New week: het is alweer juni

Het is haast niet te geloven, het is gewoon al juni. Bijna de helft van 2014 zit er al op, de tijd vliegt! Juni is altijd een van mijn favoriete maanden geweest, omdat het voor mij symbool staat als bijna-vakantie. Ik krijg dan echt van die blije kriebeltjes in mijn buik. Toen ik nog op school zat dacht ik altijd “nog een paar weken en dan begint de zomervakantie”. En jaren later, toen ik gewoon een fulltime baan had, werd ik nog steeds blij van de maand juni. Zelfs al moest ik de hele vakantie doorwerken omdat ik dan pas in het laagseizoen op vakantie zou gaan.

Tong Tong Fair

tongtong_33 Er is ook zo veel leuks te doen in juni! Vanavond gaan Larissa en Robin (ons nichtje) naar de Tong Tong Fair in Den Haag. Eén keer per jaar wordt het Malieveld in Den Haag omgetoverd tot een groot Indisch festijn. Er staan supergrote circustenten gevuld met kraampjes waar je Indonesisch fruit, snacks, eten en Aziatische hebbedingetjes kunt kopen. Mijn ouders namen me als klein meisje al mee en sindsdien probeer ik elk jaar te gaan. Ook al is het een vrij duur dagje uit (treinkaartje, entreekaartje en dan ook nog eten en spulletjes kopen), het is gewoon zo heerlijk nostalgisch!

tongtong_22 Traditie: elk jaar neem ik Es Shanghai en Es Tjendol bij deze kraam.

tongtong_11 De geur van durian’s slaat je tegemoet zodra je de tent binnenkomt. Wat stinkt dat spul toch! Tegelijkertijd is de geur weer erg herkenbaar en hoort het gewoon bij de Tong Tong Fair.

tongtong_03 Ook dit neem ik elk jaar: martabak! Een deegmengsel met erg veel eieren en gehakt en dan wordt het heel dun gebakken en opgevouwen. Ik neem altijd de martabak bij Asli.

tongtong_05Selamat makan!

Trek in Utrecht

trek utrechtIk kom net bij de Rollende Keukens in Amsterdam vandaan, en dat was zo leuk! Een supergroot terrein bij de Westergas fabriek vol met mobiele keukentjes. Ik heb van alles geproefd en gegeten, geweldig! Nu las ik dat er een soortgelijk festivalletje wordt gehouden op het Lucal Bolwerk parkje in Utrecht, genaamd TREK. Dit food truck festival bestaat eveneens uit mobiele keukens. Het is van 6 tot 9 juni (Pinksterweekend) en voor mij een stuk dichter bij huis. Leuk! Hier ga ik zeker heen!

Shop Our Closet sale

instalab28Hier heb ik ook veel zin in, onze Shop Our Closet sale! Tara, Larissa, onze nicht Maren en ik verkopen onze kleding, schoenen, sieraden en accessoires in een pandje in Houten onder het genot van leuke beats, hapjes en drankjes. Ik heb echt zin om mijn kasten uit te zoeken en lekker op te ruimen, zodat ik weer ruimte heb in mijn kast voor nieuwe aankoopjes (haha!). Maar, tegelijkertijd vind ik het ook superleuk om mijn bezoekers te ontmoeten en er zeker van te zijn dat mijn kleding een goed onderkomen krijgt.

Op de YouTube Gathering was het erg druk, maar tijdens deze sale heb ik beter de tijd om praatjes met iedereen te maken, dat vind ik zelf wel fijn. Er is wel een wijziging: op vrijdag 13 juni speelt het Nederlandse Elftal, dus gaan wij om 17u dicht zodat we op tijd thuis zijn om ‘onze jongens’ te kunnen aanmoedigen! Trouwens, er werd veel gevraagd of ik ook beauty zal verkopen. Dit ga ik NIET doen, maar ik heb WEL een beauty grabbelton waar je gratis in mag grabbelen bij besteding vanaf een bepaald bedrag. En ik zorg dat er mooie producten in de ton zitten! Ik hoop jullie te zien op de 13e en 14e!

Los Angeles

hollywood los angeles

Ik zeg het vaak genoeg, maar ik ga het nog een keer zeggen: I’m one lucky basterd and I love my job! Mijn YouTube kanaal is aangesloten bij het multi channel network Mediakraft in Amsterdam en een aantal weken geleden kreeg ik te horen dat we met een groep YouTubers naar Los Angeles worden gestuurd voor Vidcon.

Eind juni vertrekken we (Kelvin en Peter van Cinemates, Thomas van Theaumas en een aantal grote Duitse kanalen) voor 6 dagen richting LA en ik kijk er nu al zo HARD naar uit! Ik heb ontzettend veel zin in de hele trip. Het lijkt me leuk om de andere YouTubers beter te leren kennen en samen gezellig te shoppen (Sephoraaaaa!), naar theme parcs te gaan en me te laten inspireren door de grootste YouTubers ter wereld op Vidcon. Ik hoorde dat die knappe boys van JacksGap er ook zijn, dus daar probeer ik zeker even mee op de foto te gaan, hihi! Ik hoop trouwens ook dat we gaan clubben, ben heel benieuwd hoe het nachtleven daar is. En natuurlijk ga ik vloggen!

Dus, genoeg leuks om naar uit te kijken de komende maand. Ik kijk trouwens ook uit naar het afmaken van mijn balkonnetje zodat ik er lekker op kan chillen als de zon schijnt. Juni is gewoon top!

Wat staat er voor jullie allemaal voor leuks op de agenda deze maand? Kijk jij ergens heel erg naar uit?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

84 Reacties

 1. Feline
  10 juni 2014 / dinsdag, 10 juni 2014

  Ik kom de 13e naar de shop our closet! :D Het word waarschijnlijk heel erg leuk! Ik wil ook heel graag met jou en je zusjes op de foto, haha. Tot dan!

 2. 6 juni 2014 / vrijdag, 6 juni 2014

  Hoe waanzinnig dat je naar LA gaat!! Have fun :D

 3. 4 juni 2014 / woensdag, 4 juni 2014

  Wat tof! Wanneer ben je in LA? Ik ben er ook in juni namelijk :-)

  • Serena
   Auteur
   4 juni 2014 / woensdag, 4 juni 2014

   wat leuk! de derde week, ik moet de reisdetails nog krijgen, we zijn er 6 dagen.

 4. 3 juni 2014 / dinsdag, 3 juni 2014

  ahhhh ziet er uit als een hele leuk maand! druk maar gezellig

 5. chloe
  3 juni 2014 / dinsdag, 3 juni 2014

  Elk jaar sta ik bij diezelfde kraam (tong tong fair) en vraag ik me af hoe die heet. De kraam in het plaatje heet Tropical ijs! Je kan ze alleen boeken voor grote partijen, vanaf 300 ofzo. Ze staan alleen op de tong tong fair en de rij is altijd gigantisch lang. Die eckte indo’s weten dat ze naar deze kraam moeten want de shanghai ijs is by far de beste.

 6. 3 juni 2014 / dinsdag, 3 juni 2014

  Ik ga niet heel veel van de buitenwereld zien deze maand, maar vooral studieboeken…. Voor mij is het afstuderen geblazen!

 7. 3 juni 2014 / dinsdag, 3 juni 2014

  Aah klinkt superleuk allemaal, Ga samen met mijn beste vriendin naar de shop our closet sale op de 13e.. heb er al superveel zin in!! Zie jullie dan:)

  • Serena
   Auteur
   3 juni 2014 / dinsdag, 3 juni 2014

   Leuk dat jullie komen!! tot dan!

 8. 3 juni 2014 / dinsdag, 3 juni 2014

  Heey Serena jullie moeten je gewoon opgeven als pers dan mag je gratis naar binnen! Zeker als je er toch op je blog over schrijft (al zou het zelfs maar een mention zijn!). Zelfs ik als student journalistiek mag gratis naar binnen (ik schreef er dan wel een hele tekst over).

  • Serena
   Auteur
   3 juni 2014 / dinsdag, 3 juni 2014

   Ja, weten we, maar dat moet van te voren en wij hadden last minute besloten om te gaan :)

 9. 2 juni 2014 / maandag, 2 juni 2014

  Wat een onwijs toffe dingen staan er op jou planning! De pop-up store vind ik echt een heel tof initiatief. En naar de vlogs van LA kijk ik zeker ook uit :)

 10. Annika
  2 juni 2014 / maandag, 2 juni 2014

  Ik schrijf nog steeds wel eens 2012 op mijn toetsen. Je bent niet de enige die vindt dat het allemaal te snel gaat!

 11. 2 juni 2014 / maandag, 2 juni 2014

  wauw wat leuk dat je naar LA mag! & die tongtongfair lijkt me ook heel leuk!

 12. 2 juni 2014 / maandag, 2 juni 2014

  Wow naar LA! Dit is het leukste :D x

 13. Rianne
  2 juni 2014 / maandag, 2 juni 2014

  Oeh wat leuk dat je naar VidCon gaat, daar zie ik altijd dingetjes over bij de Amerikaanse YouTubers!
  En de TongTong fair ziet er super leuk uit, ik ga er ook even heen binnenkort :)

 14. Malou
  2 juni 2014 / maandag, 2 juni 2014

  Wat tof dat je naar LA gaat en vidcon natuurlijk! En jaloersheid heerst dat je daar waarschijnlijk mijn girl crush from the states, Hannah Hart, (al ben ik er vrijwel zeker van dat ze van de ellen degeneres kant is) gaat zien.
  Heel veel plezier alvast!
  X

 15. Joyce
  2 juni 2014 / maandag, 2 juni 2014

  Tong tong is leuk! De muziek t eten weer even als of je ergens in Indonesië bent heerlijk! Ook altijd fijn dat er fruit en eten te koop is wat ik nooit kan vinden in de supermarkt en mijn toko verkoopt dat ook niet. Alleen beetje jammer van de prijs aangezien je binnen ook voor alles moet betalen.

 16. 2 juni 2014 / maandag, 2 juni 2014

  Ik twijfel nog of ik naar jullie wardrobe sale kom, ik heb nog niemand om mee te gaan.

 17. Sarah
  2 juni 2014 / maandag, 2 juni 2014

  OMG JACK AND FINN. JALOEZIE TEN TOP HIER

 18. 2 juni 2014 / maandag, 2 juni 2014

  Wat een leuk artikel zeg. En wat ben je toch een bofkont; LA, zo vet! Misschien kom ik wel een kijkje nemen bij jullie pop-up store de 14e!

 19. 2 juni 2014 / maandag, 2 juni 2014

  Mijn verjaardag morgen, dat mijn nieuwe schoenen deze week binnenkomen, en dat het eind deze maand vakantie is! Fijne ‘June’ Serena!
  XX June

 20. claire
  2 juni 2014 / maandag, 2 juni 2014

  aaah ik ben jaloers haha! ooit hoop ik ook nog een keer naar LA/ vidcon te gaan

 21. Linda
  2 juni 2014 / maandag, 2 juni 2014

  Leuk, misschien kom ik wel langs op de closetsale! Al denk ik dat de meeste kleding me wel te klein gaat zijn, als ik naar jullie smalle figuurtjes kijk ;)

  Mijn juni is helaas grotendeels niet zo heel leuk. Ik heb veel deadlines en mijn laatste tentamenweek, dus dat wordt hard werken. Gelukkig heb ik wel iets om naar uit te kijken, een dagje Efteling tussendoor en drie dagen Berlijn aan het einde van de maand!

 22. Kim
  2 juni 2014 / maandag, 2 juni 2014

  De tijden op je poster zijn omgedraaid!
  Juni is altijd mijn lievelingsmaand geweest, omdat ik dan jarig ben (de 21e, wat tevens de eerste dag van de zomer is! heerlijk) en inderdaad het bijna-vakantiegevoel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *