Sexy Comes in All Shapes (win een Hunkemöller lingeriecard t.w.v. €250)

Je voelt je het lekkerste in je vel wanneer je kleding draagt die perfect past bij jouw lichaam. Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor BH’s en bikini’s. Nu vind ik het zelf best lastig om de perfecte BH voor mezelf te vinden. In welk model komen mijn borsten eigenlijk het beste tot hun recht? Ik ben niet de enige met deze vraag, want maar liefst 80% van de vrouwen heeft geen idee welke cupmaat ze heeft en welke BH shape het beste past bij haar lichaam.

sexy comes in all shapesGelukkig heeft Hunkemöller een handige tool ontworpen genaamd Sexy comes in All Shapes. Via deze link kun je een korte test doen om te ontdekken wat jouw perfecte BH én bikini shape is. In slechts 3 stappen  weet je of je een Delicious Demi, Perfect Plunge, Beautiful Balcony of een Fabulous Full Cup bent.

beautiful balconyZelf komen mijn borsten het beste uit in een Beautiful Balcony, maar een Perfect Plunge is ook een goede keuze. Nou, ik weet genoeg! De volgende keer dat ik bij Hunkemöller ga shoppen ren ik meteen op deze shapes af, want de bh’s in de winkel zijn bijna allemaal voorzien van een label met de juiste shape erop. Ook in de webshop kun je nu gerichter op zoek gaan.

Ik vind het echt handig om van te voren te weten waar ik naar op zoek moet gaan, dat scheelt een hoop tijd en gedoe om de perfecte BH te vinden. En in de zomerperiode kun je je shape ook terug vinden in een groot deel van de Hunkemöller bikini collectie. Perfect bh shape = perfect bikini shape!

hunkemollerBenieuwd welke shape het beste past bij jouw borsten? Al meer dan 300,000 vrouwen gingen je voor!

Klik hier om de Sexy comes in All Shapes tool te starten. De test bestaat uit slechts 3 simpele stappen en is echt binnen een minuutje gedaan. Je hoeft alleen aan te klikken hoe vol je borsten zijn, hoe ver ze uit elkaar staan en wat je cupmaat is. That’s it!Hunkemoller Giftcard 250

Ik heb wat leuks voor jullie! Doe de test, sla jouw shape op via de Hunkemöller webshop en deel jouw shape in de comments. Hierdoor maak je kans op een Hunkemöller lingeriecard t.w.v. €250,-. Wat een bedrag! Dat zijn heel wat mooie lingeriesetjes en een stel nieuwe bikini’s.

>> KLIK HIER OM DE TEST TE DOEN <<

Hunkemöller en ik controleren of jullie je shape hebben opgeslagen, dit is essentieel om deel te nemen aan deze winactie. De winnares van deze winactie wordt op 20 maart 2015 bekendgemaakt.

Succes!

dit is een gesponsorde post

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

775 Reacties

 1. 16 april 2015 / donderdag, 16 april 2015

  Hi Serena!! ❤

  Ik doe graag mee! €250,- is een hoop geld wauwie! Wij zijn jonge ladys en verdienen weinig en sommige o.a. ik helemaal niks .. dit is een card wat ons alle blij doet maken!
  Helaas kan ik mijn vriendinnen hierin niet taggen op jouw site dus hierbij hun Facebook:

  https://www.facebook.com/profile.php?id=100002651603616&ref=ts&fref=ts
  https://www.facebook.com/chirona.vandeveer?fref=ts
  https://www.facebook.com/varisha.bangoer?ref=ts&fref=ts

  Liefs Angelika ❤ :)

 2. Eline
  28 maart 2015 / zaterdag, 28 maart 2015

  De Sexy plunge is het juiste model voor mij..
  ja daarvan word ik heel blij!
  Ik heb echt een paar nieuwe bh’s nodig..
  dus een giftcard terwaarde van 250,- is dan niet erg overbodig.
  Ik hoop deze te winnen..
  en een nieuwe garderobe te beginnen!
  Want mijn bh’s zijn nu helaas te groot..
  maar de giftcard is dan mijn redder in nood…

  duimen maar!

  Groetjes!

 3. Michelle
  26 maart 2015 / donderdag, 26 maart 2015

  Is er eigenlijk al iets bekend van deze uitslag?

  De hunkemoller heeft nu ook nog een super leuke actie trouwens, 3e BH gratis, dus ga dit weekend maar is kijken hoe de shapes bij me staan!

 4. Juliette
  24 maart 2015 / dinsdag, 24 maart 2015

  Bij mij kwam : Hello Perfect Plunge uit de testresultaten. Erg leuk en handig zo’n test!

 5. Gina Nijhof
  22 maart 2015 / zondag, 22 maart 2015

  Wow, wat is deze test superhandig! Ik heb vaak het probleem dat je met een super leuk model in je handen staat, maar dan als je in de paskamer staat (of thuis) dat de bh toch niet het optimale eruit haalt! Nu weet ik in ieder geval naar welke types ik moet zoeken (in mijn geval de Perfect Plunge).

  Heb het dit weekend meteen uitgeprobeerd en hij zit als gegoten <3 Bedankt voor het delen, ik ga hier nog veel plezier aan hebben!

 6. ghadir
  21 maart 2015 / zaterdag, 21 maart 2015

  Delicious Demi

  Wat handig deze test!
  Ik ga nu zeker de juiste bh’s uitzoeken

 7. Eva
  20 maart 2015 / vrijdag, 20 maart 2015

  Delicious Demi, it is. Oei, ik dacht zelf altijd dat balkon-BH’s het beste bij mij pasten. Hoog tijd voor mooie nieuwe setjes en fijne bikini’s dus! :-)
  Wat een handige test en leuke actie!

 8. Jenny
  20 maart 2015 / vrijdag, 20 maart 2015

  Beautiful balcony!

 9. Joyce
  19 maart 2015 / donderdag, 19 maart 2015

  Perfect Plunge!

 10. Kady
  19 maart 2015 / donderdag, 19 maart 2015

  Beautiful balcony is mijn perfect shape. Heb al een paar leuke op de website gezien alleen mijn maat is uitverkocht.

 11. Liza
  19 maart 2015 / donderdag, 19 maart 2015

  Beautiful Balcony is de match!!! En klopt ook echt. heb veel bh’s in deze vorm.

 12. 19 maart 2015 / donderdag, 19 maart 2015

  hello perfect plunge ! tijd om mega leuke settjes uit te zoeken ! super handig deze functie en jou beschrijving erg blij mee. kan niet wachten tot de zomer met natuurlijk de nieuwe summer bikini lijn van hunkemoller kan niet wachten.

 13. 19 maart 2015 / donderdag, 19 maart 2015

  Ik weet niet of ik nog mee kan doen maar ik probeer het gewoon haha!
  Toevallig was ik laatst bij Hunkemoller, omdat ik opzoek was naar een nieuwe bh met een beetje push up (ik wil echt van de maximizer af, uiteindelijk wordt ik hier alleen maar ongelukkig van) en toen heb ik een aantal leuke gezien waar het niet al te zielig in uit zag haha.

  Mijn perfect match: Balcony & Perfect Plunge

 14. Floor
  19 maart 2015 / donderdag, 19 maart 2015

  Perfect plunge! ben vanmiddag gelijk de stad in gegaan om inspiratie op te doen! ♥_♥

 15. Karina
  19 maart 2015 / donderdag, 19 maart 2015

  Kan ik nog meedoen op de valreep?
  Ik kom er net achter dat the Perfect Plunge goed bij mij zou moeten passen; nooit geweten dat deze vorm er is. (kun je nagaan hoe vaak ik mezelf nieuwe lingerie gun…)
  Dus ik waag graag een kansje om dit fantastische cadeau te winnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *