Mijn Sac Coloré telefoonslaapzakje!

Mijn Samsung Galaxy SII heb ik nu bijna een jaar en al een jaar is mijn lievelingetje heel naakt en kaal. Waarom? Omdat ik gewoon te lui was om er een hoesje omheen te doen en omdat ik eerlijk gezegd ook geen hele leuke hoesjes ben tegengekomen. Ik had eerst wel zo’n hardcase doorzichtig hoesje, heel saai en gewoon ter bescherming, maar sinds ik een nieuwe (grotere) batterij in mijn telefoon heb geplaatst past deze niet meer (de batterij is dikker, waardoor mijn telefoon ook iets dikker is geworden).

Ik heb mijn luiheid aan de kant geschoven toen ik zag dat er een paar deukjes in de randen van mijn telefoon waren gekomen. Mijn telefoon is my precious, dus hier moest ik toch wel wat voorzichtiger mee omgaan! Omdat de meeste hardcase hoesjes niet goed zouden aansluiten vanwege mijn dikkere batterij besloot ik op zoek te gaan naar leuke ‘slaapzakjes’ zoals ik ze dan altijd noem. Stoffen of leren tasjes waarin ik mijn telefoon veilig kon bewaren.

De meeste dingen die ik tegenkwam waren absoluut niet mijn smaak (van die suffe sokken of gewoon heel erg saai), maar gelukkig stuitte ik ineens op de webshop saccolore.nl. Bij Sac Coloré verkoopt men handgemaakte stoffen zakjes in allerlei leuke patronen en in allerlei mooie designs. Eindelijk! Sac Coloré verkoopt zelfs zakjes van batik stof, leuk voor alle indo’s onder ons :)

Ik koos voor het kleurrijke floral motiefje, genaamd Natalie. Het leuke is dat alle zakjes met de hand worden genaaid. Het zakje is gevoerd en erg netjes afgewerkt. Mijn Samsung Galaxy SII schuift er gemakkelijk in, maar deze zakjes zijn ook geschikt voor iPhones of andere smart phones. De stofjes zijn allemaal waterafstotend, dus ze zijn zelfs bestendig tegen het oerhollandse weer. Ideaal hoe iets zowel functioneel als fashionable kan zijn.

Zie hieronder de zeer nette afwerking:

Sac Coloré verkoopt naast handgenaaide smartphone zakjes ook leuke tablet cases, dus mocht je nog op zoek zijn naar een leuke case dan kan ik je deze webshop zeker aanbevelen. Tevens maken ze ook hoesjes op bestelling. Dus zie jij bij de tablets een stofje die je liever als smart phone zakje hebt? Gewoon mailen, ze denken altijd met je mee en zijn heel klantvriendelijk.

De Coloré smart phone zakjes kosten €23,50 per stuk en de batik zakjes kosten €19,50 per stuk. Omdat Sac Coloré het zo leuk vond dat ik zo enthousiast was over hun zakjes hebben ze speciaal voor de Beautylab-lezeressen een kortingscode aangemaakt.

– Met de code ‘Beautylab’ ontvang je maar liefst 20% korting over de gehele collectie –

Deze kortingscode blijft 2 maanden geldig, dus t/m 14 oktober 2012. Doe er je voordeel mee, zou ik zeggen! :)

WIN!
Waag je liever eerst een gokje? Dat kan ook! Sac Coloré verloot een smartphone zakje of tablet case naar keuze onder mijn bezoekers. Het enige wat je hoeft te doen is de Sac Coloré Facebook pagina liken en hieronder een comment achterlaten om te laten weten dat je hebt geliked en dat je meedoet aan de winactie. Na een week zal de winnares bekend worden gemaakt via de Sac Coloré Facebook pagina. Succes!

Hoe beschermen jullie je smart phone? En wat vinden jullie van mijn Sac Coloré Natalie slaapzakje?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

183 Reacties

 1. Emma
  11 oktober 2012 / donderdag, 11 oktober 2012

  Heeeeel mooi, ik doe ook mee met de winactie! :)

 2. Yasmin Elshout
  28 augustus 2012 / dinsdag, 28 augustus 2012

  Waauw! Wat een coole print zeg!
  Mijn samsung galaxy s II zit nu in een kapotte (!) flipcase, en ben dus opzoek naar een mooi ” slaapzakje”, en mooi is hij zeker! Ik heb geliked en doe mee met de actie. Nu maar hopen dat mijn smart phone binnekort in zo’n mooi zakje mag overnachten. :] X

 3. 22 augustus 2012 / woensdag, 22 augustus 2012

  Ik heb een heel simpel en saai zwart hoesje, deze is wel veel leuker! :)

 4. 20 augustus 2012 / maandag, 20 augustus 2012

  he serena!
  ik doe mee met de superleuke winactie!
  ik heb echt een hoesje nodig want ik laat mijn mobiel zo vaak vallen.
  ik heb inmiddels al 5 deuken in mijn telefoon.
  ik ben net als jou al heel lang op zoek naar een hoesje en kan niet een leuke vinden.
  maar ik vind deze echt super tof!
  dus ik doe maar een poging om mee te doen met deze actie!

 5. 20 augustus 2012 / maandag, 20 augustus 2012

  Super leuk hoesje!!
  Ik wordt altijd zo vrolijk van die leuke spulletjes voor je mobiel :)
  Ik doe daarom ook mee aan de winactie en heb hun fb geliked!
  Wil namelijk al een tijdje zo’n soort hoesje (ipv. een hard hoesje)

 6. Paula
  18 augustus 2012 / zaterdag, 18 augustus 2012

  Wat een prachtige hoesjes!! zou te gek zijn als ik m zou winnen op mijn verjaardag ;) Heb hem meteen ‘Geliked’, en weet nu tenminste wat ik voor mijn verjaardag als kado wil hebbben, bedankt!

 7. sylvia
  18 augustus 2012 / zaterdag, 18 augustus 2012

  Leuke hoesjes!!! Ik heb ze geliked op facebook! Doe graag mee om een hoesje te winnen :) voor onze IPAD….

 8. kim
  16 augustus 2012 / donderdag, 16 augustus 2012

  dit komt als geroepen ik zoek al amaar een leuke hoesje die goed berscheremd(moet van me ouders) en die heb ik nu dus kan nu lekker even kijken :D

 9. Steef
  16 augustus 2012 / donderdag, 16 augustus 2012

  WOW! Wat een super gave hoesjes. Ik vond de bestaande hoesjes ook altijd erg saai en eentonig maar hiermee steel je echt de show! Super gaaf! Ik doe mee!

 10. Celeste
  16 augustus 2012 / donderdag, 16 augustus 2012

  Ik doe mee aan de winactie.

  Liefs

 11. 16 augustus 2012 / donderdag, 16 augustus 2012

  het zou me zo leuk lijken om te winnen!
  ik heb namelijk een medion tablet waar geen enkele hoes voor te krijgen is! en dan ook nog zo’n leuke, wauw… ik heb geliked hoor!
  groetjes rosa

 12. turkan
  15 augustus 2012 / woensdag, 15 augustus 2012

  ik heb mee gedaan met de win actie en als ik heb win geef ik hem aan me moeder

 13. 15 augustus 2012 / woensdag, 15 augustus 2012

  Leuk hoesje!

  Liefs, Joyce

 14. Priya
  15 augustus 2012 / woensdag, 15 augustus 2012

  Ik heb de Facebook pagina geliked en doe graag mee! Heel handig voor mijn HTC Wildfire zodat die niet meer krasjes krijgt dan ie al heeft :$

 15. Trix
  15 augustus 2012 / woensdag, 15 augustus 2012

  Wauw, echt superschattig! Ik heb geliked;)

 16. Wija
  15 augustus 2012 / woensdag, 15 augustus 2012

  Wauw, wat een mooie zakjes! Dit is weer eens wat anders dan die standaard leren hoesjes. Ik heb geliked en doe zeker mee : D

 17. Stella Cornelissen
  15 augustus 2012 / woensdag, 15 augustus 2012

  Ik heb op ‘vind ik leuk’ geklikt en doe zeker weten mee (: Ik kan ook nooit echt leuke, vrolijke, fleurige hoesjes vinden dus helemaal top!

 18. Nanda
  15 augustus 2012 / woensdag, 15 augustus 2012

  Super deze beschermhoesjes. Leuke printjes. Heb nu wel een hoesje, maar hij is saai zwart, waardoor ik het niet altijd zoek om hem om mijn telefoon te doen. Vind hem niet mooi. Daardoor heeft mijn telefoon wel een paar krasjes. Dus een hoesje is eigenlijk wel nodig. Deze zijn echt super, dus hoop dat ik de gelukkige ben

 19. 15 augustus 2012 / woensdag, 15 augustus 2012

  Dikkere batterij? Kan dat!? Mijn S2 is ook altijd zo snel leeg, een grotere batterij zou handig zijn. Leuk slaapzakje btw ^_^

  • Serena
   Auteur
   15 augustus 2012 / woensdag, 15 augustus 2012

   Ja, die kan je bestellen op de Samsung site. Mijn mobiel kan nu iets langer dan 24 uur mee en ik zit 24/7 op internet.

 20. Jessica
  15 augustus 2012 / woensdag, 15 augustus 2012

  Wat een leuke hoesjes! Hier zouden m’n Ipad en ik heel blij mee zijn :-). De facebookpagina heb ik geliked.

 21. 15 augustus 2012 / woensdag, 15 augustus 2012

  Ik doe mee aan de winactie! Wat een leuke hoesjes en ook super handig, ik laat mijn mobiel ook te vaak vallen (maar gelukkig is het een nokia, dus die gaan niet stuk ;))

 22. 15 augustus 2012 / woensdag, 15 augustus 2012

  Mooi! Er schijnen geen speciale hoesjes voor mijn HTC One V te zijn en ik vind deze ook erg handig. Lekker kleurrijk, dus makkelijk te vinden in mijn tas.

 23. Carola
  15 augustus 2012 / woensdag, 15 augustus 2012

  Aah mooie hoesjes en superleuke kleurtjes allemaal! Ik heb de s2 net nieuw en heb ook nog een hoesje nodig :-) Dus ik heb zeker geliked en doe mee!

 24. 15 augustus 2012 / woensdag, 15 augustus 2012

  Ik heb geliked en doe mee aan deze winactie! Lijkt me leuk om een hoes voor mijn ipad te winnen (:
  Xxxx

 25. 15 augustus 2012 / woensdag, 15 augustus 2012

  Ik heb de pagina geliked! En ik wil graag mee doen met de winactie! Mijn telefoon hoesje is al bijna helemaal stuk, en ik vind dit hoesje er heel gezellig uit zien!

  xx

 26. Charo
  15 augustus 2012 / woensdag, 15 augustus 2012

  Zoek nog een mooiehoes voor mijn ipad dus ik doe mee!! en ik heb natuurlijk de facebook pagina geliked.

 27. Veerle
  15 augustus 2012 / woensdag, 15 augustus 2012

  Hoi serena! Wat een ontzettend leuke en gezellige hoesjes! Ik heb de fb pagina geliked en doe graag mee met de winactie! ik ben benieuwd….
  xxx

 28. Wafae
  15 augustus 2012 / woensdag, 15 augustus 2012

  ik vind het een hele mooie telefoonzakje. Ik heb het geliked. Ik wil zo’n zakje heel graag hebben want ik heb een paar krasjes op de deksel van mijn mobiel. Ik wens iedereen veel succes. :).x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *