Nieuw haar, nieuwe sneakers en heel veel lijntjes

City trips, ik ben er dol op! Het kost je niet al te veel vakantiedagen en in een korte tijd leer je toch weer een leuke, voor jou nog onbekende stad kennen. Bovendien spendeer je leuke quality time met degene met wie je op reis gaat.

Zo waren mijn zusje Larissa en ik vorige week uitgenodigd door Visit Denmark om Kopenhagen te ontdekken, de hoofdstad van Denemarken. We hebben het hier ontzettend naar ons zin gehad, we hadden fantastisch weer en hebben 3 dagen lang met een fietsje door de stad gecrosst. Onze eerste reisverslagen kun je inmiddels nalezen op onze reisblog Travellab.nl, mocht je hier benieuwd naar zijn.

Superkilen - 4 Tijdens onze fietstours kwamen we het skatepark Superkilen tegen, een speelplein in de wijk Norrebro. Met name de lijnen die over dit plein lopen maken het zo’n interessante bedoening. Elke hoek geeft weer een hele andere dimensie aan dit plein, waardoor je er lekker creatief mee kunt spelen en experimenteren. Je kunt hier de meest indrukwekkende foto’s schieten, altijd leuk voor op je Instragram- of Facebookaccount.

Superkilen - 1 Superkilen - 3 Superkilen - 5 De outfit die ik draag is vrij basic, maar als ik ga citytrippen en de hele dag aan het rondlopen of rondfietsen ben, hoef ik ook niet per se een ingewikkelde outfit aan van mezelf. Een lang vest of sierlijke kimono zou toch alleen maar in de spaken terecht komen, en een stylish hoedje zou meteen wegwaaien met de stevige wind die er in Kopenhagen waait. Vandaar dat ik gewoon een lekkere stretchy skinny jeans draag van Gina Tricot, gecombineerd met een soepel vallend T-shirt van Abercrombie & Fitch en bouncy sneakers van Adidas.

Superkilen - 7 Superkilen - 6 Via Instagram ontving ik erg veel vragen over mijn nieuwe sneakers, dus ik ben blij dat ik er nu wat uitgebreider op in kan gaan! Al jaren draag ik uitsluitend sneakers van Nike, maar ik moet zeggen dat deze Tubular Runner W sneakers van Adidas Originals me hebben overgehaald om eindelijk eens een keer ‘vreemd te gaan’.

De zool is lekker dik waardoor ik meteen een paar centimeters bij mijn lengte smokkel en ze lopen heerlijk licht en bouncy. De bovenkant is gemaakt van een stretchy materiaal, waardoor je je voeten er gemakkelijk in ‘slipped’ zonder steeds de veters te hoeven strikken. Lekker makkelijk én snel! Door mijn broekspijpen iets op te rollen komen de sneakers extra goed tot uiting. Deze Tubular Runners lopen heerlijk en ik heb er tot nu toe erg veel plezier van!

Superkilen - 15 Superkilen - 14 Superkilen - 13Superkilen - 8Al mijn sieraden zijn van Pearl Mania, de webshop van mijn moeder. Ze maakt al jaren sieraden van edele materialen zoals sterling zilver, goldfill en echte edelsteentjes. Om mijn polsen draag ik 3 armbandjes met roze saffier, smaragd en turkoois, ik draag ook een enkelbandje met turkoois en om mijn hals draag ik een bar necklace met roze saffier, de geboortesteen van de maand september, en een ketting met een hangertje waarin ze de letter ‘S’ heeft geslagen.

Ik vind het leuk om fijnere sieraden met elkaar te layeren. Sowieso merk ik dat ik de laatste tijd meer naar fijnere sieraden gemaakt van echte materialen trek. Ik investeer liever in een wat duurder, maar tijdloos sieraad die ik de rest van mijn leven kan blijven dragen, dan in sieraden die snel verkleuren, stuk gaan of vooral nu heel erg trendy zijn.

Superkilen - 12Dit kleine rugzakje is echt een aanwinst! Als ik ga citytrippen vind ik een rugzak echt een must omdat je dan lekker je handen vrij hebt en omdat het gewicht in balans wordt gehouden op je rug. Bij schoudertassen krijg ik nog wel eens een lamme schouder namelijk. Nu zijn rugzakken altijd echt huge, en hoe groter ze zijn, hoe meer je erin gaan proppen en hoe zwaarder ze worden. Dat is natuurlijk ook niet relaxt als je er de hele dag mee moet zeulen. Met dit kleine rugzakje kan ik precies alle essentials meenemen, inclusief mijn spiegelreflex camera (met extra lens), een extra vest en een flesje water. Hij is lekker klein en compact en toch groot genoeg. En hij ziet er ook nog eens heel mooi uit!

Superkilen - 11 Omdat de zon flink aan het schijnen was is een zonnebril ook zeker een must. Dit mooie cateye model is van Dior.

Superkilen - 9 Superkilen - 10De wind! Larissa en ik werden er gek van, vooral als we wind tegen hadden op de fiets, maar ook tijdens het foto’s schieten. Soms blaast de wind je haren helemaal plat, of kreeg je ineens een hele bos haren in je gezicht, of je shirt werd bol geblazen waardoor je net zwanger leek, zucht. Soms kan wind heel mooi zijn op foto’s, bijvoorbeeld een zacht briesje die een lange rok wat meer beweging geeft, maar de wind in Kopenhagen was echt ruig en maakte het extra lastig om foto’s te maken. Maar hee, het zonnetje scheen volop, dus we horen eigenlijk niet te klagen!

High waisted skinny jeans ‘Molly’ van Gina Tricot – Gemêleerd grijs T-shirt met zakje van Abercrombie & Fitch – Adidas Originals Tubular Runner W sneakers via Sarenza – Steve Madden Brory rugzakje – Cateye sunnies van Dior – Handgemaakte sieraden met edelsteentjes van Pearl Mania.

Wat vinden jullie van deze outfit, is het iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

47 Reacties

 1. 16 maart 2017 / donderdag, 16 maart 2017

  Hi!
  Ik wil graag dezelfde broek bestellen, maar weet niet zo goed welke maat ik moet hebben.. Ik heb 1,78, heb vrij lange benen en een normaal postuur, niet heel dun en ook niet dik..
  Zou ik beter voor een M in plaats van een S kunnen gaan?

  groetjes! :)

 2. 28 augustus 2015 / vrijdag, 28 augustus 2015

  Wat een mooie foto’s en super vette locatie.. Love the look babe
  XXX

 3. Truc
  25 augustus 2015 / dinsdag, 25 augustus 2015

  Wat een leuke tas! Ik ben al een tijdje op zoek naar een klein tasje voor trips enzo. Waarvan heb je die? xx

 4. 23 augustus 2015 / zondag, 23 augustus 2015

  Hele leuke outfit! Mooi al die foto’s@

 5. Florentine
  23 augustus 2015 / zondag, 23 augustus 2015

  Je kunt alleen met creditcard betalen op die site erg jammer. ..

 6. kimmie
  23 augustus 2015 / zondag, 23 augustus 2015

  Die broek love it!! K wil hem zelf ook bestellen, maar heb een beetje bang dat die te hard gaat aftekenen op men heupen.

  Leuke outfit!

  Grtz

 7. 22 augustus 2015 / zaterdag, 22 augustus 2015

  Ik ben juist helemaal om bij Adidas hihi! Deze zijn ook echt geweldig! Je hele outfit btw ;-)

 8. Florentine
  22 augustus 2015 / zaterdag, 22 augustus 2015

  Welke maat draag jij van de broek?Wil hem namelijk ook bestellen!

  • Serena
   Auteur
   22 augustus 2015 / zaterdag, 22 augustus 2015

   hi Florentine!
   Ik heb een M. Hij is super stretchy, maar ik heb jeansmaat 28/29 en wat bredere heupen,
   hopelijk heb je hier wat aan en kun je bepalen welke maat geschikt is voor jou.
   xx

   • Florentine
    23 augustus 2015 / zondag, 23 augustus 2015

    Super bedankt!Staat je prachtig en lijkt me een heerlijke broek ga er direct 2 bestellen!

    • Florentine
     23 augustus 2015 / zondag, 23 augustus 2015

     Niet dus kan alleen met creditcard…

 9. 21 augustus 2015 / vrijdag, 21 augustus 2015

  Wauw die broek is verrassen betaalbaar hij zag er zo mooi uit ik dacht die kost gelijk een rib uit mijn lijf maar voor €29,95 bestel ik er een paar.

  De lijnen op de foto’s zijn echt geweldig heerlijk om mee te spelen.

 10. 21 augustus 2015 / vrijdag, 21 augustus 2015

  Wat een gave foto’s Serena! Ook ik ben helemaal weg van je schoenen, helaas net even boven mijn budget.

 11. 21 augustus 2015 / vrijdag, 21 augustus 2015

  Super leuke outfit, locatie en wat leuk je haar!

 12. 21 augustus 2015 / vrijdag, 21 augustus 2015

  Ah de rugzak is zo leuk!

 13. 21 augustus 2015 / vrijdag, 21 augustus 2015

  Supergave sneakers! En de fotolocatie is ook heel erg vet

 14. 21 augustus 2015 / vrijdag, 21 augustus 2015

  Die sneakers zijn zo mooi! Ik ben al even op zoek naar de perfecte sneakers en weet niet of ik nu voor Nike of adidas moet gaan maar deze zijn echt prachtig.

 15. Naomi
  21 augustus 2015 / vrijdag, 21 augustus 2015

  Super mooie outfit! Je rugzak is heel erg leuk en de roségoude kleur in je haar staat ook heel goed! Ik zou die outfit. Ook je sneakers zijn heel gaaf!

 16. 21 augustus 2015 / vrijdag, 21 augustus 2015

  Hele gave foto’s en outfit. Stunning. Een rugzak lijkt mij ideaal alleen zie ik mezelf nog niet mee rondlopen…

 17. 21 augustus 2015 / vrijdag, 21 augustus 2015

  1 woord: Wauw! Ik houd van simpele outfits, en zeker met je prachtige haar staat het je supermooi! En liefde voor dat rugzakje, supermooi!

 18. 21 augustus 2015 / vrijdag, 21 augustus 2015

  Hele leuke outfit! De schoenen zijn niet echt mijn ding.maar ik vind de rest wel helemaal geweldig! Vooral je haar :)

 19. Petra
  21 augustus 2015 / vrijdag, 21 augustus 2015

  Leuke outfit. Helemaal mijn smaak. Zo loop ik er meestal bij. De locatie is ook super mooi!

 20. 21 augustus 2015 / vrijdag, 21 augustus 2015

  Wauw wat een fijne outfit! Echt mijn stijl!

 21. 21 augustus 2015 / vrijdag, 21 augustus 2015

  Die rugzak is zo leuk! :)

 22. Ikram
  21 augustus 2015 / vrijdag, 21 augustus 2015

  Those pictures guuuuuuuuurl ;) Zo leuk :D Heb mijn Erasmus in Kopenhagen gedaan, ontzettend fijn als het weer wat warmer wordt :D

 23. 21 augustus 2015 / vrijdag, 21 augustus 2015

  Gave foto’s en wat is je haar mooi zo!

 24. 21 augustus 2015 / vrijdag, 21 augustus 2015

  Leuke outfit, Serena! Coole outfitfoto’s ook, door die strepen. Geeft een leuk effect.

 25. 21 augustus 2015 / vrijdag, 21 augustus 2015

  Coole outfit, staat je goed en het moet inderdaad niet altijd met veel tierlantijntjes zijn. Een cleane outfit als dit is ook echt heel mooi en stylish.
  xx

 26. 21 augustus 2015 / vrijdag, 21 augustus 2015

  Hele mooie foto’s. Ik ben ook gek op city trips, dit weekend ga ik lekker 2 dagen Antwerpen verkennen met mijn vriend. Kan niet wachten!

 27. 21 augustus 2015 / vrijdag, 21 augustus 2015

  Oeeh nu heb ik nog meer zin om naar Kopenhagen te gaan als ik al die mooie plaatjes zie. Je outfit is trouwens echt leuk met die sneakers :-) Lekker basic maar echt comfy: inderdaad ideaal voor een stedentrip.

 28. 21 augustus 2015 / vrijdag, 21 augustus 2015

  Wat een ontzettend gave plek! De lijnen geven echt een hele toffe sfeer aan de foto’s!

 29. 21 augustus 2015 / vrijdag, 21 augustus 2015

  Wat een toffe foto’s! De locatie is echt geweldig, en ik ben eigenlijk helemaal verliefd op je kleine kettingen! Hopelijk kan ik ook eens naar Kopenhagen, het lijkt me een prachtige stad! Liefs

 30. chococream
  21 augustus 2015 / vrijdag, 21 augustus 2015

  Heey Serena,
  Ik zocht naar je enkelbandje op je moeders site maar kon hem helaas niet vinden.. zou je mij misschien de link willen sturen? Thanks.

  (Ben helemaal weg van je site!!)

  • Serena
   Auteur
   21 augustus 2015 / vrijdag, 21 augustus 2015

   Wat lief, dankjewel voor je compliment!
   Het enkelbandje is speciaal voor mij gemaakt en staat inderdaad niet in de webshop, maar ze kan wel een soortgelijk item voor jou maken als je haar even mailt. Haar e-mailadres vind je op pearlmania.nl!
   liefs, Serena

 31. Syl
  21 augustus 2015 / vrijdag, 21 augustus 2015

  Gek genoeg ben ik helemaal weg van dat grijs gemêleerde T-shirt. Ik ben nog steeds op zoek naar zo’n basic shirt in die kleur.

 32. 21 augustus 2015 / vrijdag, 21 augustus 2015

  Kopenhagen is zo leuk! Snap wel dat je een comfy outfit aan hebt getrokken, want voordat je die stad door bent… dat is niet zo relaxed met een oncomfortabele outfit, hehe.

 33. 21 augustus 2015 / vrijdag, 21 augustus 2015

  Hele leuke outfit Serena! Love your new hair & new sneakers. Het lijkt wel alsof iedereen toe is aan een verandering de laatste tijd, including me :) xo

 34. 21 augustus 2015 / vrijdag, 21 augustus 2015

  Mooie foto’s! De wind geeft wel een tof effect, ookal is het soms vervelend.

 35. 21 augustus 2015 / vrijdag, 21 augustus 2015

  Weet je dat mijn vriendin en ik na het bekijken van je haar video urenlang hebben zitten surfen op internet naar plaatjes met nog meer resultaten van La riche directions? We vonden je haar zo onwijs mooi geworden, dat we overwogen het zelf ook te doen, haha! :D Ook op deze foto’s zie je echt goed dat je je haar geverfd hebt. En toffe outfit trouwens, gewoon lekker casual en sportief!

 36. 21 augustus 2015 / vrijdag, 21 augustus 2015

  Super toffe outfit, zeker iets voor mij. Mooie foto’s :-)!! Ach die wind, ik vind het effect dan wel weer mooi haha!

 37. 21 augustus 2015 / vrijdag, 21 augustus 2015

  Mooie foto’s! Begrijpelijk dat de wind wel vervelend was! Je kunt nu wel goed zien dat je haren geverfd zijn!

 38. 21 augustus 2015 / vrijdag, 21 augustus 2015

  Wat leuk om te zien dat je ‘rosé gold’ haar nu ineens veel meer zichtbaar is! Het geeft een leuke rode touch aan je haar. Een rugzakje is zo ontzettend handig, ik heb er laatst eentje bij de Zara in de sale aangeschaft en ik gebruik hem nu erg vaak als ik een dagje ergens heen ga.

 39. 21 augustus 2015 / vrijdag, 21 augustus 2015

  Wat een lekker praktische basic outfit. Op citytrips ga ik ook eerder voor comfort dan stijl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *