Mijn Kerstcadeautjes 2013

Mijn familie en ik geven elkaar altijd graag Kerstcadeautjes, voor ons is het een echte Kersttraditie. Ook dit jaar heb ik weer veel moois gekregen van mijn ouders, zusjes, Steven en mijn schoonfamilie. Benieuwd wat ze me zoal hebben gegeven? Bekijk het in de onderstaande video:


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Wat vinden jullie van mijn cadeautjes? Geven jullie elkaar cadeautjes met Kerst?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

60 Reacties

 1. 2 januari 2014 / donderdag, 2 januari 2014

  Wat leuk om te zien wat je allemaal hebt gekregen! Alles vond ik zelf ook leuk en lekker! ;-)

 2. 31 december 2013 / dinsdag, 31 december 2013

  Je straalt helemaal wanneer je je cadeautjes terug bekijkt :) Ik ben ook meer van de praktische, nuttige en/of eetbare cadeautjes :D

 3. Lola Reggy
  30 december 2013 / maandag, 30 december 2013

  Aahhhhh you had me with that white cake and the frosting YUMMMMMMMMM!!!

 4. 30 december 2013 / maandag, 30 december 2013

  Bij ons hoeft het niet, maar ik vind het zelf ook heel leuk om cadeautjes te kopen. Dit jaar heb ik het niet voor iedereen gedaan i.v.m. tijd/geld, maar ik doe het sporadisch, wanneer ik er zin in heb en wanneer er inspiratie voor cadeau’s komen opborrelen. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *