari 2015 / zaterdag, 21 februari 2015

  Weet niet of het benoemd is maar actie bij de ici paris op alle lippensticks en lipglosjes 40% korting. Actie geldt tot 15 maart. Love it!!

  • Serena
   21 februari 2015 / zaterdag, 21 februari 2015

   Ohhhh, de perfecte tijd om high end lipstick in te slaan! Ik neem ’em in elk geval volgende week mee in de SOS, bedankt voor de tip!

 15. 21 februari 2015 / zaterdag, 21 februari 2015

  Leuke sharing on saturday! Dat hoofdkussen is wel erg geniaal!

 16. Amanda
  21 februari 2015 / zaterdag, 21 februari 2015

  Ik ga morgen naar de hhb en Azië festival, zin in! O ja en ik was vandaag in de van Stockum in Den Haag en daar lag een stapeltje Moesson met jou op de cover en aangezien ze daar heerlijke stoelen hadden en mijn vriend altijd uren in een boekenwinkel kan struinen, had ik een goed excuus om je interview door te lezen hihi :-))

 17. 21 februari 2015 / zaterdag, 21 februari 2015

  Wat een leuke DIYs! Dat kussen ziet er inderdaad wel een beetje gek uit, haha! Ben benieuwd naar de review, ga eens even kijken! Gefeliciteerd aan de winnaressen!

 18. 21 februari 2015 / zaterdag, 21 februari 2015

  Leuk die DIY’s! En gefeliciteerd aan de winaressen van de winacties!

 19. 21 februari 2015 / zaterdag, 21 februari 2015

  Ik heb via je collega Misslipgloss http://www.srprs.me ontdekt en ben echt super enthousiast. Hoop dat jij hier ook voor benaderd bent. Ik ben heel benieuwd wat jij als professioneel reiziger ;) ervan vindt om zonder dat je weet waar je naartoe gaat op reis te gaan. Waar bij srprs alles voor je boekt en regelt. Je hoort pas op het vliegveld waar je heen gaat.

  • Serena
   21 februari 2015 / zaterdag, 21 februari 2015

   Mijn zusjes en ik gaan voor Travellab ook op reis! Wanneer precies ben ik niet, ben in elk geval nu al benieuwd wat de bestemming zal zijn. Ik houd wel van zulke verrassingen!! Review komt tzt op Travellab.nl te staan!

 20. 21 februari 2015 / zaterdag, 21 februari 2015

  Ik ga gelijk even kijken naar die travel DIY! :)

 21. 21 februari 2015 / zaterdag, 21 februari 2015

  Jammer dat ik niet gewonnen heb, maar al voor dat de uitslag van de Hunkemöller actie bekend was heb ik toch al een setje ingeslagen, zo leuk vond ik ze! Zonder de foto’s van Serena zou het nooit in mij zijn opgekomen en al zeker niet om die zwarte longline bh te passen. Ik draag namelijk altijd voorgevormde bh’s maar toen ik zag hoe mooi het was ben ik gaan passen en heb ik hem gekocht :d

 22. lousaa
  21 februari 2015 / zaterdag, 21 februari 2015

  Babynagels kun je gewoon afbijten of scheuren, werkt perfect De eerste tijd. En als ze wat ouder zijn, vanaf een maand of vier ofzo, gaat knippen met een gewoon klein nagelknippertje ook prima vind ik. Vijlen lijkt me dan weer onhandig omdat je nog eerder huid meevijlt dan dat je in die vingertjes knipt.

  • Inge
   21 februari 2015 / zaterdag, 21 februari 2015

   ehh bijten..?? serious?
   dat heb ik nog nooit iemand horen zeggen.. hoop dat het een geintje is haha

   • Serena
    21 februari 2015 / zaterdag, 21 februari 2015

    Nee, Nena heeft in het begin ook gebeten, maar Sarah is nu inmiddels 6 maanden dus dan moet er geknipt worden. De Nipper Clipper is echt perfect, werkt volgens haar veel beter dan een normaal klein nagelknippertje.

   • Nena
    Auteur
    22 februari 2015 / zondag, 22 februari 2015

    Haha, ja Inge… echt bijten! Dat werkt in het begin goed bij die kleintjes ;) Nu alleen niet meer. Af en toe wel bij een scherp hoekje, maar voor het knippen gebruik ik voortaan de Nipper Clipper!

 23. 21 februari 2015 / zaterdag, 21 februari 2015

  Leuke travel DIY’s. Ik ga gauw even kijken.

 24. 21 februari 2015 / zaterdag, 21 februari 2015

  Die Ostrich pillow klinkt wel heel goed maar ik weet niet of ik er mee zou gaan zitten, leuk om te lezen weer!

 25. H.
  21 februari 2015 / zaterdag, 21 februari 2015

  Ik knip de nageltjes van mijn dochter (6 mnd. oud) gewoon wanneer ze slaapt.

 26. 21 februari 2015 / zaterdag, 21 februari 2015

  Wat is dat nagelschaartje handig!

 27. 21 februari 2015 / zaterdag, 21 februari 2015

  wat leuk dingen allemaal

 28. 21 februari 2015 / zaterdag, 21 februari 2015

  De nipper knipper is echt ideaal! Ik zou ook bang zijn om in het vingertje te knippen, dit is dus echt een goede uitvinding! Die slaapmuts ziet er wel leuk uit, ik denk wel dat veel mensen je gek zullen aankijken haha.
  Liefs, Iris

 29. 21 februari 2015 / zaterdag, 21 februari 2015

  Super leuke nieuwtjes!

 30. mint
  21 februari 2015 / zaterdag, 21 februari 2015

  hey,

  wil je eens een keertje een review schrijven over Garnier
  Fructis Style Wax
  groetjess

 31. 21 februari 2015 / zaterdag, 21 februari 2015

  Ik ben heel benieuwd naar die kussen, ik klik zo door. Ik ben nog nooit op de huishoudbeurs geweest maar hal 7 klinkt erg goed.
  Leuke sharing weer.

 32. Shenandoah
  21 februari 2015 / zaterdag, 21 februari 2015

  Bedankt !

  Ik ben er helemaal happy mee !

  X

 33. 21 februari 2015 / zaterdag, 21 februari 2015

  Gefeliciteerd met jullie mooie prijzen dames! Die DIY van Larissa ga ik zo even bekijken want ik hou van reizen én DIY’s!

 34. Romy
  21 februari 2015 / zaterdag, 21 februari 2015

  Super gaaf die pasar malam festival! Daar wil ik ook heen, ik ga sowieso elk jaar naar de tong tong fair in den haag ook ontzettend leuk! dan waan ik me weer eventjes in m’n tweede thuis haha

  • Serena
   21 februari 2015 / zaterdag, 21 februari 2015

   Ik probeer daar ook elk jaar weer even heen te gaan, dus ben heel benieuwd hoe het hier is. Utrecht is toch dichterbij dan Den Haag voor mij! ;)

   • Inge
    21 februari 2015 / zaterdag, 21 februari 2015

    het is in amsterdam he Serena ;-)

    • Serena
     21 februari 2015 / zaterdag, 21 februari 2015

     Haha, uhhhh ik dacht dus in de Jaarbeurs! Maar het is inderdaad in de Rai!

 35. 21 februari 2015 / zaterdag, 21 februari 2015

  Wat een hoop leuke dingen allemaal :) Vooral dat schaartje voor de nagels van baby’s is zo goed bedacht :D

 36. Dian
  21 februari 2015 / zaterdag, 21 februari 2015

  Echt heel erg bedankt Serena!

  Liefs Dian

 37. 21 februari 2015 / zaterdag, 21 februari 2015

  Wat handig dat knippertje voor baby’s!

 38. 21 februari 2015 / zaterdag, 21 februari 2015

  Wat zie je er sexy uit!!

 39. 21 februari 2015 / zaterdag, 21 februari 2015

  Wat leuk dat er bij de Huishoudbeurs nu ook een hal is die aan Azië is gewijd. Ik zou er stiekem alleen al een kijkje willen nemen vanwege al het lekkere eten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *