Lancaster Sun Beauty producten

Zo, dat was me een heerlijk zonnig dagje gisteren! De perfecte timing om over zonnebrandproducten te beginnen. Elk jaar verbranden er weer tig mensen na een zonnige dag, waarna ze massaal naar de drogist of parfumerie rennen om zonneproducten in te slaan. Beter laat dan nooit, zeg ik altijd maar. Maar, welk merk moet je kiezen? En welke factor moet je nemen? En hoeveel heb je eigenlijk nodig? Er is zoveel op de markt dat je bijna door de bomen het bos niet meer ziet, dus het leek me leuk én handig om jullie iets meer te vertellen over mijn persoonlijke favoriete zonnebrandmerk Lancaster.

lancaster sun beauty_03De meeste mensen, ook ik, denken vaak dat ze niet zo snel en zo intens bruin worden wanneer ze zich insmeren met SPF30 of SPF50, maar Lancaster heeft mij het tegendeel bewezen. Ik ben namelijk nog nooit eerder zo snel, mooi egaal en diep bruin geworden terwijl ik een hoge factor gebruikte. Na een paar uur had ik al ‘tan lines’. En dat terwijl ik met een voor mij vrij hoge factor smeerde, namelijk SPF30.

Het mooiste is nog wel dat mijn bruine kleurtje zo’n dikke maand aanhield. Echt, na een maand zat ik nog steeds vol bewondering naar mijn bruine buik te kijken in de spiegel. Ik snapte niet waarom ik nog steeds zo bruin was. Inmiddels weet ik dat het aan het Tan Activating Complex ligt. Dit complex zorgt ervoor dat je met minder zonuren makkelijker bruiner zult worden. Ideaal! Mijn zusjes vinden me nu nog steeds bruiner dan normaal, en ik ben al ruim 2 maanden terug uit Curacao.

lancaster sun beauty_02Wat houdt het Tan Activating Complex precies in? Dit complex stimuleert de melanine aanmaak en heeft een goed effect op onze huid door een combinatie van ingrediënten;
+ heliotan – stimuleert melanine aanmaak.
+ zoete sinaasappelextract – vermindert zonneschade aan de huid.
+ buriti olie – deze exotische olie zit vol B-caroteen, wat de aanmaak van melanine stimuleert.
+ echinacea – kalmerend en verzachtend voor de huid.

Wat ik wil zeggen is, dat je niet meer hoeft te kiezen. Je hoeft niet te kiezen voor het beschermen van je huid OF bruin worden door met een lagere factor te smeren. Je kunt met Lancaster namelijk je huid beschermen met een hoge factor én superdeluxe bruin worden. Sterker nog, ik denk zelfs dat ik mét Lancaster Sun producten sneller en mooier bruin word en het ook langer blijf dan wanneer ik helemaal niets zou gebruiken. Ik moet namelijk toegeven dat ik best vaak denk ‘ach, ik ben toch bruin, ik verbrand toch niet’ en me dan niet bescherm met een factor. I know, shame on me! En ook al verbrand ik inderdaad niet, de zon richt wel degelijk schade toe. Nu ik weet dat ik met Lancaster zonnebrand mooier en langer bruin wordt let ik er veel beter op. Eerlijk gezegd WIL ik me nu juist insmeren!

lancaster sun beauty_01Naast het sneller en mooier (en langer) bruin worden, is het natuurlijk ook belangrijk dat zonnebrand je huid goed beschermt. En dat doet Lancaster heel goed. Hun producten beschermen je tegen UVA, UVB én infraroodstraling en is daarmee het enige merk dat de huid tegen al deze schadelijke vormen van straling beschermt. Zo’n 50% van het zonnespectrum bestaat uit infraroodstraling. Dit is de straling waardoor je huid zo warm wordt als je in de zon ligt. Infrarood lijkt onschuldig omdat men zich altijd meer heeft gefocust op UVA en UVB straling, maar juist infrarood dringt door tot in de diepere huidlagen en zorgt voor permanente huidschade, zoals huidkanker en rimpels. Door het infrarood te reflecteren en een antioxidant toe te voegen aan de producten beperken de producten schade aan onze huid.

Meer inhoudelijke informatie over zonneproducten? Klik hier voor mijn artikel ‘alles over zonneproducten‘ uit 2012.

Lancaster Sun Beauty heeft onwijs veel verschillende soorten zonnebrand; er zijn zonnebrandproducten op oliebasis, er zijn milks, er zijn handige sprays, jelly’s, speciale producten voor het gezicht, het lichaam, het haar en alles is er in zowel SPF20, SPF30 en SPF50. Ook binnen een merk is het lastig kiezen, want, welk product is nu geschikt voor jou?

Het simpele antwoord is dat het voor iedereen persoonlijk is. Houd je van een olietextuur, of juist een milk? Sprays zijn makkelijk en handig in gebruik, zeker als je kinderen hebt, en jelly’s geven echt een luxe gevoel en zorgen voor een intens bruine kleur. Perfect voor zonneaanbidders! Het is dus maar net wat je wensen zijn.

Velvet Milk Sublime Tan – €27,95 (175ml)

lancaster sun beauty_09Zelf vind ik een spray erg makkelijk, maar als je ergens heen gaat waar het veel waait is het soms wat lastig. Daarom vind ik een normale fles met milk prima. Vaak zijn die ook nog zuiniger in gebruik. Omdat ik een getinte huid heb kies ik SPF30. Bij SPF20 kan ik nog wel eens verbranden, maar met SPF30 gaat het goed, zeker als ik om de 2-3 uur opnieuw zonnebrand aanbreng.

lancaster sun beauty_10 lancaster sun beauty_11Deze Velvet Milk Sublime Tan is lekker romig (maar niet heel dik en lobbig) en verdeelt gemakkelijk en soepel over de huid zonder een witte waas achter te laten. Hij trekt lekker snel in en de geur, wow! De geur is echt overheerlijk, net zoals alle Lancaster zonneproducten eigenlijk.

lancaster sun beauty_08Ik kan de geur moeilijk omschrijven, dat heb ik eigenlijk nooit. Het is in elk geval een vrolijke, zonnige geur, niet per se heel bloemig of heel fruitig en het ruikt ook niet naar kokos. Het is een beetje zoetig en ruikt een klein beetje poederig en gewoon lekker zomers en fris. Ik ben er dol op!

Sun Control Anti-wrinkles & Dark Spots cream – €42,95 (50ml)

lancaster sun beauty_12Voor mijn gezicht gebruik ik de Anti-wrinkles & Dark Spots cream uit de Sun Control lijn. Een crème niet me niet alleen beschermt tegen de schadelijke effecten van de zon, maar die ook meteen een anti-age effect heeft en dus rimpeltjes en pigmentvlekjes vervaagt en helpt voorkomen. Win-win!

lancaster sun beauty_17 lancaster sun beauty_18Deze cream is qua textuur een romige fluide en verdeelt soepel en zuinig uit over mijn huid, zonder witte waas. Het trekt snel in en is vrij zuinig in gebruik. Met slechts één pompje heb ik voldoende voor mijn hele gezicht. Ik vind het fijn om speciale zonneproducten voor mijn gezicht te gebruiken omdat ze over het algemeen minder vettig zijn dan bodyproducten, maar deze cream is daarnaast ook nog eens ontwikkeld om rimpels en pigmentatie tegen te gaan. Ik heb (nog) geen last van rimpels, maar pigmentvlekjes heb ik wel. Vaak hebben getinte mensen hier last van, zeker als we ouder worden. Ik vind het daarom fijn dat er een speciaal zonneproduct is gemaakt dat hierbij helpt!

Tan Deepener Tinted Jelly – €30,95 (200ml)

lancaster sun beauty_07Wil ik echt bruin bakken, dan gaat de Tan Deepener Tinted Jelly mee naar het strand. Deze luxueuze en smeuïge jelly ziet er heel donker uit in het potje, maar verdeelt lekker dun over de huid waardoor je slechts een hintje kleur krijgt. Je huid ziet er na aanbrengen meteen mooi glanzend en ietsje gekleurder uit. Let op, het vlekt op witte badkleding, dus houd hier rekening mee!

lancaster sun beauty_04Zelf breng ik de jelly het liefste aan op mijn onderbenen, want die worden altijd het minst snel bruin. Dan ben ik lekker bruin, steken er van die witte melkflesjes onderuit. Dat kan natuurlijk niet! Daarom breng ik de jelly graag aan op de delen van mijn lichaam waar ik wat sneller en intenser bruin wil worden dan normaal.

lancaster sun beauty_05 lancaster sun beauty_06De jelly voelt heel weelderig en superdeluxe aan. Ik voel me helemaal glamourous als ik mijn beentjes hiermee insmeer! Het trekt gelukkig snel in en echt, ik hoop dat jullie me geloven, binnen no time waren mijn onderbenen prachtig goudbruin. Met deze jelly wordt je echt turbobruin binnen no-time, terwijl het wel gewoon SPF30 bevat. Als dit potje op is koop ik meteen een nieuwe, wat een topspul!

Sublimating Oil Repairing After Sun – €32,95 (150ml)

lancaster sun beauty_14Ken je dat? Net lekker op vakantie geweest, mooi bruin geworden, maar na 3 dagen is je bruine kleurtje al verdwenen. Balen, want je wilt natuurlijk iedereen jaloers maken en zo gaat dat zeker niet lukken! Het is daarom echt belangrijk dat je na het zonnen, en ook eenmaal terug in Nederland, blijft doorsmeren met een after sun. Het aanwezige Tan Activating Complex zorgt namelijk voor een non-stop melanine aanlevering waarmee je je bruine kleurtje kunt verlengen tot een maand na je vakantie! Misschien denk je nu, wat een bullshit, dat dacht ik namelijk ook. Maar ik heb nu zelf meegemaakt en gezien dat het klopt.

lancaster sun beauty_13Zelf vind ik deze Sublimating Oil Repairing After Sun heerlijk, omdat ik nu eenmaal dol ben op oliën. Ik weet niet precies waarom, maar dat vind ik fijner dan een body lotion. Met de spray breng je de olie gemakkelijk aan op je lichaam.

lancaster sun beauty_15 lancaster sun beauty_16Tijdens het insmeren merk je dat het meteen goed intrekt. Het laat een mooi glanzend laagje achter, maar niet vettig of plakkerig. De olie is lichtelijk oranje waardoor het je eigen zongebruinde kleur iets intenser maakt. Maar pas op, ook dit kan vlekken! Als het eenmaal is ingetrokken niet meer, maar trek niet eerst een wit jurkje aan en spray vervolgens deze after sun olie op, want dat gaat fout.

lancaster sun beauty_01Ik kan niet anders zeggen dan dat ik fan ben van de Lancaster zonneproducten. Ze ruiken heerlijk, trekken snel in, laten geen witte waas achter, beschermen me tegen UVA, UVB én infrarood en met het Tan Activating Complex wordt ik sneller, intenser en mooier bruin met minder zonuren. En door na je vakantie (of een paar dagen zon op het terras) te blijven doorsmeren met een after sun met het Tan Activating Complex blijf je tot een maand je bruine kleurtje behouden. Ideaal! Je kunt natuurlijk gewoon een after sun gebruiken in plaats van je reguliere bodyproducten.

voor en na arubalinks; mama en ik en rechts; bruiner dan mama na 4 dagen Aruba

1598857_756749607742364_1958201190_n Lekker zonnen op Klein Curacao.

10979605_1639554172939257_714984786_nEgaal goudbruin en helemaal happy met mijn nieuwe bikini. Met een bruin kleurtje voel ik me altijd wat mooier en zelfverzekerder.

Mochten jullie nog nieuwe zonneproducten willen aanschaffen, neem dan zeker een kijkje bij het assortiment van Lancaster. Ze zijn wel een stukje duurder dan de zonneproducten van de drogist, maar het is echt de moeite waard en bovendien zijn er vaak mooie aanbiedingen!

Wat is jullie ervaring met de Lancaster zonneproducten? Welk product is jouw favoriet, en waarom?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

122 Reacties

 1. Eva Lahr
  22 juni 2017 / donderdag, 22 juni 2017

  hey serena,
  welke van al die producten activeren het pigment wel en welke niet? of activeren ze allemaal het pigment in de huid waardoor je sneller en langer bruin wordt?

 2. Peggy
  7 juni 2015 / zondag, 7 juni 2015

  Wanneer zijn ze weer in de aanbieding?

 3. Marisa
  22 april 2015 / woensdag, 22 april 2015

  Heel leuk verhaal! Had wel nog een vraagje over de After Sun olie, hoe lang kan je daar ongeveer mee doen als je hem iedere dag over je hele lichaam sprayt?

 4. loes
  22 april 2015 / woensdag, 22 april 2015

  WAT EEN GEWELDIGE TIP! ik heb gisteren voor het eerst een paar uurtjes in de zon gelegen met de milk en ik ben heeeeeeeeeel enthousiast, ik heb het idee dat zelfs hele witte mensen bruin worden hiermee! en hij is ook nog eens in de aanbieding bij Douglas deze week, voor de mensen die willen inslaan:)

 5. Kim
  19 april 2015 / zondag, 19 april 2015

  Ben al een paar jaar fan van Lancaster en vind dat ze gewoon super goed spul hebben. Ben wel heel benieuwd naar die Jelly want die ken ik niet.

 6. Pat
  18 april 2015 / zaterdag, 18 april 2015

  Hoi Serena, ik lees veel beautyblogs, maar reageer zelden. Ik heb mezelf altijd ingesmeerd met goedkopere produkten (die overigens ook niet verkeerd zijn) en heb vorig jaar naar aanleiding van verschillende blogs de Lancaster sun control radiant glow fluid gekocht, een geweldig produkt, wat ik soms zelfs over mijn foundation heen dep als ik veel buiten ben! Na het lezen van jouw review werd ik nieuwsgierig heb ik gister de tan maximizer oil voor na het zonnen aangeschaft en een sun oil spf 30. Vaak hebben de zonnebrand oliën een lage spf, dus ik ben blij met deze ontwikkeling! En omdat er nu korting op alles van Lancaster bij Douglas is ook maar meteen de anti-wrinkles & dark spots radiant glow cream aangeschaft waar ik erg benieuwd naar ben. De produkten zijn zeker niet goedkoop, maar wat het gezicht betreft ben ik, naarmate ik ouder wordt en wat last heb gekregen van pigment stoornissen, het belang in gaan zien van het gebruik van niet alleen een hoge beschermingsfactor, maar tevens ook de verzorgende produkten die erin zitten. Aan cremes en serums heb ik altijd veel geld uitgegeven, terwijl ik zonbescherming altijd zo goedkoop mogelijk kocht. Voor de dames voor wie het echt te duur is: beter goedkope zonbescherming dan helemaal niets, maar als je het je kunt veroorloven zou ik het een keer proberen. Ik heb het vorig jaar geprobeerd en met dit merk niet bang om naar aanleiding van reviews iets nieuws te proberen. Bedankt voor de review Serena :-)

 7. 18 april 2015 / zaterdag, 18 april 2015

  Sun Control Anti-wrinkles & Dark Spots Cream lijkt me wel wat en dat is meteen ook het duurste product in deze review. Heb ik weer voor…

  • Serena
   Auteur
   18 april 2015 / zaterdag, 18 april 2015

   Je komt uit Belgie toch? Bij de Ici Paris is nu stapelkorting tot 40%. Een tijdje geleden was die actie in NL en dat is echt het moment om in te slaan, even een tip dus!

   • 19 april 2015 / zondag, 19 april 2015

    Morgen eens kijken. Dankjewel!

  • Pat
   18 april 2015 / zaterdag, 18 april 2015

   Bij Douglas nu 25% korting op Lancaster…dit duurt volgens mij nog een week. Als je een pas hebt krijg je ook nog een proeftubetje Tan maximizer after sun bij je aankoop

 8. Syl
  17 april 2015 / vrijdag, 17 april 2015

  offtopic: Ik heb sinds twee dagen dat mijn telefoon crasht als ik naar jouw blog ga. Daarvoor nooit problemen gehad, andere blogs de afgelopen twee dagen ook geen punt trouwens.
  Dus ik weet niet of er iets anders is dan anders, of dat mijn telefoon aan vervanging toe is.

  • Serena
   Auteur
   18 april 2015 / zaterdag, 18 april 2015

   Jeetje Syl, zo vervelend! Ik heb het nog niet van anderen gehoord. Ga je via de app of gewoon naar beautylab.nl in de browser? En als het zo blijft, wil je me dan op de hoogte houden aub? Dan ga ik stappen ondernemen om te kijken waar het aan zou kunnen liggen. Thanks!

 9. caro
  17 april 2015 / vrijdag, 17 april 2015

  In mijn omgeving zeggen ze altijd, dat als je met een hoge factor smeert, dat je niet bruin word. Misschien is dat wel ontwetendheid.. ik weet het niet. Maar nu ik zo je artikel leest, ben ik wel nieuwsgierig geworden. Want je wilt toch goed beschermd worden en blijven en ook nog eens prachtig bruin worden. Ik ga het zeker proberen.

 10. 17 april 2015 / vrijdag, 17 april 2015

  Nog een Lancaster-fan hier! Heb echt een enorme voorraad producten van hen, van SPF15 tot SPF50+, voor gezicht, lichaam, de Tan Preparers en aftersuns. I love it! Ben nu wel heel benieuwd geworden naar die jelly, die kende ik nog niet.

 11. Lauren
  17 april 2015 / vrijdag, 17 april 2015

  Bevat de jelly dan een soort zelfbruiner of word je er echt bruiner van door de zon ?

 12. Ria Verhelst
  17 april 2015 / vrijdag, 17 april 2015

  Ik gebruik zonnebescherming (spray SPF30) met bronzer van Australian Gold. Ruikt zo lekker en werkt top! Prijs valt ook best mee (O.a. verkrijgbaar bij hbb24.com).

 13. 17 april 2015 / vrijdag, 17 april 2015

  Tip: bij Douglas krijg je nu 25% korting!!

 14. Anneloes
  17 april 2015 / vrijdag, 17 april 2015

  Hoeveel keer kun je je lichaam in smeren met die Jelly? Ik ben er wel geïnteresseerd in, maar niet als ik er maar 3x mee kan doen :p

  • Serena
   Auteur
   17 april 2015 / vrijdag, 17 april 2015

   In een pot zit 200ml en in die ene fles die ik laat zien zit 175ml even ter vergelijking. Het is dus een normale inhoud voor een bodyproduct. Verder hangt het er vanaf hoe veel, vaak en waar je je er allemaal mee gaat insmeren.

 15. 16 april 2015 / donderdag, 16 april 2015

  De jelly en de olie lijken me echt heerlijk! Wat een prachtige foto’s! En die laatste bikini is echt WAUW!

 16. 16 april 2015 / donderdag, 16 april 2015

  Klinkt echt heel fijn! Mijn vriend en ik doen altijd een wedstrijdje wie het bruinst wordt dus smeer ik me altijd lekker in met olie, ookal heb ik het gevoel dat ik hierdoor sneller verbrand dan met zonnemelk. Dit klinkt echt perfect!

 17. 16 april 2015 / donderdag, 16 april 2015

  De producten klinken veel belovend. Goede bescherming is niet alleen belangrijk voor mooi bruin worden, maar nog belangrijker is dat het verouderingsproces van de huid minder snel gaat

 18. Joek
  16 april 2015 / donderdag, 16 april 2015

  Een beetje off topic, maar een tijd geleden heb je een ‘bikini’ artikel on line gezet, waaronder een bikini van Seafolly waar je zo positief over was. Ik heb vandaag mijn eerste Seafolly bikini gekocht (de Seafolly Costa Maya red hot bikini) en serieus: dit is de alleréérste strapless (ik herhaal: STRAPLESS) bikini waarin ik mij met mijn E-cup voldoende zelfverzekerd en (letterlijk) ondersteund voel. Wat een leuke, hippe print ook én wat zag mijn lichaam er opeens retestrak uit, haha. Het feit dat het een bikini is die meer dan 100 euro kost, neem ik er dan met de glimlach bij. Zo ben ik weer on topic: voor kwaliteit mag je gerust meer betalen, als jij het dat waard vindt (of het nu een bikini, zonnecrème of een foundation is). Bedankt voor de Seafolly-tip, alleszins! :-)

 19. Maaike
  16 april 2015 / donderdag, 16 april 2015

  Je hoeft met geen enkele zonnebescherming bang te zijn dat je niet bruin wordt. UV-a straling zorgt er voor dat je verbrandt en je huid beschadigt, dit kan je tegengaan met SPF (hoe hoger de factor hoe beter). UV-b straling gaat over melanine aanmaak (ofwel, bruin worden), en dit staat dus totaal los van een spf-factor. Sterker nog, als je je goed beschermt tegen de zon wordt je juist eerder bruin, omdat je huid niet verbrandt dankzij de SPF komt je bruine kleurtje naar voren.

 20. 16 april 2015 / donderdag, 16 april 2015

  Lancaster is ook mijn favoriete zonproducten merk, vooral omdat ze na het smeren totaal niet plakkerig aan voelen! Vooral de kleine tube vind ik handig want die past makkelijk in je hand tas. x

 21. Pip
  16 april 2015 / donderdag, 16 april 2015

  Lancaster zonproducten zijn top. Grappig, vond het vroeger zonde om veel geld aan dergelijke producten uit te geven, nu staan deze producten op mijn wishlist en geef ik liever mijn geld daaraan uit dan aan een dure lipstick.
  Ik gebruik de spf voor het gezicht van half maart tot half oktober als dagelijkse dagcreme. Maar ik heb niet genoeg aan één pompje hoor. Is dat wel voldoende om ook daadwerkelijk spf30 bescherming te krijgen?

 22. 16 april 2015 / donderdag, 16 april 2015

  Je ziet er btw geweldig uit!

 23. 16 april 2015 / donderdag, 16 april 2015

  Lieve Serena
  kort vraagje, een maand geleden had ik een ganglion aan mijn pols, de huisarts heeft dat toen behandeld met een cortisoneninjectie, echter kreeg ik ongeveer 4 weken later kreeg ik een witte plek, pigment weg. En dat zou geen probleem zijn als ik blank was, maar ik ben van surinaamse afkomst en dus ook gewoon blacka. Het valt gewoon heel erg op, de huisarts weet niet of het nog weggaat, de fabrikant van het medicijn ook niet, als ik in de zon zit brand die plek als een gek, wat te doen??

  • Femke
   16 april 2015 / donderdag, 16 april 2015

   Ik zou die plek zeker goed insmeren met zonnebrand en zoveel mogelijk uit de zon houden al is dat natuurlijk niet altijd mogelijk.

   • 17 april 2015 / vrijdag, 17 april 2015

    Ja die plek zit op de rug van mijn hand, waar mijn arm in mijn hand overgaat zeg maar, dus uit de zon houden gaat lastig, ik smeer hem wel goed in, en op hoop van zegen dan maar

 24. 16 april 2015 / donderdag, 16 april 2015

  Het scheelt inderdaad dat Lancaster vaak in de aanbieding is.

 25. 16 april 2015 / donderdag, 16 april 2015

  Ik gebruik zelf geen Lancaster, maar heb goede ervaring met Contralum Ultra.
  Op recept bij de apotheek verkrijgbaar en word vergoed door bepaalde zorgverzekeraars.

 26. Yvette
  16 april 2015 / donderdag, 16 april 2015

  factor 50 always…..ook in de winter. Dat is het beste anti verouderingsmiddel dat er is…

 27. Ellen
  16 april 2015 / donderdag, 16 april 2015

  Dag Serena,
  Even een vraagje, als je er tijd voor hebt… Ik ga binnenkort twee weken naar Miami en daar is de zon nu al sterk. Het liefst doe ik ‘s ochtends foundation op (die van mij heeft SPF 20), maar als de zon later op de dag echt sterk wordt, wat doe ik dan het best? Zonnecrème aanbrengen over de foundation? Of kan ik toch maar beter helemaal geen foundation op doen, en alleen zonnecrème smeren? Wat doe jij in zulke gevallen?
  Bedankt!

  • Ellen
   16 april 2015 / donderdag, 16 april 2015

   Oh ja, het is niet mijn bedoeling om alle dagen naar het strand te gaan, want dan zou ik natuurlijk alleen zonnecrème smeren. Ik bedoel voor dagen waarop je andere dingen doet…

  • Ellen
   16 april 2015 / donderdag, 16 april 2015

   Haha hoi naamgenoot! De beste optie is dan om je foundation te mengen met een zonnemelk. Dan heb je toch een egale huid van de foundation, maar ook voldoende bescherming van de zonnebrand!

   • Ellen
    16 april 2015 / donderdag, 16 april 2015

    Ja, dat kan ik proberen. Bedankt voor je reactie!

  • Serena
   Auteur
   16 april 2015 / donderdag, 16 april 2015

   hi Ellen,
   misschien moet je een hoed dragen zodat je gezicht grotendeels uit de zon is.
   je foundation met SPF20 geeft je 2 uur bescherming in de volle zon, als je aan het rondlopen bent terwijl je een hoed draagt kom je hier niet aan, en kan je dus best een half uur buiten lunchen met je gezicht in de zon. Is dat een idee?

   PS. Miami, ik ben jaloers, heerlijk!

   • Ellen
    16 april 2015 / donderdag, 16 april 2015

    Een hoed is inderdaad ook een goed idee. Ik heb er op dit moment geen, maar ik kan er daar natuurlijk wel één kopen. Heb ik meteen een leuk aandenken ;) Bedankt & keep up the good work!

   • 17 april 2015 / vrijdag, 17 april 2015

    Een spf beschermd een bepaalde tijd maar het geldt niet dat spf 20 gelijk staat aan 2 uur en spf 30 aan 3 uur… Het hangt af van je huidtype en ook de zonkracht.
    Het getal achter spf geeft de verlengtijd aan. Stel jij kunt 5 minuten onbeschermd in de zon voor je verbrand dan verlengd een zonnebrand dit met het getal.
    Voorbeeld: je kunt 15 min in de zon voor je verbrand en je smeert spf 40 dan verleng je die 15 minuten 40x dus 10 uur. Let er wel op dat je zweet of zwemt dus smeer met regelmaat. Er zijn ook speciale polsbandjes te koop (Kruidvat) die aangeven wanneer je moet smeren.

 28. Mandy
  16 april 2015 / donderdag, 16 april 2015

  Bij Douglas is er nu 25% korting op lancaster!! TIP!

 29. Lien
  16 april 2015 / donderdag, 16 april 2015

  Fijne review Serena!
  Ik zat stiekem al een tijdje te wachten op informatie over hun nieuwe producten, heel fijn dus!
  Die after sun oil klinkt heel interessant, maar ik ben wel altijd een beetje bang voor “gekleurde” producten. Weet jij of hij bijvoorbeeld ook op je lakens niet afgeeft? Alvast bedankt!

  • Serena
   Auteur
   16 april 2015 / donderdag, 16 april 2015

   Als je aan het sprayen bent en het komt op je witte lakens terecht per ongeluk, ja dan kleurt het wel ja! Ik zou dan liever voor een milk gaan, of het in de badkamer aanbrengen.

   • Lien
    17 april 2015 / vrijdag, 17 april 2015

    Thanks!

 30. Auri
  16 april 2015 / donderdag, 16 april 2015

  Ik gebruik altijd een hoge factor, gelukkig En voor mijn kinderen gebruik ik Lancaster Kids SPF 50, ze zijn nog nooit verbrand, want ik ben heel streng wat insmeren betreft. Mijn dochter heeft na een paar zomerse dagen altijd een heel mooi bruin kleurtje.

  Vroeger was er nog niet zoveel informatie (voel me opeens oud met mijn 34 jaar, haha) en kreeg ik advies van moeders van vriendinnetjes om eerst even goed te verbranden, want dan zou ik daarna heel bruin worden. Jezus, wat ben ik blij dat we nu goed op de hoogte zijn! Ik snap niet dat er nog mensen verbranden tegenwoordig!

  • Kris
   16 april 2015 / donderdag, 16 april 2015

   Als ik op vakantie ga verbrand ik de eerste dag standaard op mijn schouders, terwijl ik smeer met factor 50. Maar ik zit veel binnen door werk, dus het komt hard aan en binnen een half uur ben ik daar verbrand, wat ik ook doe. Gelukkig is het de volgende dag weg en verbrand ik niet meer door regelmatig smeren met factor 50.

 31. Inge
  16 april 2015 / donderdag, 16 april 2015

  Dit zijn de adviesverkoopprijzen die vermeld staan. Ici paris XL heeft een aantal keer per jaar een aanbieding van Lancaster producten waarmee de korting op kan lopen tot 40%.
  Ik gebruik zelf ook altijd lancaster producten en sla dan ook altijd in wanneer ze weer een actie hebben

 32. 16 april 2015 / donderdag, 16 april 2015

  Ik vind de producten zo mooi en misschien helpen
  ze echt om eens bruin te worden :)
  Vooral die crème voor het gezicht spreekt me aan.
  Die aankoop ga ik toch eens overwegen.
  xx

 33. 16 april 2015 / donderdag, 16 april 2015

  Heb dit natuurlijk niet nodig maar het is wel interessant om te lezen :)

  • Kris
   16 april 2015 / donderdag, 16 april 2015

   Iedereen heeft zonnebrand nodig, enkel de een kan factor 20 gebruiken en de ander heeft factor 50 nodig

 34. 16 april 2015 / donderdag, 16 april 2015

  Wauw wat een uitkomst dit! Ik heb veel moedervlekjes en moet erg oppassen in de zon. Een hoge factor is voor mij dus essentieel! Ik ben daarom altijd super wit :-( maar dat is nu dus voorbij! haha

 35. Thessa
  16 april 2015 / donderdag, 16 april 2015

  o wat fijn! vooral die tan maximazing en tan deepener. ik ben nu meer van de doe vakanties dan de bak vakanties. maar hou wel van een bruin kleurtje.

  ik zag trouwens een actie bij ici paris xl op lancaster producten. nu hopen dat ze hier op ook gelden :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *