Dit is de nieuwe YSL beauty kerstcollectie 2017

Jawel hoor, ze zijn er weer! De make-up kerstcollectie van de high end beautymerken stromen langzaam de parfumerieën binnen en WAT ZIJN ZE MOOI! Ik trap af met Dazzling Lights, de Holiday Look 2017 van YSL Beauté.


Dazzling Lights is geïnspireerd op de kleuren vuurwerk! Een explosie van vurige kleuren en glinsterend licht. Platina, roségoud, felrood, maar ook goud, zilver en aubergine zijn van de partij. Smokey eyes, feestelijk gekleurde lippen en vooral veel glinsteringen en schitteringen.


Ik word dolgelukkig van zo’n mooie en feestelijke collectie! De verpakkingen zijn speciaal voor de feestdagen versierd met roze glitters in de vorm van uiteenspattend vuurwerk, I love it! Lekker girly.


De Dazzling Lights collectie bestaat uit een multi-use palette, 2 kleuren Touche Éclat , 2 kleuren nagellak en 4 kleuren Rouge Pur Couture lipstick. Van YSL Beauté heb ik 4 producten uit hun Holiday collectie opgestuurd gekregen die ik hieronder in verder detail zal reviewen.

Dazzling Lights complete make-up palette


Het klapstuk van de Dazzling Lights collectie is dit prachtige, multifunctionele palette. Het palette is bekleed met goudkleurige imitatieleer en rondom het YSL logo bevinden zich glinsterende glitters in rood en paars die alle kanten op knallen. Een plaatje om te zien!


Maar niet alleen de buitenkant, ook de binnenkant is mooi. Wanneer je het palette opent komt er een mooie, grote en brede spiegel tevoorschijn (ik houd van grote spiegels in palettes). Links van de kleuren bevindt zich een wat bredere blush kwast, en aan de rechterkant bevinden zich een sponsapplicator voor de oogschaduw en een lippenseeltje voor de lipgloss.


Links bovenin zien we een highlighter/blush is heel bleekroze met een lila ondertoon.

Rechts van de blush bevinden zich 4 shimmery oogschaduwkleuren; peach, goud, zilverblauw en aubergine.

Onderin het palette bevinden zich 2 lipglosses; een roze en een rode met kleine shimmertjes.


De swatches zien er prima uit, al had de pigmentatie van mij nog wel iets intenser gemogen. Ik vind de kleuren vrij pastellerig en licht (afgezien van de auberginekleur dan) en de kleuren doen we hierdoor meer aan de lente denken dan aan het najaar of de Feestdagen.

De textuur van de poeders is overigens heel zacht en fijntjes, kruimelt niet en laat zich prachtig blenden met de huid. De glossjes vind ik erg mooi, plakken niet en glijden moeiteloos over de huid.


De blush/highlighter is erg mooi. Het laat een heel zachtroze kleurtje achter, die op mijn getinte huid wel aanwezig is, maar niet zo heel zichtbaar. Ik denk dat deze kleur mooier en beter uitkomt op iets lichtere huidjes. De glow is niet heel heftig, maar ook niet heel subtiel, gewoon een beetje ertussenin. Een mooi, zacht kleurtje, maar geen persoonlijke favoriet.


Met de oogschaduwkleuren kan ik beter overweg, haha! De auberginekleur matcht erg mooi met de zilverblauwe kleur; het geheel doet me denken aan het heelal. Erg mooi! Met de auberginekleur alleen kun je een feestelijke smokey eye maken, terwijl je met de overige kleuren een prachtige everyday look kunt creëren. Kortom, je kunt er veel kanten mee op.

De lipglossjes zijn eenmaal aangebracht op de lippen helemaal niet glossy, het verandert eerder in een soort lip stain. De kleuren geven je lippen een fris hintje kleur. Hierboven heb ik beide kleuren gemengd en aangebracht op mijn lippen. Ik vond dat de kleur vrij snel weer van mijn lippen verdween, helaas.

Al met al vind ik dit palette maar zo-zo. De looks zijn schitterend, het is écht een plaatje om te zien en je word er helemaal hebberig van! Maar over de binnenkant ben ik niet zo laaiend enthousiast. De blush is niet mijn kleur, als highlighter vind ik hem voor mijn smaak te subtiel, de gloss vind ik niet van hele goede kwaliteit en de oogschaduwkleuren zijn mooi, maar niet héél bijzonder of intens. Het is een mooie gift voor iemand die dol is op YSL, luxueuze palettes en houdt van subtiele kleurtjes, maar voor mij persoonlijk is het geen musthave.

Touche Éclat Dazzling Lights Edition


De absolute bestseller van YSL is hun Touche Éclat, een highlightende concealer die je met één klik aan de onderkant omhoog duwt. Het concept is natuurlijk bekend, maar destijds (we hebben het hier over 1992) was dit ZO innovatief dat niemand het wilde. Nu draait make-up helemaal om een glowy skin, maar in de nineties wilde iedereen vooral SUPERMAT zijn en werden er alleen met sponsjes gewerkt, geen kwasten.

Je kunt je voorstellen dat de Touche Éclat een vreemde eend in de bijt was.

Maar, langzaamaan veroverde de Touche Éclat de harten van vele vrouwen en vandaag de dag is dit highlighter pennetje nog steeds het #1 product van YSL Beauté. Elk jaar worden er weer nieuwe limited editions uitgebracht: het originele product maar dan in een feestelijk jasje. Dit jaar is deze bestseller gehuld in metallic goud met roze glitters in de vorm van vuurwerk.


Ik zag de Touche Éclat altijd puur als een concealer, maar het doet meer dan dat. Het is namelijk niet SUPER dekkend, maar bevat vooral erg veel lichtreflecterende deeltjes die je ogen meteen een frisse oogopslag geven.

De kleur die ik hier gebruik is 2 – luminous ivory. De ondertoon is geel met een vleugje peach.

Zoals je ziet camoufleert het op subtiele wijze mijn kringen en roodheid, maar het maakt de huid onder de ogen vooral een stuk helderder, stralender en egaler. Het geeft je uitstraling echt een opkikker!

Ik vind het een fijn en handig make-up tooltje om altijd in je toilettas te hebben zitten. Heel handig en makkelijk voor on-the-go. Breng het liefst aan over foundation of concealer (of gewoon over je ‘naakte’ huid) voor een verhelderend effect!

Rouge Pur Couture


De Dazzling Lights collectie bevat 4 Rouge Pur Couture lipsticks, waarvan ik de kleur ‘Le Rouge’ (links) en ‘Rouge Rose’ (rechts) heb ontvangen.


De hulzen zijn prachtig glimmend, metallic goud en de dop is bezaaid met roze glitters. Heerlijk feestelijk en girly! De lipstick zelf bevat een mooi reliëfje van het YSL logo met daarachter knallend vuurwerk, wat weer terugkomt in het palette. Een chique detail.


Het pigment is echt AMAZING, suuuuuper intens. En met één veeg al dekkend. De formule is heerlijk zacht en romig en glijdt als boter over de huid. Heerlijk soepel. De textuur voelt lekker dun maar hydraterend aan op de lippen. Deze lipsticks blijven erg goed zitten, ik zou zeggen zo’n 5-6 uur. Dit zijn kwalitatief gezien echt geweldige lipsticks.


Rouge Rose is een felle, knallend koraalroze kleur. Bijna neon, zo fel. Ik vind het een typische spring/summer kleur en vraag me af wat zo’n heftig kleurtje in een Holiday collectie doet. De kleur spreekt me dan ook totaal niet aan. Jammer, want het is echt een droom om aan te brengen.

Le Rouge is feestelijk, knallend karmijnrood. Een prachtige, klassieke kleur waarmee je nooit de plank mis slaat. Deze kleur spreekt me meer aan, ik vind hem me veel mooier staan dan Rouge Rose, het laat mijn gezicht echt spreken! Rode lipstick in een Holiday collectie is niet heel origineel, maar hoort er natuurlijk wel gewoon bij.


Hoewel de verpakkingen schitterend en hebberigmakend zijn (alleen daarom al zou ik mijn spaarvarken omkeren), moet ik toegeven dat ik ietwat teleurgesteld ben met deze Holiday collectie. De kleuren spreken mij net niet genoeg aan en ik vind het al met al net niet feestelijk of bijzonder genoeg. Wel vind ik het leuk dat ze de klassieker Touche Éclat elk jaar in een feestelijk jasje steken, zo kunnen trouwe fans elk jaar weer een bijzonder exemplaar bemachtigen.

Ik ben héél benieuwd wat andere high end make-up merken voor ons in petto hebben voor de Holidays!

De Dazzling Lights collectie is reeds verkrijgbaar bij de parfumerie en luxere warenhuizen.

Wat vinden jullie van de Dazzling Lights collectie van YSL Beauté, is het iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

26 Reacties

 1. 26 november 2017 / zondag, 26 november 2017

  Wauw! Ontzettend mooie collectie. Ik ga gauw een kijkje nemen in de winkel!

 2. 9 november 2017 / donderdag, 9 november 2017

  wat is de verpakking toch weer prachtig om te zien van YSL. Toch weet ik niet of ik hiervan wat zou aanschaffen. vind de kleuren er niet echt uitspringen voor de feestdagen. liefs soraya

 3. Emke
  5 november 2017 / zondag, 5 november 2017

  Prachtige collectie, vooral dan de verpakking! De Touche Éclat wil ik zo graag proberen, lijkt me een hele fijne concealer! x

 4. 2 november 2017 / donderdag, 2 november 2017

  Ik wordt helemaal hebberig van die verpakkingen! Zo mooooooooooooi *.*

 5. Denise
  31 oktober 2017 / dinsdag, 31 oktober 2017

  I love christmas ♥️
  Kom maar op met de feestcollecties Hahaha

  X

 6. 31 oktober 2017 / dinsdag, 31 oktober 2017

  Jeetje wat een mooie en chique collectie zeg! Prachtige verpakkingen ook.

 7. 31 oktober 2017 / dinsdag, 31 oktober 2017

  oh wauw die oogschaduw is zoo mooi!

 8. Matanja
  31 oktober 2017 / dinsdag, 31 oktober 2017

  Ik vind die koaalroze lippenstift wel mooi 😃

 9. 31 oktober 2017 / dinsdag, 31 oktober 2017

  Oh schitterend zeg. Ik vind de pigmentatie juist erg mooi, en ook de combinatie van dat pastel van de oogschaduws en het rood op de lippen vind ik gorgeous! En ook de verpakkingen zijn beeldig.

 10. 31 oktober 2017 / dinsdag, 31 oktober 2017

  Ik vind het super mooie producten! Vooral de palette ziet er heel mooi uit. Ik heb van YSL ook een feestelijke item ontvangen, een andere dan deze maar de binnenkant ziet er bijna hetzelfde uit van deze palette. De lipsticks ziet er schattig uit maar spreken mij niet heel erg aan. De Touche Eclat is mijn favoriet al jaren dus heel leuk om te zien dat ze deze weer hebben gebruikt in hun collectie. Persoonlijk haal ik nooit wat van deze speciale collecties omdat het gewoon veel geld is, ik investeer liever in hun super goeie foundations!

 11. 31 oktober 2017 / dinsdag, 31 oktober 2017

  Wauw, wat een mooie producten! Vind de Le Rouge lipstick je echt prachtig staan.

 12. 31 oktober 2017 / dinsdag, 31 oktober 2017

  Niet super speciaal, maar de verpakkingen zijn zoals altijd geweldig! De lipsticks staan je wel super mooi, maar inderdaad niet echt winterkleurtjes.

 13. 31 oktober 2017 / dinsdag, 31 oktober 2017

  Oh wat doe je me aan met die prachtige foto’s! Ik snap inderdaad dat je wat teleurgesteld bent over de kwaliteit, maar die verpakkingen; so pretty!

 14. Renate
  30 oktober 2017 / maandag, 30 oktober 2017

  Ysl heeft ook een nieuwe liquid lipstick gelanceerd, de tatouage coutures! Ik ben er echt verliefd op maar ik ben heel benieuwd wat jij er van vind. Misschien vind je ergens tijd om ze te reviewen. Ze zijn helaas nog niet verkrijgbaar in Nederland maar wel bij sephora Frankrijk en onderandere bij Debenhams in Engeland!

 15. 30 oktober 2017 / maandag, 30 oktober 2017

  De producten zelf vind ik er prachtig uitzien qua verpakkingen, maar ik zou er toch zelf niet zo heel snel iets van kopen. Daarvoor vind ik de producten zelf toch net niet bijzonder genoeg. Al vind ik de rode lipstick wel erg mooi en staat je ook goed!

 16. Evelien
  30 oktober 2017 / maandag, 30 oktober 2017

  Sereen je moet je wenkbrauwen wat minder dik aanzetten, staat je veel mooier en minder hard. Kus

  • Katya
   31 oktober 2017 / dinsdag, 31 oktober 2017

   “Ha Serena, het valt mij op dat jouw wenkbrauwen wat dikker zijn aangezet. Ik ben zelf van mening dat dit niet zo mooi is en wat harder staat. Ik zou je als tip willen meegeven om eens te proberen om ze wat minder dik aan te zetten. Wellicht vind jij dit dan ook mooier, maar uiteraard kun jij zelf je eigen mening hebben. Kus.”

 17. 30 oktober 2017 / maandag, 30 oktober 2017

  Wat een prachtige foto’s en vooral die kleuren lipstick. Wowie!

 18. Jamie
  30 oktober 2017 / maandag, 30 oktober 2017

  Hele mooie en uitgebreide review, supermooie foto’s ook! Hele gave verpakkingen, maar alleen de rode lipstick trekt me aan. En ja.. daar heb ik er eigenlijk al 10 van! 🙈

 19. 30 oktober 2017 / maandag, 30 oktober 2017

  Ik vind de verpakking echt heel mooi, vooral van het palette alleen trekt de inhoud mij niet zo erg aan.
  Ben benieuwd naar je volgende reviews. Vind het altijd zo leuk te zien wat er rond de feestdagen uitkomt en lees jouw reviews nog steeds het liefst.

  Xx

 20. Rachel
  30 oktober 2017 / maandag, 30 oktober 2017

  Ik vind het een mooie collectie alleen veel koele kleurtjes voor de kerst collectie! Maar ik vind het erg mooie kleuren! Alleen echt een kerstgevoel krijg je er niet van (alleen van de buitenkant)

 21. 30 oktober 2017 / maandag, 30 oktober 2017

  Die koraal lipstick is to die for ♡

 22. Britt
  30 oktober 2017 / maandag, 30 oktober 2017

  Meh, ik vind het tegenvallen. De kleuren zijn het net niet, maar de lipsticks staan je wel mooi, ondanks dat het niet echt speciale tinten zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *