Is dit palette van €130,- zijn geld waard?

Eindelijk, ik heb een nieuwe video opgenomen! In de video van vandaag geef ik jullie een persoonlijke update over hoe het nu met me gaat én test ik het prachtige Armani Beauty Holiday eye & face palette ter waarde van maar liefst €129,99! Is dit palette zijn centjes waard?

€130 piek voor een palette, ik vind het nogal een bedrag! Nu moet ik toegeven dat mijn eerste indruk erg goed is en je krijgt natuurlijk ook best veel voor dat geld, namelijk 10 oogschaduwen, 2 concealers en een FANTASTISCH MOOI matterend translucent poeder. En dat alles verpakt in een schitterend palette met een mooie spiegel, 2 sponsapplicators en omhuld met een fluwelen hoesje. Eén en al luxe en weelde!

Wat ik persoonlijk jammer vind is dat de 10 oogschaduwkleuren erg donker zijn. Ik begrijp dat een Holiday palette bedoeld is voor feestelijke looks, maar het had fijn geweest als er ook een iets lichter kleurtje in had gezeten dat perfect is als tussenkleur voor in de arcadeboog, en een nog lichter en neutraler kleurtje dat over het gehele ooglid aangebracht kan worden. Als ik zo veel geld zou uitgeven aan een palette had ik liever iets meer variatie gezien in kleuren zodat ik het palette óók voor everyday looks kon gebruiken en zo ALLES uit het palette kon halen wat erin zit!

Dat gezegd hebbende is de kwaliteit van de oogschaduwen schokkend mooi! Intens gepigmenteerd, en fluweelzacht en romig van textuur. Het is zo fijn gemalen dat het amper kruimelt in de pan en het laat zich perfect blenden terwijl het tegelijkertijd goed aan de huid hecht (je kunt dus naar hartenlust blenden zonder dat je de kleur weer wegveegt). Het doet me denken aan de oogschaduwen van Burberry (die ik echt fantastisch vind!).

De concealers zijn erg creamy (maar laten geen vette glans achter), versmelten perfect met de huid en zijn goed gepigmenteerd. Maar goed, het moet maar nét je kleur zijn! Tricky. Het matterende, translucent powder is wat mij betreft de absolute ster van het palette. Dit is het allermooiste poeder dat ik ooit heb gebruikt! Het maakt je huid glad en egaal zoals een primer dat doet, maar matteert het daarnaast ook erg goed (het blijft de hele dag mooi mat). Het geeft de huid een heel subtiel kleurtje, maar het is zo subtiel dat het geen witte waas achterlaat en dus zo universeel is dat elke huidskleur het kan hebben. I LOVE THIS en ik ga het palette er vanaf vandaag elke dag bij pakken ALLEEN voor dit poeder. Het geeft je huid de perfecte flawless finish waar je van droomt!

Dit Armani palette is heerlijk luxueus en prachtig om te zien, en ook over de kwaliteit ben ik zeer te spreken. Ik heb er werkelijk niets op aan te merken, behalve dat ik graag meer variatie had gezien in oogschaduwkleuren. Om deze reden zou ik het palette zelf nooit aangeschaft hebben. Voor een prijs van €129,99 moet je iets wel echt HEEL erg mooi vinden en goed kunnen gebruiken, vind ik.

Wat vinden jullie van het Armani Beauty Holiday eye & face palette? Is het iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

32 Reacties

 1. 30 oktober 2017 / maandag, 30 oktober 2017

  Mij iets te prijzig, om eerlijk te zijn:(

 2. 28 oktober 2017 / zaterdag, 28 oktober 2017

  Welkom terug Serena ❤

  Ik vind het wel een mooi palette en de look die je hebt gemaakt is weer helemaal top alleen zou ik het geld er niet voor over hebben.

 3. Kau
  28 oktober 2017 / zaterdag, 28 oktober 2017

  Goed je weer te zien :)

  Looking good girl! Sexy ooglook *heart eyes*

  Waar is je blouse van? <3

  • Suz
   28 oktober 2017 / zaterdag, 28 oktober 2017

   Dat wilde ik ook weten. Echt een mooie print en kleur

   • Kau
    28 oktober 2017 / zaterdag, 28 oktober 2017

    Serena, waar is et van? We need to know!

  • Serena
   29 oktober 2017 / zondag, 29 oktober 2017

   Oh sorry ladies, lees het nu pas! Het is geen blouse maar een jumpsuit van Mango. Laatst nog gekocht dus nu zeker nog in de winkels!

 4. Jane
  27 oktober 2017 / vrijdag, 27 oktober 2017

  Kopen of laten lopen! Buy or Bye?

  Lijkt me een leuke serie! Fijn dat je je weer beter voelt

 5. 27 oktober 2017 / vrijdag, 27 oktober 2017

  WOW het staat je echt prachtig! Ik vind dat ook echt te veel geld. Voor de helft van het geld zou ik het overwegen als het een pallet was dat je ook elke dag kan gebruiken. In elk geval dank je voor het testen.

 6. Zoe
  27 oktober 2017 / vrijdag, 27 oktober 2017

  Zou hem voor dat geld nooit kopen. Maar wat een prachtige look heb je gemaakt !! Als ik dat zou proberen met die kleuren zou ik het een heks zijn denk ik.

 7. 27 oktober 2017 / vrijdag, 27 oktober 2017

  Woooow 130 euro is echt veel!! Persoonlijk ben ik niet heel erg onder de indruk. Dit zijn niet echt mijn kleuren en ze zijn allemaal inderdaad wel heel donker. Op twee lichtere kleuren na. Dit had wel beter gekund!

 8. Sam
  27 oktober 2017 / vrijdag, 27 oktober 2017

  Welkom terug! Nog veel beterschap de komende tijd, hoop dat je snel weer de oude bent.

  Ik schrok eerst een beetje van de ooglook, inderdaad heftig. Maar hoe langer ik er naar keek, hoe mooier ik het vond. Echter voor dat bedrag is het gewoon ver buiten mijn budget…

  Schoot mij nog iets te binnen voor de nieuwe serie, alleen het laatste woord is niet zo prettig
  Blut of K*t
  Sparen of laten varen

 9. 27 oktober 2017 / vrijdag, 27 oktober 2017

  Oeh, nou, ik vind het inderdaad een heel mooi pallet, maar dit bedrag zou ik zelf niet overhebben voor make-up. Dit heeft dan ook te maken met het feit dat mijn make-up altijd vrij basic is. Ik zou het geld liever bij een echt mooie tas leggen;-)

 10. Milou
  27 oktober 2017 / vrijdag, 27 oktober 2017

  Leuk om je weer te zien op video! Mag ik vragen waar je die mooie bloes vandaag hebt?
  Xx

 11. Nicole
  26 oktober 2017 / donderdag, 26 oktober 2017

  Wat heb ik jou gemist ❤️ Welkom terug lieve Serena!!! Ik ben het met je eens wat de palette betreft. Verder ben ik volgens mij de enige die de rode kleur verpakking niet mooi vind, ik weet het niet, ziet er een beetje trashy uit in dit geval…

 12. Maartje
  26 oktober 2017 / donderdag, 26 oktober 2017

  Hoi Serena, wat goed dat je er weer bent op video! Sterk nog extra aan komende tijd. Want zo’n ziekte put je reserves uit. Ik heb zelf 2 jaar terug een bijnieruitputting gehad, incl grote vermoeidheid. Dankzij advies over extra mineralen, vitamines (ook alternatief circuit, tis maar met wat je wil) etc ben ik destijds sprongen vooruit gegaan. Laat je minstens nog 2 maanden extra verwennen he, take care! Hg

 13. 26 oktober 2017 / donderdag, 26 oktober 2017

  God wat een prijskaartje! Ik blijf het altijd super veel geld vinden om in één keer uit te geven, hoe mooi het palette ook is. Je betaalt toch flink voor de naam denk ik…

 14. 26 oktober 2017 / donderdag, 26 oktober 2017

  ik vind je look wel erg mooi maar zelf zou ik er niet gauw zoveel geld voor neertellen!

 15. 26 oktober 2017 / donderdag, 26 oktober 2017

  Leuke video Serena! De kleuren in het palette zijn niet echt mijn ding, ik ga liever voor bruine/bronsachtige tinten dus zou ik deze niet aanschaffen. Wel erg leuk dat hij ook zo luxe verpakt is in een fluwelen zakje!

 16. Petra
  26 oktober 2017 / donderdag, 26 oktober 2017

  Leuk weer een video:) Het licht is misschien iets onnatuurlijk. Kun je de ringlamp dimmen? Daar zou je dan eenbeetje mee kunnen spelen. Maar….it’s good to have you back x

 17. 26 oktober 2017 / donderdag, 26 oktober 2017

  Prachtig palette maar de prijs zou mij wel weerhouden het palette te kopen!

 18. 26 oktober 2017 / donderdag, 26 oktober 2017

  Ik zag je full makeup look al op Instagram. Was heel erg onder de indruk van de smokey look die je ermee hebt kunnen maken. De kleuren zijn inderdaad wel erg donker, had gehoopt dat er misschien 1 kleur was die het laat poppen. Maar opzich ziet de palette er super mooi uit, zitten er allerlei producten erin die je nodig hebt voor een full face en goed o te horen dat de kwaliteit van de poeders goed zijn. Maaar 130 euro vind ik wel veel, maar als je erbij nadenkt dat het van Armani is in zo’n schattige verpakking .. dan begin ik wel te twijfelen. ;p

 19. Tess
  26 oktober 2017 / donderdag, 26 oktober 2017

  Kan je het poeder ook apart kopen? Dat zou ik er meer voor over hebben:

  • Serena
   26 oktober 2017 / donderdag, 26 oktober 2017

   Ik hoop het!

   • Saartjeee
    28 oktober 2017 / zaterdag, 28 oktober 2017

    Hi serena, fijn dat je weer opgeknapt bent! Ik begon je al te missen! Maar je gezondheid is het belangrijkste. Ik heb een vraagje☺️ Jouw blousje is zo mooi, mag ik vragen waar je deze vandaan hebt? Overigens staan je rode nagels heel fierce bij je blous! Je ziet er weer stralend uit.

 20. Lieke K.
  26 oktober 2017 / donderdag, 26 oktober 2017

  De look staat je wel enorm goed! Ik kan me voorstellen dat het een mooi collectors item is als je het geld hebt! Maar ik denk sinds de Morphe paletten iedere keer: hmm.. Morphe heeft het vast ook voor nog geen 30 euro!

  Ben enorm blij dat je er weer bent en dat je je goed genoeg voelt! :)

  Het licht vindt ik niet zo, jij bent heel fel in beeld en je achtergrond is wel erg donker..

  X

 21. Jolanda
  26 oktober 2017 / donderdag, 26 oktober 2017

  130 euro is me echt veeeel te duur…vooral als ik dan niet alles gebruik.
  Ik vindt het licht idd ook iets te fel.
  Een naam voor de filmpjes zou ik in plaats van “balen of halen” kiezen voor “falen of halen”
  Groetjes Jolanda

 22. 26 oktober 2017 / donderdag, 26 oktober 2017

  Ik vind het nogal wat.. het ziet er wel ontzettend goed uit

 23. 26 oktober 2017 / donderdag, 26 oktober 2017

  Welkom terug! :D Fijn dat het weer beter gaat, je ziet er ook goed uit. Leuke video weer, kijk ik altijd zo graag naar. Ziet er super mooi uit maar ik zou m ook niet aanschaffen voor dat geld haha

 24. Lisa
  25 oktober 2017 / woensdag, 25 oktober 2017

  Leuk je weer te zien in een filmpje! Ik hoop dat je weer wat lekkerder in je vel zit, zal wel even een flinke klap geweest zijn..
  Wat denk je trouwens van ‘worth it or wasted’? :)

  • Lisa
   26 oktober 2017 / donderdag, 26 oktober 2017

   Oh! en ik vind het licht niet heel mooi; een beetje te fel en te ‘geel’? Ofzo? Ik weet het niet! Misschien iets verder weg zetten? En het poeder is echt gigantisch mooi, ik wil het los! :)

   • Serena
    26 oktober 2017 / donderdag, 26 oktober 2017

    Thanks voor je feedback, Lisa! Volgende keer doe ik de ringlamp minder fel en moet ik voor wat backlight zorgen, zodat het contrast met de achtergrond niet zo hoog is! Het is zo lastig en het wordt even uitvogelen, maar met alle feedback moet het goed komen! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *