Primark beauty shoplog & winactie

Goedenavond! Vandaag wil ik jullie laten zien wat voor een leuke budget make-up items ik laatst heb gescoord bij de Primark, waaronder lip kits die wel héél erg zijn geïnspireerd op de lip kits van Kylie Jenner, haha! Ik zal ze snel reviewen op de blog, ben heel benieuwd naar de kwaliteit.

Ook verloot ik op het einde een beautypakketje onder mijn lieve volgers! Als je kans wilt maken op deze prijs, doe dan een duimpje omhoog op deze video, abonneer je op mijn kanaal en laat via een comment weten dat je meedoet. Komende woensdag maak ik de winnaar bekend, succes!

Geniet van deze mooie zondagavond,

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

57 Reacties

 1. Anne
  27 augustus 2017 / zondag, 27 augustus 2017

  Leuk! Ik doe mee met de winactie! 🤞

 2. Nancy
  23 augustus 2017 / woensdag, 23 augustus 2017

  Leuke shoplog weer. Altijd leuk om te zien wat je weer hebt weten te scoren bij de Primark.
  Door jou enthousiasme heb ik de Bold en Beautiful spray ook gekocht, en zelfs mijn dunne bos met haar geeft het texture.
  En uiteraard wil ik graag kans maken op het mooie pakket.

 3. Britt
  23 augustus 2017 / woensdag, 23 augustus 2017

  Leuke shoplog Serena! Ik doe zeker mee! <3

 4. Erika van Koert
  23 augustus 2017 / woensdag, 23 augustus 2017

  Wat leuk! Ik doe graag mee

 5. Sascha_W
  22 augustus 2017 / dinsdag, 22 augustus 2017

  altijd leuk om te zien wat voor leuke spullen je bij de Primark kan scoren.
  En ja, ook ik zou graag kans willen maken op dat leuke pakketje. :)

 6. kuikentje
  22 augustus 2017 / dinsdag, 22 augustus 2017

  wat een gaaf pakket! ik doe heel graag mee :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *