Plog | Dagje uit mijn leven

Elke maandag plaats ik een nieuw Instalab verslag, oftewel een weekverslag van mijn hoogtepuntjes van de afgelopen week, maar wat doe ik nu zoal op een DAG? Ik kreeg steeds vaker de vraag of ik een dagje uit mijn leven wilde laten zien, dus heb ik afgelopen donderdag mijn fototoestel meegenomen en de hele dag foto’s gemaakt van mijn bezigheden.

plog - dagje uit mijn leven - 45 ‘s Ochtends word ik wakker gekust door Tim, die afscheid neemt en de deur uitvliegt naar werk. Dat is zo rond een uurtje of half 8. Ik blijf dan meestal nog even een uurtje liggen en sta rond half 9 op. Voordat ik ga douchen en aankleden klim ik op de gamestoel en verwen ik Clarence en Coco met een paar kattensnoepjes. Inmiddels een leuk ochtendritueeltje!

plog - dagje uit mijn leven - 47 Zodra ik het bakje pak schieten ze naar me toe, waar ze op dat moment ook zijn. Ze zijn ZO hebberig als het op snoepjes aankomt! Hier duurt het te lang voor ik ze een nieuw snoepje geef, kijk Coco bijdehand kijken hee!

plog - dagje uit mijn leven - 48 Met hun pootjes trekken ze hebberig mijn hand naar zich toe, zo lief als ze dat doen!

plog - dagje uit mijn leven - 46 Nom, nom, nom.

plog - dagje uit mijn leven - 44 Ik heb zelf ook zin in een ontbijtje, dus bak ik een stokbroodje af en maak ik voor mezelf een soort van ‘broodje Mario’. Klein beetje mayonaise, een plakje gatenkaas, salami en daarop rauwkost. Lekker!

plog - dagje uit mijn leven - 49 Ondertussen kijk ik mijn nieuwe verslaving op Netflix; The Paradise. Een kostuumdrama die niet zo heel erg goed is, maar wel gewoon vermakelijk. En ik vind het zo leuk om te zien hoe alles er aan toe ging in die tijd. Al ben ik blij dat ik gewoon in 2015 leef. Mijn hemeltje, elke dag een korset, ik moet er niet aan denken.

dagje uit mijn leven - 1Ik check en beantwoord mijn e-mails en lees de comments op mijn blog. Hier en daar laat ik antwoorden en reacties achter.

dagje uit mijn leven - 2Jullie waren benieuwd naar de manier waarop ik foto’s maak, well, here you have it! Naast het raam leg ik een wit vel neer. Daarop wat props en de producten.

dagje uit mijn leven - 3Ik schiet ongeveer een half uurtje foto’s en laad ze in op mijn laptop. Daarna ga ik douchen en aankleden.

plog - dagje uit mijn leven - 50 Van Ruby, een student aan de opleiding Technische Bedrijfskunde, kreeg ik de Fruze opgestuurd. Dit is zo gaaf zeg! Zij en haar groepje zitten in hun laatste jaar en zijn bezig met en project Jong Ondernemen. Met dit project ontwikkelen studenten zelf een innovatief product, schrijven een ondernemingsplan en brengen het product ook daadwerkelijk op de markt.

Ruby en haar groepje bedachten de FRUZE. Een filter die speciaal ontwikkeld is voor de Dopper waterfles. De Dopper heeft nogal een grote opening, waardoor je er bijvoorbeeld geen muntblaadjes of fruit in kunt doen om ‘smaakjeswater’ te creëeren. Met de FRUZE is dit probleem opgelost. De FRUZE is gemaakt van een technisch kunststof genaamd POM-C, dit materiaal heeft een FDA keurmerk en is daarom veilig te gebruiken in contact met voedsel. Ook kan dit materiaal tegen een hoge temperatuur +/- 110 graden Celsius, hierdoor is de FRUZE vaatwasserbestendig. De studenten willen hiermee het kraanwaterverbruik stimuleren en hiermee indirect hun steentje bijdragen aan een gezonde én milieubewuste lifestyle.

plog - dagje uit mijn leven - 51Of het ook in de winkels komt te liggen en wat de verkoopprijs is, weet ik niet, maar ik vind het ZO gaaf dat studenten de kans krijgen om zoiets te ontwikkelen. En ik heb de FRUZE getest en hij is echt perfect! Zo’n simpel dingetje, maar je moet er maar opkomen. En hiermee biedt het meteen veel meer mogelijkheden voor de Dopper. Zo had ik er lekkere muntblaadjes in gedaan, voor onderweg. Echt een ideaal ding. Ik hoop dat de FRUZE snel in de winkels komt te liggen!

plog - dagje uit mijn leven - 1 Zo, haartjes gekruld! Dit keer had ik in totaal 8 strengen gekruld met de stijltang (normaal doe ik er 12) en het resultaat was eigenlijk net zo mooi! En het scheelde me ook nog eens 5 minuten aan tijd.

plog - dagje uit mijn leven - 2 Mama ophalen, want we hadden een dagje ‘inspiratie opdoen’ gepland. Wat eigenlijk inhoud dat we langs allemaal leuke winkels gaan zoals Action en IKEA om spulletjes te kopen, hahaha!

plog - dagje uit mijn leven - 3 Allereerst reden we naar de Dio Drogisterij/Sebas aan Muntplein in Nieuwegein, waar ik mijn zelf ontworpen Eyelove bril kon ophalen.

plog - dagje uit mijn leven - 4 Whoohoo! Hoe VET is het om gewoon een bril te dragen die je zelf hebt ontworpen? Ik heb nu -0,75 aan beide ogen dus ik draag hem niet dagelijks, alleen als ik TV kijk voor de ondertiteling en als ik moet autorijden, maar ik ben er zo blij mee. Ik vind het echt onwijs gaaf dat ik deze kans heb gekregen en dat ik met een zelfontworpen bril op mijn neus loop. Ik kan er nog steeds niet over uit!

plog - dagje uit mijn leven - 5 Ik ben dol op het model en hoe leuk is de kleur! Weer eens wat anders dan bruin of zwart, toch? Staat lekker fris met dat turkoois kleurverloop. En in totaal slechts €49 (inclusief glazen). Je kunt deze bril bij elke Eyelove winkel bestellen, mocht je ook nog op zoek zijn naar een kekke nieuwe bril. Mijn brillen zijn bij sommige filialen al uitverkocht, maar misschien heb je geluk! En voor de prijs hoef je het niet te laten. Ik zie er uitstekend door en hij ligt lekker op de neus. BLIJ MEE!

plog - dagje uit mijn leven - 6 Daarna reden mama en ik door naar City Plaza. Wat is het daar leuk geworden zeg! Zo veel nieuwe, mooie winkels. We gingen naar de budgetwinkel ‘SO LOW’. Wat hebben we gelachen met alle prullaria die ze daar verkopen, haha!

plog - dagje uit mijn leven - 7 Deze zijn leuk he? Leuk voor Kerst of Oud en Nieuw!

plog - dagje uit mijn leven - 8 What the… Ik snap sommige dingen écht niet. Een kussensloop met de print van een chihuahua met Michael Jackson kleding en pruik? WIE KOOPT DIT?

plog - dagje uit mijn leven - 9 WHY?!

plog - dagje uit mijn leven - 10 Na onze SO LOW ervaring gingen we gezellig lunchen bij Bagels & Beans.

plog - dagje uit mijn leven - 11 Mama nam een salade met geitenkaas.

plog - dagje uit mijn leven - 12 En ik een kaneelbagel met banaan. Eén van mijn lievelings.

plog - dagje uit mijn leven - 15 Ondertussen even wat mails en social media checken, haha! Wat een heerlijk weer was het trouwens donderdag. Lekker van het zonnetje genoten.

plog - dagje uit mijn leven - 16 City Plaza is echt opgeknapt, wow! Ik denk dat ik toch wat vaker de auto richting Nieuwegein pak dan de trein naar Utrecht, hoor. Het is hier lekker rustig en het is ook gewoon fijn om met de auto te gaan als je van plan bent om wat grotere dingen te kopen.

plog - dagje uit mijn leven - 17 Nog héél eventjes langs Action gegaan. En zoals altijd kan ik daar nooit met lege handen vertrekken.

plog - dagje uit mijn leven - 18 Wajo! Gespot voor slechts €2,99 bij Big Bazar! Misschien al oud nieuws hoor, maar wilde het toch even delen.

plog - dagje uit mijn leven - 19 En ook deze beauty van Sally Hansen kostte slechts €1,99!

plog - dagje uit mijn leven - 20 Vanaf City Plaza reden we door naar Intratuin/Koningsdal in Utrecht, een superleuk tuincentrum. Mama en ik wilden vast een beetje inspiratie opdoen voor de Feestdagen. Kijk dan, zo kom je toch helemaal in de stemming met zulke grote ‘besneeuwde’ bomen voor de deur!

plog - dagje uit mijn leven - 21Helemaal in winterse sferen.

plog - dagje uit mijn leven - 22 Het is altijd ZOOOO leuk om rond deze tijd naar tuincentra te gaan. Alles is zo leuk gedecoreerd. En kijk dan zo lief dit levensgrote knuffelhert is? Haha!

plog - dagje uit mijn leven - 24 Het perfécte cadeau voor beautyliefhebbers die nog een plantje zoeken: de lipstickplant! Lol! Wist niet eens dat zoiets bestond! Ook leuk als cadeautje!

plog - dagje uit mijn leven - 23 Maar ik snap wel waarom deze plant zo heet. Kijk dan, het zijn net allemaal kleine lipstickjes!

plog - dagje uit mijn leven - 25 Bij Koningsdal hebben ze ook een gedeelte met tweedehands interieur items, kijk dan zo leuk! Allemaal oude blikken, servies en apothekerspotten. Hiermee breng je meteen wat meer sfeer in huis. Altijd leuk om iets vintage in je interieur te verwerken!

plog - dagje uit mijn leven - 26 Alleen hierom zou je naar Koningsdal moeten gaan: deze miniatuurstad is echt ZO groot! Om de hoek was er nog veel meer te zien. Ik denk dat ‘ie wel 12 meter breed was en zo’n 3-4 meter diep. Hier zijn ze vast superlang mee bezig geweest. Wow!

plog - dagje uit mijn leven - 27 Ik twijfelde en heb ze uiteindelijk toch niet gekocht, deze cocon-kattenmandjes. Alhoewel ik ze er prachtig uit vind zien en ik denk dat Coco en Clarence ze vast helemaal te gek zouden vinden! Alleen mijn ervaring is dat ze graag naast ons op de bank liggen, of gewoon op het kleed bij onze voeten, dus daarom heb ik ze maar niet gekocht. Ik denk niet dat ze er vaak genoeg in zouden liggen. Maar wel mooi he! Heel stylish! Moest ze even met jullie delen. Ze kosten €39,95.

plog - dagje uit mijn leven - 31 En van het tuincentrum reden we ‘nog eventjes’ langs IKEA.

plog - dagje uit mijn leven - 28 En alles was daar ook al zo heerlijk gezellig en Kerstig ingericht! Love it! Vroeger droomde ik er altijd van om een keer in de IKEA te overnachten, haha. We hebben er leuke inspiratie opgedaan, maar hun kerstcollectie vonden we wat tegenvallen. We hebben uiteindelijk niets gekocht.

plog - dagje uit mijn leven - 29 Nou ja, niet helemaal niets, want we bestelden nog wel 2 hotdogs en een frozen yoghurt voor de lekkere trek.

plog - dagje uit mijn leven - 30 Mama is happy met haar toetje.

plog - dagje uit mijn leven - 32 Daarna reden we terug naar huis, zette ik mama af en kletste ik nog even met Larissa en Tara.

plog - dagje uit mijn leven - 33 Even Shabby aaien en kroelen.

plog - dagje uit mijn leven - 34 En daarna met mijn buit en wat perspakketten terug op de fiets naar huis! Het begon al te schemeren.

plog - dagje uit mijn leven - 35 Eenmaal thuis was het ineens helemaal donker, en zag je alleen nog wat prachtige kleuren in de lucht. Omdat de zon die dag had geschenen zag je mooie stroken oranje, lila, roze. Ik kan hier altijd onwijs van genieten! Ik denk dat de kleuren van de zonsondergang mijn lievelingskleuren zijn :)

plog - dagje uit mijn leven - 36 In één van de perspakketten zat een heerlijke geurkaars van Cinq Mondes, die ik meteen even uitprobeerde. Hij ruikt superlekker!

plog - dagje uit mijn leven - 37 De katjes kregen hun avondmaaltje, en daarna pakte ik de trein naar Woerden.

plog - dagje uit mijn leven - 38 Daar pikte Tim me op, en samen reden we naar het huis van zijn moeder in Linschoten. En uit de speakers knalde de klassieker ‘Casanova’ van Ultimate Kaos! Kennen we deze nog, nog, nog? Hahaha! Tim is echt de master of the guilty pleasures. Ook Enrique Iglesias is favoriet.

plog - dagje uit mijn leven - 39 Tim’s moeder had een verrassing voor ons op bord gelegd, whoohoo, een chocoladeletter! Lekker!

plog - dagje uit mijn leven - 41 En dit vind ik ook erg lekker: boerenkool met worst! En natuurlijk met het kuiltje met jus.

plog - dagje uit mijn leven - 42 Daarna aten we een toetje (stoofpeertjes herfstvla) en bekeken we een compilatie van de grappigste momenten van Philippe Geubels. We vinden hem namelijk allemaal heel grappig. Echt een onwijze droogkloot!

plog - dagje uit mijn leven - 40 De indrukwekkende boekenkast van Tim’s moeder. Ze is nogal een boekenfanaat!

plog - dagje uit mijn leven - 43Eenmaal thuis werk ik nog een uurtje of 2 op de computer. Ik check weer mijn mails, comments en social media, maar ik bewerk ook meteen wat foto’s en schrijf een deel van een artikel. Daarna is het laat en tijd om naar bed te gaan! Weltrusten!

plog - dagje uit mijn leven - 14Altijd op dit soort dagen, wanneer ik veel afspraken heb en veel moet doen, draag ik sneakers. Zo heerlijk comfortabel. Dit paar is van Adidas en is onder andere te koop via Sneakers.nl. Ze zijn van stretch  materiaal, dus je glipt er zo in (zonder veters strikken) en de zool is lekker bouncy. Mocht je nog op zoek zijn naar nieuwe sneakers (let op: ook leuk als kerstcadeautje!) dan heb ik een goede kortingscode voor je waarmee je maar liefst 20% korting krijg op de gehele collectie: friends20 (geldig t/m 02-12-2015).

Via Saleonly.nl kan je trouwens aan meer van dit soort kortingscodes komen. Ik schreef er een tijdje geleden ook al over en dit is echt een ideale website om te checken voordat je ergens aankopen gaat doen! Ze hebben een geweldige digitale goodiebag vol kortingscodes die je ontvangt door jouw emailadres HIER achter te laten.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een dagje uit mijn leven te zien! Als ik niet de deur uitga voor een shopping spree of voor persevents of zakelijke afspraken, blijf ik binnen en maak ik meer foto’s en schrijf ik meer artikelen. Tussendoor doe ik boodschapjes en doe ik wat aan het huishouden. Het is momenteel erg druk wat advertorials betreft, maar ik probeer het hoofd koel te houden en ik doe ook vooral veel leuke dingen. Zoals dit dagje, dat mijn moeder en ik samen hadden gepland. Ik vind het belangrijk om te ontspannen, om creatief te blijven en inspiratie op te doen. Alleen dan houd ik het vol in de drukke periodes!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

91 Reacties

 1. 8 februari 2017 / woensdag, 8 februari 2017

  Zal inderdaad vast heel leuk geweest zijn, ook mooi foto’s :)

 2. 3 december 2015 / donderdag, 3 december 2015

  Leuk dat je zo’n hechte band hebt met je moeder ( en zusjes)! Gezellig zo samen shoppen en inspiratie opdoen. Ik vind dit soort artikeltjes altijd erg leuk om te lezen, altijd leuk om een kijkje te nemen in andermans leven =)

 3. Anna
  2 december 2015 / woensdag, 2 december 2015

  Wat ik me dan altijd afvraag bij die goedkope nagellak bij de Big Bazar (van Ciaté, O.P.I., etc.) is: zijn ze nog wel goed? Zijn ze niet al ‘zo oud’ dat Big Bazar ze voor een goedkope prijs mag verkopen?
  Iemand hier ervaring mee? :)

 4. 2 december 2015 / woensdag, 2 december 2015

  Heerlijke kerst themed plog. Ik moet het even zeggrn hihi: met bril op lijk je onwijs op je moeder!

  • Serena
   Auteur
   2 december 2015 / woensdag, 2 december 2015

   Haha, ja dat krijg ik nu steeds vaker te horen! :)

 5. Quirine
  2 december 2015 / woensdag, 2 december 2015

  Hi Serena! Heel leuk artikel, ik vind dit persoonlijker leuker dan een weekverslag.
  Ik had een klein vraagje, waar komt je jas vandaan? :) :)
  Groetjes

 6. 1 december 2015 / dinsdag, 1 december 2015

  Wat grappig dat jullie Philippe Geubels zo leuk vinden! Momenteel zit hij hier in de jury van de Slimste Mens en daar is hij ook altijd zo droog!

 7. 1 december 2015 / dinsdag, 1 december 2015

  Leuke foto’s en gezellig om met je moeder zo op pad te gaan :) Het is idd belangrijk om andere dingen te doen behalve werk/studie. Krijgt je hoofd ook wat rust en ben er van overtuigd dat je meer kwaliteit levert.

 8. Anna
  1 december 2015 / dinsdag, 1 december 2015

  Leuk om te zien! ik ben altijd zó jaloers op je mooie huidje, ziet er altijd zo mooi egaal uit… en dat gezonde glansje. Zelf probeer ik van alles maar mijn huid is zo gevoelig dat ik heel veel dingen die jij gebruikt niet op m’n huid kan verdragen, heel jammer. Je moeder is trouwens ook heel mooi! Las dat ze 57 is dat zul je echt niet zeggen joh… goed genen ! :)

 9. 1 december 2015 / dinsdag, 1 december 2015

  Wat een leuke dag! Ik vind jouw katjes echt super mooi, ze zien er zo knuffelbaar uit! Welke camera gebruik je eigenlijk?

 10. 1 december 2015 / dinsdag, 1 december 2015

  Heerlijk om te zien, wat is je moeder trouwens een schatje. Fantastisch ook dat je een chocolade letter cadeau kreeg, dat is echt zo lief.
  xx

 11. Kaatje
  1 december 2015 / dinsdag, 1 december 2015

  hoi serena,

  leuke jas heb je aan. Is die van dit seizoen?
  Ben op zoek naar een langere jas en dus benieuwd naar het merk.

  Die fruze lijkt me handig, ik ga op hun site kijken.

 12. Ruby
  30 november 2015 / maandag, 30 november 2015

  Hoi Serena,

  Super dat je zo enthousiast bent over de FRUZE.

  Groetjes Ruby (van de FRUZE)

  • Serena
   Auteur
   30 november 2015 / maandag, 30 november 2015

   Jaaaaaa echt zo gaaf dat jullie dit zo hebben bedacht! Ik wist niet dat jullie al een webshop hadden Ruby, anders had ik dat meteen vermeld. Sorry! Ik zal de link er morgen bijzetten voor jullie 😊👍🏼

 13. 30 november 2015 / maandag, 30 november 2015

  Ontzettend leuk om een dagje met je mee te kijken! Zeker vaker doen zou ik zeggen! Xxx

 14. Emma
  30 november 2015 / maandag, 30 november 2015

  Wat een mooi stadscentrum! Even geheel terzijde, maar de architectuur ervan kwam me heel bekend voor. Ik woon zelf in de Saen Tower in Zaandam, hetzelfde appartementcomplex als waar de Primark in zit en ik vond de architectuur zo op elkaar lijken dat ik ben gaan Googelen en wat denk je: zelfde architect!
  Grappig toch. Tsja.

  • Serena
   Auteur
   30 november 2015 / maandag, 30 november 2015

   Je hebt er oog voor!

 15. 30 november 2015 / maandag, 30 november 2015

  Heeerlijk dagje met beetje werken en inspiratie op doen wat natuurlijk ook een soort werk is :) super leuk om te lezen! liefs

 16. 30 november 2015 / maandag, 30 november 2015

  Heerlijk om de foto’s te zien. Ik proef de sfeer en de gezelligheid. Wat leuk om heerlijk met je moeder een dagje op pad te gaan. Grappig om te zien hoe je de foto’s maakt zo simpel maar het resultaat is altijd zo mooi bij je.

 17. Martine
  30 november 2015 / maandag, 30 november 2015

  Wat leuk om te lezen (en vooral kijken) zeg! Ik kijk altijd uit naar je Instalab overzicht maar dit is ook erg leuk. Een heerlijk en fijn dagje! :) Hopelijk mogen we er nog vaak van meegenieten.

 18. 30 november 2015 / maandag, 30 november 2015

  Je bril is super tof! heel gaaf die kleuren. Oh en je katten, ik smelt bij hun koppies.. ook mijn katten jatten hun snoepjes echt letterlijk zo uit mijn handen. Geweldig..

 19. 30 november 2015 / maandag, 30 november 2015

  ‘Inspiratie opdoen’ haha wat ken ik dit maar al te goed. Mijn moeder en ik doen het ook regelmatig! De kerstafdeling bij Intratuin is ZO LEUK! Ik ben er de afgelopen maand geloof ik al 4 keer geweest haha.

 20. 30 november 2015 / maandag, 30 november 2015

  Leuke foto’s! SO LOW zit ook in Eindhoven en het eerste wat ik dacht is jezus wat moet je hier allemaal mee? waarom verkoop je dit? zoveel spullen dat ik denk whut? die stolp van action heb ik ook gekocht, deze heb ik op mijn instagram geplaatst, love it! ook lekker goedkoop. Kerst shoppen is ook altijd leuk, heerlijk die sfeer en alle ‘hebben’ dingetjes.

 21. Lousaa
  30 november 2015 / maandag, 30 november 2015

  Leuke dag! Uitslapen, shopppen… klinkt als weekend :-)

  Maareh, die boekenkast is toch maar een heel bescheiden kastje?! Of bedoel je dat de inhoud bijzonder is?

 22. Tina
  30 november 2015 / maandag, 30 november 2015

  Je katjes lijken me echte lieverds! En die Fruze lijkt me zo handig, ik hoop dat ze die op de markt brengen. Grappig dat Philippe Geubels ook in Nederland bekend is, dat wist ik helemaal niet! Oh en ik ben helemaal weg van je unicorn sloffen :D

  • Tina
   30 november 2015 / maandag, 30 november 2015

   Plus: ik heb ook een zwak voor kostuumseries! Ik kan niet wachten tot de ze de kerstspecial van Downton Abbey uitzenden, echt m’n all time favourite kostuumserie dit

  • Ruby
   30 november 2015 / maandag, 30 november 2015

   Hoi Tina,

   Ruby hier van de FRUZE.
   Je kan de FRUZE kopen op de website tastywatersolutions.nl of fruze.nl.
   Deze kost hier 3,50 euro inclusief verzendkosten.

   Groetjes Ruby

 23. 30 november 2015 / maandag, 30 november 2015

  Nu mis ik de dagen samen met mijn moeder.. Kon ik maar mijn fiets pakken en naar haar toe fietsen.. Ik moet 2 uur reizen op de snelweg voordat ik bij haar ben..

  Verder super leuke foto’s!

  • Serena
   Auteur
   30 november 2015 / maandag, 30 november 2015

   En toch komt er een tijd dat het helemaal niet meer kan… toch maar die 2 uur op de snelweg eens doen dus! Het is de moeite vast en zeker waard <3

 24. Tamara
  30 november 2015 / maandag, 30 november 2015

  Enrique Iglesias is zoooo knap. Word tijd dat die weer in Nederland komt 😍😍😍

 25. 30 november 2015 / maandag, 30 november 2015

  Leuk zo’n dagje inspiratie opdoen met je moeder! So Low is een super leuke winkel, vaak als ik in Groningen ben wip ik er even in. En wauw die boekenkast van Tim’s moeder!! *kwijl* Ik ben ook een boekenfanaat en ik heb nu mijn boeken in een kast die ik niet zo heel geweldig vind, maar als mijn moeder en ik gaan verhuizen mag ik een nieuwe kast uitkiezen waarschijnlijk :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *