Mega Instalab L.A. + Parijs + München

Woah! Ik heb al een tijdje geen Instalab geplaatst omdat het er steeds een beetje bij inschoot, maar daarom kunnen jullie vandaag een dubbel zo grote Instalab verwachten vol met foto’s van de afgelopen tijd. Deze week foto’s van Los Angeles, Parijs en München. En oh ja, ook nog een beetje Nederland, hahaha!

Ik heb zo veel gereisd, het is nu wel even fijn dat ik een tijdje in Nederland blijf. Alleen komende vrijdag een dagje Keulen voor de opnames van een videoclip (ik neem Angel mee, dus dat wordt een leuke roadtrip) en dan begin augustus een paar dagen Barbedos. Wow, daar kijk ik echt ontzettend naar uit. Er is op dat moment Crop Over Festival, dus ik hoop dat Rihanna voor die gelegenheid terugkeert naar haar geboorteland, zou leuk zijn als ik haar zou spotten!

Maar goed, nu eerst mijn telefoonfoto’s van de afgelopen weken!!

instalab LA Parijs Munchen-17 Sushi eten met mama (we halen nu onze sushi bij Ming & Ming in Houten, erg vers en helemaal niet duur wanneer je zo’n grote party schaal neemt. En superlekker!) terwijl we de vlogs van Enzo Knol kijken op de TV, haha! “hij doet het leuk, die jongen” aldus mama.

instalab LA Parijs Munchen-19 Travel Essentials.

instalab LA Parijs Munchen-18 Superblij met mijn nieuwe Frends hoofdtelefoon, net op tijd binnen voor de trip naar…

instalab LA Parijs Munchen-20 Los Angeles! Met Mediakraft, het multichannel YouTube netwerk waar ik bij zit, ging ik naar LA voor Vidcon (de grootste YouTube conferentie ter wereld, waar alle megagrote Youtubers zijn zoals de Shaytards, Bethany Mota, Michelle Phan, Smosh, etc. gewoon rondlopen). Mediakraft nam hun 3 grootste kanalen mee dus ik, Thomas (Theaumes) en zijn vriendin Darcy en Peter en Kelvin van The Cinemates gingen mee. Whoohoo!

instalab LA Parijs Munchen-01De laatste straaltjes zon op de gallerij.

instalab LA Parijs Munchen-02Coco zit op wacht bij de voordeur, terwijl ze ondertussen een beetje aan het zonnen is. Ik mis mijn katjes altijd wanneer ik veel moet reizen! Gelukkig passen mijn ouders op ze. Ze gaan naar mijn appartement en blijven er vaak een aantal uur. Zo zijn ze niet al teveel alleen.

instalab LA Parijs Munchen-03 We’re flying!

instalab LA Parijs Munchen-04 Ik ben dol op groene thee en niet zo dol op zwarte thee, dus in het vliegtuig nam ik mijn Tea Clutch mee. Ik vroeg een bekertje heet water aan de stewardess en voila, ik had lekker mijn eigen theetje. De mensen naast me dachten dat ik een pakkie shag bij me had, haha! Snap ik eigenlijk wel, daar lijkt het ook gewoon op!

instalab LA Parijs Munchen-21 WE ZIJN IN LA! Palmtrees & sunshine.

instalab LA Parijs Munchen-05 Welkomkoekje in de vorm van Mickey Mouse in onze hotelkamer. Die was meteen op. Zo lekker!

instalab LA Parijs Munchen-06 De tofste attractie waar ik ooit in ben geweest is deze, Transformers The Ride 3D. Wow, wat was dat vet!! Echt heel goed gedaan en het was echt een belevenis, alsof we Optimus daadwerkelijk moesten bijstaan in zijn gevecht. Ja mensen, hier kan de Efteling nog veel van leren. Als je in LA bent en je gaat naar Universal dan MOET je echt in deze ride. ZO VET.

instalab LA Parijs Munchen-07 OMG! Run for your life! Het is Magnetron!

Ik bedoel, Megatron :)

Zo’n flauw grapje. Lol.

instalab LA Parijs Munchen-23 Zo zag ik eruit na de Jurrasic Parc attractie. Ze zeiden dat je een beetje nat zou worden. Een beetje. Een beetje, MY ASS. Maar het was heel leuk en we droogden megasnel op onder de Californian sun.

instalab LA Parijs Munchen-22 Nieuwe bikini gekocht bij Forever21!

instalab LA Parijs Munchen-15 Die had ik namelijk niet bij me, maar toch wel echt nodig! We gingen namelijk varen en BBQen op een prachtig en megagroot jachtschip dat Mediakraft had geregeld voor ons.

instalab LA Parijs Munchen-16We’re on a boat! Links Jonathan van Mediakraft en rechts Peter van Cinemates in mijn haar.

instalab LA Parijs Munchen-30Californian sunset.

instalab LA Parijs Munchen-31 Alle YouTubers bij elkaar! De meesten zijn Duitse YouTubers en alleen Thomas, Darcy, Peter, Kelvin en ik waren Nederlands. Het was meteen een leuke manier om kennis te maken met de Duitsers. Die trouwens echt superleuk waren. Vooral die ene.

instalab LA Parijs Munchen-08 instalab LA Parijs Munchen-09 instalab LA Parijs Munchen-10 We waren allemaal uitgenodigd op de zeer exclusieve YouTube Partner Reception waar we unlimited lekkere hapjes konden pakken, zoals deze Whoopie Pies, maar ook was er een open bar. Dat betekent dus dat bijna iedereen boven de 21 dronken was, hahaha! Hier botste ik ook tegen John Green op. En ik zag Tyler Oakley, Zoella, Thatcher Joe, Shaycarl en Jack & Finn. Leuk he!

instalab LA Parijs Munchen-26 The Dutchies!

instalab LA Parijs Munchen-40 Er was een bad in mijn hotel, dus ik moest er even in! Ik houd van in bad gaan. En thuis heb ik er geen een. Dus vandaar.

instalab LA Parijs Munchen-56 Met “me boys” op de Santa Monica Pier.

instalab LA Parijs Munchen-11 In N Out Burger. The best ever!! En dat flesje melk is voor Kelvin.

instalab LA Parijs Munchen-25 En die koffie ook.

instalab LA Parijs Munchen-12Klassiek Amerikaans ontbijtje: hash browns, roerei en de meest knapperige bacon ever. Bij Denny’s. En ik wilde er ook een aardbei milkshake bij en die was onwijs lekker! Ben je in Amerika dan moet je eigenlijk wel gewoon een keertje naar Denny’s.

instalab LA Parijs Munchen-13Voor deze mooie bloemen betaal je superveel geld bij de bloemist, maar hier groeien ze gewoon aan de kant van de weg, hahaha! Verschil moet er zijn. Zij betalen daar vast weer erg veel voor tulpen :)

instalab LA Parijs Munchen-14Amerika: mijn shopping walhalla! De shoplog staat inmiddels online.

instalab LA Parijs Munchen-24 Supersuperblij met het EM Life Palette van Michelle Phan. Review is onderweg!

instalab LA Parijs Munchen-27 Chickenwings worden hier altijd geserveerd met blue cheese en ranch en dan selderij erbij. Vind ik erg lekker en fris, vooral als je wat pittige wings hebt besteld, hihi!

instalab LA Parijs Munchen-29 Mijn Loavies.com boyfriend jeans zijn out of control. Het zijn mijn favoriete jeans, ik droeg ze gewoon te veel en was er een beetje uit gescheurd en toen was het hek van de dam. Dan blijf je erin steken met je tenen, voeten en toen heb ik zelf maar wat gescheurd met dit als resultaat, hahaha! Ik heb ze inmiddels weggedaan en 3 nieuwe besteld. Love my BF jeans!

instalab LA Parijs Munchen-37 Phil van YTitty werd 24 dus dat moest gevierd worden in de club! Ik trok mijn zwarte jumpsuitje aan en gooide er wat make-up op. Had wel zin in een feestje!

instalab LA Parijs Munchen-38 Met lieve Dominic van Die Filmfabriek.

instalab LA Parijs Munchen-41 Gotta love Target.

instalab LA Parijs Munchen-42 Met lieve Darcy op het vliegveld. Wat waren we gaar! En toch ook wel zin om weer naar huis te gaan, we misten allebei onze katjes.

instalab LA Parijs Munchen-44 Interessante bespreking gehad in Amsterdam. En kijk eens hoe goed mijn & Other Stories tas matcht met mijn Rebecca Minkhoff caps van Frends. Whoohoo!

instalab LA Parijs Munchen-43 Salade van tomaatjes (uit eigen tuin!!) met basilicum (ook uit eigen tuin!) en wat lekkere olijfolie, peper en zout. Wow, wat smaakten ze goed!!

instalab LA Parijs Munchen-32 Ik heb een pony.

instalab LA Parijs Munchen-33 Tara heeft een pony.

instalab LA Parijs Munchen-34 Clarence heeft een pony! Pony’s voor iedereen!

instalab LA Parijs Munchen-45 Een snel maaltje voor mezelf in elkaar geflanst. Gewoon gekocht waar ik zin in had en dat bij elkaar gegooid. Zalm sashimi, avocado, spinazie, champignons en courgette. Lekker!

instalab LA Parijs Munchen-48 De liefste en knapste vader die je maar kunt wensen. Papa ik houd van jou!

instalab LA Parijs Munchen-46 Paar dagen na LA vloog ik naar Parijs. Hier ging ik even wat werken bij het zwembad van het Moliter Hotel en nam ik wat groente met dip en brood. En een cocktail. Want, treat yo self!instalab LA Parijs Munchen-47 Met Bart van Peugeot en alle andere bloggers/online influencers! Het was een superleuk gezelschap en we hebben het kort, maar krachtig gezellig gehad. En heerlijk gereden in de nieuwe Peugeot 108. Bedankt iedereen!

instalab LA Parijs Munchen-49 Hierna verkaste ik naar mijn ‘nieuwe’ hotel Le Lapin Blanc. Net een sprookje! Hier verbleef ik gratis via Snaptraveller (zie een van mijn vorige artikelen) in ruil voor exposure. Een goeie deal!

instalab LA Parijs Munchen-52 Happy to be in Paris!

instalab LA Parijs Munchen-36 Ik houd van Aziatisch eten en in Parijs barst het er van de Asian restaurants, vooral in de straat Rue Saint-Anne.

instalab LA Parijs Munchen-35 Hier kan je voor zo’n €15 een prima maaltijd eten. Wie zegt dat Parijs duur is? :)

instalab LA Parijs Munchen-51 In Rue Saint-Anne is er ook een toko met de vetste etenswaren. Een Pokemon fruitsapje of een Naruto Ramune (soda)? You got it!

instalab LA Parijs Munchen-50 Lekker toeristisch met de Eiffeltoren op de achtergrond, maar zo’n foto had ik nog niet in mijn collectie.

instalab LA Parijs Munchen-53 Kijk nou! Dat is mijn geboortedag. Moest ik dus even mee op de foto :)

instalab LA Parijs Munchen-54 Paris, je t’aime!

instalab LA Parijs Munchen-55 Maar… ook altijd weer fijn om weer thuis te zijn. Bij mijn baby’s!

instalab LA Parijs Munchen-57 Kersen gekocht op de markt. Kijk, een drieling!

instalab LA Parijs Munchen-71 Een paar dagen later had ik een overnachtig bij het van der Valk hotel op Schiphol, want de dag erna zou ik samen met Torill van Simply PR naar München vliegen. Ze had een verrassing voor mij laten bezorgen. Zo lief!! Echt mijn favoriete snacks en drankje!! :)

instalab LA Parijs Munchen-58 Chillen met Dr. Pepper, kinderchocolade in een bubbelbad. Pure verwennerij!

instalab LA Parijs Munchen-59 Onderweg van München Airport naar de Artdeco fabriek.

instalab LA Parijs Munchen-73Waar we een hele interessante tour kregen. Ik heb gewoon gezien hoe alle lipsticks worden gemaakt en hoe de mascara’s worden gevuld. Zo cool! Ik mocht hier geen foto’s maken of filmen helaas, maar het was erg leuk om te zien.

instalab LA Parijs Munchen-72Hierna terug naar het hotel. En wat voor een hotel! Artdeco had de kamer helemaal ingericht in Artdeco style en het was er zo luxe. Wow! Wat heb ik toch een geluk.

instalab LA Parijs Munchen-60‘s Avonds de wedstrijd Nederland Argentinië gekeken bij H’Ugo’s. Helaas hadden we verloren. Maar het eten bij H’Ugo’s was wel erg lekker.

instalab LA Parijs Munchen-61Ze zien er niet uit, maar we hebben het wel geprobeerd en je gelooft het niet, maar ze schmeckten sehr gut. Jawol!

instalab LA Parijs Munchen-74 Terug naar Nederland.

instalab LA Parijs Munchen-62Waar mijn lieve kleine Coco me al stond op te wachten. AWWWW!

instalab LA Parijs Munchen-63 Hilarisch wanneer katten iets achter zich horen en dat dan die oortjes worden gespitst. Hihi! Ze ziet er zo grappig uit zo.

instalab LA Parijs Munchen-64 They see me rollin’. Met Maren in de auto. Ze haalde me op en we gingen samen pasta bij haar eten.

instalab LA Parijs Munchen-67 Ik heb een nieuwe hobby: schilderen/schrijven! Oh, en loomen.

instalab LA Parijs Munchen-68 Deze maakte ik voor Angel.

instalab LA Parijs Munchen-69 En deze voor jullie!

instalab LA Parijs Munchen-70 Inmiddels ook helemaal verslaafd aan loomen. Wat erg eigenlijk. Maar het is gewoon zo ontspannend.

instalab LA Parijs Munchen-65 Hier koop ik mijn elastiekjes, bij Trends in Houten.

instalab LA Parijs Munchen-66 Nog vergeten te showen, mijn twee nieuwe brillen, gekocht in Parijs.

instalab LA Parijs Munchen-75 Met Maikel gezellig naar Den Haag.

instalab LA Parijs Munchen-76 Maikelmore.

instalab LA Parijs Munchen-77 Onze lunch! Ik had een Tuna Melt en Maikel had mozzarella/tomaat en pesto. En allebei een ‘alles bij elkaar’ sapje.

instalab LA Parijs Munchen-78Zaterdag was Nena even bij me en hebben we allebei flink zitten loomen! So much fun!

Nu ga ik naar Utrecht toe, lekker dimsummen met Caroline en daarna even naar de Action. Geniet van jullie zondag! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien hoe ik het heb gehad de afgelopen weken. Erg druk, maar wel leuk-druk. Door de drukte moet ik zeggen dat ik wel wat lusteloos ben soms, een beetje moe. Dus heb echt even een paar avondjes voor mezelf nodig de komende tijd. Daar begin ik vandaag meteen mee! Lekker alleen chillen in mijn huisje, met de katjes. Heerlijk!

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van mijn avonturen? Volg me dan via Instagram via @serenaverbon.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

80 Reacties

 1. 22 juli 2014 / dinsdag, 22 juli 2014

  Maikelmore. Briljant.

  Prachtige foto’s, wat een heerlijk leven moet je hebben. Keep treating yourself, you deserve it!

 2. Annalisa
  18 juli 2014 / vrijdag, 18 juli 2014

  Denny’s!! Zo fout, maar zulk lekker eten :-) Toen ik laatst in NY was, hebben we kilometers gelopen, op zoek naar de enige Denny’s in de stad… die pas een paar maanden later bleek te worden geopend, haha, wat een pech.

 3. 16 juli 2014 / woensdag, 16 juli 2014

  Leuke foto’s! Heb je nog tips wat je echt moet bezoeken in Parijs?:)

  • Serena
   Auteur
   16 juli 2014 / woensdag, 16 juli 2014

   Het Louvre is erg mooi (kies dan wel 1 verdieping of een bepaalde vleugel of collectie, want alles in 1 dag is too much), en de Champs Elysees aflopen, daar zit ook een Ladurée winkel/restaurant, altijd leuk, de Eiffeltoren bekijken, misschien Montmartre?

 4. Mendy
  15 juli 2014 / dinsdag, 15 juli 2014

  haha, die Maikelmore is echt leuk!! Ziet eruit alsof je een leuke reis hebt gehad ;)

 5. Anjana
  15 juli 2014 / dinsdag, 15 juli 2014

  Ik heb een vraagje…Komen jij en je zusjes naar de opening van de Primark in Enschede?

 6. Carlijn
  15 juli 2014 / dinsdag, 15 juli 2014

  Wat een leuke foto’s en verhalen. Dan is mijn leven momenteel maar saai haha. X0

 7. 15 juli 2014 / dinsdag, 15 juli 2014

  Wat leuk al die persreizen! :) Ik wil echt ooit in mijn leven naar Los Angeles en voorval als ik jouw beelden zie :D

 8. 14 juli 2014 / maandag, 14 juli 2014

  Oh wauw. Al die persreizen, geweldig! als ik de foto’s van LA zie, wil ik ook weer. Ik was er een aantal jaar terug en ik ben echt verliefd op die stad. Er is zoveel te zien en te doen! De Transformers ride was er toen trouwens nog niet, zo jammer.. Die films zijn awesome!

 9. E
  14 juli 2014 / maandag, 14 juli 2014

  Jeeeeetje, je kunt beter per dag een instalab houden bijna! Die blonde jongen met de koffie is wel echt een knappert zeg.

  • Serena
   Auteur
   14 juli 2014 / maandag, 14 juli 2014

   Haha, Kelvin bedoel je? Dan moet je zeker de Cinemates en TheKelvlog gaan volgen op YouTube!

 10. kimmie
  14 juli 2014 / maandag, 14 juli 2014

  Een klein tikje jaloers :-D. Leuke foto’s en jouw blog is echt de max!!

 11. Annika
  14 juli 2014 / maandag, 14 juli 2014

  Volgens mij kun je je flat gewoon verkopen, want daar slaap je toch bijna niet meer! Wat een boel reizen, zeg! Maar wel een hele ervaring!
  Eigenlijk zou je een grote landkaart moeten maken en dan alle landen inkleuren waar je al eens geweest bent. Ik ben benieuwd hoe ver je komt!

  • 14 juli 2014 / maandag, 14 juli 2014

   Haha, dat dacht ik ook! Zo’n kaart bestaat, scratchmap heet-ie! Super vet idee, ik wil er ook een hihi.

 12. 14 juli 2014 / maandag, 14 juli 2014

  Wauw wat een gereis zo!
  Leuk om te zien en best jaloers makend ^^)
  Liefs

 13. 14 juli 2014 / maandag, 14 juli 2014

  wat een fijne reizen allemaal zeg! maar toch ook behoorlijk druk, geniet van je rust!
  xo, cheyenne

 14. 14 juli 2014 / maandag, 14 juli 2014

  Heerlijk zo’n uitgebreide instalab! Neem lekker even tijd voor jezelf :)

 15. 14 juli 2014 / maandag, 14 juli 2014

  Helel leuke post! Lucky you, in die mooie hotels mogen slapen :)
  Ik dacht er deze week over na om ook eens te loomen, maar dat zou me vast weer te verslavend werken. Ik ken mezelf :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *