Philips RéAura part 3

Vandaag de derde update van Linda de Wit die sinds een paar weken de Philips RéAura aan het uittesten is, het huidverjongende laserapparaat voor thuisgebruik. Lees hieronder haar beauty avonturen tot nu toe.

Ik begin deze blog met een dikke: TJA…

Waarom? Omdat er voor mij aan de RéAura een heleboel plussen, maar ook wel wat minnen zitten. En ja, daar begin ik het toch een beetje moeilijk mee te krijgen. Ik ben niet zo van de ‘minnen’, ik wil: wonders ☺. Ik bevind me op dit moment een ietsepietsie beetje in een tweestrijd:

– Doorgaan en bikkelen
of
– stoppen en verder rimpelen

Oké, dit gezegd hebbende zal ik even uitleggen wat ik precies bedoel. De RéAura gebruik ik op maandag en op woensdag. Dit betekent dat ik er van vrijdagavond tot zondagavond fantastisch uitzie (al zeg ik het zelf ☺). Nee serieus. Ik zie er echt beter uit dan een aantal weken geleden. Deze dagen voelt mijn huid zacht aan, heeft het een mooie kleur en stoor ik me minder aan lijntjes (lees = deze zijn dus wel degelijk aan het vervagen). Maar… Van maandag tot vrijdagmiddag zie ik er… niet uit en beide, ja beide hebben te maken met het gebruik van de RéAura.

Wat weegt dan zwaarder?

Omdat ik een erg gevoelige en vooral droge huid heb, houdt na een behandeling de roodheid zeker een paar dagen aan. De koerier van UPC vroeg me zelfs of ik had geskied! Huh? ‘’Ja, je had je bril af moeten doen’’. Tja (daar is weer die Tja…), dit zijn uitspraken die me wel even aan het denken zetten… Net wanneer het bijna weg is, moet ik namelijk alweer aan de slag.

Dat een zone behandelen (zie update nummer 2) even tijd kost, is inmiddels geen issue meer. Eigenlijk ervaar ik dat nu als iets positiefs. Mijn tijd. Lekker tutten, maar wanneer ik veel afspraken heb staan is het wel een soort van lastig om serieus over te komen als je eruit ziet alsof je net van skivakantie ter

ug bent. Ik heb geprobeerd om het te camoufleren met foundation, maar door de droge plekken word ik er niet echt knapper van. Mijn decolleté kan ik met een leuk, maar degelijk truitje nog verhullen, maar mijn gezicht… ik kan moeilijk met een bivakmuts gaan lopen.

Tja (nog 1 keer dan) en daarom heb ik afgelopen week stiekem een keertje gespijbeld (ja, ja… ik ga al in de hoek). Ik ben best ijdel (oké, oké… best een beetje boel) en dat maakt dat bovenstaande ‘ruzie’ in mijn hoofd veroorzaakt. Wel doorgaan, niet doorgaan, Wel doorgaan, niet doorgaan, Wel doorgaan, niet doorgaan, Wel doorgaan, niet doorgaan, Wel doorgaan, niet doorgaan… pffff.

Ik moet zeggen dat, doordat mijn gezicht nu wat langer de tijd kreeg om te herstellen, ik hierdoor bijna het bijltje erbij neer wilde leggen. Maar toen gebeurde het volgende…

Laatst stond ik in een winkel waar ik een gesprek opving tussen twee jonge vrouwen. Het ging over mannen en voor ik er erg in had zat ik gezellig mee te beppen. Ik zal jullie het verhaal en de strekking ☺ besparen, maar één quote moet (ja moet!) ik even delen:

‘’Ik moet ‘de vader van mijn toekomstige kinderen’ in mijn date herkennen, anders haak ik meteen af. Tja, die verdomde biologische klok! Gelukkig hoef jij je daar met je nog geen 30 jaar niet druk over te maken.’’

Ha! In de pocket. Je begrijpt… al zwevend vertrok ik. Diezelfde avond heb ik direct een RéAura -moment ingelast en mijn beautyritueel uitgevoerd. En ja… wederom werd ik wakker met een knalrood uitgedroogd hoofd. Maar… Who cares?! Nog geen 30!!!!

En laten we eerlijk zijn… de dagen van het weekend zijn dan toch de leukste van de week.

Voor meer informatie over de Philips RéAura raad ik je aan een kijkje te nemen op deze website. Hier vind je alles wat je wil weten! De prijs van Philips RéAura is €899 en het apparaat is al vanaf 5 oktober 2011 te koop bij Parfumerie Douglas.

Liefs, Linda

zp8497586rq

Volg:

31 Reacties

 1. Alice
  15 mei 2012 / dinsdag, 15 mei 2012

  Ik geloof ook best dat dit de oplossing is voor pigmentatie waar ik ook last van heb ..
  helaas kan ik deze ook niet betalen maar mocht iemand het voor een zacht prijsje weg willen doen wil ik hem graag overnemen!!

  groet

 2. kila
  4 januari 2012 / woensdag, 4 januari 2012

  Leuk verhaal ook erg herkenbaar hahha ik gebruik ree nu ook enige tijd en idd ik ben ook rood en kurk en kurk en kurk droog , pfpfpfppf maar ik zie verschil , ik had een klein gesprongen adertje en die is weg ja foetsie en ik hoop dat ie weg blijft !!!!!! Ook zie ik er anders uit wat stralende , ben 31 en ik hoef geen 18 te worden maar als ik voorlopig er nog zo mag blijven uit zien ( waar kan ik tekenen ) Dames ga allemaal aan de ree het is echt de moeite waard !!!! Liefs kila

 3. Tosca
  25 november 2011 / vrijdag, 25 november 2011

  Hier een ervaring met de Réaura van een mede lezeres. Ben 56 jaar en ga vanavond mijn 7e behandeling doen. Ik plan de 2x per week behandelingen op de dinsdag en de vrijdagavond i.v.m. mijn werk. Net zoals Serena ervaar ik de dag erop een roodheid en de dag erna wordt het allemaal wat droger. Extra verzorging is zeker nodig qua cremes. Desalniettemin zie ik zeker een verbetering van mijn huid qua huidstructuur.
  Ik gebruik in die dagen geen make-up, wel minerale poeder en voel mij daar prima bij, zelfs tijdens mijn receptioniste werk. Dus twijfel bij voortgang van gebruik van de Rëaura komt niet op bij mij Ik ga door en voor de 8 of de 12 weken.
  Vooraf heb ik enige laserbehandelingen naar alle tevredenheid ondergaan bij een huidcentrum en heb de Réaura voor het onderhouden van het resultaat aangeschaft. De laserbehandelingen ben ik gaan doen om een betere structuur en schonere huid te krijgen en niet echt voor rimpels. Gezien mijn leeftijd heb ik gelukkig niet veel storende rimpels en doe deze behandelingen dus echt voor verbetering huidstructuur en versteviging van de gezichtshuid.
  Tot dusver tben ik een tevreden gebruikster!
  Fijne avond verder.
  Tosca

 4. 24 november 2011 / donderdag, 24 november 2011

  Hummm.. voor een apparaat voor thuisgebruik vind ik hem toch wel een beetje prijzig hoor :\

 5. Kim
  24 november 2011 / donderdag, 24 november 2011

  BEDANKT Linda voor hét confrontatiemoment van de dag ;-) ik ben namelijk bijna 30 én (sinds een paar weken) vrijgezel, dus voor mij voorlopig ook nog geen man en/of kindjes! Tikkeltje gevoelig punt dus…. maar ik begrijp je strekking van het verhaal hoor :-) en ik word al-tijd max 25 of 26 geschat en heb een verdomd goede huid dus ik kan voorlopig nog een paar jaartjes mee!!

 6. Manon Schoen
  23 november 2011 / woensdag, 23 november 2011

  Haha Altijd een genot om een blog van Linda te lezen.

  Ga toch maar eens kijken naar de Re-aura want ik wil ook wel zo een mooi zacht huidje die een paar jaartjes jonger lijkt.

 7. diana
  23 november 2011 / woensdag, 23 november 2011

  @Phillips Skincare,

  Dat is jammer!
  Het zou dan een manier zijn om mensen met een klein budget ook kennis te laten maken met de Re-aura.
  Want laten we eerlijk wezen, voor de meesten is dit gewoon niet te betalen.

 8. 22 november 2011 / dinsdag, 22 november 2011

  Beste Diana,

  Als je vragen hebt, kun je deze het beste via de blog aan ons stellen. De e-mail waar je waarschijnlijk naar toe hebt verstuurd (acties@philips) wordt in het algemeen gebruikt door meerdere afdelingen, dus komt niet altijd meteen bij de Skincare afdeling uit. Alleen via telefonisch contact en op de http://www.philips.nl/myreaura kunnen wij zo snel mogelijk reageren.
  Om te antwoorden op je vraag, moet ik helaas mededelen dat dit niet mogelijk is.
  De RéAura’s die als tester worden gebruikt, blijven testers en worden niet verkocht aan klanten.
  Ik hoop je bij deze voldoende geinformeerd te hebben, mocht je meerdere vragen hebben dan horen wij dit graag!

  Met vriendelijke groet,

 9. diana
  22 november 2011 / dinsdag, 22 november 2011

  @LInda dank je wel voor je eerlijke revieuw!
  Dat rode en droge in je huid daar zul je even doorheen moeten, het is een teken dat je huid aan het vernieuwen is, en is een normale reactie!

  @me_norma, dat zelfde “probleem”heb ik hier ook, ik zou de Re-Aura ontzettend graag willen hebben, maar kan het nu gewoon niet betalen.
  En dat vind ik echt heel jammer, want mijn huid kan dit enorm gebruiken!

  @Phillips skincare,
  Dat brengt mij op volgende vraag, die ik ook per mail heb gesteld maar waar ik helaas nog geen antwoord op heb mogen ontvangen.
  Er zijn een aantal Re-Aura aparaten in de omloop die worden getest door een aantal mensen( Beautylab ect ect ect)
  Deze zijn na de testperiode gebruikt, en dus 2 e hands geworden.

  Zou het niet mogelijk zijn om deze Re-Aura s voor een zacht prijsje te kunnen overnemen??
  Ik hou mij dan van harte aanbevolen.!

  Vriendelijke groet,

  Diana

  • doortje
   4 mei 2012 / vrijdag, 4 mei 2012

   Hallo Diana,

   Ben je nog geinteresseerd in de REAURA van PHILIPS. Ik las dat de prijs een obstakel voor je is. Ik heb er een die ik wil verkopen. Misschien kunnen we tot een prijsovereenkomst komen.
   Ik hoor het graag.
   Groet,
   Doortje

   • diana
    17 mei 2012 / donderdag, 17 mei 2012

    Haai Doortje, ik lees nu net pas je bericht,
    Heb zeker intresse, ik meld me hier zo met een mail adres, hotmail heeft mijn ouder mail adres geblokkeerd,

   • diana
    17 mei 2012 / donderdag, 17 mei 2012

    Doortje, dit is mijn mail adres

    DianaVogel@live.nl

   • jan
    22 mei 2012 / dinsdag, 22 mei 2012

    Is Uw philips reaura nog te koop?

 10. 21 november 2011 / maandag, 21 november 2011

  Dat ga ik later echt aanschaffen, maar tegen die tijd dat ik rimpels krijg en een flink stuk ouder ben hebben ze vast iets beters.

  Echt heel leuk geschreven trouwens maar wel jammer dat er geen foto’s zijn :(

 11. Mariska
  21 november 2011 / maandag, 21 november 2011

  Leuk geschreven!

 12. 21 november 2011 / maandag, 21 november 2011

  Heel leuk geschreven!

 13. me_norma
  21 november 2011 / maandag, 21 november 2011

  denk dat t enorm goed is voor je huid maar dat kan een gewone sterveling toch niet betalen daar kan(moet) ik 9 weken boodschappen voor doen
  Dat is dan weer jammer

 14. 21 november 2011 / maandag, 21 november 2011

  echt heel erg leuk geschreven :)

 15. Savannah
  21 november 2011 / maandag, 21 november 2011

  misschien een dikke laag creme aanbrengen en dan dat ding eroverheen? Of werkt het niet zo?

 16. 21 november 2011 / maandag, 21 november 2011

  Leuk om weer een update te lezen! Ik begin nu toch ook wel behoorlijk nieuwsgierig te worden naar foto’s, maar ik las al dat die er nog komen. Dat hoop ik dan maar en daar ga ik dan maar vanuit. Het lijkt me eerlijk gezegd ontzettend vervelend om 4 dagen lang, elke week, met een rode huid rond te lopen, ik weet niet of ik dat ervoor over zou hebben…

 17. 21 november 2011 / maandag, 21 november 2011

  Beste allemaal,

  Philips skincare vindt het erg fijn om de ontwikkelingen bij te kunnen houden rondom de Philips RéAura laser skin rejuvenation, vandaar dat wij ook actief bezig zijn op de blogs.
  Leuk om te lezen, hoe Linda de Wit haar behandeling ervaart, en haar eerlijkheid en oprechtheid laat spreken.
  Om tot optimale resultaten te komen ga je enige tijd door een periode heen waarbij het welleens lastig kan zijn dat deze normale huidreacties(roodheid, warmte, gevoeligheid etc.) er eenmaal bijhoren, daardoor heeft dit product doorzettingsvermogen en geduld nodig, wil je optimaal profiteren van de resultaten die met de Philips RéAura laser skin rejuvenation te behalen zijn.
  De RéAura bevordert het celvernieuwingsproces, Oude en beschadigde huidcellen worden vervangen door nieuwe cellen, die meer collageen bevatten.
  Waarbij de huidreacties nu eenmaal een rol spelen, dit wilt echter zeggen dat de laser zijn werk aan het doen is in de huid, dus eigenlijk een goed teken is!
  Wij raden aan voor- en na foto’s te maken, en die ook met ons te delen.
  Niet iedereen staat hier open voor ivm met de privacy. De foto’s die gepubliceerd zijn op de website zijn van mensen die de RéAura getest hebben.
  Op shoppen.blogo heb je ook een aantal foto’s van een Mevr. die haar handen aan het behandelen is.
  Er is veel informatie te lezen over het product, en hopelijk worden er ook steeds meer foto’s aan toegevoegd.

  Met vriendelijke groeten,
  Het Philips skincare expertteam

 18. 21 november 2011 / maandag, 21 november 2011

  Leuk stukje! Heel duidelijk ook :)

 19. Nathalie
  21 november 2011 / maandag, 21 november 2011

  Echt leuk geschreven altijd!

 20. Tammelini
  21 november 2011 / maandag, 21 november 2011

  Ik vind het eerlijke en oprechte stukjes. Linda omschrijft haar onzekerheid en roodheid en daar hoef ik geen foto voor te zien.
  Product is voor mij wel beter na voren gekomen, het maakt de huid supergevoelig en dit is iets waar je goed over na moet denken. Bij een gevoelige reactie moet je extra lief zijn voor je huid en ben je dat dan wel? Dat zijn vragen die er in mij opkomen.
  Na weken van een alternatieve huidbehandeling heb ik geleerd dat ik mijn huid lekker met rust moet laten, het is een mega orgaan die weer zelf moet leren werken.
  Linda ik hoop dat de roodheid over een tijdje echt weg trekt, en misschien kan je de behandeling in het voorjaar weer voortzetten. Succes

 21. 21 november 2011 / maandag, 21 november 2011

  Leuk geschreven!

 22. DalaLuz
  21 november 2011 / maandag, 21 november 2011

  Ik blijf het jammer vinden dat er geen persoonlijke before/after foto’s zijn, alleen Philips reclame foto’s. Ook al bewijs je niet bang te zijn voor een kritische noot, door het gebrek aan (niet gemanipuleerd) beeldmateriaal is voor mij is dit product niet echt helderder geworden.

 23. 21 november 2011 / maandag, 21 november 2011

  Hahah super leuk geschreven, jammer dat er geen foto’s bij zitten, ik ben nu best wel benieuwd hoe het eruit ziet namelijk.

  • Serena
   Auteur
   21 november 2011 / maandag, 21 november 2011

   Linda’s camera heeft kuren, maar de volgende update heeft foto’s!

   • 21 november 2011 / maandag, 21 november 2011

    Oke dan! Daar hou ik je aan ;)

 24. 21 november 2011 / maandag, 21 november 2011

  Echt leuk geschreven! Ontzettend fijn dat mensen er zo positief om zijn, dat moet je echt een goed gevoel geven, geweldig. (: