Oops!

Ik kon het niet langer weerstaan: ik heb een nieuwe set wimper extensions laten zetten bij Eyelash Express. Vorig jaar liet ik het ook doen omdat ik finaliste was in de Miss Queen Benelux verkiezing, maar ik liet de extensions ‘uitgroeien’ om te zien wat voor een effect de extensions op de echte wimpers zouden hebben. Laatst kwam ik weer wat oudere foto’s tegen van mezelf mét extensions en het begon meteen te kriebelen. Het beviel zo goed, waarom nam ik ze niet weer?


Ik maakte opnieuw een afspraak bij Jolanda en gisteren zijn ze gezet. Ik ben er wederom very, very, happy mee! Deze keer zijn ze ietsje korter dan de wimpers die ik voor de miss verkiezing had uitgekozen, maar ze zijn alsnog ernstig lang. Als ik de wimpers over 3 tot 4 weken laat bijvullen kies ik voor nog iets kortere wimpers, zodat het niet overduidelijk nep lijkt.
Voor de miss verkiezing koos ik voor 15mm wimpers en dit keer heb ik 14mm wimpers. Jolanda heeft tussendoor ook wat kortere wimpers gebruikt voor een voller effect.
Mocht je denken dat wimper extensions slecht zijn voor je eigen wimpers, think again! Ik heb er een heel artikel aan gewijd, die kun je hier teruglezen.

Mijn wimper extensions heb ik wederom laten zetten bij Jolanda van Eyelash Express. Ze heeft haar salon aan huis in Houten. Ze heeft haar certificaten in Las Vegas behaald en heeft echt goede skills! In ongeveer een uur had ze beide ogen voorzien van extensions (dit is echt heel snel) en ze gaat heel precies en nauwkeurig te werk. De BN’ers hebben haar ook al ontdekt. ‘Van de week was Yolanthe hier voor het eerst’ vertelde ze doodleuk. Een eerste set kost €75 en voor refills (na ongeveer 4 weken) betaal je €35.

Voor meer info check je mijn vorige artikel (inclusief video) hier en klik hier voor de website van Eyelash Express.

Until next time,

Serena Verbon

Volg:

4 Reacties

 1. 24 november 2013 / zondag, 24 november 2013

  Na alleen maar positieve reviews te hebben gelezen ging ik ook naar deze salon voor wimperextensions. Normaal zou ik dat niet kunnen betalen, 120 euro voor een maandje mooie wimpers.. Er was nu een actie waarbij het nog maar €30 kostte. Dus.. Daar ging ik.
  Ik was klaar. Ik rekende 30 euro af en reed naar huis. Mijn ogen kreeg ik bijna niet open. Er zat bij beide ogen een wimper van de bovenkant vastgelijmd aan een van m’n onderste wimpers. Thuis heb ik die met een schaar weg moeten knippen. Toen kreeg ik mijn ogen pas weer open. Er was ook een wimper alleen aan m’n onderste wimpers vastgelijmt, die heb ik ook weggeknipt. De wimpers vielen de eerste paar dagen gigantisch uit, er waren veel die niet waren vastgelijmt (nee, het waren niet mijn eigen wimpers die uitvielen, want dat was te zien als het wel z was). Na 3 weken waren mijn wimpers bijna allemaal weg. Dus ik wou een nieuwe afspraak maken. Ergens las ik dat Jolanda (eigenaresse) op vakantie was, dus ik ging er van uit dat de salon aan huis ook dicht was. Ik maakte een afspraak voor de opvulling bij een andere salon, anderhalf uur rijden. Ik daar helemaal heen, ze konden me niet helpen.. Mijn wimperextensions waren te slecht gezet waardoor ze ze er af moest halen en ik een nieuwe set moest aanschaffen. Dat wou ik niet, 120 euro gaat voor mij te ver voor een paar wimpers. Ze vroeg wie ze had gezet waarop ze vervolgens zei dat ze dat niet snapt, zij was door Jolanda opgeleid. Ik moest haar van haar bellen want dit kon echt niet. Dus, ongeveer een week later had ik de moed verzameld te bellen. Ik vertelde mijn verhaal. Ik werd afgesnauwd. Zij was de beste salon van Nederland en zij deed ook BN’ers dus ik moest niet zo zeiken. Ik mocht een nieuwe set komen zetten voor een beetje korting. Dat deed ik niet. Ik zei tegen haar dat ik het jammer vond dat er zo werd gereageerd en dat ik een review zou schrijven op internet. Ik kon mijn zin niet eens afmaken of er werd al aan de andere kant van de lijn hard geschreeuwd dat ik naar de rechter kon komen als ik dat deed. En hoe dúrfde ik trouwens naar een andere salon te gaan. Zij was nogmaals de beste en niemand had daar iets over te zeggen. Zij zou die andere salon wel eens even aan gaan spreken. Ik liet het er maar bij, naar de rechter voor wimpers had ik geen zin in. Nu, anderhalf jaar later, durf ik pas mijn ervaring online te zetten.

  • Rose
   28 december 2016 / woensdag, 28 december 2016

   Lizet, Kom lekker bij mij wimpers zetten!
   Eyelash Express is zeker niet de beste! Veel ex klantjes van hun die bij mij komen, veel lijmrestente, veel haartjes over geslagen.
   Lange dikke wimpers aan de binnnkanten.
   Ik doe het nu 2 jaar. En wat ik terug zie bij mijn klanten, kan echt niet !!!

   Handsofrose@hotmail.com

   Mail mij voor een afspraak.
   Actie tot 8/1/17 nieuwe set €45

   Groetjes Rose

 2. Diana
  2 februari 2013 / zaterdag, 2 februari 2013

  Waaauw mooi zeg!
  Ik kan het niet doen vanwege geld.. maar als ik geld heb ga ik dat zeker doen!

  • Rose
   28 december 2016 / woensdag, 28 december 2016

   Kom lekker bij mij wimpers zetten!
   Eyelash Express is zeker niet de beste! Veel ex klantjes van hun die bij mij komen, veel lijmrestente, veel haartjes over geslagen.
   Lange dikke wimpers aan de binnnkanten.
   Ik doe het nu 2 jaar. En wat ik terug zie bij mijn klanten, kan echt niet !!!

   Handsofrose@hotmail.com

   Mail mij voor een afspraak.
   Actie tot 8/1/17 nieuwe set €45

   Groetjes Rose

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *