L’Oréal Paris – Miss Manga Mascara’s

Door Nena – Laatst mocht ik namens Beautylab naar het L’Oréal Paris The Trends Issue event. Een event waarbij we konden kennismaken met de nieuwste trends op het gebied van make-up-, huid- en haarlooks. In het lente-/ zomerseizoen van 2014 kunnen we werkelijk van alles verwachten! Dit is hét seizoen van de gekleurde mascara, de felle eyeliner, maar ook naturel looks en pasteltinten passeren de revue. In dit artikel wil ik jullie graag kennis laten maken met drie hele mooie L’Oréal Paris – Miss Manga Mascara’s!

Trends voor het lente-/ zomerseizoen van 2014

trends1

Om jullie alvast een idee te geven voor de trends van dit jaar laat ik twee collages zien die aan bod kwamen tijdens het event. Zoals je kunt zien draait het dit jaar om Arty Eyes, waarbij je de nadruk vooral legt op je wimpers. Kings of Glory, we mogen flink uitpakken met een goede eyeliner. Maar ook knallende lippen of juist lieflijk roze en nude tinten zijn de trends.

trends2

Naast bovenstaande make-up trends zijn er ook een aantal trends op het gebied van haar en kleding. Zo mag het beach effect van vorig jaar nog extra worden versterkt voor ruige kapsels, stijlvolle krullen worden uitgeborsteld en ruig gedragen. En er wordt geëxperimenteerd met opgestoken “punk” kapsels of juist strakke coupes. Qua kleding is er ook van alles mogelijk, zowel “Matchy Matchy” prints als pastel kleuren en veel nude zijn de trend. Eigenlijk is dit jaar van alles mogelijk. Van heftige ruige looks…

trends3

… tot zachte nude looks met een flinke dosis highlighter.

Miss Manga Mascara’s

Miss-Manga-color

ARTY EYES – “Breng de wimpers naar grote hoogte!”

Één van deze trends wordt goed mogelijk met de nieuwe Miss Manga Mascara’s van L’Oréal Paris. Vergeet less is more, maar ga juist voor meer dan meer! Overlaad de wimpers met laag op laag mascara. En maak het geheel af met gekleurde tips aan de wimperuiteinden. Combineer de volle wimpers met een goede kôhlpotlood in het binnenste ooglijntje (zoals Mulberry dat laat zien voor dit jaar) of breng juist een overload aan kleur aan langs de wimperrand (zoals Marc Jacobs het dit jaar combineert).

mascara's

mascara's2

Van links naar rechts: Tropical Violet, Electric Blue en Pop Turquoise.

De Miss Manga Mascara’s zijn verkrijgbaar in Black, Pop Turquoise, Electric Blue en Tropical Violet. Waarvan ik jullie in deze review de gekleurde mascara’s zal laten zien.

Het borsteltje

collage borstel

Het borsteltje is iconisch gevormd, zodat je gemakkelijk zowel boven- als onderaf over de haartjes kunt strijken voor de perfecte open blik. Ik vind het vooral handig dat de punt vrij fijntjes is, waardoor je ook goed in je binnenste ooghoek komt, zodat dat je de rest van je wimpers niet aanraakt. Je kunt de mascara heel nauwkeurig aanbrengen.

Swatches

swatches

De bovenste foto is gemaakt bij daglicht en de onderste foto is gemaakt met flits.

Swatches van een mascara op je arm?! Ja dat zie je goed! Doordat je, met name Tropical Violet, niet goed kunt zien op het borsteltje (en straks op mijn wimpers) vond ik het wel een toevoeging om de kleur goed met een swatch te laten zien. Tropical Violet lijkt namelijk erg subtiel en is ook lang niet zo fel van kleur als Pop Turquoise of Electric Blue. Zo op mijn arm krijg je in ieder geval wel een goed beeld van de daadwerkelijke kleur.

Tropical Violet

TV

Zoals ik al zei is Tropical Violet geen hele felle kleur. Ben je op zoek naar een mascara die minder hard is dan zwart of bruin, dan is dit wel een heel geschikte optie. De mascara staat erg zacht en het valt nauwelijks op dat je paars op je wimpers draagt. Het is echter genoeg kleur om bijvoorbeeld groene ogen beter te doen uitkomen. Hier draag ik links gewoon zwarte mascara op mijn onderste wimpers en rechts draag ik een laag extra Tropical Violet op mijn onderste wimpers.

purple

Het is moeilijk om de kleur goed te laten zien, maar op de onderste foto zie je het iets beter.

purple2

Tropical Violet is zoals ik al zei heel subtiel van kleur, maar staat toch weer eens anders dan die zwarte of bruine mascara. Het borsteltje brengt de mascara goed aan en er komt genoeg product van het borsteltje af. Ook niet onbelangrijk bij een goede mascara. Ik ben wel tevreden over dit resultaat!

Pop Turquoise

TT

Pop Turquoise is de meest felle mascara van het stel. Ik vind het mooi om deze kleur over een laagje zwart te dragen, zodat mijn wimpers toch nog wat voller ogen door de zwarte kleur, maar wel het felle meekrijgen van Pop Turquoise.

close up pt

Ik heb ervoor gekozen om een goed zichtbare zwarte eyeliner op mijn bovenste wimperrand te dragen in combinatie met mijn gewone zwarte mascara. Voor het kleuraccent draag ik Pop Turquoise over een laagje zwart op mijn onderste wimperrand. En om het geheel af te maken heb ik in dezelfde kleur een vervaagd lijntje onder mijn oog aangebracht.

Pop turquoise

Normaal houd ik niet zo van zo’n felle mascara, maar wanneer je het combineert in een verder neutrale look vind ik het toch wel erg mooi. Zeker leuk voor een feestje!

Electric Blue

EB

Electric blue lijkt op het eerste gezicht de voor velen bekende ‘Miss Sporty’ mascara en dat klopt ook wel aardig. Ik heb het idee dat deze mascara misschien iets subtieler is, maar dat je hem bij goed licht of vanuit de juiste hoek pas echt goed ziet. Ik zou ook Electric Blue niet snel over mijn hele wimpers dragen, maar ook alleen als kleuraccent.

close up eb

Ik draag electric blue op bovenstaande foto over de eerdere look met Pop Turquoise heen. Op deze manier kan je ook gelijk het grote verschil in de twee kleuren blauw zien. Wanneer je meerdere laagjes mascara’s over elkaar draagt, moet je er wel goed op letten dat het niet te veel gaat klonteren. Zoals je kunt zien is dat nu ook al een beetje het geval, maar van een afstandje is dat een stuk minder zichtbaar…

full face eb

We kennen de gekleurde mascara’s natuurlijk al van Chanel en Bourjois, maar daar kunnen we deze van L’Oréal Paris aan toevoegen. Ik vind de kleuren van L’Oréal dan ook beter uitkomen (zeker over een zwarte mascara), dan bijvoorbeeld de kleuren van Bourjois. Ook is de formule van de mascara lekker smeuïg. Daarnaast is L’Oréal weer een stukje goedkoper dan Chanel, dus mocht er een kleurtje voor je tussenzitten, dan zou ik hem zeker aanschaffen. De mascara’s blijven gedurende de dag erg goed zitten en verzwaren je wimpers niet.

De Miss Manga Mascara’s liggen vanaf deze maand in de winkels en kosten €14,99 per stuk voor 8,5 ml.

Welke kleur zouden jullie dagelijks op je wimpers kunnen dragen? Of houden jullie het liever bij zwarte of bruine mascara?

Liefs Nena

Twitter: @nenaburger
Instagram: @nenaburger

 

Volg:

63 Reacties

 1. 31 januari 2014 / vrijdag, 31 januari 2014

  Wat gaaf zeg, lekkere felle kleurtjes ook!

 2. Eva
  24 januari 2014 / vrijdag, 24 januari 2014

  Die twee blauwe zal ik zelf nooit dragen, maar die paarse… Wauw!

 3. Annika
  24 januari 2014 / vrijdag, 24 januari 2014

  Die paarse is mooi! Ik had het niet verwacht, maar zoals jij het draagt staat het erg leuk!
  En juist omdat paars bruin mooi laat uitkomen, denk ik dat deze wek geschikt is voor mij, met mijn donkerbruine ogen :)

 4. 24 januari 2014 / vrijdag, 24 januari 2014

  De turquoise kleur vind ik supermooi!

 5. 24 januari 2014 / vrijdag, 24 januari 2014

  Ik vind Tropical Violet mooi. Even iets anders dan normaal, maar niet gelijk mega opvallend. De andere kleuren zijn ook mooi, maar zou ik zelf niet zo snel dragen.

 6. 24 januari 2014 / vrijdag, 24 januari 2014

  Mooi! Groene mascara vind ik ook erg mooi! Zeker bij bruine ogen!

 7. chan
  24 januari 2014 / vrijdag, 24 januari 2014

  ik vind het heel mooi die kleuren, alleen jammer dat het zo spinnenpoten effect heeft dat vind ik minder..

 8. 24 januari 2014 / vrijdag, 24 januari 2014

  Oh gaaf effect joh! Ze geven echt veel kleur af op je wimpers, super leuk :D

 9. Samantha
  24 januari 2014 / vrijdag, 24 januari 2014

  Alle l’oreal mascara’s zijn deze week in de aanbieding bij de DIRX drogist!! voor 10,-!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *