See You at Midnight eyelook

Van Sleek kreeg ik laatst een mooi Eye & Cheek palette opgestuurd genaamd See You at Midnight. Het palette bestaat uit 4 oogschaduwkleuren in glinsterend goud en donkere blauwe en paarse tinten gecombineerd met een bronzer en een cranberrykleurige blush.

sleek see you at midnight_1 Persoonlijk vind ik zulke gecombineerde palettes niet zo handig omdat ik met mijn blush kwast al snel wat blauw meepak en er vervolgens uitzie als een halve smurf! Gelukkig zit er bij dit palette een kleinere blush kwast waarmee je wat preciezer de blush kunt aanbrengen. Pfieuw! Smart thinking, Sleek. De pigmentatie is erg goed en de textuur is fijntjes en niet zo krijtig of poederig zoals je wel eens tegenkomt in de i-Divine palettes. Het palette is sowieso wat steviger en mooier en oogt daarom ook luxer dan de i-Divine palettes.

Hieronder heb ik een mooie, gekleurde avondlook gemaakt met het See You at Midnight palette. Perfect voor een avondje uit en het laat vooral bruine en hazelnootkleurige ogen extra opvallen. Wat natuurlijk niet wil zeggen dat het bij andere oogkleuren niet mooi zal staan!

see you at midnight look_01 Ik begin de ooglook met een gereinigd ooglid. Normaal gesproken teken ik van te voren mijn wenkbrauwen bij, maar dat heb ik deze keer eventjes niet gedaan (vraag me niet waarom, ik denk omdat mijn handen jeukten en ik niet kon wachten met make-uppen!). Op mijn ooglid breng ik een dun laagje eyeshadow primer aan van Art Deco.

see you at midnight look_02 Op mijn bewegende ooglid breng ik de gouden metallic eyeshadow aan.

see you at midnight look_03 In de arcadeboog zet ik de kwast met paarse oogshaduw helemaal in het puntje van mijn ooghoek en deze kleur laat ik naar buiten toe uitwaaieren. Het vergt even wat oefening tot je de juiste vorm te pakken hebt: zorg dat de kleur in dezelfde hoek omhoog beweegt als de natuurlijke vorm van je oog en je wenkbrauwen. Als de vorm goed is, blend je de kleur mooi uit.

see you at midnight look_04 Om de paarse oogschaduw mooier te laten overlopen pak ik de bronzer en deze breng ik aan boven het paars. Het geheel blend ik nu mooi uit in de huid zodat de harde lijnen vervagen.

see you at midnight look_05 Met een donkerpaarse oogpotlood teken ik een vrij dikke lijn onder mijn ogen en op de waterlijn.

see you at midnight look_06 Teken een winged lijntje met je favoriete eyeliner.

see you at midnight look_07 En voor het party effect kun je je wimpers bedekken met een flinke lik mascara, of gebruik zoals ik mooie nepperds! Hierna heb ik bij mijn traanbuis nog wat extra gouden oogschaduw aangebracht en ook nog wat extra paarse oogschaduw onder mijn ogen, om het iets meer smokey te maken.

Op mijn lippen draag ik Sleek Matte Me – matte lip cream – in de kleur Petal 435. Op mijn wangen draag ik Bobbi Brown Shimmer Bricks in Bronze. De foundation die ik draag is van Armani Beauty Luminous Silk in kleur 6. Mijn wenkbrauwen teken ik bij met wenkbrauwpoeder van Art Deco.

see you at midnight look_13 see you at midnight look_12 see you at midnight look_11 see you at midnight look_10 see you at midnight look_08 see you at midnight look_09Goud en paars zijn altijd een mooie kleurencombinatie, maar je maakt de look wat warmer en zwoeler door er ook nog een bronze kleur bij te blenden. Ook mooi: blend dezelfde bronze kleur onder het paars onder je ogen voor een nóg beter smokey effect. Nog meer party? Gebruik dan gouden shimmers en glitters bij je traanbuis en/of op je bewegende ooglid.

Ik vind paars vooral erg mooi staan bij bruine en hazelnootkleurige ogen, en door het gouden accentje krijgen je donkere kijkers toch weer een heldere oogopslag. Party Looks hoeven echt niet altijd donker en zwart of grijs te zijn, spelen met kleur mag! Zeker als je bijvoorbeeld een outfit hebt waarbij het paars weer mooi terugkomt (maar hoeft natuurlijk niet).

Wat vinden jullie van deze look, is het iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

89 Reacties

 1. Yuni
  7 december 2014 / zondag, 7 december 2014

  Wauww het staat je echt super mooi!!! <3

 2. kimmie
  7 december 2014 / zondag, 7 december 2014

  Mooi!
  Die nepwimpers I Love It!

  K ben daar alleen een gigantische sukkel in ik kan nooit nepwimpers op een deftige manier aanbrengen.

  Doe zo verder!

 3. 7 december 2014 / zondag, 7 december 2014

  Niks voor mij, maar jou staat het prachtig!

 4. 6 december 2014 / zaterdag, 6 december 2014

  Serena this eye makeup looks really flattering on you. Really great match with your complexion!

  Could you please help me out? I’m not speaking Dutch yet (I recently moved to NL) and I tried to figure out from your post what type of lashes do you using, but I can’t find the brand name or reference. Can u please tell me the brand and a little hint where can I buy them? They look really natural, exactly how I like it for my own “projects”.

  Thanks in advance;

  Anna Szoke – Make Up artist /Amsterdam

  • Serena
   Auteur
   6 december 2014 / zaterdag, 6 december 2014

   hi Anna! I didn’t mention it, sorry! But the lashes I used are from Revlon and they are named ‘Wispy’. I bought them in the US and I don’t think you can buy Revlon lashes in the Netherlands, but you can try your luck on eBay or international webshops, maybe. Good luck and welcome to the Netherlands! :)

   • 7 december 2014 / zondag, 7 december 2014

    Thanks for the prompt reply! I will check them out!:)

 5. 6 december 2014 / zaterdag, 6 december 2014

  Ontzettend mooi! Probeer ik zeker eens uit met de feestdagen :)

 6. 6 december 2014 / zaterdag, 6 december 2014

  Hihi je doet me altijd een beetje denken aan nicole scherzinger als je make-up fotos maakt, vooral bij wat meer smokey looks:) ik ben wat minder fan van deze look eigenlijk.. weet niet waarom maar t spreekt me niet zo aan.. gek want ik hou best van paars hihi. Achja er waren zo veel andere looks die ik wel prachtig vond!

 7. Kayleigh
  6 december 2014 / zaterdag, 6 december 2014

  Heel moooii, ik zie het mezelf niet snrl dragen. Maar ik zal het zeker onthouden voor een feestje misschien.

  Ik mistte je Makeup Mondays ooj al dus leuk dat je nu weer een tutorial hebt geplaats.

 8. 6 december 2014 / zaterdag, 6 december 2014

  Mooie ooglook! Leuk voor de feestdagen.
  Ik ga gelijk proberen of hij bij mijn blauwe ogen ook zo mooi staat

 9. 6 december 2014 / zaterdag, 6 december 2014

  Wauw, mooie look! Perfect voor de feestdagen. Ik vind vooral hoe je de bronzer gebruikt er erg mooi en smokey uitzien.

 10. 6 december 2014 / zaterdag, 6 december 2014

  Mooie look, maar vrij simpel. Ik vind de pigmentatie trouwens wel tegen vallen… De kleuren hadden wel wat gepigmenteerder gemogen…

 11. 6 december 2014 / zaterdag, 6 december 2014

  Prachtige look, mooi en mysterieus! Ik heb laatst ook zoiets gemaakt met het In the night palette van w7. Paars is echt wel een mooie kleur bij donkere ogen en getinte huid is me opgevallen!
  Liefs Andjena

   • Serena
    Auteur
    6 december 2014 / zaterdag, 6 december 2014

    Geen idee, misschien per ongeluk weggeklikt? Ik zie in elk geval niets staan, ook niet in spam/moderatie (dat kan soms nog wel eens gebeuren namelijk). liefs, Serena.

 12. Ingrid
  6 december 2014 / zaterdag, 6 december 2014

  Super mooi !

 13. 5 december 2014 / vrijdag, 5 december 2014

  Wauw, prachtige look. Vind zoiets als dit bij mijzelf ook veel mooier staan dan een zo’n heel donkere ooglook. Dit is voor mij zeker een optie voor de feestdagen. Vind deze look écht heel mooi. Staat ook goed bij jouw ogen trouwens!

  • Serena
   Auteur
   6 december 2014 / zaterdag, 6 december 2014

   Ah bedankt! Hopelijk kan je deze look gebruiken als inspiratie voor de feestdagen :)

 14. Sara
  5 december 2014 / vrijdag, 5 december 2014

  Staat je mooi!

 15. Nienke
  5 december 2014 / vrijdag, 5 december 2014

  Ik vind het erg mooi. Wel een beetje gewaagd voor mij, maar inderdaad ideaal voor een avondje uit!

 16. 5 december 2014 / vrijdag, 5 december 2014

  Oh my, wat een prachtige party look! Love it!

 17. 5 december 2014 / vrijdag, 5 december 2014

  Toffe combinatie, good looking woman :-)

  x Chris

 18. 5 december 2014 / vrijdag, 5 december 2014

  Prachtige combinatie! Heel erg mooi :)

 19. 5 december 2014 / vrijdag, 5 december 2014

  Wat een prachtige look Serena, goud en paars is inderdaad een prachtige combinatie, en ik blijf me verbazen over je prachtige wimpers, die nepperds heb je niet nodig ! :)

  • Serena
   Auteur
   6 december 2014 / zaterdag, 6 december 2014

   Hahaha, ik verbaas me er ook nog steeds over, zeker als ik oude eyelook foto’s terugkijk. Dan denk ik, waarom zijn ze nu ineens zo lang? Ik gebruik al maanden geen Revitalash meer, maar misschien dat het effect langer doorwerkt? of misschien zit er een verzorgende olie in de mascara die ik nu gebruik (Guerlain Cils d’Enfer waterproof) waardoor ze minder snel uitvallen? Of misschien is het gewoon de combinatie van de perfecte krultechniek en de perfecte mascara (voor mij), I DON’T KNOW! Ik ben er in elk geval heel happy mee :)

 20. 5 december 2014 / vrijdag, 5 december 2014

  Dit staat je echt prachtig! Ik ben helaas altijd zo slecht in oogschaduw aanbrengen dus ik ben altijd erg blij met tutorials of post waarin alles stap voor stap wordt uitgelegd :)

 21. Blanche
  5 december 2014 / vrijdag, 5 december 2014

  wat ben je toch een pracht vrouw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *