New York Beauty Wishlist!

Net terug uit Istanbul (voor Sensation White) en morgen vertrek ik alweer voor een bliksembezoek naar New York (voor parfumlancering nieuwe geur van Guess). Wat ben ik toch gezegend met mijn beroep! :)

Ik heb er onwijs veel zin in, vooral omdat ik om de paar dagen een kijkje neem op de Amerikaanse Sephora.com website waar ik in mijn hoofd een wishlist heb gevormd. Ik besloot mijn wishlist om te zetten naar een collage omdat ik jullie graag wil laten zien wat er zoal op staat!

 1. Nails Inc. – ik ben weg van de mooie glitterlakjes en andere speciale effect lakjes van Nails Inc., maar dit nagellakmerk is niet de goedkoopste! In een set en met de iets gunstige dollarkoers scheelt het al een hoop. Naast Nails Inc. neem ik natuurlijk ook een kijkje bij de drugstores voor voordelige Essie en O.P.I. lakjes!
 2. Urban Decay – het Vice palette is nog niet in NL, dus ik ben erg benieuwd! Lijkt me leuk om dit palette te swatchen voor de site. Tot nu toe heeft een UD palette mij nooit teleurgesteld, ik vind hun oogschaduwen ontzettend fijn. Daarnast wil ik nu eindelijk eens de All Nighter make-up setting spray aanschaffen. Mijn zusjes Tara en Larissa vertellen me steeds hoe fijn dit spul is, dus moet ik het maar eens een keer gaan proberen.
 3. Stella McCartney – ik heb het parfum ‘Stella’ al, maar alleen bij Sephora verkopen ze limited flacons met een mooie floral opdruk. Dit is ook een kleinere maat die je gemakkelijk in je tas stopt. Must have it!
 4. Philosophy – in de Amerikaanse Sephora hebben ze altijd van die handige travelsets! Deze set bestaat uit een luxe samplesizes van producten die ik graag wil proberen en zo in een set is het extra voordelig. Daarnaast wil ik ook graag de Turbo Booster C Powder aanschaffen waar ik al maanden op loop te kwijlen. Van bezoekers hoor ik goede verhalen! Ik vind alle ‘Grace’ varianten lekker (Amazing Grace, Pure Grace, Inner Grace) dus ik wil ook graag even de nieuwste toevoeging aan deze lijn Living Grace besnuffelen.
 5. Marchesa parfum d’extase – ook dit parfum moet ik even ruiken. Zo op papier klonken de geurnoten me perfect in de oren en het flesje is een lust voor het oog!
 6. Lash Lust – deze mascara van Victoria’s Secret vind ik helemaal de bom! Ik wilde er een review over schrijven en kon ’em nergens meer vinden. Ik ben bang dat ik hem ben vergeten in mijn hotelkamer in Istanbul… bummer. Ik heb echt weer even een nieuwe nodig dus!

Ik heb maar weinig tijd om te shoppen dus ik probeer gewoon met dit lijstje door de Sephora te razen. Dan snel de Victoria’s Secret en als ik nog wat tijd over heb naar de Zara (alles is daar zo mooi momenteel!), Forever21 (op Times Square is ‘ie open tot heel laat ‘s nachts, desnoods ga ik daar om 2u ‘s nachts nog shoppen haha!) en wat drugstores (Duane Read, waarschijnlijk). Echt tijd om langs leuke boetiekjes in Greenwich en SoHo te struinen is er denk ik niet, dus ik moet echt een goede strategie hebben!

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn wishlist vinden. Hebben jullie nog tips van beautyproducten die ik écht moet aanschaffen, of die jullie graag gereviewed zien hier op Beautylab.nl? Tell me in the comments, please! :)

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

124 Reacties

 1. Claire
  17 oktober 2012 / woensdag, 17 oktober 2012

  IK WIL OOK NAAR NY :(:(:(:(

 2. 17 oktober 2012 / woensdag, 17 oktober 2012

  Oh, wat een mazzel heb je weer zeg! Ik ben op dit moment hard aan het sparen voor een midweekje NYC. (Dat wordt nog flink sparen want NY is duur, omg)
  Leuk lijstje. Zelf had ik nog een lashserum die je wimpers laat groeien er aan toegevoegd!

 3. 17 oktober 2012 / woensdag, 17 oktober 2012

  Prachtige wishlist! Heel veel plezier in NY en ik ben benieuwd naar je aankopen!! :)

 4. 17 oktober 2012 / woensdag, 17 oktober 2012

  Wat leuk zeg, al die tripjes. Heel veel plezier alvast, ik ben benieuwd met welke producten je thuis komt :)

 5. 17 oktober 2012 / woensdag, 17 oktober 2012

  Wauw, veel plezier zeg!

 6. 17 oktober 2012 / woensdag, 17 oktober 2012

  Lucky bastard! have fun :)

 7. 17 oktober 2012 / woensdag, 17 oktober 2012

  Hi Serena,
  Heerlijk even snel op en neer naar NY. Ik ben hier nu al 8 weken dus als je nog een shopping guide nodig hebt? Let me know! Volgens mij ken je het hier al wel redelijk. Een fijne winkel is ook Ricky’s, zit er onder andere eentje vlakbij Times Square op Broadway. En ik heb even lopen kwijlen in Saks Fifth Avenue bij de Tom Ford make-up. Het ziet er zooooo mooi uit! Het is jammer dat je waarschijnlijk geen tijd hebt voor outlet shopping, want ik was afgelopen weekend naar de Woodbury Outlet waar ik in de Lancome en Estee Lauder outlet heb geshopt (met onder andere ook MAC, Bobbie Brown en YSL). Heaven! Ik kocht onder andere de Lancome Maison blush voor nog geen 15 dollar. Heerlijk toch. Veel plezier!
  En een goede reis!

 8. 17 oktober 2012 / woensdag, 17 oktober 2012

  Ah, wat een geweldige beauty wishlist, love it :) Have a safe and good flight to New York and have fun! :)

 9. Sharon
  17 oktober 2012 / woensdag, 17 oktober 2012

  Blushes van Tarte! <3

 10. Viee
  17 oktober 2012 / woensdag, 17 oktober 2012

  Ik wil ook zo graag naar NY .. Wat een heerlijke beauty stad! Mooie wishlist heb je, hopelijk kun je mooie dingetjes scoren :)

 11. Caitlin
  16 oktober 2012 / dinsdag, 16 oktober 2012

  Geen beauty-tips. Maar.. JE M

  • Caitlin
   16 oktober 2012 / dinsdag, 16 oktober 2012

   Maar je MOET naar een Amerikaanse supermarkt! Poptarts, Oreo, Skittles. Yummm. En REESE’S. #justsaying :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *