Outfit – Brown Sugar

Mijn Lita’s (klik) zijn sinds ik ze heb slechts enkele keren van mijn voeten geweken. De keren dat ik bijvoorbeeld moet douchen, slapen of sporten. Of autorijden. Elk ander moment paradeer ik op deze hoge stappertjes rond en ik geniet van mijn nieuwe lengte. Als je ineens 1.81m bent zie je de wereld in een heel ander perspectief.

Laatst gingen mijn zusjes en ik naar een sample sale van American Apparel. Denk aan: een ruimte zo groot als twee gymzalen met honderden rekken en duizenden kledingstukken. Ik raakte ze kwijt, maar omdat ik overal bovenuit stak hadden ze mij in een mum van tijd gevonden. En ondanks de chaos van kleding had ik toch een aardig goed overzicht. Kon in één oogopslag zien welke rekken de moeite waard waren om te screenen en welke niet. Hendy!


Lita’s zijn met bijna elke soort look en kledingstuk te combineren. Mijn zusjes dragen ze voornamelijk onder skinny jeans, zelf draag ik er graag flared jeans bij. Sterker nog, het leek haast of mijn flared jeans en mijn Lita’s met elkaar waren vergroeid! Zonde, want ook met jurkjes en rokjes staan ze super leuk.

Op de American Apparel sample sale scoorde ik een zwarte minidress (hier was ik echt naar op zoek). Lekker basic en altijd goed. Kun je je voorstellen dat ik er nog geen één had? Verder vonden we de sample sale niet zo veel aan. De prijzen waren helemaal niet zo laag (wat nou, 90% korting?) en er hingen kleuren die niet persé mijn kleur waren. Desondanks zag ik verscheidene malen meisjes voorbij strompelen die een overvol mandje achter zich aan trokken. Smaken verschillen, zal ik maar zeggen.


Hier draag ik de minidress van American Apparel gecombineerd met een zwarte sheer panty en zwarte over-knee’s van Primark. De kleur van mijn trenchcoat komt weer terug in de kleur van mijn Lita’s en mijn nieuwe MiRocca tas past ook weer goed bij het geheel.

Mijn nieuwe tas, de Bisa Bag, heb ik van Mirocca.nl – een nieuwe webshop in leren tassen met een Oosters tintje. De tassen zijn van echt leer en hebben een ruige vintage look. Het is een fijn modelletje, niet te groot maar van binnen past er lekker veel in. Mooi afgewerkt, vakjes aan de zijkant en de binnenkant ziet er luxueus uit met een mooi bedrukt stofje. Ik ben er blij mee! De kleur is cognac, een favoriete kleur leer van me. Ik heb in dezelfde kleur veel riemen een leren jasje en cowboy boots.

Leuk feit: de eigenaresse van de webshop heeft in een ver verleden bij mij op volleyball gezeten (Taurus de gekste!) en echt grappig hoe klein die online wereld dan weer blijkt. Toen ik over mijn blog vertelde werd ze helemaal enthousiast en bood ze een kortingscode aan voor mijn lezeressen. Omdat de webshop pas geopend is loopt er al een openingskorting van 10% maar als jullie bij het afrekenen de kortingscode beautylab invoeren krijgen jullie nog eens 5% extra korting. In totaal krijg je dan 15% korting. Deze tas is oorspronkelijk 89,00 euro, maar met de 15% korting komt ‘ie op slechts 75,65. Dat vind ik een goede prijs voor een leren tas van deze grootte en deze kwaliteit!

Ik ben echt zo blij met mijn Lita’s! Ze lopen ook zo gemakkelijk, door de immens hoge plateau loop je in feite maar op hakken van 7 cm. En het zijn nog brede hakken ook, dus dat loopt prima en je hoeft niet bang te zijn dat je blijft steken tussen die kleine rotkeitjes. Daar kan ik met andere hakken altijd zo boos om worden! Frustraties alom.

Anyways, door deze eenvoudige outfit komen mijn Lita’s extra mooi uit. Ik zag de over-knee’s bij Larissa en wist meteen dat ik ze ook moest hebben, ik ben blij dat ik ze bij Primark heb gevonden. Het staat heel vrouwelijk en sexy en ook wel een beetje ondeugend, niet?


Mijn make-up heb ik lekker naturel gehouden (klik hier voor de tutorial) en mijn haren heb ik wat meer volume en glam gegeven met de krultang (klik hier voor de tutorial). Ik ben benieuwd wat jullie van mijn outfit vinden! Mochten jullie overtuigd zijn van Lita’s, ik kan ze van harte aanbevelen! Ik kan Cher aanraden, eigenaresse van de webshop Simply Hip. De site is nog under construction, maar mail haar gerust om te vragen of ze je maat en kleur nog hebben. Momenteel heeft ze alleen taupe suede (zoals die van mij) en zwart leer (zoals van mijn zusjes).

– Trenchcoat van Burberry
– Zwarte over-knee kousen van Primark
– Zwarte minidress van American Apparel
– Taupe suede Lita’s van Jeffrey Campbell, via SimplyHip.nl
– Cognackleurige Bisa Bag, via Mirocca.nl 

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

136 Reacties

 1. Angel
  24 april 2015 / vrijdag, 24 april 2015

  Haay,

  Ik heb een dringende vraag die over-kneekousen die jij aanhad. Kan je die nog steeds kopen bij de primark.
  Graag terug beantwoorden.

  xxx Angel

  • Serena
   Auteur
   24 april 2015 / vrijdag, 24 april 2015

   hi Angel,
   dat weet ik niet, ik ben er al een tijdje niet geweest.
   liefs, Serena.

 2. Felicia
  16 maart 2013 / zaterdag, 16 maart 2013

  Zit je outfits terug te kijken, leuk om te zien dat je deze in 2011 hebt gedragen en ik het nog steeds superleuk vind!

 3. Terry
  30 december 2012 / zondag, 30 december 2012

  hoi serena! ik ben al een tijdje opzoek naar lita’s van jeffrey campbell. Ik zag dat jij al een stuk of 3 paar in bezit had. Enig idee welke site betrouwbaar is en waar ik de taupe suede kan vinden?

  Groetjes Terry

 4. Lauren
  29 juni 2012 / vrijdag, 29 juni 2012

  Echt een top outfit!!

 5. imaanne
  3 juni 2012 / zondag, 3 juni 2012

  Kijk, dat is nog is style!
  dit wil ik eigelijk altijd al aaantrekken!
  maar door al dat gepraat @ op school hier op straatjes, word ik daar best bang van, dus kleed ik me heel normaal, maar ik ben meer het meisje dat op wil vallen qua .. er erg leuk uit zien!
  Had jij d’r ook last van ? Zoja hoe ging jij er mee om?
  x

 6. Jessica
  16 mei 2012 / woensdag, 16 mei 2012

  heej,
  ik wil die schoenen ook zoooo graag kopen…maar ik ben op sites aan het kijken hoelang ze nou eigenlijk zijn maar er staat altijd wat anders:S hoe veel langer ben je precies met die hakken?

  • Serena
   Auteur
   16 mei 2012 / woensdag, 16 mei 2012

   denk 13 cm langer

 7. lisanne
  30 maart 2012 / vrijdag, 30 maart 2012

  hele mooie schoenen

 8. Eva
  9 februari 2012 / donderdag, 9 februari 2012

  Mygosh! Telkens verbaas ik me er weer over; wat ben jij een knappe vrouw! Mooi figuur, een dikke bos haar, mooie make-up enz. Ik ben zo’n fan van je website enzo, maar ook van je uiterlijk! Damn wat ben ik jaloers!
  x eva

 9. Douwina
  29 januari 2012 / zondag, 29 januari 2012

  haaai, ik wou even zeggen dat ik je site echt helemaal geweldig vind! ik heb vooral veel respect voor je hoe je dit doet. je looks en style is echt geweldig. ik heb al heel wat tips die ik zeker ga gebruiken! vooral met dat gekleurde haar vind ik helemaal tegek. xx

 10. Noor
  18 november 2011 / vrijdag, 18 november 2011

  Door jouw outfit MOET ik Lita’s hebben.
  Kun jij me vertellen hoe de maat valt?

 11. 12 november 2011 / zaterdag, 12 november 2011

  Heel mooi.

  Is je trenchcoat echt (van Burberry)?
  cuase i love it.

 12. 10 november 2011 / donderdag, 10 november 2011

  Ze staan je echt heel mooi!

 13. Evi
  10 november 2011 / donderdag, 10 november 2011

  Leuke outfit, staat je super. En die tas! Love it.
  Ook leuk dat je op die site staat trouwens.

 14. BlaadjeG
  8 november 2011 / dinsdag, 8 november 2011

  De tas is echt super mooi! Ik probeer hem dus te kopen, maar dat lukt niet…
  Heeft er iemand anders (in Belgie) ook problemen om in te loggen bij ING iDeal?

  • 10 november 2011 / donderdag, 10 november 2011

   Hoi BlaadjeG,

   Binnenkort zal betalingsmogelijkheid Paypal worden toegevoegd!

   Wel kan je het bedrag via bank overmaken. Mocht je interesse hebben kan je me altijd mailen evelijn@mirocca.nl.

   Groetjes Evelijn
   MiRocca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *