New Week: op TV en eindelijk aan het sporten

Exciting news.. ik ga dan eindelijk met mijn kop op de buis verschijnen! Nee, geen reality show of eigen programma, maar ook geen 5 seconds of fame. Wat dan wel? Ik ga de hoofdrol in een commercial spelen, samen met Angel, mijn nichtje Hester en Eveline (van Hot Pink Media, mijn media-exploitant). Zo spannend!

Ik zal er nog niet veel over los laten, maar jullie lezen het hier als eerste wanneer de commercial op televisie zal verschijnen. Ik vind het vooral zo leuk dat ik mijn eigen ‘cast’ mocht kiezen en dus niet met een stel acteurs, maar gezellig met vriendinnen in de commercial speel. Volgens mij komt alles dan ook een stuk natuurlijker en spontaner over, dus dat is alleen maar goed. Vandaag is de draaidag dus houd mijn Instagram account in de gaten voor ‘behind the scenes’ fotootjes, mocht je benieuwd zijn!

Eind van deze maand heb ik een afspraak over een eventueel eigen TV programma, dus dat is ook nog even afwachten. Wat een leuke dingen allemaal. En zie je, misschien is het maar goed geweest ook dat ik weer terug ben gegaan naar de 2 artikelen per dag. Ik zou niet weten waar ik anders alle tijd vandaan zou moeten trekken, mocht ik die nodig hebben voor wekelijkse opnames.

beautylab op televisieEen tijd geleden begon ik over yoga, maar tot op heden heb ik nog steeds geen les gevolgd. Ik baalde dus een beetje van mezelf, maar gelukkig bestaan er allerlei inspirational fitness accounts (alhoewel, zo inspirerend vind ik het niet om naar een strakke, 0% vet buik te gluren van één of ander Victoria Secret model, eerder een beetje demotiverend…).

Maar goed, ineens zag ik deze challenge:

8c9219ec811011e3a98f0ea8daf3f523_8Ik dacht, hee dat moet lukken! Gewoon hier thuis, in de huiskamer. Hoef ik de deur niet uit, lekker laagdrempelig. En 30 dagen is voor mij goed te doen. Er bestaat veel 3 maanden-challenges waarbij je elke dag aan de bak moet, zoals Insanity, maar ik ken mezelf. Dat houd ik never nooit vol. Net zoals een 30 dagen photo challenge, veel te lang!

Dus goed, 30 dagen in totaal, 4 dagen in de week. Dit is te doen voor mij. Ik ben pas begonnen, maar als stok achter de deur zal ik regelmatig (niet elke keer) een update posten via Instagram. Dat heb ik echt nodig! Jullie zijn dan als ware mijn motivatie. Dus laat vooral motiverende comments achter, haha, en liever nog: doe ook met me mee! Als we het samen doen weet ik zeker dat we deze challenge kunnen afmaken. Samen staan we sterk. Yeah!

Dit ben ik na dag 1:

882dc6e0810f11e3924b12f247178dfa_8Ik wilde mijn heupjes op de foto hebben, vandaar dat ik mijn broek aan die kant omlaag trek (ik bedoelde er niets geks mee, maar sommige mensen op Instagram konden het niet helemaal handelen, dus ik denk ik leg het even uit).

En voor de mensen die meteen gaan roepen ‘je bent al dun, waarom ga je sporten?’, er is niets mis met het kweken van (buik)spiertjes, een strakkere body en conditie opbouwen natuurlijk. Niet alleen mensen met overgewicht ‘moeten’ gaan sporten. Sporten hoort gewoon bij het leven, ongeacht je figuur. Althans, dat vind ik.

Geen yoga dus, maar wél eindelijk wat lichaamsbeweging. Vanavond moet ik weer aan de bak. Oh en als klap op de vuurpijl ben ik gisteren met de trap gegaan in plaats van de lift. En ik woon op de vierde verdieping!

Wat heb jij afgelopen week gedaan waarop je trots bent?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

143 Reacties

 1. 8 februari 2014 / zaterdag, 8 februari 2014

  did it
  voelt heerlijk

 2. 8 februari 2014 / zaterdag, 8 februari 2014

  did it voelt echt goed
  i’m in xx

 3. 30 januari 2014 / donderdag, 30 januari 2014

  Ik ga die challenge ook proberen!

 4. 22 januari 2014 / woensdag, 22 januari 2014

  Leuk dat je hier over schrijft, inspireert mij ook! (Need it!!)

 5. steffie
  21 januari 2014 / dinsdag, 21 januari 2014

  succes!

 6. charlotte
  21 januari 2014 / dinsdag, 21 januari 2014

  Idd ik vind dat sporten niet alleen bedoeld is voor personen met overgewicht.
  Kan soms best vervelend zijn dat mensen alleen kunnen zeggen dat je het niet nodig heb.

 7. Geneveve
  21 januari 2014 / dinsdag, 21 januari 2014

  Ik vind het super dat je sport!!
  Ik ben inmiddels al 3 maanden fanatiek bezig (naast mijn 3de hockeyseizoen) en heb een maatje kleiner. Alleen doe ik het natuurlijk niet helemaal voor het afvallen maar ik voel me ook zo veel fitter en sportiever en alles is nu mooi strakker en minder flubby als eerst (niet dat ik dik was). Je gaat je echt beter voelen en ik vind het echt top van je!
  Veel succes en je kan het!

 8. Sanne
  21 januari 2014 / dinsdag, 21 januari 2014

  Yeah goed bezig Serena, vooral van het sporten! En gaaf natuurlijk van het tv gebeuren :) ben benieuwd naar wanneer ik je mag zien!

 9. Beertje
  21 januari 2014 / dinsdag, 21 januari 2014

  hetzelfde lichaam.. dunne taile en brede heupen!

 10. 21 januari 2014 / dinsdag, 21 januari 2014

  die work-out klinkt wel goed zeg! die ga ik onthouden, wil wel eens zo’n challenge doen :)
  xo, cheyenne

 11. 21 januari 2014 / dinsdag, 21 januari 2014

  Proficiaaaat met je tv-optreden!

  Sporten doet mentaal ook enorm goed :) En inderdaad niet enkel omdat je overgewicht hebt moet je gaan sporten :D Ik krijg het ook altijd te horen. Ben nu namelijk al een goede 3,5 maand bezig met joggen, 2 x per week. En het doel was om 5 km te kunnen uitlopen en ik zit nu bijna aan 7 woop woop! Zo motoverend, omdat ik ervoor niet eens 2 minuten na elkaar kon lopen zonder helemaal op te zijn! Ben benieuwd naar jouw work-outs!

  Btw naar het schijnt kweek je ook echt buikspieren door de plank te doen (dus een keer met je beide ellebogen op de grond 30 sec en dan links en recht 30 seconden). En dat gedurende een maand en je zou het verschil moeten zien :)

 12. 21 januari 2014 / dinsdag, 21 januari 2014

  Als je elke dag die trap neemt ipv de lift, kom je ook al een heel eind!

 13. 21 januari 2014 / dinsdag, 21 januari 2014

  Je hebt helemaal gelijk! Ben benieuwd naar de volgende pic!

 14. 21 januari 2014 / dinsdag, 21 januari 2014

  Super leuke tv-plannen. You go girl.
  Ben benieuwd.
  Love,

 15. Josefine
  20 januari 2014 / maandag, 20 januari 2014

  Leuk dat je op tv komt!!! En sporten is natuurlijk zeker niet alleen voor mensen met overgewicht, is lekker om fit te blijven! De laatste tijd is fitness/sporten soms alleen te veel gericht op het hebben van een perfect strak lijf, en dat is weer niet gezond. Als je maar weet dat afvallen voor jou niet nodig is. Je bent prachtig! :)

 16. 20 januari 2014 / maandag, 20 januari 2014

  Super leuk dat je in een commercial mag spelen! En goed dat je aan het sporten bent zeg!

 17. Steph
  20 januari 2014 / maandag, 20 januari 2014

  Goed bezig sereen! Ik kan zo moe worden van die preutse Polly’s die een halve hartverlamming krijgen van een stukje heup/ondergoed. Hoop drama om niets.

 18. 20 januari 2014 / maandag, 20 januari 2014

  Ik vind je niet dun, ik vind dat je een mooi figuur hebt waar je trots op mag wezen! Ik vind het sowieso verschrikkelijk dat mensen ‘vlees’ keuren. En een beetje sporten mag, als jij je daar zelf prettig bij voelt moet je dat gewoon doen! Je gaat je er fitter door voelen en je figuur blijft in balans. En daarnaast hoef je helemaal niet van sporten af te vallen, ik heb ergens gelezen dat sporten maar 30% van de 100 tegenover 70% van voeding.

 19. 20 januari 2014 / maandag, 20 januari 2014

  heel veel succes, ik ga gezonder eten!

 20. Sijtje
  20 januari 2014 / maandag, 20 januari 2014

  Jeetje wat zijn we lekker preuts zeg. Al had je in je blote kont gestaan, lekker boeiend. Veel succes, misschien ga ik het ook doen!

 21. 20 januari 2014 / maandag, 20 januari 2014

  Goed bezig! Ben benieuwd of ik jullie binnenkort op tv voorbij zal zien komen. En idd, sporten is gezond, ook voor de skinny ladies. Conditie en spieropbouw, daar doe ik het voor. Ik volg nu Xco, en OMG ik heb twee dagen bijna niet kunnen lopen en moest mezelf ‘s ochtends uit bed rollen. Wat een spierpijn, maar hé hopen dat ik zo wat spieren kweek.

 22. 20 januari 2014 / maandag, 20 januari 2014

  Wat cool dat je in een commercial gaat spelen! En succes met je challenge ookal heb je die zo te zien niet echt nodig!! ;)

 23. lisanne
  20 januari 2014 / maandag, 20 januari 2014

  Heel leuk! Ik doe nu BLOGILATES! Is ook heel leuk moet je zeker eens gaan kijen op youtube!

 24. 20 januari 2014 / maandag, 20 januari 2014

  Oeh wat spannend van je TV-moment! Dat is al een hele mooie foto in ieder geval! En veel succes met die sport challenge!

 25. Annika
  20 januari 2014 / maandag, 20 januari 2014

  Doe je best!
  Ik sport op het moment best veel. Meestal op zondag 3 uur dansen voor het cabaret en dan nog een uur stijldansen (klinkt niet zo sportief, maar dat is het ZEKER wel!) en soms ga ik ‘s avonds nog vrijdansen (ook stijldansen).
  En ik fiets elke dag naar school, naar mijn vriendje of naar de dansles.

 26. 20 januari 2014 / maandag, 20 januari 2014

  Die 30 day challenge ziet er inderdaad nog wel haalbaar uit (al weet ik niet of die jumps gaan lukken, ik heb namelijk problemen met mijn knieën, dus daar moet ik wat voor opletten).

 27. 20 januari 2014 / maandag, 20 januari 2014

  Heel erg gaaf,
  Succes met het sporten!

  Liefs Romy

 28. Janice
  20 januari 2014 / maandag, 20 januari 2014

  Ik ga nu beginnen met sporten omdat ik echt een platte buik wil. Maar ik kan nergens een goeie dieetprogamma vinden of maken. Of wat heel gezond is om te eten bijvoorbeeld. Kan je me helpen serena.

  • Lin
   20 januari 2014 / maandag, 20 januari 2014

   Probeer niets te eten met suiker erin en niets wat uit een fabriek komt. Dan blijven de gezondere keuzes over en kom je waarschijnlijk al een heel eind.

 29. vief
  20 januari 2014 / maandag, 20 januari 2014

  Sporten is inderdaad goed om te doen ongeacht je gewicht, je krijgt er meer spieren door en je bent fitter door de dag heen.

  Mij lijkt alleen zo’n challenge veel om in één keer over te springen van niet fitnessen, naar intensief fitnessen. Niet demotiverend bedoeld ;), maar ik raad zelf altijd mensen aan om te beginnen met 1 keer, na par weken 2 keer per week en dan zul je zien dat je patroon veranderd en het fitnessen steeds leuke en vanzelf gaat. Zo ben ik zelf ook begonnen en nu ga ik minstens 4 keer per week (want vergeet niet spieren hebben ook rust nodig)!

  Succes!!!

 30. Lonneke
  20 januari 2014 / maandag, 20 januari 2014

  heel goed! sporten is belangrijk voor lichaam én geest. Ongeacht hoe slank je bent! Mijn steun heb je.

 31. 20 januari 2014 / maandag, 20 januari 2014

  Wat gaaf Serena! Ik ben heel benieuwd! Ook doe ik met je mee! Kus

 32. Max
  20 januari 2014 / maandag, 20 januari 2014

  Iemand een idee welke oefening je in de plaats van die star jumps kan doen? Ik woon in een studio en als de tv aanstaat bij de buren kan je dat al horen. Ik denk niet dat de onderburen het leuk zouden vinden als ik 150 keer op en neer spring :P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *