Schoenencollectie zomer 2016

Eén van de meest aangevraagde video’s is een update van mijn schoenencollectie! Nu heb ik zo’n 75 paar schoenen (yes..) dus ik zag er eerlijk gezegd een beetje tegenop. Het zou dan echt een onwijs lange video worden en een hele dag film- en editwerk. Ineens bedacht ik me dat jullie nu, hartje zomer, waarschijnlijk niet eens zitten te wachten op mijn winterlaarsjes!

Dus vandaag presenteer ik: mijn schoenencollectie zomer 2016! Er komen dus alleen zomerse schoenen voorbij zoals sneakers, sandaaltjes, wedges, sandaaltjes met een hakje, pumps en instappertjes. In totaal zijn het 40 paar, dus ik ga er ietsje sneller doorheen dan normaal, anders zijn we morgen nog bezig! Enjoy!

Ik heb al mijn schoenen genummerd, dus mocht je vragen hebben over een specifiek paar, stel ze dan gerust in de comments. Zoals je ziet heb ik zowel designerschoenen als betaalbare schoenen van de Aldo en Zara, maar ook lekkere cheap ass van de Primark. In alle kleuren, vormen en maten. Nee dat is niet waar, in één maat natuurlijk. Ha, ha! Ik heb een aantal fijne basics, maar omdat ik er zo veel heb, spring ik juist ook wel eens uit de band met hele kleurrijke, aparte exemplaren. I LOVE SHOES! Ik kan er niet genoeg hebben en op fashiongebied zijn schoenen echt mijn guilty pleasure. Vooral als er sale is!

Ik ben erg benieuwd naar jullie favoriete paren uit mijn collectie. Welke zou jij zelf ook kunnen dragen, en welke absoluut niet? Tell me, tell me!

En geniet van deze prachtige zondag en tevens Vaderdag. Ik ga zo gezellig even buurten bij zhe parents. En fluffball Rama.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

33 Reacties

 1. 4 juli 2016 / maandag, 4 juli 2016

  Zoveel leuke schoenen! Ik ben mijn stash sinds vorig jaar weer wat gaan inkorten, omdat heel veel niet meer pasten, volledig afgetrapt waren of niet meer mijn ding waren haha. Ik heb eigenlijk al een tijdje geen nieuwe schoenen meer gekocht, maar nu begint het toch wel weer te kriebelen!

 2. Lotte
  1 juli 2016 / vrijdag, 1 juli 2016

  Nummer 5 zijn super leuk! Waar kan je die vinden?

  • Lotte
   1 juli 2016 / vrijdag, 1 juli 2016

   Laat maar heb ze al gevonden op sarenza.com!

 3. Saartjee
  23 juni 2016 / donderdag, 23 juni 2016

  Heel leuk om al je schoenen te zien! Ik ben nog steeds op zoek naar schoen #8! De cut out boot van Zara! Zijn deze van vorig jaar?

 4. Tessa
  21 juni 2016 / dinsdag, 21 juni 2016

  Wow, wat een schoenen! Ik vind die sandaaltjes met de gekleurde kraaltjes en ponponnetjes zo leuk :) Ik heb geteld (want ik was wel benieuwd hoeveel schoenen ik nu eigenlijk had, vooral na mijn Marie Kondo-opruimwoede van dit voorjaar), en ik heb in totaal (zomer & winter)… 15 paar schoenen. Hahaha :P Ieder zo z’n schoenen-stijl ;)

 5. 21 juni 2016 / dinsdag, 21 juni 2016

  Ik vind nummer 5 echt geweldig! ♥ Ben echt nog op zoek naar zoiets

 6. Jolien
  20 juni 2016 / maandag, 20 juni 2016

  Ik ben verliefd op de glimmende sneakers van Treasure Islands, zitten ze lekker?

  • Serena
   Auteur
   20 juni 2016 / maandag, 20 juni 2016

   Ja, al zijn ze niet zo licht als Nikes! Ze zijn wat zwaarder.

 7. Laura
  20 juni 2016 / maandag, 20 juni 2016

  Wow superveel schoenen! Sommige zijn echt sooo pretty, en anderen gewoon niet echt mijn smaak, maarja, smaken verschillen ;)
  Leuke video Serena!

 8. Imre
  19 juni 2016 / zondag, 19 juni 2016

  Ahhhh die louboutins!!! Iedere keer zwijmel ik daar weer bij weg!
  M’n vader heeft ooit met een wijntje teveel op beloofd dat ik een paar louboutins kreeg als ik een 9,1 of hoger voor m’n wiskunde examen zou halen… Op havo is het niet gelukt, maar ik doe nu VWO dus misschien dat het deze keer wel raakt is! 😂😜
  Ik vind de kleur die jij hebt het mooist, mooier dan bijvoorbeeld zwart, dit is zo chique en vrouwelijk! Ik zou zelf de so Kate blush louboutins willen, als zijn jouw pigalles ook heel gaaf!
  Dat wordt hard werken volgend jaar..

  • Chuan
   22 juni 2016 / woensdag, 22 juni 2016

   Hahaha lol!! Ik wens je echt succes! Super grappig als het je lukt!! Schoenen met een verhaal haha

 9. 19 juni 2016 / zondag, 19 juni 2016

  Wat een schoenen zeg ik heb 40 paar maar dat is winter en zomer bij elkaar opgeteld hihi. Ik vind je hakken allemaal zo prachtig helaas kan ik er niet op lopen. Liefs soraya

 10. Sofie
  19 juni 2016 / zondag, 19 juni 2016

  Nummer 30 echt zo leuk! Wat ik me wel afvroeg, ik weet niet of je het ooit al vermeld hebt, maar hoe berg jij je schoenen op? Dat is iets waar ik echt heel erg mee struggle.

  • Serena
   Auteur
   19 juni 2016 / zondag, 19 juni 2016

   Oh, gewoon in een stellingkast!

 11. 19 juni 2016 / zondag, 19 juni 2016

  Wat een geweldige collectie, mensen vinden al dat ik veel schoenen heb met mijn 30 paar haha! Ach, schoenen heb je nooit genoeg toch!

 12. 19 juni 2016 / zondag, 19 juni 2016

  Wauw! Wat een toffe schoenen heb je. Vooral die veterschoenen met sterren en gekleurde zomersandalen!

  • Serena
   Auteur
   19 juni 2016 / zondag, 19 juni 2016

   Ah wat leuk, jij hebt al net zo’n aparte smaak als ik!

 13. 19 juni 2016 / zondag, 19 juni 2016

  Oooh yes! Ik hou van schoenencollecties. Ik ga er zometeen lekker voor zitten. Je vorige schoenenstash video vond ik ook al zo leuk. :-D

 14. Fien
  19 juni 2016 / zondag, 19 juni 2016

  De stella’s met de sterren!!!! :-) :-) :-)
  Ik heb 40 paar en krijg al zoveel commentaar haha.
  Vreemd. Koop ze toch echt van mijn eigen geld :-)

 15. Roxanne
  19 juni 2016 / zondag, 19 juni 2016

  Ooooh ik heb zo’n zin om alle stickertjes onder je schoenen vandaan te pulken! Ze zitten overal nog onder, haal je die er nooit af?

  • Inge
   19 juni 2016 / zondag, 19 juni 2016

   Goeie vraag! :))

  • Serena
   Auteur
   19 juni 2016 / zondag, 19 juni 2016

   Nee, soms. Soms wel, soms niet.

 16. Heidi
  19 juni 2016 / zondag, 19 juni 2016

  ‘Suuuuperleuk!’ dat kon ik even niet laten te herhalen – je zegt het heel vaak, maar dat krijg je ook als je veel korte fragmentjes aan elkaar plakt ;-)

  Ik vind het bijzonder dat je zoveel schoenen bezit die voor mijn gevoel zo erg op elkaar lijken. Ik heb zelf denk ik maar 5 paar zomerschoenen en wat flipflops. Als ik in de winkel sta en bijna een paar schoenen koop heel erg lijkt op wat ik al heb, zet ik ze terug en bedenk me hoe ik m’n huidige moet aanpassen om die nieuwe look te krijgen.

  Ik kijk wel uit naar een paar nude hakken, nu ik er zo veel voorbij heb zien komen. Die moeten echt mooi staan, maar ik heb ze nog steeds niet. Lijkt me een mooi effect dat het zo aansluit op je huid, dat lijkt alsof je gewoon mooie voeten met hakjes hebt.

  Schoenen waar je niet lang op kan staan vind ik ook een crime. Je weet nooit vantevoren, als je een dagje uitgaat, of je veel moet lopen, of dat je in een gelegenheid belandt waar je een tijdje moet staan. Ik krijg zo snel blaren van lastige schoenen! Dus lekker zitten heeft bij mij voorrang op een mooie look.

 17. Jojo
  19 juni 2016 / zondag, 19 juni 2016

  Wat een prachtige collectie!
  Hoe is het afgelopen met je Miu Miu pumps? Niet meer kunnen maken?
  Ik heb op het moment een zware Sophia Webster obsessie, lijkt mij ook wel iets voor jou ;-) heel kleurrijk en vrolijk.

  • Serena
   Auteur
   19 juni 2016 / zondag, 19 juni 2016

   Moet ik dus nog steeds eens naar laten kijken, ik zag ze vandaag weer, had ze in mijn handen en dacht, ik MOET ze laten fixen. Ze zijn namelijk zoooo leuk!

 18. 19 juni 2016 / zondag, 19 juni 2016

  Oh wow, wat veel schoenen, en dit zijn dan alleen nog maar de zomerschoenen, wowza :-) Dat dertiende paar is echt mooi. Goeie stevige hak ook, zit vast comfy.

 19. Nicole
  19 juni 2016 / zondag, 19 juni 2016

  75 paar? Good for you!!! Ik heb er een stuk of 25 en word voor gek verklaard. Mannen… 😉 Gioseppo vind ik een geweldig merk (ook voor kids) :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *