One Direction parfum

Het One Direction parfum is uit! Misschien denk je nu ‘wie?’ alhoewel ik me dat niet zo goed kan voorstellen. Als 29-jarige houd ik me niet zo veel bezig met boybands, maar natúúrlijk weet ik van het bestaan van One Direction af. Daar kan je gewoon niet omheen! Niall, Zayn, Liam, Harry en Louis veroveren wereldwijd de harten van vele meisjes en -jongens en ik moet zeggen dat het 1D-virus ook mij te grazen heeft genomen.

Vijf knappe boys met een sexy Brits (en Iers) accent, mooie stemmen en ook nog eens superleuke hits. Mijn persoonlijke favorieten zijn ‘What makes you beautiful’ en ‘Kiss you’ en mijn favoriete One Direction-lid is Zayn (de vierde van links).

one direction launch our momentIn juni lanceerden ze hun allereerste parfum ‘Our Moment’ in London en sinds een aantal weken is het parfum ook in Nederland te koop. De jongens zijn ruim een jaar persoonlijk betrokken geweest bij de ontwikkeling van Our Moment. Ze hebben zich intensief beziggehouden met de verpakking, het ontwerp van de flacon en de geur zelf. Ze wilden een geur creëren voor hun vrouwelijke fans en ze zijn erg trots op het eindresultaat.
Schermafbeelding 2013-11-01 om 4.16.11 PMDe bijbehorende campagnevideo vind ik erg leuk, dus die wilde ik jullie niet onthouden:


In het begin dacht ik ‘jeetje zo cheesy’. Gelukkig blijkt al snel dat de jongens zichzelf ook niet al te serieus nemen, dat vond ik wel grappig!

one direction fragrance7Het doosje van Our Moment vind ik wat ‘goedkoop’ ogen zo met hun losse hoofden erop, het vormt niet echt een mooi geheel. Ik snap echter wel dat ze voor dit design gekozen hebben omdat de gemiddelde 1D fan uiteraard de hoofden van haar idolen op het doosje had gewild. Alles voor de fans! Ook het doosje is lekker roze.

one direction fragrance2Our Moment heeft een hele mooie flacon. Ja, het ziet er snoeperig en zoet uit zo met die overvloed aan roze, maar ik vind het kroontje een leuk detail en de combinatie met het roze tule geeft me echt een prinsessengevoel.  Lekker girly, lekker roze, ik houd er van! Een fijne en vrolijke afwisseling tussen de rest van mijn parfumcollectie.

one direction fragrance6Ik zal eerlijk zijn, ik had niet veel verwacht van dit parfum. Niet dat de boys van 1D geen smaak hebben, maar ik had verwacht dat ze de geur zouden richten op hele jonge tienermeisjes. En in de meeste gevallen zijn dat soort geuren heel erg snoeperig zoet. Als parfumliefhebber sta ik echter open voor allerlei soorten geuren, ook al weet ik van te voren dat ik het niets ga vinden. Met deze gedachte bracht ik wat ‘Our Moment’ aan op mijn polsen en ik wachtte af.

En ik was blij verrast.

one direction fragrance4De jongens bewijzen niet alleen goede zangers en entertainers te zijn, ook zijn ze in staat een prima parfum in elkaar te draaien. Our Moment begint fruitig en zoet met geurnoten van roze grapefruit, bosvruchten en rode bessen. Het is dus niet snoeperig mierzoet, maar lekker fris en fruitig zoet. Heel sprankelend en zonnig.

one direction fragrance5Al snel komen de bloemen uit het hart naar boven en vermengd het fruit zich met een bloeiende bloementuin van freesia, jasmijn en frangipani. Het zijn lichte, exotische en ‘romige’ bloemengeuren. Ze maken Our Moment wat zachter en delicater. De basis bestaat uit de geur van warme houtsoorten, patchoeli en muskus. Dit maakt de geur wat zwoeler en warmer en geeft het meer diepte. Zelf houdt ik niet zo van patchoeli, maar je ruikt het dan ook (gelukkig) niet sterk terug.

one direction fragrance1Our Moment is een speelse en vrouwelijke geur, met zowel zachte delicate bloemennoten als sappige sprankelende fruitnoten. De geur is romig en verleidelijk, warm en vertrouwd. Geen kinderachtige geur bedoeld voor slechts tienermeisjes. Ik vind de geur lekker, mijn moeder vind de geur lekker, mijn zusjes vinden de geur lekker. Ik denk dat Our Moment in de smaak valt bij jong en oud, zelfs als je geen enkel 1D hitje uit je hoofd kunt meezingen.

Voor de mensen die bij voorbaat denken dat dit parfum te zoet zal zijn of puur gericht is op gillende tienermeisjes, probeer je mening even bij te stellen. Zelfs al ben je geen 1D fan of wil je niets met deze populaire boyband te maken hebben, als je houdt van geuren met fruitige topnoten, romige bloemennoten en een warme, zwoele en iets kruidige basis dan is het echt de moeite waard om Our Moment eens te besnuffelen in de parfumerie.

one direction fragrance3Voor een eau de parfum blijft ‘Our Moment’ niet bijzonder lang nageuren op de huid, na zo’n 4 – 6 uur is de geur vrijwel geheel verdwenen. Ik vind de houdbaarheid daarom meer vergelijkbaar met een eau de toilette.

Prijzen;
eau de parfum spray 30ml – €29,95
eau de parfum sprau 50ml – €39,95
eau de parfum spray 100ml – €49,95
shower gel 150ml – €14,95
body lotion 150ml – €17,95

Our Moment van One Direction is exclusief verkrijgbaar bij parfumerie Douglas.

one direction fragrance4WINNEN?
Our Moment van One Direction zit in de Beautylab Goodie Bag die ik momenteel verloot onder mijn YouTube abonnees. Lees hier hoe je mee kunt doen. De winactie loopt tot zondag 10 november 2013.

Wie is jouw favoriete One Direction-lid? En denk je dat Our Moment iets is voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

146 Reacties

 1. Eva
  9 oktober 2015 / vrijdag, 9 oktober 2015

  Niall is mijn favoriet en z’n prachtige Ierse accent❤ ik heb de geur ook en Omg wat is die heerlijk😍

 2. Jiamin
  25 december 2013 / woensdag, 25 december 2013

  Our Moment! Ik heb hem zelf ook! Echter heb ik hem gewonnen :) hij rookt echt HEER-LIJK. Het berichtje is echt heel erg lief. Echt een geur om aan te raden! I love it. Beste parfum ooit als het aan mij ligt. Eerst een geur van fris en fruitig, en na een paar minuten zoetfruitig. Echt heerlijk. <3

 3. 21 december 2013 / zaterdag, 21 december 2013

  Love One direction
  Zayn is van mij

 4. 1 december 2013 / zondag, 1 december 2013

  Wauw. Echt een hele mooie review Serena. Ik denk om de bodylotion te nemen, maar op één of ander manier weet ik niet of het goed gaat werken. Wie weet wat het beste is?

  Alvast bedankt!

 5. lara
  21 november 2013 / donderdag, 21 november 2013

  echt een leuke parfum, ik ga hem vragen voor m’n sinterklaas haha!
  maar waar kun je hem kopen.

  xx lara

 6. Iris
  14 november 2013 / donderdag, 14 november 2013

  Hooi,
  Mij lijkt het parfum heerlijk!! Maar voor mijzelf is hij iets te prijzig. En daarom staat hij ook op mijn verlanglijstje! Helaas toen ik dit artikel las was het 14 november en kon ik dus niet meer meedoen met de wedstrijd.. Maar ik hoop dat ik hem dit jaar onder de kerstboom mag uitpakken!! Mijn favorieten bandlid is Niall! <3 Maar eigenlijk vind ik ze allemaal wel leuk :).

 7. Kayleigh
  10 november 2013 / zondag, 10 november 2013

  Heey serena ,
  Ik ben een BIG fan van 1D en ik hou zoooooo veel van ze daarom is mijn lieveling LOUIS en mij volgorde is dan ook :Louis niall harry liam en zayn en de parfum is perfectxx!!

 8. Jamie
  10 november 2013 / zondag, 10 november 2013

  Wouw, wat een goede review! Ik ben zelf dol op 1D, dus dit artikel was al leuk voor mij. :) Maar de mooie foto’s, de goeie beschrijving, alles, het totaal plaatje is perfect! Nogmaals, Wouw! Ik denk dat de geur echt iets voor mij is. Wat jij beschreven hebt, daarbij krijg ik al kippenvel! Mijn favoriete zanger van 1D, is natuurlijk ook Zayn! <3 En mijn favoriete song is ook Kiss You! <3 Maar ik vind natuurlijk heel 1D heel gaaf, en alle songs ook.. I'm a true Directioner! Goed geschreven Serena, eerlijk waar! xxx

 9. 9 november 2013 / zaterdag, 9 november 2013

  Ik had gister dat parfum gekocht van 100ml en het geurtje blijft wel lang zitten
  Ik ben een echte echte directioner
  Jmmr genoeg kon ik niet naar hun concert tickets waren al snel verkocht

 10. nuria
  8 november 2013 / vrijdag, 8 november 2013

  Ik wil hem graag hebben omdat ik suoer duper fan ben van one direction en de rest echt zo cool vind en omdat ik het zo leuk vind om dat te hebben. En mijn favoriet is zayn

 11. DIRECTIONER4LIVE
  8 november 2013 / vrijdag, 8 november 2013

  ik ben een echte Directioner ik weet alles over ze enz
  ik had vandaag die parfum gekocht en ik ben er erg blij mee
  het ruikt lekker en die geur blijft wel lang
  en ik vind dat flesje superleuk en vooral het doosje met hun foto`s erop

 12. DIRECTIONER4LIVE
  8 november 2013 / vrijdag, 8 november 2013

  alvast sorry voor late reactie maar ik heb die parfum vandaag gekocht en die geur blijft best wel lang en het is echt een lekker geur en dat flesje is echt mooi en superleuk
  i love zayn <3 <3 <3

 13. Nicky
  8 november 2013 / vrijdag, 8 november 2013

  I looooove one direction! De geur ruikt zo lekker <3

 14. Romy
  8 november 2013 / vrijdag, 8 november 2013

  Ik ben opzich geen fan van One Direction, en hou niet zo van hun muziek ( ik vind het persoonlijk een beetje te druk ) maar ik zag deze parfum in de Douglas en me vriendinnen (die wel fan zijn) die rende er al op af, en ik rook er ook maar even aan en ik had deze geur helemaal niet van deze jongens verwacht! ik vond het nog best lekker
  Ps. ik vind niall het knapst van One Direction hij is tenminste niet zo met tattoeages enzo lekker natuurlijk x

 15. Sophia
  8 november 2013 / vrijdag, 8 november 2013

  Zijn allemaal mijn favoriet! Zijn alle 5 even mooi en even lekker!! *-* Ik heb hun parfum ook en hij ruikt echt lekker. Vind het geurtje wel voor 15+

 16. 8 november 2013 / vrijdag, 8 november 2013

  Mijn kleindochters zijn mega fan en dan voornamelijk Louis. Misschien dat ik ze de eau de parfum wel ga geven met de Kerst. Het flesje ziet er alvast heel gaaf uit, hoe het ruikt weet ik niet, maar ik ga wel even ruiken bij Douglas.

 17. Floor
  8 november 2013 / vrijdag, 8 november 2013

  Echt een super leuk flesje! Ik ben zelf echt een mega directioner! Ik vind Harry het knapst liefst en grappigst. Ik zou heb hem zo graag willen hebbben!!
  Xx Floor

 18. 8 november 2013 / vrijdag, 8 november 2013

  Ik vind het een heerlijk geurtje, en mijn favoriet is Zayn! <3

 19. beautymeisje109
  8 november 2013 / vrijdag, 8 november 2013

  Echt zooooo leeeuk en ik wil hem ook heeel graag ik doe trouwens mee met je winactie x

 20. Tessa
  8 november 2013 / vrijdag, 8 november 2013

  Ik ben er nog steeds erg benieuwd naar! :)

 21. 8 november 2013 / vrijdag, 8 november 2013

  Ben nu erg benieuwd geworden naar de geur! Wat een prachtige foto’s heb je ervan gemaakt Serena! <3

 22. Isis
  8 november 2013 / vrijdag, 8 november 2013

  Weet iemand of de parfum van One Direction ook naar de Ici paris xl komt??

  • Serena
   Auteur
   8 november 2013 / vrijdag, 8 november 2013

   Volgens mij is het exclusief bij Douglas te koop.

 23. Myrthe
  8 november 2013 / vrijdag, 8 november 2013

  Niall & Harry zijn absoluut mijn favorieten. Maar wauw wat wil ik deze geur graag hebben <3

 24. 8 november 2013 / vrijdag, 8 november 2013

  iik vind hem geweldg zou hem ook wel willen hebben

 25. melissa
  7 november 2013 / donderdag, 7 november 2013

  i love one direction so much
  ik heb het geurtje natuurlijk ook and i love it
  mijn favoriet is Nialler (die schattige blonde ier <3)

 26. Myrthe
  7 november 2013 / donderdag, 7 november 2013

  Dit parfum lijkt me erg lekker, goede geurcombinaties! Het flacon ziet er in ieder geval heel mooi uit.

 27. 7 november 2013 / donderdag, 7 november 2013

  Ik ben geen fan van One Direction, maar dit flacon is zó gaaf. Wel een beetje gênant om als 22-jarige een ‘One Direction’-gemarkeerd parfum op je dressoir te hebben staan..

 28. 7 november 2013 / donderdag, 7 november 2013

  Ik ben geen fan van One Direction, maar ik vind deze flacon er wel erg mooi uitzien! De geur klinkt ook lekker!

 29. 6 november 2013 / woensdag, 6 november 2013

  Het parfum doet me niet veel, ben intussen ook al de 24 gepasseerd, maar ik wou wel even laten weten dat ik je foto’s super mooi en creatief vind! Vooral die laatste met de vlinders is echt prachtig :)

 30. 6 november 2013 / woensdag, 6 november 2013

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt!! Heel leuk gedaan zo met die glitters en vlindertjes, krijg echt een prinsessengevoel!

 31. Kim
  6 november 2013 / woensdag, 6 november 2013

  Omg nu wil ik de geur helemaal winnen ,k doe mee met je winactie.

 32. Neziya Dalia
  6 november 2013 / woensdag, 6 november 2013

  Zayn is mijn favoriet! Ben geen directioner x

 33. Emma
  6 november 2013 / woensdag, 6 november 2013

  Wauw! Ik hoop echt dat ik dat parfum eens in handen krijg, want ik ben namelijk een erg grote fan! ♥

 34. Yasmine
  6 november 2013 / woensdag, 6 november 2013

  Oeww sounds good en nice pics! Ik ken 1D ook nog niet zo lang hehe :D Het filmpje is ook echt grappig haha

 35. Desiree
  6 november 2013 / woensdag, 6 november 2013

  Ja ik heb veel met one direction, geen lid waar ik totaal gek van ben, doe ze maar allemaal. Ik had eigenlijk gedacht van nou nee, maar hij ruikt echt lekker, het is mijn geur. Toch koop ik hem niet? Ik spaar namelijk voor een ander, zeker het ruiken waard. Lekkerder als JB vind ik ( ik mag hem dan weer niet). En one direction tjaa. I love them

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *