Review | nieuwe Catrice en Essence producten

Vandaag review ik eens een keer beautyproducten in videovorm! Ik review de Catrice Lash Applicator in combinatie met de Catrice Smokey Eyes Volume Lashes en het leuke ‘how to make your Brows Wow’ boxje van Essence. In de video hieronder laat ik jullie mijn eerste indruk zien van deze nieuwe Catrice en Essence producten.

essence how to make brows wow_1essence how to make brows wow_4essence how to make brows wow_2essence how to make brows wow_5Prijzen;
Catrice Lash Applicator €3,99
Catrice Smokey Eyes Volume Lashes €3,99
Essence ‘how to make your Brows Wow’ beauty box €5,99

De nieuwe Catrice en Essence producten zijn te koop in geselecteerde Kruidvat filialen met een extra groot schap. Is er geen filiaal in jouw buurt met deze uitbreiding dan kun je deze producten ook bestellen via kruidvat.nl.

Wat vinden jullie van de gereviewde producten, is het iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

46 Reacties

  1. 2 oktober 2014 / donderdag, 2 oktober 2014

    vind het wenkbrauwsetje gaaf, maar echt jammer dat er geen kleur in zit voor roodharigen want dat is altijd al zo lastig te vinden.

  2. Margot
    1 oktober 2014 / woensdag, 1 oktober 2014

    Serena, top filmpje. Leuke uitleg. Je bent zo lekker normaal :) heerlijk!

  3. Rinske
    29 september 2014 / maandag, 29 september 2014

    Die wimpers zijn echt super mooi! Blijven ze wel goed zitten? Ik heb heel vaak Primark wimpers geprobeerd maar die vliegen er heel snel af..

  4. 26 september 2014 / vrijdag, 26 september 2014

    ik ben erg benieuwd naar het wenkbrauw setje helaas nog niet tegen gekomen

  5. steffie
    25 september 2014 / donderdag, 25 september 2014

    toch wel de kit :)

  6. 25 september 2014 / donderdag, 25 september 2014

    leuk filmpje helaas hebben ze hier het 3e schap nog niet! Wat voor highlighter heb je trouwens op je jukbeenderen? Ziet er erg mooi uit!

  7. Esmée
    25 september 2014 / donderdag, 25 september 2014

    Heey Serena!
    Mag ik vragen welke blush/bronzer/highlighter je in het filmpje op hebt?
    Staat je heel mooi!

    • Serena
      Auteur
      25 september 2014 / donderdag, 25 september 2014

      hi Esmée,
      natuurlijk mag je dat vragen!
      Het is Bobbi Brown shimmer bricks in de kleur bronze, my fave!
      liefs, Serena.

  8. Marie L.
    25 september 2014 / donderdag, 25 september 2014

    Je hebt prcies een nieuwe lamp gekocht om je opnames mee te maken? Wat een ongezellige kleur van licht?

  9. 25 september 2014 / donderdag, 25 september 2014

    Wat een leuke verpakking! Ik ben benieuwd of deze producten bij mijn plaatselijke Kruidvat te vinden zijn. Loop vanmiddag maar even binnen!

  10. 25 september 2014 / donderdag, 25 september 2014

    Wat een leuke verpakking! Ik ben benieuwd of deze producten bij mijn plaatselijke Kruidvat te vinden zijn. Loop vanmiddag maar even binnen!

  11. 25 september 2014 / donderdag, 25 september 2014

    Heeeel erg leuk dat je dit in video vorm hebt gedaan!

  12. 25 september 2014 / donderdag, 25 september 2014

    De brow box lijkt echt heel fijn. Die zal ik eer aanschaffen! Leuke video trouwens :-)

  13. 25 september 2014 / donderdag, 25 september 2014

    De brow box lij echt heel fijn. Die zal ik eer aanschaffen! Leuke video trouwens :-)

  14. 25 september 2014 / donderdag, 25 september 2014

    Fijne review Serena. Echt heel duidelijk en uitgebreid. Ik ben met name benieuwd naar de wimperapplicator. Lijkt mij een hele handige tool. Er zit trouwens rond 10:30 nog een edit fout. Niet storend, maar ik wilde het even laten weten.

  15. Anna30
    24 september 2014 / woensdag, 24 september 2014

    Ja ik vind je videoreviews ontzettend leuk!

  16. @nn
    24 september 2014 / woensdag, 24 september 2014

    Hallo Serena,

    leuke video review, als t kan vaker doen ;)) heerlijk om naar je v ideos te kijken.

    de produkten staan je heel mooi.

    ik ga zeker de volume lashes kopen.

    wat is je haar mooi lang.

  17. 24 september 2014 / woensdag, 24 september 2014

    Ben erg benieuwd naar dat wenkbrauw setje! Die verpakkingen zijn echt leuk om te zien!

  18. 24 september 2014 / woensdag, 24 september 2014

    Ik ga toch eens een kijkje nemen naar het wenkbrauwpalette, alleen jammer dat het borsteltje wat groot uitvalt.

  19. Monica
    24 september 2014 / woensdag, 24 september 2014

    Af en toe lijkt het wel alsof je gesponsord wordt door Kruidvat haha. Super leuk dat je er zo enthousiast over bent terwijl je ook veel high-end makeup reviewed!

    • Serena
      Auteur
      25 september 2014 / donderdag, 25 september 2014

      Nou, was het maar zo! Alhoewel het superleuk is om gewoon zelf voor dat schap te staan en de nieuwe spulletjes te ontdekken, ook wel eens leuk in plaats van alles opgestuurd krijgen :)

  20. Femke
    24 september 2014 / woensdag, 24 september 2014

    Heey!
    Ik heb kort geleden ook een wenkbrauw set van essence aangeschaft en deze is van de hello autumn collectie. Hierbij zat een borsteltje en een schuin kwastje. Dit schuine kwastje was wel erg puntig en dicht op elkaar. Maar dit formaat van het doosje is perfect om mee te nemen.

    Groetjes Femke

  21. 24 september 2014 / woensdag, 24 september 2014

    De valse wimpers lijken me heel mooi. Bedankt voor de review!

  22. 24 september 2014 / woensdag, 24 september 2014

    Wat een fijne uitgebreide review zo in filmvorm, nepwimpers zijn toch niets voor mij, zoveel geprul haha :)

  23. angie30
    24 september 2014 / woensdag, 24 september 2014

    Leuk zo’n review in videovorm.
    Ik vind dat wenkbrauw setje wel interessant. Ik heb sinds kort wimperextensions, echt ideaal, dus de rest hen Ik niet nodig☺xxx

  24. 24 september 2014 / woensdag, 24 september 2014

    handige video :D jammer genoeg is het hier nog niet te vinden >.<

  25. Rianne
    24 september 2014 / woensdag, 24 september 2014

    Ik ga zeker de wimper applicator halen. Voor optredens gebruik ik nepwimpers maar ik heb altijd minstens een kwartier ruzie om die krengen op te krijgen als het hiermee zo makkelijk gaat zou ik enorm blij zijn!

  26. 24 september 2014 / woensdag, 24 september 2014

    Hoi Serena, ik heb echt al heel erg lang een vraag en dat is: als ik met picmonkey een thumbnail voor een video maak, dan zitten er van die zwarte randen naast op youtube. Hoe krijg je je thumbnail zonder die randen naast de foto? Ik zou heel graag antwoord willen :) xxx

    • Serena
      Auteur
      25 september 2014 / donderdag, 25 september 2014

      hi Sarah,
      snijd de afbeelding bij in 16:9 formaat!
      Dan heb je daar geen last meer van.
      liefs, Serena

  27. 24 september 2014 / woensdag, 24 september 2014

    Ik vind de uitbreidingen echt leuk!

  28. loes
    24 september 2014 / woensdag, 24 september 2014

    Nou ik zal je eens wat vertellen, ik heb een hele lieve mooie marrokaanse buurvrouw, en JA die heeft zulke lange wimpers van zichzelf :O
    Leuk filmpje trouwens, ik vond die wenkbrauw die je had bijgetekend met dat doosje wel natuurlijker, maar die met dat potlood vond ik mooier omdat die wat strakker is :)

  29. Rachida
    24 september 2014 / woensdag, 24 september 2014

    Goede revieuw. Ik zou wel vaker in videovorm een revieuw willen zien. En je ziet t verschil wel degelijk bij je wenkbrauwen.

  30. Veronique
    24 september 2014 / woensdag, 24 september 2014

    De wimpers zijn mooi! Moet wel zelf even ervaren of dat hulpstuk om ze aan te brengen echt helpt…

    Wat ik jammer vindt aan het wenkbrauwdoosje, naast de dingen die je zelf ook al aangeeft, is dat je met zulke sets dus altijd maar de helft gebruikt. Je koopt alle tinten maar kiest de ene die het beste aansluit. Dan kies ik liever een kleur product wat echt precies is wat ik zoek en nodig heb qua kleur. Alleen voor dames die tussen twee kleuren inzitten of de dames die veel andere meiden pro of niet opmaken is zo’n doosje met meerdere kleuren handig.

    İk hou het ook bij mijn mac potlood en anastacia beverly hills dip brow pomade.

  31. 24 september 2014 / woensdag, 24 september 2014

    Heel leuk review in een video!! <3

  32. 24 september 2014 / woensdag, 24 september 2014

    Ik hou van Catrice e Essence! Dit zijn producten die ik zeker ook nog zelf wil proberen.

  33. 24 september 2014 / woensdag, 24 september 2014

    Hoi! Ik vraag me echt al heel lang af met welke app je zulke ronde cirkels maakt met tekst erin! Help pls? x

    • Serena
      Auteur
      24 september 2014 / woensdag, 24 september 2014

      hi Jiazlife,

      dat is geen app, maar ik zet ze erin met picmonkey.nl
      liefs, Serena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *