Let the battles begin.. again!

Een hele tijd terug startte ik 'The Battle of the Beautybloggers' waarbij ik het tegen andere beautybloggers opnam. Elke week was er een thema en het was dan de bedoeling om daar een creatieve make-up look omheen te bouwen. The Battle is een manier om creativiteit los te maken in mensen, om even lekker gek te doen met make-up en om te laten dat je heel veel plezier kunt beleven aan make-uppen. Bovendien was het een leuke kans voor mijn tegenstanders om wat meer bekendheid te krijgen als beautyblogger.

Sanne en Linda van What a Beauty vonden dit idee zo inspirerend en leuk dat ze het idee hadden overgenomen, maar dan streden ze elke week tegen elkaar. Daarna streed Linda tegen een groep van 20 beautybloggers. Maar, het begon weer te kriebelen en het was tijd voor iets nieuws…

Omdat ik The Battle weer wilde oppakken en merkte dat er een paar beautybloggers zijn die spelen met make-up net zo leuk vinden als ik, bedachten we samen het volgende: Linda van What a beauty, Sanaz van A shot of Beauty, Cynthia van Beautykoning en yours truly nemen het om de week tegen elkaar op. Het is een soort poule bestaande uit 4 onderwerpen waarbij elke blogger een onderwerp heeft bedacht.

De eerste poule bevat de volgende onderwerpen:
Haute Couture Fashionshow inspired look (bedacht door mij)
Seven deadly sins (Sanaz)
Day and night (Cynthia)
Tim Burton (Linda)

v.l.n.r.: Ik, Linda, Cynthia en Sanaz

Hieronder stel ik de dames nog even aan jullie voor, mochten jullie ze (nog) niet kennen:

Linda (26) van Whatabeauty.nl – Ik houd van dingen maken uit het niets. Koken, bakken, schilderen en ook met make-up spelen zijn dan ook dingen die ik graag doe. Iets waar ik echt voor kan gaan zitten, is een uitgebreide look maken en dan mag hij zo extreem als maar kan. Waar daar nu echt een plaats voor is? In de Battle of the Beautybloggers natuurlijk! Met geweldige tegenstanders met mad skills als Cynthia, Sanaz of Serena is het niet alleen ‘lekker kliederen’, maar ook een beste uitdaging. Ik ben tot de tanden toe gewapend met make-up en kwasten en klaar voor deze uitdaging, dames. Bring it on!

Cynthia (19) van Beautykoning.com – Gewaagde looks? Paars, geel en rood? Blauw en wit? Groen en geel? Packers! Just joking, geen american football dit keer, maar mijn liefde voor football moet helaas zijn plek delen met mijn passie voor some crazy looks! Make-up kent geen grenzen, al helemaal niet voor mij. Regels zijn er om te worden verbroken, rood met roze? Fabulous! Hoe groter de uitdaging, hoe leuker ik het vind. Fel? Extreem? Zo niet draagbaar? Heftig? Well hello, ik join maar al te graag de club. Of had ik al een membership? Ben ik al toegelaten, omdat ik bekend sta om mijn extreme looks? Natuurlijk kan daar altijd een schepje bovenop, de Battle of the Beautybloggers is daar een perfecte uitkomst voor. Let’s do this!

Sanaz (23) van Ashotofbeauty.nl – Wie aan Sanaz denkt, denkt aan extreme over the top. Iedereen mag weten van mijn uit de hand gelopen hobby. Ik ben gek op make-up en alles wat daarbij komt kijken. Het liefst verleg ik al mijn grenzen. Voor mij is make-up niet alleen iets wat je dagelijks draagt, het is kunst. Verleg je grenzen en leef je uit, at the end of the day it’s only make-up. Ik doe mee aan de Battle of the Beautybloggers, omdat ik het zie als een uitlaatklep. Lekker los gaan met make-up, hoe extremer hoe beter. Ik kan niet wachten! Ladies, let the battles begin!

De eerste look zal vanmiddag te zien zijn op Beautylab en natuurlijk op de andere blogs! Spannend, man. Ik ben benieuwd welke look van welke blogger jullie het meeste zal bekoren. Ik heb aardige competitie want deze meiden zijn creatief en hebben skills (en niets is te gek), maar dat maakt het voor mij juist extra leuk! Ik weet nog niet hoe we het gaan doen met stemmen, maar dat komt t.z.t. wel goed. Ik heb er zin in!

Enne, mochten jullie nog leuke thema's voor ons verzinnen, laat het even weten bij de comments! Straks rond het middaguur nog een artikel trouwens, deze was gewoon even extra als mededeling :)

Until next time,
Serena Verbon

jfdghjhthit45

Volg:

56 Reacties

 1. anon
  4 juni 2012 / maandag, 4 juni 2012

  hmmmm wat dacht je van meest verleidelijke look?
  of meest vrouwlijk met een twist..

 2. 3 juni 2012 / zondag, 3 juni 2012

  The Hunger Games als thema! :) Leuk dat het weer begint trouwens :)

 3. 2 juni 2012 / zaterdag, 2 juni 2012

  Ik ben zo blij dat het weer is begonnen! Ik vind de battle echt heel leuk en nu met alle enthousiaste deelnemers en geweldige thema’s wordt het volgens mij helemaal een feestje.