Outfit: Glitter & Gold

Gisteren hebben jullie mijn Primark Londonshoplog kunnen bekijken en ik stond natuurlijk te popelen om mijn nieuwe kledingstukken te dragen. Vooral die mooie champagnekleurige top met geborduurde kraaltjes vind ik echt een aanwinst en wilde ik graag dragen.

Hieronder combineer ik de top eigenlijk heel eenvoudig met een zwarte pantalon en mijn luipaardprint flatjes. Een hele casual outfit, maar door de mooie, luxe printjes en door de chic geborduurde kraaltjes ziet het er toch een beetje glam uit, vind ik. Ook draag ik hier mijn nieuwe tas van My New Bag.

Het model heet Luna en is vergelijkbaar met een grote shopper, maar binnenin zit een binnentas met rits. Dit vind ik zelf erg fijn en geeft een veiliger gevoel, omdat de shopper verder vrij open is. Ook zit er een ketting met klein ritstasje  en een (smart)phone-vakje aan de binnenkant van de tas bevestigd. De tas is van echt leer en heeft goudkleurige details. Het is een ruime tas waar lekker veel in kan en ik draag hem dan ook vaak bij me. Hier in London komt deze tas in elk geval goed van pas!

Van My New Bag mag ik mijn lezeressen een korting aanbieden van 15% met de code ‘beautylab15‘. Dus mocht je nog op zoek zijn naar een nieuwe tas dan kun je die mooi met korting shoppen via mynewbag.nl. Het model Luna is er momenteel alleen in de kleuren wit, fuchsia en zwart , maar ze hebben nog veel meer andere mooie (lederen) modellen voor een schappelijke prijs.

De outfitfoto’s zijn geschoten in een straat vlakbij ons hotel en in een capsule van de London Eye (het gigantische reuzenrad).

What I’m wearing:

 • Zwarte pantalon van Zara met paisley print
 • Zwarte tanktop van Forever21
 • Champagnekleurige beaded top van Primark
 • Luipaardprint flatjes van Primark
 • Lederen schoudertas model ‘Luna’ in de kleur ‘Zand’ via mynewbag.nl (bestel met kortingscode ‘beautylab15’ voor 15% korting!)
 • Phyto-Lip Gloss van Sisley in de kleur Rose (klik hier voor een review)
 • Givenchy shimmery oogschaduw uit de Acoustic Colors collectie 2012 (review en swatches volgen nog)

De foto’s zijn genomen door mijn zusje Larissa.

Ik ben echt helemaal verliefd op mijn beaded Primark top. Het ziet er best ‘duur’ uit terwijl de top omgerekend slechts €15 kostte. Als ik zou zeggen dat ik deze top voor €59,95 bij Mango had gekocht zouden jullie het ook geloven, toch? Ik in elk geval wel! De kleuren van deze outfit zijn bij mij favoriet, zwart in combinatie met natuurlijke lichte bruintinten als champagne, goud en zand.

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

137 Reacties

 1. charlie
  7 december 2013 / zaterdag, 7 december 2013

  i <3 beautylab

 2. Marleen
  9 november 2012 / vrijdag, 9 november 2012

  woowww.. die top is leuk!

 3. Naomi
  3 november 2012 / zaterdag, 3 november 2012

  Leuk! Ik heb die tas ook :) maar ik heb hem bij Van Os gekocht :p

 4. 4 september 2012 / dinsdag, 4 september 2012

  WAUW wat een super mooie outfit, hele leuke tas en top,
  Je zou echt niet zeggen dat die van de primark is en zo goedkoop,
  Ik ga zeker even een kijkje nemen voor de tas.
  xxx

 5. 27 augustus 2012 / maandag, 27 augustus 2012

  Wauw Serena! Echt een hele mooie outfit! En jou haar is echt prachtig!

 6. ineke
  26 augustus 2012 / zondag, 26 augustus 2012

  leuke outfit !!

 7. 26 augustus 2012 / zondag, 26 augustus 2012

  Dat topje van de Primark is echt geweldig, je zou echt niet zeggen dat het van de Primark komt!

 8. brinadepina
  25 augustus 2012 / zaterdag, 25 augustus 2012

  Leuk hè, als je iets scoort dat zo mooi is en zo goedkoop. Ik had het laatst ook, in een winkel met tweedehands kleren, een topje van Divided voor maar 3 euro en ik lijk er superslank in! Trouwens… wat zijn die capsules groot zeg, dat had ik niet gedacht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *