Mijn 10 favoriete oogmake-up producten

Omdat jullie het zo leuk vonden om kennis te maken met mijn 10 favoriete lipproducten, dacht ik dat het ook wel leuk zou zijn om mijn top 10 favoriete oogmake-up producten met jullie te delen! En dan niet alleen oogschaduw, maar ook eyeliners, mascara en wenkbrauwproducten. Hieronder daarom een lijstje van de producten die ik het liefst gebruik op en rondom mijn ogen!

1. Urban Decay NAKED Basics palette

naked basics_04 10 favoriete lipsticks - 10Elke dag, werkelijk ELKE DAG gebruik ik dit palette. Ik heb hem al vrij lang in mijn bezit (toen hij net uit kwam kocht ik hem in Las Vegas), maar ik gebruikte hem vrijwel niet. Toen ontdekte ik een paar maanden geleden dat mijn zusjes dit palette voor hun wenkbrauwen gebruikte, dus begon ik het ook voor mijn wenkbrauwen te gebruiken. En wow, ik ben fan! Het matte poeder is perfect als wenkbrauwpoeder, het brengt goed en soepel aan, is goed gepigmenteerd en blijft ook goed zitten.

Ik gebruik de één-na-laatste kleur voor mijn wenkbrauwen, en deze kleur is overigens ook perfect voor blondines en brunettes met lichter haar. De donkerste kleur gebruikt Tara voor haar wenkbrauwen en is perfect voor mensen met donkerbruin tot zwart haar. Je kunt de kleuren natuurlijk ook mengen. Daarnaast zijn de kleuren erg mooi en neutraal voor everyday looks, en is de eerste kleur een mooie highlighter. Een multifunctioneel palette die ik iedereen kan aanbevelen! Ik heb hem tijdens het I Love Beauty Event gebruikt op iedereen die in mijn stoel kwam voor gratis wenkbrauw shaping en iedereen was benieuwd wat ik gebruikte: well, this palette! Een toppertje voor zowel wenkbrauwen als eyelooks! Absoluut een must buy!

Lees hier de uitgebreide review van het Urban Decay NAKED Basics palette.

2. Chanel Stylo Yeux Waterproof in Érable

chanel automn make-up 2015 - 11Ik ben echt dol op deze waterproof oogpotloden van Chanel. Ten eerste, omdat het pigment erg goed is. Ten tweede, omdat ze zo lekker romig zijn en soepel over je huid glijden. En als laatste, omdat ze inderdaad goed waterproof zijn, dus bij mij niet uitlopen, vlekken of vegen. Ze zijn daarom prima te gebruiken om een winged eyeliner mee te trekken, maar ook op de waterlijn doen ze het goed.

chanel automn make-up 2015 swatches - 1Links zien jullie de swatch van Érable (brons met gouden shimmers) en rechts van Feuilles (een diepe, donkere kaki kleur). Beide potloden zijn limited editions uit de Chanel herfstcollectie 2015.

chanel automn make-up 2015 swatches - 18 chanel automn make-up 2015 swatches - 19Ik ben voornamelijk gek op de kleur Érable, want deze kleur staat zo prachtig glowy en fris onder de ogen. Ik draag nooit mascara op mijn onderste wimpertjes omdat het anders vlekt, dus deze kleur geeft net even wat meer kleur en schaduw. Ik vind dit echt een prachtige kleur waarmee je je ooglook nét even iets extra’s kunt geven. Het geeft je ogen een prachtige, heldere oogopslag, en ik ben er echt helemaal fan van!

3. Guerlain Cils d’Enfer mascara waterproof

guerlain cils d'enfer waterproof mascaracils d'enfer mascara-083 x prachtige highlighters - 20Ik heb al veel mascara’s geprobeerd in de loop der jaren en dit blijft toch mijn favoriet. De waterproof formule zorgt ervoor dat mijn wimpers niet uitzakken, maar juist stevig in de krul blijven. Het borsteltje separeert de wimpers mooi en geeft ze een goede hoeveelheid volume, zonder klonteren. Voor mijn fijne wimperhaartjes is deze mascara ideaal! Ik koop hem keer op keer opnieuw. Het geeft me echt een false lash effect. Geen enkele andere mascara doet dit met mijn wimpers (soms komt het wel in de buurt, maar dan vind ik de Cils d’Enfer tóch net even wat beter). Wel een prijzige mascara, dus wacht op de 40% korting deals bij Ici Paris XL!

Lees hier de uitgebreide review van deze Guerlain Cils d’Enfer waterproof mascara.

4. Max Factor Excess Intensity Longwear Eyeliner

Max Factor Excess Intensity Longwear Eyeliner - 1Bobbi Brown Holiday 2015 - 18Ook heb ik al veel long lasting oogpotloden gebruikt, maar uiteindelijk ben ik het meest fan van deze Excess Intensity eyeliner van Max Factor. Het puntje is lekker smal (smaller dan de meeste andere soorten) en geeft een goed pigment af. De textuur is niet super romig, maar toch glijdt het potlood soepel langs de oogleden heen. En het belangrijkste, hij blijft megagoed zitten en ‘stempelt’ en vlekt verder niet, en loopt ook niet uit (in combinatie met een eyeshadow primer, anders gebeurt dat toch een klein beetje omdat ik van die vette oogleden heb). Ik teken hier mijn eyeliner mee en omdat het puntje zo fijn is, gaat dat heel goed. Bovendien geeft het een mooi mat effect.

5. Art Deco High Precision Liquid Liner

artdeco essentials_08 artdeco essentials_09 artdeco essentials_10 artdeco essentials_23Het Excess Intensity potlood combineer ik graag met deze liquid liner voor een iets strakkere look. Met dit megafijne puntje kan ik namelijk wat beter een lijn trekken vanaf de traanbuis naar het midden toe, en ook maak ik het uiteinde wat dunner en strakker. De combinatie van deze liner met die van Max Factor gebruik ik nu zo’n paar weken en voor mij is het echt een gouden duo. Maar, ook los zijn het hele fijne eyeliners. Het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat: liquid of een potloodje.

Lees hier de uitgebreide review van de Art Deco High Precision Liquid Liner.

6. Hourglass Modernist Eyeshadow Palette in Infinity

Hourglass ambient lighting palette - 28 Hourglass ambient lighting palette - 15Sinds ik dit palette heb meegenomen vanuit Texas gebruik ik hem regelmatig, gewoon voor zachte everyday looks. Elke keer als ik het palette openklap maakt mijn hart een sprongetje, het is gewoon ZO PRACHTIG om te zien! Het pigment is goed, de oogschaduw is lekker zacht (wel ietsje kruimelig) en ik vind de kleuren mooi warm en romantisch staan bij mijn bruine ogen.

favoriete oogmake-up producten - 1Soms neem ik alleen de lichtste kleuren en die combineer ik dan met het oogpotlood van Chanel. Heel subtiel en neutraal, maar toch net even iets mooier dan helemaal niets. Ook erg mooi voor op de dagen dat ik mezelf niet zo vol in de make-up wil zetten!

Lees hier de uitgebreide review van het Hourglass Modernist palette.

7. Yves Saint Laurent Couture Eye Primer in 2 – medium

favoriete oogmake-up producten - 5 favoriete oogmake-up producten - 3Dit is één van de beste eye primers die ik tot nu toe heb gehad. Hij is niet doorzichtig, maar eerder een soort peachy huidskleur. Het maakt mijn oogleden wat egaler, lichter en frisser. Er zitten subtiele shimmertjes in die het licht mooi reflecteren, zodat je oogopslag meteen lekker helder en fris is. Altijd fijn in de ochtend! Bovendien is deze primer echt een beetje ‘stug’ na het opdrogen, waardoor je wel snel moet zijn met aanbrengen, maar waardoor de oogschaduw die je erna aanbrengt echt megagoed blijft zitten, zonder ophopingen in de arcadeboog. Maar ook zonder oogschaduw is dit een prachtige basis! Ik draag namelijk niet altijd oogschaduw, maar toch gebruik ik deze primer om te voorkomen dat eyeliner gaat ‘stempelen’. Oh, en hij is wel wat duurder dan de gemiddelde eye primer, maar hij is echt megazuinig in gebruik. Ik ben er super tevreden over!

8. L’Oréal Color Riche oogschaduw in 301 – Smoky

favoriete oogmake-up producten - 7 favoriete oogmake-up producten - 8 favoriete oogmake-up producten - 2 favoriete oogmake-up producten - 4 kerst eyelookIk kan er gewoon niet over uit hoe mooi deze kleur is! Smoky is een Merlot-kleurige oogschaduw met een flinke teug paars, of aubergine met een beetje bordeaux, het is maar net hoe je het bekijkt. De oogschaduw bevat mooie gouden glinsteringen die het geheel nét even wat feestelijker maken. Echt zo’n kleurtje die prachtig staat bij elke oogkleur! Het pigment is goed, maar vervaagd wel iets op de ogen, waardoor de kleur uiteindelijk helemaal niet zo heel heftig is en dus ook prima verwerkt kan worden in everyday looks. Ik koop niet vaak mono’s maar als ik er eentje moet aanraden dan zou het deze zijn! Het laat mijn bruine ogen echt stralen en vooral hazelnootkleurige en groene ogen gaan hiervan ‘poppen’!

9. Essence wimperkruller

favoriete oogmake-up producten - 6 Ik heb laatst mijn wimperkruller moeten vervangen en deze had ik toevallig nog liggen, maar wow, wat is hij fijn! Ik ben er helemaal fan van! Hij ligt lekker in de hand, knijpt goed en is goed te gebruiken voor de ‘perfect gekrulde wimpers‘ methode (voor het omhoog rollen langs de wimpers, zoals een cadeaulint). Bovendien heeft hij een superleuk, zoet kleurtje! En hij is lekker budget! Zeker een aanrader. 

10. HEMA blending blush in Hot Pink

favoriete oogmake-up producten - 9En als laatste ook nog even een budgettopper, namelijk de roze blending brush van de HEMA. Let op: alleen deze knalroze dus! Dit vind ik de beste kwast die HEMA heeft, de andere kwasten vind ik niet zo heel erg goed. Maar deze roze is lekker zacht, heeft een fris en leuk knalkleurtje en blend hartstikke goed. Ik heb ze al lang in gebruik en dus ook al vaak gewassen en de haartjes vallen niet uit, de kwast blijft gewoon goed en zacht van kwaliteit. Ik gebruik deze roze kwast bijna dagelijks. Ben je op zoek naar een goede, budgetproof blending brush, of wil je er gewoon een paar extra bij, koop dat zeker deze leuke roze variant!

top 10 favoriete oogmake-up productenZo, dit waren mijn 10 favoriete oogmake-up en wenkbrauwproducten van dit moment! Dit zijn echt producten die ik (bijna) dagelijks gebruik en jullie absoluut stuk voor stuk kan aanraden. Natuurlijk ben ik benieuwd of jullie al bekend waren met bovenstaande producten en of jullie ze net zo goed vinden als ik? En heb je zelf wellicht ook nog wat goede aanraders die je wilt delen met de rest van de bezoekers? Laat het gerust achter in een comment!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

57 Reacties

 1. Alba
  1 januari 2016 / vrijdag, 1 januari 2016

  Ik gebruik zelf ook de Cils d’enfer van Guerlain, maar dan de niet-waterproof variant. Ook bij die blijft de krul de hele dag zitten! Echt een geweldige mascara. Ik gebruik de kleur mokka omdat ik erg licht van huid ben. Ik heb hem al meerdere keren opnieuw gekocht en ik blijf fan! Dus dank je voor je review destijds, want mede daardoor ben ik op het idee gekomen om ‘m es te proberen.

 2. 31 december 2015 / donderdag, 31 december 2015

  Weer zo leuk om te lezen! Je hebt echt een soort signature look, love it! Ik vind het Naked Bascis palet erg mooi, maar zo jammer dat er drie lichte tinten in zitten (lijkt zo overdadig?) want ik gebruik zelf liever donker bruin etc. Mijn favoriete mascara is al jaren die van Maxfactor met de gouden huls, ben de naam eventjes kwijt. Heb ook al van alles geprobeerd, deze is echt een van de betere. Ik zal ook eens kijken naar hun oogpotlood! Ik heb het palet met gezichtpoeders van Hourglass, die vind ik echt prachtig, dus als ik in Sephora ben ga ik zeker eens kijken naar de oogschaduws!

 3. Tumtumm
  30 december 2015 / woensdag, 30 december 2015

  Je schrijft dat je nooit mascara doet op je onderste wimpers omdat het anders vlekt. Dat probleem had ik eerst ook; liep ik weer als een panda. Maar met de Dior iconic overcurl mascara ben ik van dat probleem af. Je had deze mascara laatst gereviewd en zei I like it but I don’t love maar give it a try op je onderwimpers. Trouwens op jouw aanraden heb ik de Guerlain mascara gekocht.

 4. 30 december 2015 / woensdag, 30 december 2015

  Mooie producten laat je hier zien! Ik heb van Hema een eyelinerkwastje waar ik erg tevreden van ben. Bij mijn volgende bezoekje kijk ik even naar deze kwast. Een goede blendingkwast kan er altijd nog wel bij!

 5. 30 december 2015 / woensdag, 30 december 2015

  Wat een fijne post! Ik vind de loreal oogschaduw echt heel mooi ze wauw! Ik ga zeker eens kijken of hij nog in de schappen ligt =D

 6. 30 december 2015 / woensdag, 30 december 2015

  Hele mooie producten. De Guerlain is heel erg fijn, ik heb hem zelf ook heel erg lang gebruikt.

 7. 30 december 2015 / woensdag, 30 december 2015

  De roze blendingkwast heb ik ook al een aantal jaar, en hij is inderdaad superfijn! Ik heb er nu weer wat dingen bij die ik in de winkel wil bekijken ;)
  x

 8. 30 december 2015 / woensdag, 30 december 2015

  Wat een ontzettend mooie producten allemaal!

 9. Esra
  30 december 2015 / woensdag, 30 december 2015

  Hi Serena!
  Die mascara van Guerlain is ge-wel-dig! Thanks voor je artikel dat me overhaalde om die uit te proberen, het is een hele goede tip, ook als je lange, maar rechte eigenwijze wimpers hebt! In combi met mijn shiseido wimperkruller heb ik geen fake lashes nodig! Oja. De mascara ruikt naar roosjes 😍. Liefs!

 10. 30 december 2015 / woensdag, 30 december 2015

  Ik heb de foundation kwast van HEMA en vind hem wel behoorlijk fijn. Na enkele keren gebruiken en wassen wordt deze wel ruw.
  Die kleur van de L’oréal oogschaduw, WAUW! Staat je ook prachtig

 11. 30 december 2015 / woensdag, 30 december 2015

  Die winperkruller van Essence vond ik juist de slechtste wimperkruller die ik ooit gehad heb. Voor mij werkt die echt niet, helaas!

 12. 29 december 2015 / dinsdag, 29 december 2015

  Wat een mooi kleurtje is Smoky ! En inderdaad de roze hema kwasten zijn fijn.

 13. 29 december 2015 / dinsdag, 29 december 2015

  Mooie collectie! Ik vind de kwasten van HEMA inderdaad vaak ook niet zo goed. Bijzonder dat er toch 1 favoriet in zit! Ook een goede tip voor het gebruik van het naked basis palette!

 14. 29 december 2015 / dinsdag, 29 december 2015

  Heerlijk zo een heel duidelijk overzicht met mooie producten die jij dagelijks gebruikt. En zeker herken ik er producten uit.

  Ik heb vandaag een hoofdstuk aan jou geweid Serena. Zou het leuk vinden als je een kijkje nam :$
  Liefs soraya

  • Serena
   Auteur
   30 december 2015 / woensdag, 30 december 2015

   hi Soraya, natuurlijk neem ik een kijkje op jouw blog, ik voel me nu al vereerd, jeetje! *bloos*

  • Serena
   Auteur
   30 december 2015 / woensdag, 30 december 2015

   Nou ik vond het zo’n lief stukje!! Heb ook een comment geplaatst maar ik zie hem niet staan, dus misschien is het niet goed gegaan of moet je hem nog modereren (hoop dat laatste!). Liefs, Serena

 15. Assiepoes
  29 december 2015 / dinsdag, 29 december 2015

  Nr 3 en nr 5 heb ik op jouw aanraden gekocht en ben ik er nog heel blij mee ! :)

  • Serena
   Auteur
   30 december 2015 / woensdag, 30 december 2015

   Ah zo leuk om te horen!! Geweldige mascara en liner he!!

 16. 29 december 2015 / dinsdag, 29 december 2015

  die roze blendingkwast heb ik al best lang en gebruik ik elke dag :) de kleur is ook geweldig

  • Serena
   Auteur
   30 december 2015 / woensdag, 30 december 2015

   Ja precies, als je hem zoekt heb je hem meteen gevonden door de felle kleur, haha! :)

 17. 29 december 2015 / dinsdag, 29 december 2015

  Ik ben ook helemaal fan van het Urban Decay Naked Basics palette!

 18. Tina
  29 december 2015 / dinsdag, 29 december 2015

  Mooie favorieten!
  Ik heb van Catrice soortgelijke potloodjes als de Chanel stylo’s, waaronder ook zo’n bronzekleur. Geen idee of de kwaliteit te vergelijken valt, maar ik vind ze nog best goed werken! Naar de Guerlain mascara ben ik ook benieuwd, zeker met mijn aziatische sprietjes :D daarom twijfel ik ook om de Shu Uemura wimperkruller aan te schaffen, maar misschien moet ik die van Essence toch een kans geven..

  P.s: ik geloof dat de naam van de l’Oréal oogschaduw ‘Escape in Bordeaux’ is, althans dat las ik in een vorig artikel van je (en heb ik onthouden omdat ik het zo’n mooie kleur vindt).

 19. 29 december 2015 / dinsdag, 29 december 2015

  De Naked palettes lijken me echt heel fijn! Helaas zijn ze wat duurder en stijgen ze dus ver boven mijn budget uit :(

 20. Silke Saudemont
  29 december 2015 / dinsdag, 29 december 2015

  Goede tip van de blendingkwast, die ga ik morgen halen, thanks! Ik heb al een goede van mac maar een extra om bij mijn vriend te laten liggen zou handig zijn!

  • Serena
   Auteur
   30 december 2015 / woensdag, 30 december 2015

   Precies, een back-up stash is altijd een goed idee! In het begin sleepte ik alles steeds heen en weer, maar het is veel lekkerder om daar gewoon alles al te hebben liggen. En dan straks ook een laatje of plank claimen en dan langzaamaan samen wonen, zo gezellig! :)

 21. Manouk
  29 december 2015 / dinsdag, 29 december 2015

  Leuke artikel! De kwast van de HEMA heb ik ook al erg lang en heeft echt een goede prijs/kwaliteit verhouding!

  Het lijkt me leuk als er ook een top 10 gezichtsmake-up komt! :)

 22. 29 december 2015 / dinsdag, 29 december 2015

  De blendingkwast gebruik ik ook dagelijks, maar die is er ook gewoon in de zwarte variant (geweest). Ik heb hem namelijk zwart :)

  • Serena
   Auteur
   30 december 2015 / woensdag, 30 december 2015

   Ja, I know, maar die vind ik serieus minder goed. Mijn voorkeur gaat echt uit naar de roze! En het is niet alleen om de kleur hoor, ik vind die kwaliteit veel beter dan de zwarte.

 23. 29 december 2015 / dinsdag, 29 december 2015

  Leuke producten, ik heb zelf de roze blending brush van HEMA getest, maar die prikte zo hard dat ik hem toch maar heb laten liggen.
  xx

 24. A
  29 december 2015 / dinsdag, 29 december 2015

  Mijn shu uemura wimperkruller is net na 7 jaar, stuk :( google ik op beautylab wimperkruller aangezien ik al je andere tips voor je wimpers ook fijn vind dacht ik laat ik kijken welke wimperkruller jij gebruikt, komt dit artikel tevoorschijn, komt dat even goed te pas ^^ Had eigenlijk verwacht dat jij ook 1 van shu of shiseido had, maar essence dus, wat een verassing 😊

  • Serena
   Auteur
   30 december 2015 / woensdag, 30 december 2015

   Ik heb die van Shu ook hoor! Maar die is veel te stevig, wel perfect om je wimpers mee overeind te krijgen, maar voor het krulgedeelte is hij te ‘hard’. Ik heb dan liever een tang die ik wat losser kan knijpen zodat ik mijn wimpers er langs kan halen om die krul er goed in te krijgen. Dat lukt niet met die van Shu, dan trek ik er meteen wimpers uit! Dus ik gebruik hem alleen soms, als ik gewoon eventjes mijn wimpers een duw omhoog wil geven voordat ik de deur uitga.

 25. 29 december 2015 / dinsdag, 29 december 2015

  de l’oreal is erg mooi!

 26. 29 december 2015 / dinsdag, 29 december 2015

  Ik had niet anders verwacht, maar jij hebt echt prachtige favoriete producten. Het Hourglass palette springt er voor mij echt uit :-)!

 27. Willemse
  29 december 2015 / dinsdag, 29 december 2015

  De perfecte paarse mono eyeshadow van L’oreal !
  Soms zie je iets waarbij je denkt “dit is echt voor mij gemaakt”
  Als ik een kleur mocht ontwerpen zou ik het zó doen…..

 28. 29 december 2015 / dinsdag, 29 december 2015

  Chanel stylo yeux heb ik ook en daar werk ik ook het liefst mee. Dit jaar had ik toevallig ook mascara van Guerlain, maar toen die op was, gelijk een Le Volume van Chanel gehaald. Qua oogschaduw vind Sleek het fijnst als ik een koele ooglook wil maken. Mag het wat heftiger én klassiek zijn, dan pak ik het liefst Naked van Urban Decay.

 29. 29 december 2015 / dinsdag, 29 december 2015

  Stuk voor stuk mooie producten. Ik vind de Infallible Eyeliner van L’Oréal Paris ook een aanrader. Deze is niet duur, maar wel goed waterproof.

 30. 29 december 2015 / dinsdag, 29 december 2015

  Wauw, dat Hourglass palette is echt prachtig! Ik snap heeeeel goed dat het een favoriet is :D

 31. 29 december 2015 / dinsdag, 29 december 2015

  Mooie producten gebruik je. Ik vind de oogschaduw van Loreal ook erg mooi

 32. 29 december 2015 / dinsdag, 29 december 2015

  Mooie producten! Ik ben zelf ook gek op de oogschaduws van Urban Decay, ze zijn enorm fijn!

 33. 29 december 2015 / dinsdag, 29 december 2015

  Oe, ik ga die Excess Intensity eyeliner van Max Factor even onthouden. Wel heb ik zelf de blenden brush van HEMA en vind hem ook ontzettend fijn!

 34. 29 december 2015 / dinsdag, 29 december 2015

  Bij HEMA vind ik ook inderdaad alleen de blending kwast erg fijn, en lekker betaalbaar. Die Guerlain mascara wil ik zeker nog een keer proberen, wanneer ik eindelijk door mijn mascara voorraad heen ben.

 35. 29 december 2015 / dinsdag, 29 december 2015

  Ik begrijp wel dat dit in je top 10 met producten staat. De blending kwast van hema vind ik ook erg fijn! Het palette van urban decay blijft nog even op mijn wishlist staan… :-)

 36. 29 december 2015 / dinsdag, 29 december 2015

  Wat een prachtige producten! Ik hou echt van oogmake-up :)

 37. 29 december 2015 / dinsdag, 29 december 2015

  Ik heb die loreal oogschaduw in goud (nude 001) heb ik geloof ik? die is ook echt pracht-ig! deze kleur vind ik ook erg mooi liefs

  • Serena
   Auteur
   30 december 2015 / woensdag, 30 december 2015

   Oeh, sounds good! Ga ik zeker eens naar kijken als ik weer in de drogist ben!

 38. 29 december 2015 / dinsdag, 29 december 2015

  Ah die mascara van Guerlain moet ik ook echt eens proberen. Ik heb korte rechte Aziatische wimpertjes dus dit zou misschien bij mij ook werken. En de budget blending kwast van de Hema is inderdaad fijn! Ik gebruik hem bijna dagelijks…Leuk om je favorieten te zien.
  Liefs, Eva

  • Serena
   Auteur
   30 december 2015 / woensdag, 30 december 2015

   Ze zeggen dat voor korte Aziatische wimpers de Chanel inimitable mascara het beste werkt! Ik heb namelijk wel rechte, fijne Aziatische wimpers, maar ze zijn niet kort. En die van Guerlain geeft voornamelijk volume en niet zo veel verlenging. Dus misschien is die van Chanel een betere optie voor jou?

 39. 29 december 2015 / dinsdag, 29 december 2015

  prachtige producten. veel high end pareltjes <3. Ben benieuwd naar die maxfactor eyeliner want de applicator ziet er niet heel precies uit maar je lijn is zo netjes en mooi gedaan.

  • Serena
   Auteur
   30 december 2015 / woensdag, 30 december 2015

   Ja, dat is wel een kwestie van oefening baart kunst hoor! En het potloodje ook wat schuin houden voor een nog wat fijnere punt!

 40. 29 december 2015 / dinsdag, 29 december 2015

  Oef die mono van L’Oréal is echt prachtig. Ik ben ook niet van de losse kleurtjes, maar deze zou ik echt kopen.

 41. 29 december 2015 / dinsdag, 29 december 2015

  Wat een ontzettend mooie producten en leuk artikel! Hier doe ik zeker inspiratie mee op :-)

 42. 29 december 2015 / dinsdag, 29 december 2015

  Wauw, wat een mooi artikel en prachtige foto’s heb je toegevoegd zeg! Ben naar heel wat producten enorm nieuwsgierig geworden.

 43. 29 december 2015 / dinsdag, 29 december 2015

  Fijn om te lezen wat je favoriete mascara is! Daar ben ik nu wel echt benieuwd naar. Het belangrijkste product als je het mij vraagt, mascara! :)

 44. 29 december 2015 / dinsdag, 29 december 2015

  Ik vind het oogschaduwpalette van Hourglass echt prachtig! En de wimperkruller van Essence ga ik zeker proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *