Nail art: romantic boudoir nails!

Heel eerlijk, deze nail art lukte me niet in één keer. En dat terwijl het er toch zo gemakkelijk uit ziet! Inmiddels heb ik een truukje om het wél gemakkelijk op de nagels te krijgen en dat truukje deel ik uiteraard met jullie.

Vandaag een hele romantische nail art, zachtroze/nude met pareltjes of strass-steentjes. Het deed me denken aan Agent Provocateur, een sexy lingerie- en parfumlijn die veel gebruikt maakt van de combinatie zachtroze met zwart. Lief en romantisch met toch dat stoere randje!

Voor deze nail art heb je niet veel nodig; een basiskleur (liefst nude, zachtroze, peach of iets anders liefs), een zwarte striper en iets van kleine pareltjes of steentjes. Verder natuurlijk een base- en top coat en een pincet.

Zelf gebruik ik Essie in ‘a crewed interest’ en mijn geliefde zwarte nail art pen van Model’s Own Way Nails. Verder had ik nog twee van die wieltjes met nail art steentjes (ooit eens ergens gekocht, volgens mij komt die zwarte van Big Bazaar vandaan) en een pincet om ze op te pakken.

 1. Lak je nagels met base coat en een dekkende basiskleur. Laat alles goed drogen.
 2. Pak je zwarte striper en zet twee diagonale strepen.
 3. Nu wordt ‘ie lastig, want je wilt natuurlijk wel dat de tweede set strepen gelijk is aan de eerste. Het ging bij mij een paar keer fout, maar toen bedacht ik me dat ik met het pennetje even wat stipjes op mijn nagels moest plaatsen, zodat ik wist waar ik de strepen moest beginnen en eindigen! Op deze manier gaat het prima.
 4. Het eindresultaat is een ruitjespatroon.

Je maakt deze nail art pas echt af met pareltjes en of steentjes! Hiermee geef je het die romantische boudoir look. Zelf gebruik ik strass-steentjes op mijn ringvingernagel en pareltjes op de rest.

Om te zorgen dat deze piepkleine dingetjes op je nagels blijven plakken laat ik het geheel eerst heel goed drogen. Vervolgens lak ik er een laagje topcoat overheen, maar voordat deze laag goed en wel droog is pak ik de pareltjes op en laat ik ze voorzichtig op mijn nagels ‘vallen’. Lichtjes aandrukken en voila, ze zitten vast!

Het is niet mooi om hier nog eens een keer topcoat over aan te brengen, dus laat ik het zo. Schattig, toch?

Heb je geen steentjes of pareltjes, dan is het ook erg leuk om op dezelfde plek stipjes te plaatsen met een dotting tool. Neem hier dan wel een metallic lak voor, of een hele goed dekkende glitterlak, in bijvoorbeeld wit of zilver.

Mocht je je afvragen waarom ik steeds slechts drie nagels laat zien, mijn pinknagel is een paar dagen geleden ingescheurd. Het is nu echt zo’n vlezig stompje (I know, ewl!) en past helemaal niet meer bij de rest. Het is even wennen, maar voortaan zal ik op deze manier blijven swatchen en nail-arten tot mijn pinknagel weer een lengte heeft bereikt die ik durf te laten zien. Hope you’ll understand!

Oja, verder wilde ik eens wat experimenteren met mijn nagels en in plaats van vierkant heb ik ze nu een beetje puntig gevijld. Ik zag dat wel vaker voorbij komen en vond het wel cool, dus vandaar :)

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

75 Reacties

 1. 14 december 2012 / vrijdag, 14 december 2012

  zoo jij kan het egt goed zeg ik gaa het ook proberen als ik nagellak remoover heb

 2. julie
  21 oktober 2012 / zondag, 21 oktober 2012

  welke kleur nagellak is die van essie ?

 3. Santusha
  20 oktober 2012 / zaterdag, 20 oktober 2012

  Creatief!

 4. 20 oktober 2012 / zaterdag, 20 oktober 2012

  Ik vind deze echt heel erg leuk deze creatie :)

 5. Gina
  20 oktober 2012 / zaterdag, 20 oktober 2012

  Ik vind deze echt super leuk ! :) wat jammer dat je nagel is ingescheurd maar dat groeit wel weer aan gelukkig. , Toevallig heb ik ook nog van die diamandjes en steentjes voor je nagel ,dus ik ga dit proberen na te maken . x

 6. 20 oktober 2012 / zaterdag, 20 oktober 2012

  echt supermooi ! & erg simpel :)

  xoxo

 7. 20 oktober 2012 / zaterdag, 20 oktober 2012

  Erg leuk gedaan, ga ik ook eens doen!

 8. 20 oktober 2012 / zaterdag, 20 oktober 2012

  i love nail art! hij is superleuk <3

 9. 20 oktober 2012 / zaterdag, 20 oktober 2012

  Kan ik ookm maken hoor zo moeielijk is het ook weer niet :S

 10. 20 oktober 2012 / zaterdag, 20 oktober 2012

  Echt super mooi gedaan, ga ik ook eens proberen het zier echt heel cute uit hihi

 11. 20 oktober 2012 / zaterdag, 20 oktober 2012

  Ah wat super cute! Staat lekker chique door de pareltjes :D

 12. 20 oktober 2012 / zaterdag, 20 oktober 2012

  Goede tip, eerst stipjes zetten.
  Zo zie je dat simpele nailart ook heel mooi kan zijn.

 13. 20 oktober 2012 / zaterdag, 20 oktober 2012

  Aww cute, ga ik ook eens maken!

 14. Rosa
  20 oktober 2012 / zaterdag, 20 oktober 2012

  Heel mooi!! En ook lekker ‘simpel’ daar hou ik wel van:)

 15. Genevieve
  19 oktober 2012 / vrijdag, 19 oktober 2012

  Cute nailart :)

 16. Steffie
  19 oktober 2012 / vrijdag, 19 oktober 2012

  ook al heb ik nog nooit nail art gedaan, deze ga ik onthouden :)

 17. 19 oktober 2012 / vrijdag, 19 oktober 2012

  Leuke nailart! Ik vind de vorm van je nagels erg mooi :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *