Pffff… even de beuk erin!

Vandaag een vlog waarin ik jullie meeneem terwijl ik mijn hele huis schoonmaak, de was vouw, de keuken opruim, de slaapkamer weer netjes maak, boodschappen ga doen, allerlei rotklusjes opknap en eigenlijk gewoon HEEL VEEL aan het opruimen ben.

Misschien is het wel supersaai om te zien (en hoe burgerlijk, een schoonmaak- en opruimvlog), maar ik hoop eigenlijk dat het jullie motiveert om ook de handen uit de mouwen te steken. Door dit allemaal te vloggen was het in elk geval voor MIJ een goede stok achter de deur om er weer even de beuk in te gooien! Dus aan iedereen die deze vlog kijkt: onwijs bedankt voor de motivatie!

De laatste tijd, op de dagen dat ik met Marshall ben, kwam er gewoon niets uit mijn handen. Geen idee waarom, but it had to stop! Daarom had ik dit echt even nodig. Heb jij soms ook van die dagen?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

5 Reacties

 1. Tara
  26 april 2019 / vrijdag, 26 april 2019

  Gezellige video!

 2. Alex
  25 april 2019 / donderdag, 25 april 2019

  Heel gezellig! En herkenbaar dat er niets uitkomt.. zeker als je zelf structuur moet geven aan je dag terwijl je thuiswerkt. Motiverend ook voor mij om aan de slag te gaan!

 3. Rowan Chanel
  25 april 2019 / donderdag, 25 april 2019

  Super gezellige vlog! Ik ben ook écht geen opruim/poets type.. en als ik het doe, het liefste ook op één dag alles tegelijk. Die houten jaloezieën waar ik het over had in HEEL het huis? Ahum… fijn klusje om die krengen af te doen haha.
  Heel herkenbaar om je chill outfit gewoon te verdoezelen onder een lange jas trouwens.

 4. Nele
  24 april 2019 / woensdag, 24 april 2019

  Hahaha jij volgt zeker ook Mrs. Hinch??? Hinch That Home!!!
  En als je het niet doet… DOEN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *