Mijn Sephora.com wishlist – lente 2016

Oh jongens, als de verzendkosten, douanekosten en invoerkosten bij Sephora.com toch eens gratis zouden zijn… dan zou ik arm zijn. En mijn huis ramvol beautyproducten. Toch blijft het één van mijn favoriete guilty pleasure webshops waar ik regelmatig op zit te snuffelen en van alles in mijn mandje stop, om het vervolgens niet af te rekenen. Of zou ik de gok gewoon eens wagen? Benieuwd wat er allemaal in mijn digitale winkelwagentje zit? Hieronder mijn Sephora.com wishlist!

AG-20thAnniversary-RoomSpray-8oz-GL-00000000_S7Amazing Grace 20th Birthday Room Spray/$20 – dit is zo’n FANTASTISCHE geur! Amazing Grace van Philosophy is één van mijn favoriete parfums en ook mijn zusje Larissa is er dol op. En deze geur wil je het liefst overal hebben, dus ook in huis, haha! En dit is een special edition, wahhh! Ik zou hier dan twee van bestellen, eentje voor mij en eentje voor Lis.

202LBoscia Exfoliating Peel Gel/$34 – Ik heb dit product geprobeerd toen ik bij mijn vriendinnetje Sanaz bleef slapen en sindsdien krijg ik het niet meer uit mijn hoofd. Je brengt dit aan op je huid en tijdens het aanbrengen rol je gewoon HELE STUKKEN DODE HUID van je gezicht af! Het klinkt heel goor, maar je hebt zeg maar van die kleine rolletjes/frommeltjes in je handen tijdens het aanbrengen, het is echt satisfying. En na gebruik is je huid ZO mooi en glad en helder! Echt, wat een geweldig spul. Ik moet dit gewoon hebben.

s1802123-main-zoomOuai Texturizing Hair Spray/$26 – Deze nieuwe haarlijn is ontwikkeld door celebrity hair stylist Jen Atkin, a.k.a de haarstyliste van de Kardashians. En je kan zeggen wat je wilt over deze instafamous ladies, maar hun haartjes zitten altijd on fleek! En daarom ben ik gewoon nieuwsgierig naar deze lijn en dat vooral naar deze texturizing hair spray. Ik heb het idee dat dit product veel goeds kan doen voor mijn haren en dat ik er lekker veel volume mee kan creëren! Bovendien zegt iedereen dat het heerlijk ruikt.

Becca-Shimmering-Skin-Perfector-Luminous-Blush BECCA Shimmering Skin Perfector™ Luminous Blush/$34 – na het onwijze succes van de welbekende BECCA luminous highlighters zijn er nu ook Luminous Blushes uitgebracht. Er zijn maar liefst 6 kleuren waarvan er nu 2 kleuren beschikbaar zijn, de rest komt begin april. Helemaal het nieuwste van het nieuwste dus! Ze schijnen heel mooi gepigmenteerd te zijn, prachtige, natuurlijke kleuren te hebben en uiteraard een fantastische, sterke glow te hebben. Ik ben hier héél benieuwd naar en mijn voorkeur gaat uit naar de de kleur Coral (links bovenaan) en Blushed Copper (links onderaan).

Dr.-Jart-Dermaclear-Trans-Foam-Clay-Trio Dr. Jart+ Dermaclear™ Trans-Foam Clay in Refreshing Green/$15 – een kleimasker dat transformeert in een schuimende reiniger wanneer het in aanraking komt met water? Jawel, het bestaat! Ik ben dol op kleimaskers en op innovatieve beautyproducten, dus dit is echt iets voor mij! Echt een superhandig 2-in-1 producten die ik graag zou willen uitproberen. Het verwijdert niet alleen je make-up, maar ook meteen onzuiverheden, overmatig talg en dode huidcellen. Volgens mij knapt je gezicht hier helemaal van op. Awesome stuff!

RC_07_T23_7595T_NC_X_EC_0 James Read Sleep Mask Tan Face/$38 – WACHT EVEN! Een selftanner voor tijdens je slaap? Je smeert het voor het slapen gaan op je gezicht en de volgende ochtend wordt je wakker met een gezond kleurtje. Dit spul lijkt me ZO handig en ook superleuk om uit te proberen. Ik hoor hier goede verhalen over, het schijnt je huid geweldig te hydrateren en lekker zacht te maken, en je gezicht heel geleidelijk en subtiel te voorzien van een mooi zongebruind tintje. En dat zonder vlekken of beddengoed-vouwen in je gezicht. Sowieso zijn ‘sleeping masks’ een grote trend dit jaar, ze ploppen echt als paddestoelen uit de grond. En al eerder vertelde ik jullie over de selftanner voor onder de douche van Lancaster, wat selftanners heel laagdrempelig en makkelijk in gebruik maakt. Maar nu kun je dus zelfs selftannen terwijl je slaapt. Het klinkt mij ideaal in de oren in elk geval en zou dit product dus graag onderwerpen aan een test!

s1177567-main-zoomKat Von D Tattoo Liner/$19 – Ik heb hier al zo veel goeds over gelezen! Ik weet dat er al veel lovende reviews online zijn gekomen van verschillende beautybloggers, maar niets is overtuigender voor mij dan wanneer mijn zusjes er over te spreken zijn. Larissa en Tara zijn wat mij betreft echt de queens van de eyeliner en als zij zeggen dat dit een geweldige liner is, dan moet ik hem ook. Ik ben normaal niet zo van de stift eyeliners, maar ben toch wel heel benieuwd geworden. Ik wil deze echt eens proberen!

11243200-1204367710157526 Origins Maskimizer™ Skin-Optimizing Mask/$22 – dit lijkt me érg handig en als het daadwerkelijk werkt, is dit echt een skincare musthave voor iedereen die van gezichtsmaskers houdt. Dit product spray je op je gezicht en het prept & primed je huid door het te optimalizeren voordat je een maskertje aanbrengt. Het verbetert de verdeling van het masker over je huid en het zorgt ervoor dat het masker gemakkelijker te verwijderen is na gebruik. Tegelijkertijd hydrateert en verzorgt het je huid. Het is te gebruiken in combinatie met alle gezichtsmaskers, behalve de peel-off. Dit product komt binnenkort uit in Nederland dus ik ben alvast heel erg benieuwd! Het liefst had ik dit nu al in huis!

De laatste tijd ben ik heel erg geïnteresseerd in innovatieve beautyproducten merk ik. Misschien omdat ik als beautyblogger al zo veel voorbij zie komen, dat alleen nieuwe technologieën mijn aandacht trekken. Of omdat ik het altijd al leuk gevonden heb om trends te ontdekken. I don’t know! Dit was in elk geval mijn Sephora.com wishlist van dit moment. Deze producten zit ik al een tijdje flink te EYEBALLEN, haha! Ben er zo benieuwd naar!

Wat vinden jullie van deze producten, denken jullie dat het de moeite waard is om te bestellen, of niet? Van welke producten zouden jullie graag een review zien?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

69 Reacties

 1. Loulou
  27 maart 2016 / zondag, 27 maart 2016

  Ik heb de tattoo liner ook sinds kort. Het fijne eraan is dat het juist geen stift liner is, maar zijn allemaal haartjes waardoor hij super soepel werkt. Echt een aanrader!

 2. Marina
  25 maart 2016 / vrijdag, 25 maart 2016

  Hi Serena,
  De Boscia Exfoliating Peel Gel die celletjes die je na de applicatie ziet vormen zijn GEEN dode huidcellen maar t product zelf.
  Wees gewaarschuwd met je aankoop van dit product!!

  Groetjes Marina

 3. 25 maart 2016 / vrijdag, 25 maart 2016

  Oke ik kende het allemaal niet (behalve de eyeliner) maar nu wil ik alles hebben!

 4. Nxox
  24 maart 2016 / donderdag, 24 maart 2016

  Serena, Sephora bezorgt nu ook in Nederland!

 5. Amrita
  23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

  Hoi Serena,

  Kan jij mij vertellen hoe ik Boscia kan bestellen? Als ik op de website van sephora kijk zie ik dat ik alleen vanuit VS en CANADA kan bestellen.

  Enig idee hoe ik toch aan dit product kan komen?

  Groeten,

  Amrita

 6. Sevval
  22 maart 2016 / dinsdag, 22 maart 2016

  Die prepandprime masker verkopen ze nu ook bij douglass ik kreeg er een mail over

 7. Saskia
  22 maart 2016 / dinsdag, 22 maart 2016

  Hmmm ik ben nu op Hawaii, met de Sephora om de hoek…wat zal ik eens proberen😉

 8. T.
  22 maart 2016 / dinsdag, 22 maart 2016

  Ik ga in juni op vakantie en wil dit jaar ook evht eat bij sephora kopen. Dus ik zit toevallig slle blogs af te zoeken naar wat nou echte musthaves zijn haha. Ik wil denk ik graag de make up forever hd foundation. Verder weet ik het nog niet echt

 9. May
  22 maart 2016 / dinsdag, 22 maart 2016

  Je was pas toch in Parijs? Heb je toen niet even langs de Sephora kunnen rennen? ;p Meisje dat ik ken maakt elke zomer een tripje naar Parijs voor de Sephora 😛 Dat vind ik weer net too much

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *