Mint & Gold eyelook

Welkom bij weer een nieuwe editie van Makeup Monday! Vandaag een frisse, kleurrijke look met mint, taupetintjes en een gouden accentje. Een look die mooi staat bij elke oogkleur en zowel overdag als ‘s avonds gedragen kan worden. Kijken jullie mee naar de stap voor stap tutorial van deze Mint & Gold eyelook?

mint and gold eyelook-01 Ik begin met ene gereinigd ooglid, geprimed met eyeshadow primer van Artdeco en bijgetekende wenkbrauwen.

mint and gold eyelook-02 Met een wit oogpotloodje van Catrice kleur ik mijn bewegend ooglid in, zodat de mintkleur straks extra zal ‘poppen’.

mint and gold eyelook-03 De mintkleur komt uit het LE Sleek PPQ palette en breng ik gewoon aan met mijn vingertoppen. Vervolgens breng ik een taupekleur aan (uit het LE Chanel Harmonie du soir palette) in de arcadeboog.

mint and gold eyelook-04 Met wat zachtroze highlighter (uit hetzelfde Chanel palette) en een grote fluffy brush blend ik alles bij elkaar, zodat de kleuren zachtjes in elkaar overlopen.

mint and gold eyelook-05 Zo ziet het er dan uit na het blenden.

mint and gold eyelook-06 Met een gouden highlighter (uit het LE Chanel palette) zorg ik voor wat verheldering bij de traanbuis.

mint and gold eyelook-07 En met een tealkleurige eyeliner (deze is van de L’Oréal Denim collectie die binnenkort in de winkels moet komen) teken ik een lijntje boven mijn ogen.

mint and gold eyelook-08 Met een tealkleur – dit is Deep End van Urban Decay – blend ik een smudgy lijn onder mijn ogen.

mint and gold eyelook-09 En met een Essence long lasting eye pencil in de kleur Cool Down kleur ik mijn waterlijnen in. Hierna nog een flinke lik mascara met mijn Guerlain Cils d’Enfer mascara waterproof en de look is af!

mint and gold eyelook-11 mint and gold eyelook-12 mint and gold eyelook-10 mint and gold eyelook-14 De look maak ik af met Max Factor lipfinity in de kleur 006 Always Delicate op mijn lippen, Bobbi Brown shimmer bricks in Bronze op mijn wangen en de mooie oorhangers zijn van Accessorize.

mint and gold eyelook-16 mint and gold eyelook-15 mint and gold eyelook-13 mint and gold eyelook-17Ik vind het een frisse, stralende look met een zomers kleurtje! Staat prachtig bij elke huidskleur, haarkleur en oogkleur. Het gouden accentje geeft me een heldere oogopslag. Leuk om deze look te combineren met mintkleurige of pastelkleurige kleding en accessoires, zoals ik hier heb gedaan. Ik hoop dat jullie leuke inspiratie hebben opgedaan met deze look!

Wat vinden jullie van het resultaat, is deze look iets voor jou? En heb je suggesties voor de volgende Makeup Monday, laat het gerust achter bij de comments.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

109 Reacties

 1. 11 februari 2015 / woensdag, 11 februari 2015

  ik mis de make up monday wel hoor!

 2. Olga
  26 juni 2014 / donderdag, 26 juni 2014

  Mooi!

 3. Larissa
  20 juni 2014 / vrijdag, 20 juni 2014

  Blauw staat jouw echt heel goed. Jij bent de reden dat ik voor ‘t eerst ook een blauwe oogpotlood heb gekocht hahahh :)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *