Nieuwe Catrice make-up lente/zomer 2016

Op zoek naar nieuwe budget toppers? Vandaag laat ik maar liefst 12 nieuwe Catrice producten aan jullie zien uit de lente/zomer 2016 collectie. En ik laat ze niet alleen zien, ik ga het meteen live voor jullie testen en swatchen, dan weet je meteen wat je er aan hebt!

De producten waar ik het meest over te spreken zijn, zijn de Speed Star waterproof mascara (echt WOW!), het Blush Artist Shading Palette, het High Glow Mineral Highlighting Powder en de Ultimate Stay lipstick in de kleur Don’t Worry Be Berry. Dit zijn wat mij betreft echte budget toppers!

Nou, wij beautylovers kunnen ons hartje ophalen met deze nieuwe producten van Catrice! Ik hoop dat ik je enthousiast heb kunnen maken over bovengenoemde producten en ik ben natuurlijk erg benieuwd of jij de nieuwe producten al hebt ontdekt. En zo ja, wat zijn jouw aanraders? Deel het zeker even in de comments!

PS. mocht je mee willen doen aan de winactie, abonneer je dan hier op mijn kanaal, doe een duimpje omhoog en laat even een leuke comment achter (hier of op YouTube zelf). In de video van volgende week laat ik weten wie het Catrice pakketje heeft gewonnen!

Good luck!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

118 Reacties

 1. 7 april 2016 / donderdag, 7 april 2016

  Ik word echt enthousiast van de blushes en mascara! Ik ben de laatste tijd weer een beetje aan het spelen met blush en zo :)

 2. aafke
  30 maart 2016 / woensdag, 30 maart 2016

  Hi Serena, waar kunnen we lezen wie er gewonnen heeft? Ik had uit je video begrepen dat de uitslag in de video van zondag 27 maart bekend zou worden gemaakt? Ik zie niets in deze video?

 3. Donya
  27 maart 2016 / zondag, 27 maart 2016

  Ik vind je blog- en vlogposts btw echt geweldig! Ben een groot fan van de Verbonzusjes :)

 4. Donya
  27 maart 2016 / zondag, 27 maart 2016

  Volgensmij is het al te laat om mee te doen.. Maar ik kan het proberen ;)

  Ik doe dus mee als het mogelijk is!

 5. Vera
  27 maart 2016 / zondag, 27 maart 2016

  Super leuke video echt! Het lijken me super producten!! Ik ben zelf net als jij ook iets donkerder qua huidskleur. Het zou echt leuk zijn om deze uit te testen! Ik doe zeker mee aan de winactie!

 6. Saskia
  27 maart 2016 / zondag, 27 maart 2016

  Superleuke review! Erg handig, want ik denk toch dat veel mensen vaker budget-producten kopen dan hele dure merken. Vooral de foundation spreekt mij aan want de anderen waren ook te licht voor mijn huidskleur… En de highlighter heb ik al een aantal keren geprobeerd te kopen maar telkens was hij uitverkocht! Dus ik doe zeker mee aan de winactie!
  Ik vind het trouwens leuk dat je ook grapjes enzo ertussen door maakt bij je filmpjes, dat maakt het veel leuker om te kijken.

 7. Mireille
  26 maart 2016 / zaterdag, 26 maart 2016

  Wat een super leuke producten! Echt heel leuk om te zien hoe je het allemaal aanbrengt :) Ik herken helemaal wat je bedoelt over de wimpers. Die van mij staan ook helemaal recht vooruit. Ik zou daarom echt graag de speed star waterproof mascara willen proberen! Ook de Dont worry be berry lipstick is echt super sjiek. Ik doe mee met de winactie!

 8. Annelou
  26 maart 2016 / zaterdag, 26 maart 2016

  Oeh wat mooi allemaal! Staat je ook prachtig, ik heb zelf een lichtere huid en denk dus niet dat de foundation echt bij mij zou matchen. ik ben net nieuw in de make up wereld en dit ziet er uit als de perfecte starter kit. Zeker vanwege de contour/highlight/blush mogelijkheden. Ik ben helemaal in love met vrolijke kleurtjes lipsticks en denk dat deze kleuren dan ook een heel mooi begin van mijn collectie kunnen zijn :)

 9. 25 maart 2016 / vrijdag, 25 maart 2016

  Waar ik nou benieuwd naar ben.. Hoe zat je make-up aan t einde van de dag? Ik heb ook een vette huid en je hebt je prachtig opgemaakt. Cijfers zou leuk zijn😄 Volgens mij is de mascara een vette 8 als het je wimpers houdt zonder stempelen dan misschien wel een 9. Wat is jou over-all cijfer? Benieuwd naar!🌷

 10. 25 maart 2016 / vrijdag, 25 maart 2016

  Wat zou ik mijn lieve dochter hier ontzettend blij mee maken! Ze is 12 en helemaal into de make-up. Omdat ze een beperking heeft en de wereld veel te eng en spannend vindt, kruipt ze graag in de wereld van You-tube en alles wat met make-up en nagellak te maken heeft. Dit zou ze HELEMAAL GEWELDIG vinden om te winnen!!! Cross my fingers🙏🏻🎉🌷🔆

 11. Karlijn
  25 maart 2016 / vrijdag, 25 maart 2016

  Jaaa, ik doe mee! Catrice is echt mijn favoriete budgetmerk. En nu ik op kamers ga, is het fijn om dubbele make up te hebben zodat ik niet alles iedere weekend weer mee terug hoef te slepen :) xxxx

 12. Astrid
  24 maart 2016 / donderdag, 24 maart 2016

  Jaaaaaaa ik doe ook echt mee voor de mascara! Wat een prachtige collectie! Xxx

 13. Laura
  24 maart 2016 / donderdag, 24 maart 2016

  Ahhhh die mascara! Wauw, die wil ik echt proberen. Ik hoop echt dat ik de collectie win haha! Superleuk filmpje weer Serena.

 14. Laure
  24 maart 2016 / donderdag, 24 maart 2016

  ik doe mee, super leuk❤️ Heb het ook al laten weten op youtube 😊 Zou echt geweldig zijn!! (Alle stappen heb ik ook gevolgd) xxx

 15. Chantall
  23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

  Wat een schitterende producten zeg, wauw!
  Alle producten die je laat zien zullen een toegevoegde waarde hebben aan mijn stash.

  De blush en lipproducten staan je echt geweldig!

 16. Salwa
  23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

  Wauw wat een mooie producten! Ik ben zelf ook mega fan van Catrice en ik vind het super leuk dat ze met nieuwe producten zijn gekomen. Ik kan niet wachten om ze uit te proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *