Mysteryland 2013

Afgelopen zaterdag ben ik voor het eerst naar Mysteryland geweest. Inmiddels bestaat het festival al 20 jaar, maar toch zijn er mensen (lees: mijn vriend) die dachten dat het een pretpark was. Mysteryland is een muziekfestival, ruim opgezet rondom Haarlemmermeer, waar verschillende DJ’s uit Nederland en andere landen komen optreden. Grote namen, wat kleinere namen, techno, house, hardstyle en hier en daar een vleugje hiphop, er is voor elk wat wils. Als je maar van dansen houdt!

mysterylandtaraserenaEn dat doe ik! Ik was van te voren een beetje ‘bang’ dat ik me zou vervelen op Mysteryland. Don’t get me wrong, maar je loopt daar zo’n 10 uur rond en je kunt er alleen maar dansen, eten en een beetje uitrusten. Achteraf viel het me reuze mee, de tijd ging echt supersnel en ik heb me er kostelijk vermaakt. Ik hield het ook goed uit omdat ik geen druppel alcohol heb aangeraakt (daar word ik normaal gesproken slaperig van) omdat ik de BOB was voor de terugweg. Mijn favoriete DJ’s waren Feest DJ Ruud, The Flexican, Flosstradamus en Showtek.

Hieronder een vlog die mijn zusjes hebben gemaakt;

En mijn eigen vlog (meer een soort sfeerimpressie). Wat vinden jullie van de tattood chicken?!

Mysteryland was echt enorm groot opgezet, maar door de handige kaart (en app!) konden we gemakkelijk de weg vinden en een schema uitstippelen van onze favoriete DJ’s. Ook het eten was goed te versmaden. Op het laatst had ik nog een heerlijke Thaise wrap gegeten en een kopje verse muntthee genomen, kan gewoon! De sfeer was gemoedelijk en gezellig en ik vind Mysteryland zeker voor herhaling vatbaar!

Zijn jullie wel eens op Mysteryland geweest? Of hebben jullie een ander favoriet festival die jullie mij kunnen aanraden? Mijn zusjes en ik gaan 7 september naar Lief! Festival waar ik ook nog nooit ben geweest, ik ben benieuwd!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

64 Reacties

 1. Lija
  1 september 2013 / zondag, 1 september 2013

  Jaaaaa!!! Ik ben dit jaar ook voor het eerst geweest en ik vond het TE GEK! Volgend jaar zeker weer :)

 2. Mariska
  30 augustus 2013 / vrijdag, 30 augustus 2013

  Dit jaar was mijn 10e keer op rij!! Superfeest elk jaar weer! Gelukkig woon ik op nog geen kilometer afstand van het festivalterrein

 3. 29 augustus 2013 / donderdag, 29 augustus 2013

  Ziet eruit als een geslaagd festival!
  Ik was dat weekend bij festival zand in Almere maar voor volgend jaar staat t wel op m’n wishlist!

 4. 29 augustus 2013 / donderdag, 29 augustus 2013

  Wat een toffe video’s.
  Mysteryland lijkt me geweldig.

 5. Rosa
  29 augustus 2013 / donderdag, 29 augustus 2013

  Heel leuk dat ik jullie (stiekem) tegen kwam!

 6. donna
  29 augustus 2013 / donderdag, 29 augustus 2013

  super leuk maar hoe heet dat liedje die voor de intro van kittehscupcakes kwam die vind ik super leuk maar ik weeet die naam niet heel erg bedankt alvast xxxx!

 7. 29 augustus 2013 / donderdag, 29 augustus 2013

  Ik baal dat ik niet ben geweest, volgend jaar ga ik zeker! Erg leuke filmpjes :)

 8. 29 augustus 2013 / donderdag, 29 augustus 2013

  Ik ben er ook geweest, ook voor de eerste keer, het was echt leuk! Terrein en podia waren echt super tof en de sfeer was super :) Viel me wel op dat sommige meiden er vrij sletterig bij liepen, anders als bijv op pinkpop.

 9. 29 augustus 2013 / donderdag, 29 augustus 2013

  Tomorrowland in België is zeker een aanrader! Ik geloof zelfs dat het de Belgische tegenhanger is van Mysteryland maar ondertussen is dat wereldbekend geworden.

 10. Sanne
  29 augustus 2013 / donderdag, 29 augustus 2013

  Ik ga vaak naar hardstyle feesten (defqon, qlimax, decibel, hard bass etc ) maar dit was de eerste keer mysteryland! En het was idd GEWELDIG! goed geregeld, goede sfeer! Volgend jaar ben ik er weer bij. Tomorrowland lijkt me ook heel gaaf.

 11. Evelien
  29 augustus 2013 / donderdag, 29 augustus 2013

  Deze festivals zijn echt niet mijn stijl.. geef mij maar Rock Werchter! ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *