Koetjes & kalfjes

Na mijn laatste persoonlijke update 'beetje meh' ben ik jullie nu ook een vrolijke persoonlijke update schuldig, vind ik. Op dat artikel kreeg ik zo veel lieve en steunende comments, dat deed me echt veel goed. Velen gaven de suggestie om er even tussenuit te gaan, en zoals jullie inmiddels weten is dat precies wat ik gedaan heb. Vlak voor Oud & Nieuw ben ik voor 5 dagen naar Miami vertrokken, heerlijk! Ik had van te voren flink vooruit geschreven zodat ik me heel minimaal met mijn blog heb bezig gehouden daar, en het zonnetje heeft me ook goed gedaan. Leuk om te lezen dat jullie mij dan ook weer vinden stralen en tussen de regels door lezen dat ik weer de ouwe enthousiaste Serena ben. Dat klopt als een bus!

Er is meer leuk nieuws! De stage van Tara en Stijn zit er bijna op, maar van de week ben ik benaderd door personal trainer Guy Droog. Hij had wat artikelen op Beautylab.nl gelezen over voeding en besloot om mij een mailtje te sturen met de vraag of hij niet ook wat voor mij kon betekenen op dit gebied. Nou, daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Guy's blog, guydroog.com, staat namelijk vol met interessante en enthousiast geschreven artikelen op het gebied van voeding, gezondheid en beweging.

Met het oog op 'goede voornemens' heb ik Guy gevraagd iets te schrijven over het verkrijgen van een platte buik (alvast voor de zomer, we hebben nog een half jaar!) en volgende week spreken we af in zijn sportschool om daad bij woord te voegen: we gaan samen een work-out video opnemen. Nou, dat zal me nog wat worden. Ik ben echt niet sportief, sterker nog, ik ben op dat gebied liever lui dan moe! Hahaha! Guy is trouwens niet verkeerd om naar te kijken, door voor jullie ladies zal deze work-out video vast een zeker zeer interessant zijn op verschillende niveaus ;-)

Verder ben ik in huis lekker aan het opruimen geweest. Met hulp van Nena en mama is het geen grote bende meer. Het is nu een hele beperkte bende. Mijn Ikea vakjeskast heb ik leeggeruimd, die gaat binnenkort naar mijn ouders, en het lelijke bankje met het eeuwige kleedje eroverheen gaat ook snel de deur uit. Daarvoor in de plaats heb ik een mooi houten dressoir gekocht en twee prachtige, leren,  tan-kleurige stoelen van Leolux. Ze zijn van het model Sjamaan en de nieuwprijs per stoel is 1849 euro en het voetenbankje kost nieuw 449 euro(!!). Ik betaalde 400 euro voor 2 stoelen en een voetenbankje. Reken maar uit! Gosh, I love Marktplaats.


Wat wilde ik verder nog kwijt? Oja! De winnaar van de Sephora by O.P.I nagellak set. Ik heb serieus, zonder grappen, alle ruim 700 comments bekeken. Het duurde dus eventjes, maar ik wilde het wel eerlijk doen en iedereen de kans geven. Vooral de filmpjes en collages vond ik leuk! Wat een werk hebben jullie erin gestoken!

De meest grappige comment vond ik uiteindelijk op pagina 11, van Saar:

Welgefeliciflapstaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaart,
moge er nog heul veul jaartjes Beautylab komen!
En bij een “verjaardag” horen natuurlijk cadeautjes, daarom lieve Serena…
Krijg jij van mij…
Een…
*tromgeroffel*
EENHOOOORN!

Astublieft, en verzorg hem goed!
Groetjes Beautylablover Saar

P.s. Zijn naam is Henk
P.s.2 Hij lust alleen regenbooglollies
P.s.3 Hem onder geen beding champagne voeren, je weet waarschijnlijk zelf wel wat er gebeurd als je eenhoorns dronken voert… Heb het één keer meegemaakt, en ben getraumatiseerd voor het leven!

Dankjewel Saar, you made me laugh out loud! Bij 'ps. zijn naam is Henk' had je me, hoor. Als je dit leest, wil je me dan een mailtje sturen met je adresgegevens? Dan komt de set met maar liefst 18 mini Sephora by O.P.I lakjes jouw kant op. Gefeliciteerd met je prijs.

Nou, dat was het even voor nu. Ik ga nu de Spotify Playlists afmaken voor jullie die ik vanmiddag online zal zetten. Dankjewel voor de leuke input tot nu toe! Oh, en ik heb net een leuke video opgenomen waarin ik laat zien hoe je DIY bath fizzies maakt. Ze zijn supercute geworden.

Until next time,

Serena Verbon

zp8497586rq

Volg:

136 Reacties

 1. jasmijn
  13 januari 2012 / vrijdag, 13 januari 2012

  Goed te horen at miami je zo goed heeft gedaan!

  enne, als je wil dat iedereen bij volle verstand je artikels leest, moet je geen foto’s van mooie mannen toevoegen. hahaha ;)

 2. 12 januari 2012 / donderdag, 12 januari 2012

  Mooi dat je je wat beter voelt mede dankzij je tripje :)
  Take care!

 3. Mariëlle peeters
  12 januari 2012 / donderdag, 12 januari 2012

  Hallo dan !

  Wat is z`n 06 nummer van Guy ? ….LoL :D

 4. Nurai
  11 januari 2012 / woensdag, 11 januari 2012

  Toen ik het las dacht ik meteen: die Saar heeft het echt verdiend! Hahaha ik moest echt lachen.
  Ik ben ook benieuwd naar je work-out video!

 5. Annemieke
  11 januari 2012 / woensdag, 11 januari 2012

  Saar reageert al heel ang niet wordt er dan geen neiuwe winnaar getrokken
  de andere hadden zulke leuke videos en collages gemaakt ik vond de een collage en een video heel errug mooi was echt supaah!!!!!!!!
  x Annemiekje zo neome mijn vriendinnnen mijj

  • Saar
   11 januari 2012 / woensdag, 11 januari 2012

   Ik heb al gereageerd hoor!

 6. 11 januari 2012 / woensdag, 11 januari 2012

  goddddsammmeeee wat een goddelijke foto van die guy ; )
  poeeeehhhh

 7. tsjoektsjoek
  11 januari 2012 / woensdag, 11 januari 2012

  ben wel benieuwd naar die sportartikel!:D
  En gefeliciteerd saar!:)

 8. luna
  11 januari 2012 / woensdag, 11 januari 2012

  hahahahahaa, die felicitatie van saar.
  geniaal, echt verdient!:)

 9. Sophie
  11 januari 2012 / woensdag, 11 januari 2012

  :( mijn vriend heet Henk,

  en hij is geen eenhoorn, voor zover ik weet..

 10. xJulie
  11 januari 2012 / woensdag, 11 januari 2012

  hahahahahah, omg die Saar rockt the world! awesome :p

  • xJulie
   11 januari 2012 / woensdag, 11 januari 2012

   ennuhh,, volgens mij heb ik nu een crush op Henk de eenhoorn (:

   • Saar
    11 januari 2012 / woensdag, 11 januari 2012

    Oh jee, ik heb hem al aan Serena gegeven! Ik heb hier nog wel een Herman staan… Maar dat is een narwal!

 11. 11 januari 2012 / woensdag, 11 januari 2012

  Hahaha zo grappig die comment over die Eenhoorn! Gefeliciteerd met je prijs :) En wat leuk dat er een work-out video komt, daar ben ik echt heel benieuwd naar!!