Mijn Sephora USA wishlist

Sephora.com is echt mijn guilty pleasure! Als beautyblogger ben ik natuurlijk een regelrechte psycho als het om beautyproducten gaat. Ik kan uren rondsurfen in deze webshop. Ik kijk altijd bij ‘Just Arrived’ en ‘Best Sellers’ en natuurlijk bij ‘Editor’s Picks’, maar eigenlijk ken ik zowat de hele webshop uit mijn hoofd inmiddels. In Kopenhagen was er ook een grote Sephora, maar het assortiment van de Europese filialen vind ik toch wat kleiner vergeleken bij de Sephora’s in Amerika. De Amerikaanse Sephora’s zijn echt mijn persoonlijke walhalla. Als ik binnenloop pak ik een mandje en ben je me 3 uur kwijt, om vervolgens zielsgelukkig – en $500 armer – de winkel uit te huppelen. Zoals ik al zei, ik ben een regelrechte psycho op dit gebied.

Laatst was vriendje Maikel bij me op bezoek en hij vertelde me dat je een ‘love list’ kon maken (hartjes geven aan de producten die je graag wilt kopen) en die vervolgens kon uitprinten, zodat je eenmaal in de winkel alleen maar je lijstje hoeft af te gaan. Zo handig! Dat scheelt vast weer een uur in de winkel. Lol.

Over een paar weken gaan mijn vriend en ik namelijk naar Texas en ik heb mijn zinnen gezet op een aantal prachtige beautyproducten die we hier in Nederland (nog) niet hebben. Het leek me daarom leuk om mijn Sephora USA Wishlist met jullie te delen! Ik kan niet wachten om straks fysiek door de winkel te lopen en deze pareltjes in mijn winkelwagentje te leggen. Ik heb ontzettend veel zin om deze producten te testen en eventueel te reviewen.

Cover FX Custom Cover Drops – $44

276BF1CE00000578-3033248-Cover_FX_Custom_Cover_Drops_36_can_be_mixed_with_any_of_your_fav-m-6_1428663382987Ik heb zoveel goeds gehoord over deze foundation, of nou ja, in feite is het geen foundation. Custom Cover Drops zijn zó sterk gepigmenteerd dat ze niet puur gebruikt kunnen worden, maar gemixt moeten worden met jouw favoriete skincare product. Je kunt dit product mengen met crèmes, serums, oliën, primers, foundations, BB creams en getinte dagcrèmes met een water-, olie- of siliconenbasis.

Hoe meer je toevoegt, des te meer dekking je zal krijgen. Handig, want zo creëer je een 2-in-1 product! Of je creëert je favoriete foundation, door hem bijvoorbeeld een tikkeltje ‘warmer/geler’ te maken met Custom Cover Drops met een gele ondertoon. Of lichter. Of donkerder. Of dekkender. Ik vind dit zo’n goed en innovatief idee, dit moet ik gewoon zelf uitproberen. De kleuren die ik op het oog heb zijn G40 en G50. Misschien dat ik ze ook wel allebei neem, zodat ik mijn Armani Luminous Silk foundation iets lichter kan maken, voor de herfst en de winter.

COOLA Make Up Setting Spray – $36

Coola Setting Spray 2Mijn favoriete dagcrème is de La Roche-Posay Effaclar, maar deze heeft geen SPF. Daarom heb ik van Kiehl’s een SPF50 gezichtscrème gekregen, maar die is helaas veel te vol voor mijn huid, waardoor ik meteen de pan uit glim zodra ik hem aanbreng. Tot nu toe heb ik helaas nog geen goed gezichtsproduct met SPF gevonden, maar die wil ik wel graag hebben. Mijn huid is gevoelig voor pigmentvlekjes en nu ik deze vlekjes probeer te verminderen, moet ik mijn huid ook beschermen met een SPF. Anders is het gewoon dweilen met de kraan open.

Maikel raadde me deze Make Up Setting Spray aan van het merk Coola. Deze spray geeft je gezicht een mooie matte finish én bevat SPF 30. Volgens mij is dit precies wat ik zoek, dus ik ben hier erg benieuwd naar! Op deze manier kan ik mijn gezicht beschermen met SPF zonder – hopelijk – te veel te glimmen en meteen mijn make-up prachtig te setten. Win-win-win!

Hourglass modernist eyeshadow palette – $58

Hourglass-Modernist-EyeshadowHourglass is echt, maar dan ook echt, een duur merk. Ik bedoel, bijna $60 voor 5 kleuren oogschaduw. Maar… LOOK AT THAT PALETTE GIRLS! Het is gewoon zo pretty in die golvende vorm. En in plaats van meerdere pans, is het gewoon één grote pan waarin de kleuren prachtig overlopen. Ik kwijl gewoon nu al als ik erover schrijf. Het Modernist Eyeshadow Palette is er in verschillende kleuren, maar Infinity en Obscura hebben prachtige, warme kleuren die ik vaak zou gebruiken. En als ik dan zo’n duur palette koop, wil ik wel dat ik hem vaak gebruik, haha!

Urban Decay Naked Smokey palette – $54

Schermafbeelding 2015-08-24 om 23.15.31 Ik heb het Naked palette, Naked 2 palette én Naked 3 palette, en dan ook nog de Naked Basics en het Naked on the Run palette, dus ik vind dat het Naked Smokey palette niet mag ontbreken. Ik moet de verzameling wel compleet hebben natuurlijk! Ik heb echt superveel Urban Decay paletten omdat ik hun oogschaduw gewoonweg geweldig vind, het is onwijs gepigmenteerd en heeft een fijne, blendable textuur. Plus, ik ben inmiddels echt een soort van crazy Urban Decay lady geworden. In dit palette zitten 9 nieuwe kleuren geschikt voor een neutrale everyday smokey eyelook. Ik ben heel erg benieuwd naar deze nieuwe kleuren en kan niet wachten om dit palette toe te voegen aan de ‘familie’.

Bumble & Bumble thickening dryspun finish MINI – $16

bumble bumble mini Zoals jullie misschien wel weten, ben ik dol op de thickening dryspun finish spray van Bumble & Bumble. Ik koop dit product gewoon in Nederland via de webshop van Salon B, maar er zit 150ml in wat betekent dat ik ze niet kan meenemen als ik alleen met handbagage vlieg. Voor Travellab moet ik best regelmatig vliegen met alleen handbagage, en ik mis het dan echt dat ik mijn geliefde Bumble & Bumble spray niet kan meenemen. Als ik reis heb ik daarom nooit echt good hair days, zeker niet als ik daar mijn haar was! Gelukkig verkopen ze in de Amerikaanse Sephora mini’s van deze spray (28 ml), dus die ga ik volop inslaan zodat ik tijdens mijn reizen alsnog mijn Bumble & Bumble spray kan meenemen! In verhouding is het wel een stuk duurder, maar deze kunnen tenminste gewoon mee in de handbagage.

My Philosophy Layering Collection – $85

Schermafbeelding 2015-08-24 om 23.20.39 Mijn zusje Larissa en ik zijn dol op de geuren van Philosophy. Er is er eigenlijk geen eentje die ik niet lekker vind. We houden van ‘clean’ parfums, met iets zeepachtigs en veel muskus, en niet te zwaar en verleidelijk, maar lekker fris, fruitig en licht. Philosophy heeft precies van zulke geuren. Heel benieuwd ben ik dan ook naar hun Layering Collection. In deze doos zitten 6 Philosophy geuren die je op zichzelf kunt dragen, maar die eigenlijk juist bedoeld zijn om over elkaar heen te dragen. Het lijkt me leuk om hiermee te experimenteren en te ontdekken wat mijn favoriete combinatie is, maar het is ook ideaal omdat je elke keer weer een andere mix kunt maken, afhankelijk van je mood. Omdat Larissa ook dol is op Philosophy, wil ik dit samen met haar uitproberen. Echt een leuk concept!

Christian Louboutin nagellak – $50

Schermafbeelding 2015-08-24 om 23.23.05 Ik heb de pumps, maar nu nog de nagellak. En oh, er komt ook Louboutin lipstick aan! Die zou ik ook graag willen hebben, maar volgens mij komen ze pas in het najaar. Ik ben gewoon een sucker for packaging, want ik heb geen idee hoe goed deze nagellak is, maar ik vind de looks prachtig. Echt een designer item! Ik zou dan wel voor klassiek Rouge Louboutin gaan, oftewel de typische rode Louboutin kleur, want dat is een kleur die ik ook vaak zou gebruiken. Ik draag namelijk vaak rood op mijn teennagels. Ik wil eerst even swatchen in de winkel, uiteraard, maar ik denk dat ik mezelf moeilijk in bedwang kan houden. Ik vind het veel geld voor nagellak, maar het is gewoon zo’n beauty!

Kat von D Everlasting Liquid Lipstick – $20

Kat von D Everlasting Liquid LipstickIk lees veel goeds over deze intens gepigmenteerde en long lasting lipsticks van Kat von D. Ze zijn er in allerlei kleuren, waarvan ik een lekkere knallende paars zou kiezen, een neutraal kleurtje voor elke dag en een donkere kleur, mooi en verleidelijk voor in de najaar. Ze moeten erg goed zijn dus ik ga in de winkel lekker swatchen en dan kijk ik wel welke ik meeneem! Misschien worden het er meer, misschien minder.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien wat ik zoal wil gaan shoppen bij Sephora als ik in Texas ben. Mochten jullie nog aanraders hebben voor mij, of benieuwd zijn naar bepaalde producten die je alleen bij de Sephora in Amerika kunt kopen, laat het me zeker even weten! Ben erg benieuwd naar jullie aanraders!

Kopen jullie vaak beautyproducten in het buitenland? En naar welk item van mijn wish list ben jij het meest nieuwsgierig?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

104 Reacties

 1. Tessa Goldstein
  15 juli 2016 / vrijdag, 15 juli 2016

  EVERYTHING THAT WE HAVE IN EUROPE IS FAR BEHIND THE U.S.

 2. Denise
  13 september 2015 / zondag, 13 september 2015

  Hi serena, ik ben op dit moment in New York en hier liggen de lipsticks van louboutin al in de sephora’s!!! Rond de €100.. Maarja dan heb je wel een prachtige huls die je ook als hanger kunt gebruiken! Have fun in texas!

 3. Sarah
  11 september 2015 / vrijdag, 11 september 2015

  Heb je geld te veel 😄

 4. Elis
  8 september 2015 / dinsdag, 8 september 2015

  Mooie lijst :-) Ben nu zelf in Amerika aan het roadtrippen en hourglass gezichtspoeders staan hoog op mijn lijstje.

  Als je van clean geurtjes houdt, dan vind je het parfum van Jennifer Aniston wellicht ook lekker. Het is mijn all time favourite. De eerste (witte), ze heeft er inmiddels 3. Te koop bij Kohls en Target. I know… Weer een celeb met een eigen parfum, maar deze is echt het besnuffelen waard. Echt ;-)

  Tip: check de websites van de winkels die je gaat bezoeken voor kortingscouponnen (zijn meestal ook te scannen vanaf je telefoon).

 5. Kelly
  8 september 2015 / dinsdag, 8 september 2015

  Sephora is fantastisch! Een klein jaartje geleden ontdekte ik Kat von Ds eyeliner en het is echt de beste die ik ooit gehad heb. Nu bestel ik dus af en toe op de Sephora website, zodat ik altijd een eyeliner op voorraad heb, haha. Inmiddels heb ik ook een liquid lip van Kat von D en hij is echt fantastisch (ik heb Double Dare) maar haar studded kiss lipsticks ruiken zooo lekker. Als je nog op zoek bent naar goede oogschaduw; Kat von Ds Shade and Light eye palette. Mega gepigmenteerde oogschaduws in matte neutrale kleuren. Je kan er praktisch alles mee. En op zich vind ik m voor Sephora standaards niet heel erg duur (rond €45 voor 12 vrij grote pans). Veel plezier in Amerika! :)

 6. Marit
  7 september 2015 / maandag, 7 september 2015

  Als ik jouw wishlist zie wil ik ook zo graag weer naar het buitenland!!! Vooral dat Hourglass palette, WAUWIE! Zou er zeker de 60 dollar voor neer tellen…

 7. Ri
  29 augustus 2015 / zaterdag, 29 augustus 2015

  Ik ga binnekort naar NY en dus ook naar sephora. Ik kan nooit wegwijs tussen al die duizenden producten en zou wel willen weten wat de 5 of 10 best basic producten daar zijn voor everyday make up? Gewoon een subtiele highligter, eyeliner etcetera. Ik heb nooit zo overdadig veel op dus wil gewoon bij sephora kijken voor de alledaagse make upjes.

  • Serena
   Auteur
   8 september 2015 / dinsdag, 8 september 2015

   Eyeliner: Kat von D
   Highlighter Becca Champagne Pop

 8. Lysanne
  27 augustus 2015 / donderdag, 27 augustus 2015

  Hallo iedereen , ik wil graag de naked palette aanschaffen maar ik kan niet kiezen welke, welke zouden jullie kiezen?
  Groetjes lysanne

  • Marit
   7 september 2015 / maandag, 7 september 2015

   Naked 2 is mijn all time favorite. Zitten gewoon de “makkelijkste” kleuren in naar mijn idee. Een andere favoriet van mij, die ook wat goedkoper is, is het Too Faced Natural Eyes Palette

 9. M
  27 augustus 2015 / donderdag, 27 augustus 2015

  OMG, Hourglass is werkelijk prachtig, ik ben een beetje verliefd!!!!!

 10. Rosa
  26 augustus 2015 / woensdag, 26 augustus 2015

  Het smoky palette is super mooi! Eerst was Naked 3 m’n favoriet maar Smoky is m’n nieuwe favoriet geworden!

 11. Elise
  26 augustus 2015 / woensdag, 26 augustus 2015

  Ik gebruik de mattifying face fluid (Ideal Soleil) van Vichy met SPF 50, en ik krijg hiervan geen glimgezicht! Misschien ook een aanrader voor jou. Maar dat product van Coola ziet er ook wel fijn uit :)

 12. 26 augustus 2015 / woensdag, 26 augustus 2015

  Wat een mooie producten! Die foundation maakt me wel nieuwsgierig!

 13. Ine
  26 augustus 2015 / woensdag, 26 augustus 2015

  Hourglass modernist eye palette ziet er heel goed uit maar ik heb er echt hele slechte reviews van gelezen. Ze zouden namelijk heel poederig en/of chalky zijn met enorm veel fallout, en sommige kleuren vallen zelfs helemaal weg op het ooglid (volgens de reviews van Temptalia). Een goed alternatief is misschien het LORAC Pro palette (wel niet zeker of het bij Sephora te verkrijgen is, maar sowieso wel bij Ulta) want dat is echt pareltje!

 14. 26 augustus 2015 / woensdag, 26 augustus 2015

  Ik zou ook zo graag winkelen bij Sephora!

 15. 26 augustus 2015 / woensdag, 26 augustus 2015

  De Custom Cover Drops zien er echt heel interessant uit! Ik baal dat ik afgelopen keer in de VS niet bij de Kat von D lipsticks heb gekeken want die kleuren zien er echt fantastisch uit!

 16. Jasmine
  26 augustus 2015 / woensdag, 26 augustus 2015

  Neeee je vergeet de Anastasia liquid lipsticks en Kat Von D shade and light pallet alleen al voor die beautys moet je er heen gaan!

 17. Maud
  25 augustus 2015 / dinsdag, 25 augustus 2015

  Veracamilla heeft die louboutin nagellak gereviewd! Zou dus even op haar site kijken, dan kan je zien hoe hij is :)

 18. 25 augustus 2015 / dinsdag, 25 augustus 2015

  Ik heb nog nooit beautyproducten in het buitenland gekocht op Duitsland en België na, maar dat voelt niet als buitenland. Ik ben heel benieuwd naar de lipsticks van Kat von D!

  • 26 augustus 2015 / woensdag, 26 augustus 2015

   Me 2! Kleuren zien er goed uit!

 19. Diana
  25 augustus 2015 / dinsdag, 25 augustus 2015

  Ohh ik wil ook alles hebben haha mooie spulletjes! Btw Vera heeft ook die Louboutin nagellak, misschien heeft ze die ooit gereviewd dan weet je de kwaliteit ervan.

 20. 25 augustus 2015 / dinsdag, 25 augustus 2015

  Oooh ik wil ook zo graag het nieuwe palette van UD! En die lipsticks van Kat von D zien er ook prachtig uit

 21. 25 augustus 2015 / dinsdag, 25 augustus 2015

  Superleuke wishlist! Dat Hourglass palette is echt prachtig. Ik ben echt benieuwd naar reviews van al deze producten.

 22. 25 augustus 2015 / dinsdag, 25 augustus 2015

  Waaah, superleuk dat je naar Amerika gaat! Shop ze daar ;). Ik ben benieuwd naar de Kat von D liquid lipsticks!
  x

 23. 25 augustus 2015 / dinsdag, 25 augustus 2015

  Wat een gave wishlist! Veel items stonden ook op die van mij. Ik ben net een paar weekjes terug uit de States en ben ook aardig los gegaan. Ik heb eigenlijk mijn hele wishlist gekocht, want ik weet niet wanneer ik weer terug die kant uit ga. Shoplogje staat inmiddels al online.

 24. 25 augustus 2015 / dinsdag, 25 augustus 2015

  Hihi serena, shop queen! Ik ben benieuwd naar je aankopen en reviews. Veel plezier!!!

  • Serena
   Auteur
   25 augustus 2015 / dinsdag, 25 augustus 2015

   Thanks! Iemand via Twitter had me dezelfde link gestuurd, hier €15 en in de US $16 – qua koers denk ik dat het bijna niets scheelt!

 25. 25 augustus 2015 / dinsdag, 25 augustus 2015

  Hourglass wil ik ook. De blush en de ambiente. Yessss

 26. 25 augustus 2015 / dinsdag, 25 augustus 2015

  Ooh die Coola spray lijkt me echt ideaal, die gaat m’n wishlist op! Die drops lijken me ook heel handig, ik zou er dan eentje met gele ondertoon willen. Ik zou zeker kijken naar het merk Colourpop, deze koop je niet bij Sephora maar deze verzend niet naar Nederland en is alleen in Amerika, Canda en Australië te koop.

 27. 25 augustus 2015 / dinsdag, 25 augustus 2015

  Oooit koop ik een naked palette, ooi! Zodra ik het niet meer te duur vind voor oogschaduw hahah :’)

 28. Julia
  25 augustus 2015 / dinsdag, 25 augustus 2015

  Wauw, wat een lijst! ;) maar allemaal begrijpbare producten. Van de coverdrops heb ik ook al veel gehoord. Tati is er op YouTube dol op.
  Ik ben ook grote fan van urban decay en de logica om het smokey palette te kopen vind ik erg gegrond, gelijk heb je ;D
  Van Kat Von D zou ik ook eens kijken voor het shade en light eye palette. Ik zou het graag hebben omdat het op zoveel verschillende manieren te gebruiken is, ik amper matte oogschaduws heb en omdat matte oogschaduws vaak erg krijtig zijn :)

  Nou alvast veel plezier maar ik weet zeker dat we nog wel wat gaan horen van je reis voor en tijdens je vertrek ;)

 29. 25 augustus 2015 / dinsdag, 25 augustus 2015

  Hey Sereen! Ik ben zooo jaloers op je wishlist! Ik ben benieuwd naar de Nyx Soft Matte Cream lipsticks/lipglosses. Hier in NEderland zijn ze niet te vinden en ik wil zo graag de kleur ‘Copenhagen’ kopen, maar natuurlijk shippen ze het niet naar hier :( das dus bummer ant vind Nyx echt een top merk!

  xx hatice

 30. 25 augustus 2015 / dinsdag, 25 augustus 2015

  Een paar dingen die ik zelf aan zou schaffen (en een review dus super welkom zou zijn): Kat von D Shade&Light eye contour palette, Kat von D Monarch palette en Becca highlighters in Opal of Champagne Pop. Vooral die laatste zijn denk ik echt de moeite waard! Enjoy shopping x

  • Kelly
   8 september 2015 / dinsdag, 8 september 2015

   Beide KvD palettes zijn fantastisch :o super gepigmenteerd en heel creamy. Ik wil nooit meer andere oogschaduw. Vooral de shade & light is te gek voor iedere dag.

 31. Madelyn
  25 augustus 2015 / dinsdag, 25 augustus 2015

  Aaaah wordt zo jaloers nu haha! Ben deze zomer naar Amerika geweest en was echt geweldig. Eigenlijk helemaal geen high end producten gekocht maar wel heel veel van allerlei goedkopere merken zoals elf en heb ook iets van hard candybar, prachtig merk is dat 😍 Als ik ook nog voor High end producten ging kijken werd het echt te veel haha, heb namelijk ook super veel kleding gekocht. Zelf was ik in Houston, Dallas en Galveston en wss echt geweldig. Ultra is trouwens ook een aanrader hebben ook een eigen merk en heel veel andere merken ( volgens mij ook die van de Kardashians) In ieder geval heel veel plezier!! 😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *