Milka Crispello

Vorige week woensdag werd er een heerlijke High Tea voor ons georganiseerd in het pittoreske Landsmeer. Lekker in de buitenlucht, want het zonnetje scheen hard en dan is het echt zonde om binnen te blijven. Dus, hop! Loungebanken naar buiten getild en lekker aan het water genoten van limonade, thee, sandwiches, petit fours en natuurlijk de Milka Crispello’s. Tijdens de High Tea liep er een filmploeg rond om ons verwenmomentje op camera vast te leggen.

milka crispelloCrispello’s zijn krokante wafeltjes gevuld met een luchtige crème (vanillesmaak of chocoladesmaak) en omhuld met melkchocolade. Ze zijn heel handig per stuk verpakt (al weerhoudt dat je niet om de hele zak leeg te eten). Hierdoor kun je ze bijvoorbeeld meenemen voor onderweg of neerleggen in een etagère. Perfect voor je eigen georganiseerde High Tea or whenever you want to treat yourself with a little something! Het zijn echte kleine verwennerijtjes! De combinatie van de krokante wafel in combinatie met de smeuïge binnenkant is superlekker.

nikkie en anniclarissa en ik

Het was een hele gezellige middag, samen met mijn zusje Larissa van KittehsCupcakes.nl, Annic van ILoveFashionNews.nl en Nikkie van NikkieTutorials.com hebben we heerlijk genoten van het zonnetje. Hieronder de video van onze High Tea, waar ‘elke kleine prestatie verdient een traktatie‘ centraal stond. Je moet onderstaande video dan ook vooral met een korreltje zout nemen!

De video is geschoten en ge-edit door Toeps, het brein achter Fashionmilk.com en dezelfde getalenteerde meid die de prachtige Fashionmilkfoto’s had geschoten die ik laatst liet zien op mijn blog.

Milka Crispello’s liggen al in de schappen van de meeste supermarkten. Een zak van 150 gram (met 15 stuks) kost €1,99.

WIN! WIN! WIN!
Wil jij Milka Crispello’s winnen voor het hele kantoor? Vul dan het formulier in op deze pagina en wie weet trakteer jij binnenkort wel aan je collega’s!

>> Klik hier om kans te maken op Milka Crispello’s voor het hele kantoor! <<

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

68 Reacties

  1. 27 juni 2013 / donderdag, 27 juni 2013

    Waar is het gefilmd in Landsmeer? Mijn ouders wonen hier en ik heb hier altijd gewoond, volgens mij is het heel dicht bij mij..

  2. 23 juni 2013 / zondag, 23 juni 2013

    Die dingen zijn enorm lekker. Had ze gekocht bij de huishoudbeurs. Helaas is deze reclame wel echt aan de slechte kant. Heel nep..

  3. 22 juni 2013 / zaterdag, 22 juni 2013

    je bent iemand vergeten? met dat blonde haar en mint kleurige jurkje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *