(Re)view by Nena: Lush pt. II + verrassing!

Zoals beloofd in dit artikel, hebben jullie nog een review van me tegoed van 3 veelbelovende Lush producten. In deze review laat ik jullie weten hoe de T’eo deodorant, Ro’s Argan Body Conditioner en de 13 Soap mij zijn bevallen. In de tussentijd heb ik ook een bijzonder parfum mogen uitproberen. Ik was al langer benieuwd naar de parfums van Lush, omdat hun producten over het algemeen erg bekend staan om hun geuren! Ik moet zeggen dat ik goed te spreken ben over al die lekkere geuren die aan producten zitten, dus hoe zou een exclusief parfum van Lush ruiken? Tenslotte heb ik nog een zeer leuke verrassing voor jullie!

Laat ik beginnen met de producten die jullie nog van mij tegoed hebben:

T’eo deodorant
Naar aanleiding van mijn (Re)view over de voor mij perfecte deodorant, kwamen er meerdere tips binnen over een deodorant van Lush. Zo vertelden Lies en Ariane in de comments dat ze goede ervaringen hebben met ‘zo’n blok’ van Lush:

Mijn interesse was al snel gewekt, want ook al heb ik nu een fijne deodorant, niet iedereen houdt van ‘aluminum chlorohydrate’ in deodorant. Lush verkoopt 3 verschillende deodorants en ik ging voor de T’eo.

T’eo is een natuurlijke deodorant die zijn naam dankt aan het ingrediënt Tea Tree die erin verwerkt zit. T’eo schijnt ook geschikt te zijn als je behoorlijk transpireert, bijvoorbeeld tijdens het sporten. De welbekende ‘zweetgeur,’ die wordt veroorzaakt door bacteriën, krijgt nauwelijks een kans doordat T’eo naast Tea Tree ook nog citroen en jeneverbes bevat. Om het transpiratievocht tegen te gaan wordt gebruik gemaakt van een absorberende poederlaag.

Dan nu mijn ervaring! Ik heb T’eo een week lang uitgeprobeerd op schone oksels en sniffelde aan het einde van dag even om te kijken of ik nog lekker fris rook. ‘s Ochtends breng je de deodorant aan door met de blauwe waslaag goed onder je oksel te wrijven, zodat er een laagje achterblijft.  (Ik zal jullie de foto’s besparen, van hoe ik met een deodorant blok onder mijn oksels wrijf…) Vervolgens kan je met de witte poederlaag nog even goed deppen, zodat eventueel transpiratievocht wordt geabsorbeerd. Hierbij ondervond ik het eerste nadeel. Het aanbrengen. Ik vind zo’n blok niet erg praktisch. Het duurt iets langer en de poederlaag geeft af aan mijn kleding. Nou wordt er aangegeven dat je T’eo de hele dag bij je kunt dragen (in een zakje) voor wanneer je hem echt nodig hebt. Het lijkt mij juist dat een deodorant moet voorkomen dat je hem ‘onverwachts’ nodig hebt. Vaak is het dan toch al te laat?! Behalve bij sporten, dan weet je natuurlijk dat je gaat zweten. De geur van T’eo is lekker fris en een beetje citroen-achtig.

Helaas ben ik niet zo enthousiast als ik gehoopt had na het gebruik van de T’eo. Ik rook aan het einde van de dag niet meer fris en zelfs naar zweet. Na een week heb ik het opgegeven. Dit is geen deodorant voor mij. Ik heb ook aan Serena gevraagd of zij hem even voor mij wilde uitproberen. Na een paar dagen belde ze me op om te vertellen dat ook zij aan het einde van de dag niet lekker fris, maar helaas nog steeds een beetje zweterig rook. Helaas! Voor ons werkt het niet :( Wij zijn dan ook wel redelijk ‘sweaty’, Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen met de T’eo.

Ingrediënten:
Sodium Bicarbonate (Sodium Bicarbonate), Citroen Olie (Citrus limonum), Cream of Tartar (Tartaric acid), Apricot Kernel Oil (Prunus armeniaca), Blue Wax (Specerit Blue C), Tea Tree Oil (Melaleuca alternifolia), Magnesium Carbonate (Magnesium Carbonate), Juniperberry Oil (Juniperus communis),Lemongrass Oil (Cymbopogon citratus), Fresh Green Grapes (Vitis vinifera), Blue Cornflower Petals (Centaurea cyanus), Citral (Citral), Geraniol (Geraniol), Eugenol (Eugenol), Citronellol (Citronellol), Limonene (*Limonene), Linalool (*Linalool), Perfume (Perfume)

Een blok T’eo van ongeveer 90 gram kost: €7,95

Ro’s Argan Body Conditioner
Zoals jullie misschien weten, heb ik last van een erg droge huid. Ik smeer mijn huid zowel in de winter als in de zomer vaak in met lotions, crèmes & voedende butters! In de winter heb ik echt extra verzorging nodig, want dan springen de kloofjes in mijn vingers en is mijn huid zeer droog. Nadat ik op Twitter om advies vroeg voor mijn droge wintervelletje, werd ik door verschillende Lushies geattendeerd op een heuse Body Conditioner. Een Body Conditioner? Wat is dat? Vette douchegel?! Nou, zoiets is het wel.. Ro’s Argan Body Conditioner:

De bodyconditioner bevat zeer veel verzorgende ingrediënten, zoals cacaoboter, fair trade shea boter, paranotenolie, amandelolie, goji bessensap, cupuacaboter en arganolie. Arganolie is een kostbare olie die vol Vitamine E en essentiële vetzuren zit. Kijk, dat klinkt al goed! Wanneer je de pot openmaakt, komt de heerlijke geur je tegemoet! Volgens de omschrijving ruikt het als volgt:  Rose Jam, een lichte en speelse rozengeur. Ik vind hem erg zoet en het doet me een beetje aan honing/vanille denken. Ik houd in ieder geval wel echt van de geur, die je na gebruik ook nog erg lang blijft ruiken!

Je gebruikt deze conditioner zoals je een haarconditioner zou gebruiken:

 1. Ik gebruik het niet over mijn gehele lichaam, maar wel op mijn armen en benen. Die zijn vaak droog.
 2. Pak wat Ro’s Argan Body Conditioner, ongeveer een dessertlepel.
 3. Verdeel het over een gereinigde en natte huid en laat het even intrekken.
 4. Spoel je daarna eventjes af. Je merkt hier al dat de body conditioner echt een vettig laagje achterlaat op de huid. Hier moet je van houden, voor mij is dit een van de redenen waarom ik het heerlijk spul vind!
 5. Na het douchen dep je de huid droog. Je zal merken dat je nu geen bodylotion (o.i.d.) nodig hebt om je huid mee te verzorgen! Het is al lekker verzorgd door de bodyconditioner.

Dit product is echt een uitkomst voor mij! Ik was al fan van diverse Lush producten en deze voeg ik lekker aan mijn lijstje toe! Het is een vrij grote pot waar je aardig lang mee kunt doen. Ik schat dat je er zo’n 4 maanden mee doet. Gebruik je het alleen op probleemzones zoals droge benen of armen dan doe je er zelfs nog langer mee.

Ingrediënten
Fresh Spring Water, Glycerine (Glycerine), Almond Oil (Prunus dulcis), Cypress Leaf Infusion, Vanilla Pod Infusion (Vanilla planifolia), Fair Trade Shea Butter (Butyrospermum parkii), Stearic Acid (Stearic Acid), Argan Olie ( Argania spinosa), Cupuacu Butter (Theobroma grandiflorum), Perfume (Perfume),Triethanolamine (Triethanolamine), Cocoa Butter (Theobroma cacao), Goji Berry Juice, Rose Absolute (Rosa damascena), Geranium Oil (Pelargonium graveolens), Citroen Olie (Citrus limonum),Limonene (*Limonene), Cetearyl Alcohol (Cetearyl Alcohol), Geraniol (*Geraniol), Methylparabeen,Propylparaben (Propylparaben)

Een pot Ro’s Argan Body Conditioner van 225 gram kost €29,95

13 Soap (Unlucky for Dirt soap)
Als laborante die houdt van koken en Lush producten, moet ik natuurlijk ook een goede anti-bacteriële zeep in mijn keuken gebruiken ;) De 13 Soap, bevat oregano olie dat beter schijnt te werken tegen bijvoorbeeld de MRSA bacterie (voorkomend in ziekenhuizen), dan 18 soorten anti-biotica (aldus de informatie op de website). Deze olie i.c.m. honing, roos en geranium, maakt hem een geschikte zeep voor in de keuken.

Nou kan je met het blote oog natuurlijk niet beoordelen of deze zeep daadwerkelijk anti-bacterieel is, maar ik kan mijn ervaringen wel met jullie delen. Ik gebruik de zeep nu al een aantal weken elke dag (voor en na het koken) en ik moet zeggen dat hij prettig ‘wast’.


Er komt een beetje schuim van af (niet super veel) en de zeep ruikt lekker, een beetje kruidig. Wanneer ik m’n handen afspoel merk ik dat ze een beetje ‘squaky-clean’ zijn. Als ik ze dan vervolgens heb afgedroogd zijn ze niet uitgedroogd, maar lekker zacht. Dat vind ik een pluspunt aan een handzeep! Aangezien ik helaas ook droge handen heb.

13 Soap doet zijn werk (voor zo ver te beoordelen) prima, ruikt lekker en droogt mijn handen niet uit.

Ingrediënten
Oregano and Rose Petal Infusion (Origanum vulgare and Rosa centifolia), Propylene Glycol (Propylene Glycol), Rapeseed Oil and Coconut Oil (Brassica napus and Cocos nucifera), Sodium Lauryl Sulfate (Sodium Lauryl Sulfate), Honey (Honey), Water (Aqua), Perfume (Perfume), Sodium Hydroxide (Sodium Hydroxide), Manuka Honey (Manuka Honey), Sodium Stearate (Sodium Stearate),Oregano Oil (Origanum vulgare), Rose Absolute (Rosa damascena), Glycerine (Glycerine), Sodium Chloride (Sodium Chloride), EDTA (EDTA),Tetrasodium Etidronate (Tetrasodium Etidronate),Geraniol (*Geraniol), Limonene (*Limonene), Colour 14700 (Colour 14700)

Een blok 13 Soap van 100 gram kost €5,95.

B Scent – exclusive gorilla perfume
Oooeh, en dan nu het parfum! Ik was nog helemaal niet bekend met de parfums van Lush. Ik had weleens wat voorbij zien komen op een website of goede verhalen gehoord over een bijzonder parfum, dus ik werd steeds nieuwsgieriger. Na een tip ben ik eens op de site gaan kijken onder: Parfums -> exclusieve parfums. Daar zag ik als eerste B Scent staan. Volgens de omschrijving: “Een stijlvolle en vrouwelijke combinatie van rozen, citrus en een vleugje venkel. Toen Mark deze geur creeerde dacht hij aan jonge Franse meiden in de bloei van hun leven.” Daar ben ik dan wel weer erg benieuwd naar..

De Exclusieve Parfums zijn geuren die ontwikkeld zijn toen Lush net was begonnen. Ze werden verkocht door het vroegere make-up zusje Be Never Too Busy To Be Beautiful. B Scent was de ‘signature’ geur van BNTBTBB:

B Scent komt in een strakke mat zwarte glazen flacon. Op de flacon staat alleen: “Gorilla perfume at Lush” en om de hals hangt een kaartje met daarop de naam van het parfum en op de achterkant staan o.a. de ingrediënten. De belangrijkste geurnoten zijn: grapefruit, venkel, roos en jasmijn.

“B Scent, one of the revived B Never Too Busy To Be Beautiful scents, is described as an impression of “rose tempered with crisp citrus” and “Mark [Constantine’s] daydream of what young French girls smell like.” The B Never catalogues used to say that B Scent was partially inspired by Audrey Hepburn in the role of Sabrina, the chauffeur’s daughter who spends a year in Paris and returns home as a chic woman dressed in couture. B Scent’s notes include lemon, bergamot, fennel, lavender, rose, jasmine, ylang-ylang, sandalwood, and musk, and the overall fragrance has a Hepburn-like balance of sophistication and sprightliness. The lemon and grapefruit topnotes are seamlessly meshed with the fennel, and the rose core gives the fragrance a traditional heart, with a brightness that keeps it feeling youthful and fresh. Whereas Imogen Rose is definitely a feminine fragrance, B Scent is more of an equal-opportunity choice for cologne-lovers.”

Mijn eerste indruk van dit parfum was: bijzonder en niet-alledaags. Ook zeer herkenbaar als ECHTE typische Lush geur. In het begin moest ik erg wennen, door de venkel die vrij aanwezig is wanneer je de geur net opdoet. Ook ruik je direct een kruidige grapefruit/ citrus geur, waardoor het parfum zachter wordt. Toen ik in een omschrijving het woord ‘onvoorspelbaar’ las, herkende ik dat er ook wel in. Zodra de venkel afzwakt, wordt de geur zachter en vind ik het persoonlijk lekkerder. Ik houd van de citrus/grapefruit geur die B scent heeft. Daarbij heeft de geur iets poederigs wat ik heel kenmerkend vind als ik in Lush aan de badbruisballen snuffel. Soms vang ik een vleugje van dit parfum op en dan moet ik mezelf inhouden om niet wild om me heen te zoeken naar een Lush filiaal. Het is eigenlijk net een Lush winkeltje in een potje, maar dan iets minder zoet.  Ik houd ook wel van een geur die je niet bij iedereen ruikt en dat is bij B scent absoluut het geval.

Ik kan niet zeggen of het  absolute aanrader is of niet. Een parfum is namelijk heel persoonlijk en ik denk dat deze dan nog eens extra persoonlijk is. Je vindt het lekker of je vindt het niets, denk ik. Houd je van de geur van de Lush winkel, dan is het sowieso even de moeite waard om te besnuffelen. B Scent is een vrij kostbaar parfum en ik denk dat je het kunt zien als een niche geur. De prijzen van niche geuren liggen altijd wat hoger. Bovendien zijn alle ingrediënten natuurlijk en test Lush niet op dieren.

De parfums zijn gemaakt door Mark en Simon Constantine, vader en zoon. De zogenaamde Gorilla Parfums kun je vinden in alle Lush filialen en in hun online shop: www.lush.nl. De exclusieve geuren (waaronder deze B Scent) zijn alleen in Den Haag te verkrijgen, maar gelukkig ook gewoon online!

B Scent kost €4,95 voor 2 gram (= 2,22 ml), €26,95 voor 10 gram (= 11,1 ml) en €55,95 voor 27 gram (= 30 ml).

In de titel maakte ik jullie vast een beetje nieuwsgierig met het woordje ‘verrassing!’. Omdat Lush heeft gemerkt dat ik superenthousiast ben over een aantal van hun producten wilden ze dit enthousiasme graag delen met de Beautylabbers. Ik mag daarom 3 pakketten verloten met daarin mijn 4 favoriete Lush musthaves! Leuk toch! Binnenkort gaat deze winactie online, maar ik wilde het nu vast met jullie delen :)

Wat vinden jullie van T’eo, Ro’s Argan Body Conditioner en 13 Soap? Waren jullie al bekend met de producten? Wat zijn jullie ervaringen?

Liefs, Nena

Volg mij op twitter: www.twitter.com/nenaburger

 

 

Volg:

124 Reacties

 1. uil
  28 april 2014 / maandag, 28 april 2014

  je moet juist met de poedelaag over je oksel gaan. of eerst over je hand en die over je oksels wrijven. de waslaag is er om het blokje bij elkaar te houden.

 2. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Lush is zoooo lekker! Die parfums ben ik ook heel benieuwd naar. Ik heb zo’n solid parfum, met een vanille geurtje en die is zooo lekker :D

 3. Sanne
  3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  hee nena! Leuk geschreven! Ik ben de laatste tijd ook opzoek naar écht een goede anti transpirant deo. Mijn beste tot nu toe is dove original in een stick. Tijdens het sporten bleef mn oksel zelfs droger dan mijn hoofd :) Nu verschilt het bij mij soms hoe goed de stick werkt, maar vind het zeker een aanrader!

 4. yasmina
  2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  super leuk artiekel maybe eens tijd om deze producten aan te schaffen ik heb er zelf nog geen ervaring mee met geen enkel prodcut van lush ik ben echt een body shop en sabon freak

 5. Daniëlle
  2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  Jammer van het deo blok :( Ik ruik aan het eind van de dag niet echt fris genoeg naar mijn zin. Geen deo mee naar school hoeven te nemen zou perfect zijn. Plus dat ik het leuk vind om nieuwe dingen uit te proberen. Een blok ipv een saaie deo bus, haha! De conditioner voor je huid spreekt me dan weer wel aan :)

 6. Ans
  2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  Ehh, waar is het tweede artikel gebleven van vandaag? Die zou toch altijd in de middag online komen te staan? Pfff..

  • Serena
   Auteur
   2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

   I know, maar er ging iets fout, en daarom plaats ik er morgen 3! Ter compensatie.

 7. Julie
  2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  Wat ik heb met de homepagina is dat er foto’s komen die over de eerste/recentste artikelen doorlopen, waardoor ik telkens op alle tags (beauty lifestyle science. .. ) moet klikken om de nieuwste artikelen te zien omdat ze steeds verdwijnen achter de foto’s. Ligt dit aan mijn internet?

  • Serena
   Auteur
   2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

   Nee, aan je verouderde interwebz browser. Misschien even de nieuwste versie van Google Chrome downloaden?

 8. Elien
  1 maart 2012 / donderdag, 1 maart 2012

  leuk!

 9. Roxy
  1 maart 2012 / donderdag, 1 maart 2012

  Ik heb die deodorant ook, maar bij mij werkt hij ook niet zo fijn! Gebruik hem alleen als ik de hele dag thuis zit en niet echt iets inspannends hoef te doen, anders heb ik echt een sterkere nodig. Het lag dus niet aan mij.

 10. 1 maart 2012 / donderdag, 1 maart 2012

  wat een leuke review! de body conditioner ziet er goed uit.

 11. Rianne
  1 maart 2012 / donderdag, 1 maart 2012

  Haha ik moest me inhouden om niet meteen naar beneden te scrollen toen ik verrassing zag staan. Wel superleuk dat er een winactie komt. Ik liep toevallig vandaag langs de lush in de stad en ik rook de geur al, zoo lekker :) dus ik ben wel benieuwd naar het parfum!

 12. Anna
  1 maart 2012 / donderdag, 1 maart 2012

  Oh, lees het net in de comments..
  Ze zijn dus wel echt! Mooi, hoor!

  • Nena
   1 maart 2012 / donderdag, 1 maart 2012

   Haha, ja ze zijn inderdaad echt ;) Ik heb ze op de foto’s wel gelakt op een ‘french manicure’ manier. Dus met een gebroken wit (gebroken wit, niet spierwit anders ziet het er onnatuurlijk uit!) laagje aan het uiteinde en een transparante finish erover. Misschien maak ik er nog wel een keer een ‘how-to’ van, mochten meer bezoekers dit leuk vinden?

   • Everdiena
    1 maart 2012 / donderdag, 1 maart 2012

    Een how to is absoluut leuk :-).

   • Anna
    1 maart 2012 / donderdag, 1 maart 2012

    Goeie tip, een gebroken-wit lakje gebruiken in plaats van gewone witte! Mag ik vragen welke jij hiervoor gebruikt? Heb zelf wel een aantal witte lakjes, maar die drogen allemaal spierwit op..
    Ik zou een how-to trouwens heel leuk vinden! Ben benieuwd naar je techniek, want ik vind het resultaat supermooi en erg natuurlijk! :)

 13. Anna
  1 maart 2012 / donderdag, 1 maart 2012

  Je nagels zijn ongelooflijk! Zo sterk en mooi wit! Ik scroll de hele tijd terug om naar ze te kijken, maar ik kan niet zien of ze echt zijn of niet?
  Als ze van nature zo zijn, ben je echt gezegend.

  Fijne en uitgebreide reviews!

 14. Annika
  1 maart 2012 / donderdag, 1 maart 2012

  leuke review! maar ik vind de meeste dingen (parfums vooral) van Lush eigenlijk helemaal niet zo lekker ruiken, ik heb liever iets frissere geurtjes :)

 15. Everdiena
  1 maart 2012 / donderdag, 1 maart 2012

  Je reactie is in afwachting van moderatie.

  Wat houdt dit in ??

  • Serena
   Auteur
   1 maart 2012 / donderdag, 1 maart 2012

   dat er een link in staat of een scheldwoord of dat er gewoon een foutje is gemaakt (de moderatie werkt niet altijd even goed) – je reactie wordt dan even in de wacht gezet (niet zichtbaar) totdat Nena of ik hem goedkeuren.

   • Everdiena
    1 maart 2012 / donderdag, 1 maart 2012

    Aaah oke. Vond het al zo raar, dacht al dat het weer eens aan mijn pc lag haha. Bedankt voor je reactie.

 16. Pauline
  1 maart 2012 / donderdag, 1 maart 2012

  Fijne reviews, je hebt met wederom erg nieuwsgierig gemaakt!
  De Aromaco deo vind ik zelf trouwens prettiger, heb je die ook al eens geprobeerd?

  • Nena
   1 maart 2012 / donderdag, 1 maart 2012

   Nee, die ken ik nog niet. Ik heb alleen de T’eo van Lush geprobeerd.

   • Pauline
    8 maart 2012 / donderdag, 8 maart 2012

    Zeker de moeite waard voor de volgende keer ;)

 17. 1 maart 2012 / donderdag, 1 maart 2012

  Hay Nena en Serena,

  Kunnen jullie misschien een artikel maken over jullie ultime favos van lush?

  Of misschien een DIY voor dupes van lush? Want als het goed is zijn het allemaal natuurlijke producten toch?

  Thank you !! ^^
  xxx

 18. 1 maart 2012 / donderdag, 1 maart 2012

  Hmmmm Lush is echt geweldig! Alleen jammer dat het zo duur is :(

 19. margot
  1 maart 2012 / donderdag, 1 maart 2012

  Ik ben zwaar verslaafd aan hun zeepjes, ik wil ze allemaal ^^

 20. Everdiena
  1 maart 2012 / donderdag, 1 maart 2012

  Ben erg benieuwd naar de Lush producten. Zie ze natuurlijk her en der wel vaker voorbij komen, echter hier in de buurt van Assen en Groningen geen winkel:P. Online bestellen is er ook nog niet van gekomen. Tevens ben ik benieuwd wat niche producten precies inhouden???

 21. 1 maart 2012 / donderdag, 1 maart 2012

  Ik heb net een sample opgemaakt van die Ro’s Argan bodyconditioner, héérlijk is die hé!

 22. 1 maart 2012 / donderdag, 1 maart 2012

  die antibacteriële zeep is interessant :)

 23. 1 maart 2012 / donderdag, 1 maart 2012

  Ik kende deze nog niet! Jammer dat de deo niet werkt, ben namelijk op zoek naar een lekkere deo die natuurlijk is =)

 24. Denise
  1 maart 2012 / donderdag, 1 maart 2012

  Ik lees nergens de prijs van de body conditioner, klopt dit? =p Ik ben er zeer benieuwd naar!

  • Denise
   1 maart 2012 / donderdag, 1 maart 2012

   Laat maar, ik heb er overheen gelezen haha!

 25. 1 maart 2012 / donderdag, 1 maart 2012

  Leuke reviews! Ik wist niet eens dat Lush zo een deobar had, ergens lijkt het mij raar om te smeren. Ík vind het fijn om een bus in mijn tas te hebben. ;D Lekker spray spray als je een beetje smellt.:)

 26. Monica
  1 maart 2012 / donderdag, 1 maart 2012

  Leuk geschreven artikel! Ik heb eigenlijk nog nooit iets van de Lush geprobeerd, maar ik denk dat ik die zeep ga kopen :)

 27. Ann-Sophie
  1 maart 2012 / donderdag, 1 maart 2012

  Leuk artikel! Ben benieuwd naar de parfums. Ik heb enkel ervaring met de Veganese conditioner voor het haar. Echt een zeer goed product, dat je haar totaal niet zal verzwaren of snel vettig maakt!

 28. 1 maart 2012 / donderdag, 1 maart 2012

  Er is nog geen nieuwe artikel online?

 29. frederique
  1 maart 2012 / donderdag, 1 maart 2012

  Ik hou echt van lush! ik gebruik een shampoo bar voor mijn hoofdhuid problemen en hij werkt geweldig. hierbij gebruik ik ook de olieblok die is ook geweldig alleen moeilijk aan te brengen.

 30. 1 maart 2012 / donderdag, 1 maart 2012

  Ben super benieuwd naar die conditioner! Jammer van die deo, vooral voor die prijs..

 31. 1 maart 2012 / donderdag, 1 maart 2012

  Jammer van die deo, ik hoor het graag als je de ultimate hebt gevonden! Ben benieuwd naar de pakketten! ;D

 32. Marjan
  1 maart 2012 / donderdag, 1 maart 2012

  “mrsa, de bacterie die in ziekenhuizen voorkomt.”
  Nou, gelukkig niet in Nederland dus! Wel vaak in zuid-Europa.

  Ps. Denk je ook niet dat die zeep allang gebruikt zou worden door artsen als het echt daartegen werkt? Aangezien de mrsa een behoorlijk resistente bacterie is.

  • Nena
   1 maart 2012 / donderdag, 1 maart 2012

   Helaas komt de bacterie ook in Nederland voor. Zoek maar eens op MRSA uitbraak in ziekenhuizen. Ik heb zelf een paar jaar geleden een “sneltest” opgezet in het ziekenhuis in Amsterdam, waarmee je binnen een paar uur wist of iemand MRSA positief was.. Daarnaast zullen ze andere zepen gebruiken in een ziekenhuis, die aan veel meer eisen voldoen ;)

 33. Genevieve
  1 maart 2012 / donderdag, 1 maart 2012

  Ik heb nu echt het geluk dat ik vlak naast Den Haag woon ♥

 34. 1 maart 2012 / donderdag, 1 maart 2012

  Die body conditioner klinkt hemels.. Ik heb ook een erg droge huid, maar vooral in mijn gezicht, nek, borst en de binnenkant van mijn armen. Je weet toevallig niet of er ook zoiets is voor het gezicht en de nek?

 35. Beatrijs
  1 maart 2012 / donderdag, 1 maart 2012

  Die body conditioner spreekt mij wel aan. De rozen geuren van lush vind ik over het algemeen erg lekker, dus deze wil ik ook een keer uitproberen.
  De volgende keer dat ik bij een lush filiaal ben meteen even snuffelen!

 36. 1 maart 2012 / donderdag, 1 maart 2012

  Ik heb een sample van de honing zeep van Lush, die is echt heerlijk!

  Liefs, Mariette

 37. Marijke
  1 maart 2012 / donderdag, 1 maart 2012

  Morgen ga ik naar Rotterdam, eindelijk weer een stad met Lush. Heb 5 lege potten, dus mag een gratis masker uitzoeken, ook altijd fijn. Een favoriete zeep van mij is de sultana soap. Echt heerlijk!! Sowieso helemaal Lush fan. Jammer dat de Deo niet goed werkte, wel een interessant product namelijk qua aanbrengen enzo. Weer leuke review Nena, leuke toevoeging voor Beautylab :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *