PhonePhoto’s – januari ’12

Vandaag is het alweer de laatste dag van januari en morgen begint een nieuwe maand. Wat gaat de tijd snel! Ik kan me Oud & Nieuw nog herinneren alsof het gister was. En jeetje, wat klinkt ik als een oud wijf nu ik dat zo denk en opschrijf. But it’s true. Nu mijn telefoon wat compacter is en ik hem wat vaker bij de hand heb (laten we zeggen dat hij bijna aan mijn rechterhand vergroeid zit) maak ik ook wat vaker foto’s. Onderstaande foto’s heb ik de afgelopen maand gemaakt en wil ik graag met jullie delen.

Januari. Goede voornemens. Uitgeput op de grond na een sessie ‘Insanity’.


Gelukkig hebben we nu ook een leukere manier gevonden om te bewegen…


 In de lift:

Hieronder ben ik meteen het legendarische ‘Drying Lotion’ van Mario Badescu aan het uittesten, het ziet er alleen niet uit!

Stoere Coco!


Freaky vensterbankdecoratie…

Op TV!


Ijsbergslasoep. Seriously tasty!


Heerlijk uitzicht vanaf onze hotelkamer in Miami. Ik wil weer terug!


Koopjes spotten in de Big Bazaar (waar ik ook kom, ik ben ALTIJD met beauty bezig, zelfs in een supermarkt).


En als laatste, kantoren bekijken met Angel. We zijn namelijk op zoek naar kantoorruimte waar we met zijn tweeën kunnen zitten.


Ok, nu de allerlaatste dan. De eerste echte winterse foto van deze winter. Ik ben er nog niet over uit of ik er blij mee moet zijn (want sneeuw is wel gewoon mooi natuurlijk) of dat ik er keihard van moet balen. Ik reis vaak met het OV en meestal is er dan gedonder… maar we zullen zien. Vooralsnog vind ik het wel ‘gezellig’ staan.


Zo, het was een hele klus om mijn foto’s van mijn mobiel af te krijgen, en excuses voor de late update vandaag. Volgende keer zal het wat soepeler verlopen! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een soort van kijkje in mijn leven te nemen aan de hand van mijn Galaxy S2 foto’s.

Binnenkort komt er uiteraard een artikel over Mario Badescu en over de Kangoo Jumps .

Hoe was jullie januari? Ook bezig met goede voornemens (sporten, stoppen met roken, gezondere voeding, etc.)? En vinden jullie de tijd ook zo snel gaan of begin ik nu toch echt een oud besje te worden?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

168 Reacties

 1. 18 april 2012 / woensdag, 18 april 2012

  Zie ik daar een broek van Gilly Hicks?? :D

 2. angela
  4 februari 2012 / zaterdag, 4 februari 2012

  Een man die gezond eten klaar maakt.
  ijsbergsla soep.
  Het is toch niet die leuke trainer van je hè :)

 3. 1 februari 2012 / woensdag, 1 februari 2012

  Leuk om te zien, ik vind dat deze maand ook vet snel voorbij is gegaan. Das alleen maar beter, hoe eerder zomervakantie hoe beter ;)

 4. 1 februari 2012 / woensdag, 1 februari 2012

  Is het gek als ik die vensterbankdecoratie een beetje heel erg eng vind? :p
  Maar echt heel leuk op dit zo te zien!

 5. Claudia
  1 februari 2012 / woensdag, 1 februari 2012

  Jongens, ben ik de enige die wil weten waar die freaky vensterbankdecoratie vandaan komt? Ik vind ze zo leuk! :o

 6. 1 februari 2012 / woensdag, 1 februari 2012

  Hele leuke foto’s. En ik blijf coco zo’n mooi beestje vinden, ik krijg er kriebels van in mijn buik. Als ik over een paar jaar een eigen huisje hoop te bemachtigen, wil ik sowieso katten, en ik zit er sterk over na te denken om zulke katjes te nemen. Als ik alles dan red met kosten! ^___^

 7. 1 februari 2012 / woensdag, 1 februari 2012

  Ik ben benieuwd naar de Kangoo Jumps!

 8. Sandra
  1 februari 2012 / woensdag, 1 februari 2012

  En ineens wil je net als Masha ( Beautygloss ) ook een kantoor?.. hmm

  • tegan
   2 februari 2012 / donderdag, 2 februari 2012

   Waar slaat dat nou weer op? Waarom is alles gelijk “na-aperij”. Het is Serena’s fulltime bezigheid, als zij het nodig vindt om een kantoor te nemen, waarom niet. Alsof Mascha de enige blogger is met een kantoor. Zo kun je overal wel iets achter zoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *