Paperself eyelashes

Ergens in het voorjaar van 2010 had ik ze al ontdekt (klik hier), de prachtige nepwimpers van Paperself. Het bijzondere aan deze nepwimpers is dat ze van papier zijn gemaakt. Ze zijn heel fijntjes en kunstig geknipt door de Chinese papier designer Ting Yu Wang. Toen ik in januari dit jaar de IMATS in London bezocht stond er een kraam met deze Paperself lashes en heb ik Ting Yu Wang zelf mogen ontmoeten. Ik nam er natuurlijk een stel mee en vandaag heb ik ze dan eindelijk eens uitgeprobeerd!

De wimpers zijn verpakt in mooie kartonnen doosjes met een bloemen relief. Als je de flapjes aan de voorkant opent kun je zien welke wimpers je hebt. Paperself heeft verschillende maten wimpers, een normale maat (bedekt de gehele wimperrand) en een klein maatje, die je alleen als accent aan de uiteinden van je wimpers kunt aanbrengen.
Zelf kocht ik de wimper accenten in ‘Small Deer Butterfly’ en ‘Small Peacock’.

small deer butterfly
small peacock
De Paperself wimpers zijn van papier en dus heel delicaat, je moet er dus echt voorzichtig mee om gaan. Je kunt gewoon de wimperlijm gebruiken die je ook voor ‘normale’ nepwimpers zou gebruiken. Ze blijven goed plakken en je voelt ze amper zitten.

In Nederland kunt je Paperself kopen bij Backstage in Amsterdam (aan de Rozengracht, een professionele make-up en visagie store). Ik geloof dat de prijzen daar rond de €15 per paar zijn. De kleine maat wordt per 4 verpakt en de grote maat per 2. Je kunt ze ook via verschillende online stores bestellen, of via de officiële Paperself webshop (klik hier).

Paperself is echt een klein kunstwerkje op je wimpers, geweldig! Een echte eyecatcher voor een feestje of andere speciale gelegenheid en echt iets voor een fotoshoot! Wat vinden jullie van deze kunstige papieren wimpers?
Until next time,
Serena Verbon

Volg:

1 Reactie

  1. Sabje
    14 januari 2012 / zaterdag, 14 januari 2012

    Hallo,
    Een vraagje… Kan je deze wimpers vaker dan 1x gebruiken? Omdat ze toch van papier zijn?
    Groetjes,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *