Rimmel Sweetie Crush nagellak

Sinds begin deze maand zijn de drogisterijen weer een vrolijke en snoeperige collectie rijker! De Rimmel Sweetie crush collectie bestaat uit een vijftal zoete kleurtjes met een aparte ‘textured’ finish. Met deze lakjes op mijn nagels en een klein zonnetje erbij krijg ik al helemaal de lentekriebels!

rimmel sweetie crush_24De collectie bestaat uit de volgende kleuren;

 • #008 – Sherbet Sweetheart
 • #009 – Candyfloss Cutie
 • #010 – Fizzy Applelicious
 • #011 – Violet Swizzle
 • #012 – Blueberry Whizz

Hieronder de swatches. De swatches zijn genomen in de zon waardoor je de sprankeltjes extra goed kunt zien. De finish is echter matte of satin en lijkt een beetje op ‘liquid sand’ maar dan met een parelmoeren glans. Het is een beetje ‘frosty’ en deze aparte finish past perfect bij deze zoete pasteltintjes. Rimmel noemt deze finish ‘sugar textured nails’. Alsof er hele fijne suikerkristalletjes in de lak zitten.

Sherbet Sweetheart

rimmel sweetie crush_21rimmel sweetie crush_05rimmel sweetie crush_06rimmel sweetie crush_04Sherbert Sweetheart bevat als enige van de 5 kleuren nog extra wat grovere glittertjes. De kleur is lichtgeel en dekt het mooiste met 3 laagjes. Ik vind de kleur niet heel flatteus bij mijn huid staan, het maakt het een beetje flets. Deze kleur dekt ook het minst goed van de hele collectie.

Candyfloss Cutie

rimmel sweetie crush_19rimmel sweetie crush_02rimmel sweetie crush_03rimmel sweetie crush_01Candyfloss Cutie heeft inderdaad de kleur (en textuur!) van een suikerspin. Het is een lieflijk, zachtroze kleurtje en de finish vind ik er echt perfect bij passen. Dekt al met 2 laagjes.

Fizzy Applelicious

rimmel sweetie crush_23rimmel sweetie crush_07rimmel sweetie crush_08rimmel sweetie crush_09Fizzy Applelicious is een lief, zachtgroen kleurtje. Dekt met 2 laagjes, maar misschien dat 3 laagjes een nog net iets betere dekking zou geven.

Violet Swizzle

rimmel sweetie crush_20rimmel sweetie crush_16rimmel sweetie crush_17rimmel sweetie crush_15Violet Swizzle is een hele zachte lavendelkleur, en persoonlijk is het mijn favoriet van deze collectie. Ik vind deze kleur gewoon zo mooi in combinatie met de sugar textured finish! Dekt met 2 laagjes.

Blueberry Whizz

rimmel sweetie crush_22rimmel sweetie crush_11rimmel sweetie crush_13rimmel sweetie crush_12Blueberry Whizz is een zachte hemelsblauwe kleur. Dekt het mooiste met twee laagjes.

Conclusie

Ik dacht eerst ‘oh jeetje, wéér een textured nagellak collectie’. Die kaviaar textuur en feather textuur kunnen me gestolen worden, maar liquid sand vind ik dan wel weer erg mooi. Ik was dan ook erg benieuwd of dit zo heel erg anders zou zijn, en of het me zou kunnen bekoren. Maar, ik moet zeggen, ik ben eigenlijk heel blij verrast met de Sweetie Crush lakjes.

sweetie crush rimmelDe zoete kleurtjes in combinatie met de satin/parelmoer finish en het effect van een laagje suikerkristalletjes maken deze lakjes onweerstaanbaar schattig! Mijn nagels zijn lekker snoeperig en de pasteltintjes passen perfect bij het komende voorjaar. De roze en lila lak (zie hierboven) zijn mijn lievelingskleurtjes uit deze collectie. Deze kleuren passen naar mijn idee het best bij deze sugar coated texture. De lakjes blijven ook erg goed zitten. Zelfs zonder topcoat (want die wordt afgeraden omdat het de textuur anders geen goed doet) blijft het 5 dagen mooi zitten.

De Sweetie Crush lakjes kosten €6,99 per stuk (8ml) en zijn sinds begin februari 2014 te koop bij de drogist.

Wat vinden jullie van deze zoete collectie? En van de sugar coated textured finish?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

104 Reacties

 1. Sonja
  15 maart 2014 / zaterdag, 15 maart 2014

  Ik vind deze lakjes mooier door eerst 1 laagje van een vergelijkbare kleur (essie heeft alle kleuren die hier bij passen) en dan 1 laagje sweetie crush. Dan is hij mooi dekkend en blijft langer mooi!

 2. Laura
  21 februari 2014 / vrijdag, 21 februari 2014

  etos heeft ze nog niet binnen…. aarggh ik wil ze zo graag hebben !!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *