Instalab week 9 | het wordt steeds spannender

Wow, de afgelopen week stond bomvol afspraken, op dinsdag had ik er zelfs 5, dus het was een HELE drukke week. Zakelijke afspraken, sociale afspraken, en natuurlijk hebben we ook weer het één en ander in elkaar geknutseld voor El Bébé. En ook al duurt het nog een paar maanden voor de baby er is, omdat George en ik nu steeds meer items kunnen afvinken van de zogeheten ‘baby uitzet lijst’ komt het voor mijn gevoel ineens zo dichtbij allemaal. Ik heb echt zoiets van… kan ik niet gewoon nog een half jaar zwanger blijven alsjeblieft!? Mensen houden over het algemeen niet zo van verandering, ik dus ook niet, en zeker niet omdat ik niet weet wat ons te wachten staat.

Aan de andere kant heeft dat ook wel weer zijn charme, en kunnen we echt niet wachten tot de baby er straks is. Ik kijk er naar uit, ik weet dat het goed gaat komen. Ik ben ook niet onzeker, want ik weet dat ik dit kan en dat George en ik er 100% klaar voor zijn, maar toch…  vind ik het van tijd tot tijd heel erg spannend allemaal. Het is gewoon zo nieuw en onbekend terrein voor ons!

Dus ja, 95% van de tijd ben ik super gelukkig en enthousiast en heb ik de grootste voorpret met babykamer decoratie shoppen (ik heb gisteravond bijvoorbeeld urenlang webshops afgespeurd en een mood board in elkaar geknutseld, ZO LEUK!), en 5% van de tijd loop ik een klein beetje te piekeren over dat ‘onbekende’. Maar goed, gelukkig ben ik dan ook weer nuchter genoeg om dat meteen te relativeren en ik laat het – net zoals ALLE ouders – gewoon maar op me af komen. Meer kun je niet doen!

Wat ik heel leuk vind aan mijn zwangerschap is dat ik de laatste tijd een hele andere kant van George leer kennen. Hij was altijd al zorgzaam, maar nu wordt ik echt in de watten gelegd. Hij kookt, zet thee voor me als ik aan het bloggen ben, zet van alles in elkaar en doet elke week weer wat klusjes in huis. En allemaal fluitend en zonder geklaag, want hij heeft er superveel zin in allemaal. Daarnaast is hij ook heel betrokken bij de zwangerschap en vindt hij het leuk om mee te beslissen. Dat vind ik wel fijn, want zo hoef ik niet alles alleen te bepalen, en heb ik echt het gevoel dat we een team zijn.

Of dan ziet hij een kindje lopen van een jaar of 5 met een leuke jas aan, en zegt hij ineens ‘wow, dat is écht een leuk jasje! Die moeten wij later ook kopen voor ons kind!’. Wat ik bedoel is, ik merk een subtiele verandering in hem. Hij is steeds meer en meer een echte ‘papa’ aan het worden. Hij is er onbewust heel erg mee bezig (op een positieve manier) en dat merk ik aan die kleine dingetjes of opmerkingen die hij maakt. En juist doordat ik nu ook deze andere kant van George leer kennen, waardeer ik hem nog meer dan ik al deed en ben ik mogelijk nog verliefder op hem geworden. Ja sorry, jullie hebben nu allemaal vast een bakje nodig om in te kotsen, haha! Het is dus niet alleen de zwangerschap zelf waardoor ik straal, het komt ook zeker door George en hoe ik me voel als we samen zijn. Ik heb me nog nooit zo gelukkig gevoeld als de laatste paar maanden. Ik hoop dat de baby dat ook kan voelen!

Goed, genoeg gekletst. Wat heb ik de afgelopen week allemaal gedaan?


Op zaterdag kwamen er een aantal leuke pakketjes binnen, waaronder de ronde Bopita box die ik heb gekregen! Ik heb gelezen dat je een box het beste een hele tijd van te voren moet neerzetten in de huiskamer als je katten hebt, zodat ze er vast aan kunnen wennen. En mochten ze erin gaan springen, dan hebben we nog voldoende tijd om ze dat af te leren. Ik was erg benieuwd of onze katten in de box zouden gaan liggen. Het is natuurlijk wel een erg lekker en zacht plekje!


Ook kwam mijn plantenpot binnen van Nordal, die ik heb gekocht bij de webshop Wants & Needs. Hij was niet goedkoop, maar ik kon gewoon nergens anders een vrij grote messing bloempot vinden! Het leuke is dat deze pot komt met een prachtige houten standaard. Ik vond de standaard alleen niet passen bij deze onwijs hoge strelitzia, dus heb ik hem gecombineerd met een andere pot.


Kijk, hier zie je de houten standaard, die net zo leuk staat bij deze zachtblauw/grijze bloempot. Het maakt meteen wat warmer zo bij dat strakke wit van de Besta kastjes, I LIKE IT!


Op zaterdagavond kwamen Veras en Cath gezellig bij ons eten en chillen.


George greep zijn kans en strikte Veras meteen voor een potje karaoke, haha! Hier deden ze een duetje. Uiteindelijk moesten Cath en ik er ook aan geloven en zongen we ook een paar nummertjes mee.

Daarna hebben we 30 seconds gespeeld (wisten jullie dat er een app van was?! Kost €3,50 maar we hebben er zo veel lol aan beleefd dat ik het echt de moeite waard vindt om aan te schaffen!). OMG, wat heb ik gelachen! George omschreef bijvoorbeeld een sprookje waarin een meisje naar haar oma huppelt door het bos, ze heeft een gekleurd mutsje op, en ze wordt achterna gezeten door een wolf…

‘Uhhhhhh….. DOORNWOLFJE!’ roept Veras. George is met stomheid geslagen. Cath en ik barsten in lachen uit. Veras raakt in paniek. ‘Nee, ik bedoel Doornroosje! Nee? De Wolf met de 7 geitjes dan!! Ook niet. Sneeuwwitje?!’. De tijd is inmiddels op. George schreeuwt dat het ROODKAPJE was. Veras zegt ‘oh ja!’ en zo gaat het de hele avond door. Ik heb me echt kapot gelachen, 30 seconds is echt het beste spel ooit.


Deze fotocredits gaan uit naar Veras, die prachtige telefoonfoto’s heeft gemaakt (en bewerkt) van mijn katten. Kijk, daar is hij dan weer wel goed in. Dit is Clarry in zijn hutje.


En nieuwsgierige Coco. Kijk dan naar die kleine wollen voetjes! Verliefd!


Zondag hebben we lekker uitgeslapen, langzaam opgestart, opgeruimd in huis en lekker uitgebreid ontbeten met wafels. Mét banaan en slagroom. Wat een feestje!


Op maandagavond zijn mijn zusjes en ik naar Echowonder gegaan, voor een 3D pretecho die ik van ze heb gekregen. Ze hebben meerdere vestigingen door heel Nederland, waarvan Amersfoort de meest dichtstbijzijnde was voor ons. Hierdoor kwamen we terecht bij de thuispraktijk van Petit, een superleuke dame die al 21 jaar (!) in het vak zit. Ik had natuurlijk al een pretecho gedaan met mijn ouders, maar het leek me leuk om er ook eentje te doen met mijn zusjes, die straks voor het eerst tante zullen worden!


De ruimte was gezellig en knus ingericht, ik voelde me meteen op mijn gemak. Ik ging lekker liggen, Larissa en Tara op een stoeltje naast me, en daar gingen we! Petit was supergezellig en enthousiast en ze betrok mijn zusjes heel erg bij de echo. Ze heeft ze alles duidelijk laten zien, maakte grapjes en legde zo nu en dan iets uit over de baby of over de zwangerschap. Dat vond ik superfijn, want ik weet inmiddels wel hoe en wat, maar voor mijn zusjes is dit een compleet nieuwe wereld die zojuist was opengegaan.

Ze hebben namelijk geen vriendinnen die zwanger zijn of kinderen hebben, en zelf zijn ze er ook nog niet mee bezig. Natuurlijk vertel ik ze ook wel eens wat, maar voordat ik zwanger was hebben ze bijvoorbeeld nooit eerder een zwangere buik aangeraakt! Voor hen was dit dus heel speciaal en bijzonder. Larissa schrok zelfs een beetje toen ze het ruggengraatje van de baby op de echo zag. Ineens werd het… REAL! Ze beseften nu nog meer dat er een heus kind in mijn buik aan het groeien was.


Heppy de peppy! Wat is mijn buik al flink he? Jeetje en ik moet nog wel even, ik vraag me echt af hoe groot het nog zal worden, haha!

Het was zo gezellig en leuk om dit samen met mijn zusjes te doen! Petit deed het super en ik moet eerlijk toegeven dat ik het hier veel leuker en beter vond dan bij de verloskundigen praktijk in Houten, waar ik met mijn ouders was. Die vrouw was wat droger (saaier) en mijn ouders waren gewoon toeschouwers. Met Petit hebben we echt gelachen en zoals ik al eerder aangaf, betrok ze mijn zusjes heel erg bij de echo. Volgens mij vonden ze het echt superleuk want ze kletsen volop terug en stelden vragen en als ik opzij keek zag ik ze vol bewondering naar het scherm staren.


Toen we begonnen lag de baby lekker zacht met het gezichtje in mijn placenta (Petit noemt dat koekhappen, haha!) en was het gezichtje moeilijker te zien. Toen ik op mijn zij ging liggen kwam het gezichtje gelukkig vrij uit de placenta en konden Larissa en Tara hun toekomstige neefje of nichtje duidelijker zien. Wat een mooi en lief gezichtje, he? Ben nu al helemaal verliefd op mijn kind! En nu ik de 3D echo heb gezien wordt het ook voor mij allemaal wat ‘echter’ en ben ik NOG benieuwder geworden.

Bij deze wil ik Echowonder heel erg bedanken voor hun aanbod, en Petit heel erg bedanken voor de hele fijne ervaring! Mocht jij ook een pretecho willen maken neem dan zeker een kijkje op echowonder.nl. Petit zit in Amersfoort, maar ik weet zeker dat haar collegae in andere steden net zo gezellig zijn als zij!


Op dinsdagochtend moest Tara naar de dierenarts met Sylvester, die een abces had bij zijn oog. Het moest onder narcose worden verwijderd en het is al een oud katje, dus Tara vond het een beetje spannend allemaal. Ik was blij dat we er samen heen konden, niet alleen omdat het makkelijker was met de auto (anders moest ze in die grafkou 40 minuten met de bus), maar ook voor de mentale steun <3


Arme Silly! Het is uiteindelijk allemaal goed gekomen. Sylvester is al 18 jaar oud, maar echt een taaie! Diezelfde avond konden ze hem weer ophalen.


Nadat ik Tara had weggebracht haalde ik George op en samen zijn we naar het hoofdkantoor van Joolz gereden, in Amsterdam.


Hier zijn we goed geïnformeerd over hun 2 bekendste modellen, de Day2 en de Geo2. Ook werden we geïntroduceerd met hun allernieuwste model dat pas in april uitkomt. We hebben de kinderwagens ingeklapt, omgebouwd, ermee door de showroom gereden en onderling met elkaar vergeleken. Het was ZO lastig, maar uiteindelijk hebben we samen een besluit kunnen maken: het wordt de Geo2. George vond deze wat robuuster dan de Day2 en hij liep er helemaal glunderend mee rond door de showroom. Ik vond vooral de grote mand onderin een voordeel en het feit dat je hem eventueel kunt ombouwen tot een wieg + kinderwagen (alleen handig als je vrij snel een tweede kindje zou krijgen, maar toch handig dat die optie bestaat, vond ik!).

Over 2 weekjes kan ik dit mooie cadeau komen ophalen, gemonteerd en al, en ik ben er ZOOOOO blij mee! Het is echt een prachtwagen en ik weet zeker dat dit ons leven een stuk gemakkelijker zal maken straks. En dat niet alleen, hij is ook gewoon zo MOOI! Nooit gedacht dat ik zo excited zou zijn over een kinderwagen, haha!


Daarna doorgereden naar het centrum van Amsterdam, waar we hebben gelunched. George had daarna een sollicitatiegesprek (en goed nieuws, hij is inmiddels aangenomen!) en in de tussentijd heb ik lekker door de stad gebanjerd.


Daar ontdekte ik de – voor mij – nieuwe beautyshop: the beauty editor. In een zijstraatje van de Leidsestraat, tegenover die nieuwe hipsterwinkel Arket.


Hier verkopen ze gewoon HUDABEAUTY, whuuut!! Ik heb meteen de foundation geprobeerd alleen de 2 kleuren waar tussen ik twijfelde waren natuurlijk uitverkocht, bummer! Maar wilde deze winkel wel even delen als tip. Ze hebben ook Huda’s oogschaduw- en highlighter palettes en lippies.


Daarna zijn we naar Ikea gereden, waar we de commode en plankjes voor de babykamer hebben gekocht.


Eenmaal thuis snel gekookt en gegeten, en toen hebben we de box in elkaar gezet. Was best een klusje zo met die flinke hoeveelheid spijlen!


Maar, het resultaat mag er zijn! Echt leuk zo’n ronde box, weer eens wat anders dan anders! En ook op wieltjes, dus die kunnen we lekker door de kamer heen rollen als het moet. Ik vind deze box echt supermooi! En goed nieuws: tot nu toe hebben de katjes er niet ingesprongen. Sterker nog, ze kijken niet op of om, ze vinden het totaal niet interessant!

Hierna zijn we naar de buren gegaan, Sabine en Frank, waar we tot een uurtje of 1 hebben geborreld. Het was ontzettend gezellig! Maar na zo’n drukke dag waren we erg moe en vielen dan ook beiden als een blok ik slaap.


De volgende dag heb ik mijn nagels weer laten opvullen bij Chanvi Nailbar! Dit keer ging ik voor een mooie, frisse turkoois/minty kleur met lekker veel glitter. LOVE IT!


Op woensdagavond zijn we met zijn allen naar mijn ouders gegaan voor ons maandelijkse familie dinner. Larissa moest natuurlijk even met Rami knuffelen, die grote fluff!


Mama had heerlijke roti gemaakt, iedereen zat te smullen! Het was gezellig en het was fijn om Tara en haar vriend nog even te zien, omdat ze nu een maand lang door Vietnam gaan trekken. Mis haar nu al!


Papa heeft deze meetlat, een officiële meetlat die gebruikt wordt in het ziekenhuis, voor me meegenomen van zijn werk. Ze deden hem weg en papa is er dan altijd als de kippen bij, haha! Hij dacht dat het leuk zou zijn voor in de babykamer, en George en ik zijn er heel blij mee! Zo lief dat papa daar aan denkt :)


Op donderdag kwam dit schitterende Life of Pi taartje binnen, wat een feest! Het was onderdeel van het perspakket van Givenchy, met de nieuwste geur Live Irréstible Blossom Crush. Een ontzettend lekkere, bloemige geur met muskus. Zacht en sprankelend. Echt iets voor mij! Maar ook het taartje was een succes. Vrijdag kwamen mijn ouders en Larissa meteen even langs, en hebben we met zijn allen lopen smullen.

Pfff, wat een week! Zo druk, maar zo leuk en echt zo voorbij gevlogen. Ook de komende week gaan we nog even knallen in huis, want de week erop begint George met zijn fulltime baan en dan kan er alleen in de weekenden geklust worden. Maar, we schieten al heel goed op.

Hoe was jullie week?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

62 Reacties

 1. 11 maart 2018 / zondag, 11 maart 2018

  Dat ziet er weer uit als een hele fijne en leuke week. Mooie foto ook van jullie 3d echo en grappig om te zien hoe anders jullie Echowonder hebben ervaren. Persoonlijk zou ik er echt nooit meer heen gaan. Ja, ze zal ongetwijfeld heel lief zijn maar bij mijn echo was alles 1 grote grap en heeft ze niet 1x haar mond gehouden. Continu grappen en grollen, continu dat echo apparaat op mijn buik voor 5 seconden en er weer af, grappen, er weer op 5 seconden, weer dezelfde grap, weer eraf. Ik heb ook wel 100x gehoord dat ze niet door botten heen kon kijken. Het was dat het uiteindelijk lukte (ik moest ook op mijn zij liggen) maar als ik nog 5 minuten langer haar grappen had moeten aanhoren was ik ermee gestopt en weggegaan. Wij hebben uiteindelijk mooie fotos maar waren kapot van de drukte van de mevrouw. Mijn vriend en schoonmoeder vonden het ook echt geen fijne ervaring. Maar wellicht is dat omdat wij gewoon wat rustiger van aard zijn, we wilden gewoon rustig naar ons kindje kijken, we kwamen er niet voor een showtje.

  Goed, mijn ervaring dus, haha! Prachtige bix hebben jullie. Wij moeten hem ook maar eens gaan opzetten (31 weken nu).

  Je bent prachtig zwanger!

  Liefs

 2. Willemien
  8 maart 2018 / donderdag, 8 maart 2018

  Wauw wat een prachtige 3D echo. En zo te zien wordt het een prachtig kindje! Geniet er lekker van <3

 3. Bá'tje
  7 maart 2018 / woensdag, 7 maart 2018

  Ahhhhhhh dat schattige hoofdjee,, dit moet een meisje zijn hahah! geniet van je zwangerschap

 4. Anne
  5 maart 2018 / maandag, 5 maart 2018

  Ziet eruit als een heerlijke week! Ergens denk ik nog steeds dat je ongeveer even ver bent al ik, rond de 27 weken😅. Wij zijn ook voor de Joolz Geo2 gegaan met lakentjes en dekentjes uit de essentials lijn. Kun jij ook niet wachten tot het zover is?😍

 5. 5 maart 2018 / maandag, 5 maart 2018

  Wat een heerlijke week heb je weer gehad, lekker druk maar allemaal leuke dingen zie ik! Hahah ohh je hoeft niet gelijk te doen alsof het misselijk makend is hoe schattig jullie zijn, mijn vriend en ik kijken ook soms naar wildvreemde kinderen en zeggen dan tegen elkaar: kijk hoe mooi die baby is! Ik hoop dat die van onze ook zulke lange wimpers krijgt. Laatst waren we in de Interroys voor games maar we konden het niet laten om voor de gein bij baby speelgoed te kijken. Dus heel herkenbaar hoor. Wat is zo’n 3D sessie toch spannend, heel leuk om zo je kindje te zien! Dat zou ik ook wel willen doen als het moment eraan komt. The Beauty Editor is een winkel die ik ook kort geleden heb ontdekt tijdens een pr event, de eigenaresse is super aardig en heel behulpzaam. Ze hebben ook een webshop dus daar kan je misschien je foundations aanschaffen wanneer het weer on stock is!

 6. 4 maart 2018 / zondag, 4 maart 2018

  Leuke foto’s weer! Hoor ik vaker om me heen dat ZZP’ers toch liever in teamverband werken en dat snap ik op zich best wel :)

 7. petra
  4 maart 2018 / zondag, 4 maart 2018

  Wat geweldig om je kindje te kunnen zien! Zo bijzonder. En tof voor George, een nieuwe baan! Gefeliciteerd!

 8. Emma
  4 maart 2018 / zondag, 4 maart 2018

  Ik was ook aan het denken over een ronde box maar aangezien ik alles van nijntje wilde en ze geen nijntje rond boxkleed hadden toch maar een normale box gepakt.
  Het schijnt dat als je er aluminium folie ingelegd katten ook leren dat ze er niet in mogen.
  Ik hield er ook echt van om dingen af te strepen van de babylijst.
  Ik wilde absoluut niet wachten tot 35 weken ofzo met alles doen.
  Een tip trouwens, begin op tijd met alles wassen en strijken want ik dacht nog genoeg tijd te hebben en het bleek toch erg veel te zijn haha.

  Geniet heel erg van deze bijzondere tijd, mijn zoontje Leco is nu al 5 maanden en het gaat zo snel :(

 9. Bo
  4 maart 2018 / zondag, 4 maart 2018

  Hoe ga je van 2 video’s per week, naar 1 video per maand?!?!?!

 10. Loes
  4 maart 2018 / zondag, 4 maart 2018

  Wat een heerlijke instalab <3
  Ik wil voorlopig nog geen kinderen maar soms fantaseer ik ook over hoe mijn vriend als vader zou zijn, hij is namelijk heel leuk met kinderen.
  En die echo!! Wat een schatje!

 11. MichelleH
  4 maart 2018 / zondag, 4 maart 2018

  Leuk weekoverzicht, maar het hoogtepunt voor mij is toch echt dat plaatje van je moeders roti! 😳 Die kip ziet er niet te versmaden zo mals uit… 🤤 Ik zou het heel erg waarderen als je een recept zou kunnen delen. 🙏

  • Serena
   Auteur
   4 maart 2018 / zondag, 4 maart 2018

   Haha, hij smaakte ook heerlijk! Zal vragen of ze het recept wilt delen in Food Friday!

   • MichelleH
    4 maart 2018 / zondag, 4 maart 2018

    Thank you! 😄

 12. Mama van peuter
  4 maart 2018 / zondag, 4 maart 2018

  Hey Sereen,

  Ik vind je baby op Larissa lijken met die schattige bolle wangetjes <3

  Groetjes
  Mama van peuter

 13. 3 maart 2018 / zaterdag, 3 maart 2018

  Aaah Huda Beauty in NL, daar MOET ik even een kijkje nemen! En de 3D echo is zoo cute! Tot slot natuurlijk even stilstaan bij de nagels…oohhhh myyy..love them!

 14. 3 maart 2018 / zaterdag, 3 maart 2018

  Wat een leuke update! Zo tof om het kindje op de echt zo ‘echt’ te zien, lijkt me heel bijzonder. Snap ook heel goed dat je je zo enorm gelukkig voelt :D Het kindje zal straks ook zo gelukkig ter wereld komen :)

 15. Nicole
  3 maart 2018 / zaterdag, 3 maart 2018

  Wat een leuke week en wat is jullie bambinotje prachtig ❤️❤️❤️
  Mijn dochtertje had afgelopen week ontstoken amandelen, maar gelukkig had ze er niet heel veel last van.

 16. Ilona
  3 maart 2018 / zaterdag, 3 maart 2018

  Leuk dat je ook bij echowonder bent geweest! Ik ben daar ook 3x geweest tijdens mijn zwangerschap. De aller eerste echo met 8 weken heb ik daar gedaan (verloskundige wilde niet), de geslachtsbepaling, en nog een keer rond 26 weken.. Allemaal bijzondere momenten. Petit was inderdaad heel fijn ook voor mijn vriend, betrok hem er ook echt bij. Heb het er heel fijn gehad.

  Fijn dat alles nog steeds zo goed gaat met je!

 17. Nina
  3 maart 2018 / zaterdag, 3 maart 2018

  Ik geniet nu zo erg van je instalabs met je zwangerschap! Ik ben pas 24 en ik hoef nog lang geen kinderen maar ik word er zo blij van om je er zo van te zien genieten! Hopelijk kan ik later ook zo fijn door mijn zwangerschap kan gaan zoals jij! Super leuke week!

 18. Wanda
  3 maart 2018 / zaterdag, 3 maart 2018

  Tipje; als je ballonnen in de box legt, leren de katten snel dat ze er niet in mogen 😉

  • Serena
   Auteur
   3 maart 2018 / zaterdag, 3 maart 2018

   Ja, dat waren wij ook van plan, maar is niet nodig. Ze springen er nu ook al niet in!

 19. Marjoleine
  3 maart 2018 / zaterdag, 3 maart 2018

  Hi Serena,

  Wat leuk dat je bij mijn mamma bent geweest voor de pretecho!
  Ik vermoed wel dat ik nu gestookt ga worden met ‘wanneer ga ik nou eens oma worden’ vragen :’) Ze vindt het maar al te leuk!
  Geniet van je zwangerschap!

  Marjoleine

 20. Ann
  3 maart 2018 / zaterdag, 3 maart 2018

  Aaahhh super 😍 de 3D van jullie kindje. Ik weet het niet maar toen ik de foto zag dacht ik he zij lijkt op Serena.
  Heel lief hoe jij je ouders en zusjes bij betrekt😊

  Leuke Insta weer.

 21. Tara
  3 maart 2018 / zaterdag, 3 maart 2018

  Wat lief dat stukje over George! Jullie worden vast goede ouders💗

 22. Petra
  3 maart 2018 / zaterdag, 3 maart 2018

  Wauw wat een mooi lief gezichtje heeft de baby 😍

 23. Mieke
  3 maart 2018 / zaterdag, 3 maart 2018

  Ik typ dit terwijl mijn dochterje van 3 maanden op mijn schoot slaapt. Ik herinner me onze 3D echo nog heel goed! Dat maaktje het voor ons nog ‘echter’. Zo zalig om naar die foto’s en de video te kijken en te dromen over haar vast houden..
  En dan is ze er ineens en gaat het allemaal zo snel!! Maar wat hou ik van mijn kleine meisje <3
  Onze kat keek helemaal niet naar het park (box) tot na de geboorte. Toen hebben we haar er een keertje in betrapt, hihi. Maar sindsdien heeft ze er niet meer in gelegen. Ze heeft de speelmat wel een keertje getest, maat die is dan ook zo lekker dik en mals, neem het haar eens kwalijk ;-)
  Een tip voor wanneer je kindje er is: koop meerdere exemplaren van de favoriete knuffel. Zo kan deze zonder problemen (lees: zonder traantjes) de wasmachine in en als je er dan meerdere hebt slijten ze ook trager. Wij hebben een knuffel gekozen (en daar ook een doekje en tuthanger van gekocht) die we haar geven om te troosten/spelen/.. Om ermee te slapen is ze nog wat klein. Die hebben we in meerdere exemplaren gekocht. De gekregen knuffels geven we om te spelen ook wel, maar voor troost geven we dan die ene. En we merken dat die nu ook favoriet is. Die ligt nu langs haar op mijn schoot, ik smelt helemaal elke keer ik kaar haar kijk.. In bedje mag ze er zoals gezegd nog niet mee slapen.
  Geniet nog van je zwangerschap! Het is zo zalig allemaal.

  • Petra W
   4 maart 2018 / zondag, 4 maart 2018

   Absoluut een gouden tip. En twee is het absolute minimum: dé slaapknuffel van mijn jongste ligt nog steeds in bed en ze is inmiddels tien geworden. Hoewel ze hem nu wel uit zich zelf in de was gooit ;-).
   Kies één goed wasbare tutlap/knuffel voor in bed en troostmomenten en koop er een paar van. Denk niet ‘dat doe ik nog wel’ want met knuffels is het net zo als met je favoriete lipstick: na een tijdje gaan ze uit de collectie.

 24. Mila
  3 maart 2018 / zaterdag, 3 maart 2018

  Super lief hoe je over George praat.
  Mooi stel zijn jullie samen.
  En hoe mooi is het om zulke liefdevolle ouders te hebben ❤️

 25. Assiepoes
  3 maart 2018 / zaterdag, 3 maart 2018

  Aw wat een leuke week. Fantastische keuze de Geo. Wij gebruiken het al 1,5 jr en hebben geen moment spijt. De mand is echt zo ideaal. Tijdens winkelen of boodschappen stop ik het helemaal vol :D. Ronde box ziet er ook fantastisch mooi uit. Helaas was het niet zo praktisch in onze woonkamer maar anders had ik die ook gekocht. Veel plezier met de laatste maanden. Ik mis het zwanger zijn ;)

 26. 3 maart 2018 / zaterdag, 3 maart 2018

  Wat een heerlijke week heb je gehad! En wat een prachtkindje <3. Ik kan alleen nog niet echt zeggen of wie hij/zij lijkt hihi. Hij/zij heeft wel een klein Indo-neusje, dus misschien toch wat meer op jou, Serena.
  Super leuk die box en inderdaad een keer wat anders dan anders. Ik snap je helemaal, ik was ook helemaal happy met onze kinderwagen haha. Zo grappig waar je nu al wel niet blij mee kan worden hihi.
  Wauw Huda beauty <3 te geweldig, moet gauw een bezoekje gaan brengen.

  Ps. Jij en George zijn to cute! Ik voel je helemaal. Geweldig he om te zien hoe een man dan op zo'n mooie manier kan 'omslaan'.

  Liefs Sophia

 27. 3 maart 2018 / zaterdag, 3 maart 2018

  Wat een heerlijke drukke week zeg, met een hele boel mooie en leuke dingen. Ik vind de box erg mooi, en zou mijn keuze ook zijn geweest. Liefs soraya

 28. 3 maart 2018 / zaterdag, 3 maart 2018

  Ach wat mooi dat 3D plaatje! Je groeit goed, mooi buikje!

 29. Mary Verbeek
  3 maart 2018 / zaterdag, 3 maart 2018

  Ohhhhhh….die foto van jullie kindje! Wat een mooierd is het nu al, zó lief ❤

 30. 3 maart 2018 / zaterdag, 3 maart 2018

  Gefeliciteerd voor George! Hij was toch ook zzp’er? Vanwaar ineens de switch naar een fulltime baan?
  Leuk zo’n ronde box, heb nog nooit eerder een ronde gezien! (niet dat ik er ooit naar gekeken heb, haha maar toch ;P).

  • Serena
   Auteur
   3 maart 2018 / zaterdag, 3 maart 2018

   Klopt, maar hij vindt het uiteindelijk toch fijner om met collega’s te werken in teamverband, dan alleen. Plus dat hij een vacature tegenkwam die hem écht op het lijf geschreven is.

   • 5 maart 2018 / maandag, 5 maart 2018

    ah dat kan natuurlijk ook! Wel gaaf dat hij die dan precies nu tegen komt én nog wordt aangenomen ook!

 31. Liesbeth
  3 maart 2018 / zaterdag, 3 maart 2018

  Ben ook 33 en heb n totaal ander leven, maar leuk om te zien hoe je alles doet nu je zwanger bent en dat je praktisch maar toch fashionable als moeder door t leven kan. Fijn dat jullie er zo klaar voor zijn/worden, lijkt me idd af en toe knap spannend maar komt met alle lieve mensen om jullie heen ook vast helemaal goed! Geniet van deze tijd!

 32. Denise
  3 maart 2018 / zaterdag, 3 maart 2018

  Wat een leuke week!
  Interessant om die echo te zien en superleuk dat larissa en tara er bij betrokken worden :)
  Heel lief dat George zo goed voor je zorg!

  X

 33. Mirjam
  3 maart 2018 / zaterdag, 3 maart 2018

  Ik kwam er deze week ook per toeval achter dat daar de huda beauty producten worden verkocht. Ik heb maar meteen de webshop gelpunderd😂🙈🙊 so excited

  • Serena
   Auteur
   3 maart 2018 / zaterdag, 3 maart 2018

   Ahh, ook de foundation? Hadden ze jouw kleur nog wel? Wat heb je gekocht? :D

   • Mirjam
    3 maart 2018 / zaterdag, 3 maart 2018

    Heb ook de foundation gekocht, maar die word half maart geleverd dus nog eventjes wachten, en de lipgloss die ik in je video voorbij zag komen😊

 34. Janine
  3 maart 2018 / zaterdag, 3 maart 2018

  Lieve Sereen wat leuk allemaal! Die pretecho is toch da bomb Haha. X

 35. Monica
  3 maart 2018 / zaterdag, 3 maart 2018

  Wij hebbeb ook een joolz geo, beste keus ever geweest. De grote mand onder is zo fijn. Ik gebruik nooit meer een winkelwagentje! Ik hoop dat jullie er ook zo tevreden over zullen zijn!

  • Serena
   Auteur
   3 maart 2018 / zaterdag, 3 maart 2018

   Ik weet nu al dat we er zo blij mee gaan zijn! Ik krijg er ook een speciale boodschappentas bij die je aan het stuur kunt bevestigen, voor nóg meer opbergruimte, echt ideaal!

 36. Rachel
  3 maart 2018 / zaterdag, 3 maart 2018

  Ik vind het echt zooo leuk om over je zwangerschap te lezen! Geniet er lekker van 😘😘Xx

 37. Sarah
  3 maart 2018 / zaterdag, 3 maart 2018

  Zo lief jouw ouders elke x weer. Koester ze❤.
  En er is niks sexier dan een zorgzame man om je heen, dus dat extra verliefd zijn begrijp ik helemaal. Een voorspoedige zwangerschap toegewenst😘

 38. Norma
  3 maart 2018 / zaterdag, 3 maart 2018

  Ik ging voor allereerst zonder de kids (17&18) 2 dagen met mijn man mee. Hotel in Groningen. Ik ging met tranen in mijn ogen weg. Liet allerlei foute instructies achter, zet de kachel snachts lager, weet je wel hoe de vaatwasser werkt? Geef je de hond te eten. Mijn dochter zei om te pesten overal nee op. Maar wat heb ik het leuk gehad. Ze hebben het goed gedaan met zijn 2e. Zelfs geen ruzie alles ging goed!
  Iets met los laten…. zo moeilijk

  • Neo
   3 maart 2018 / zaterdag, 3 maart 2018

   Heb je je kinderen van die leeftijd nooit voor een weekend alleen gelaten??
   Man wat zullen zij genoten hebben!!! Los laten, ooit moeten ze het zelf kunnen.

  • Anoniem
   3 maart 2018 / zaterdag, 3 maart 2018

   Waren ze echt 17 en 18 voor je ze alleen durfde te laten? Wat bizar. Met 18 wonen een heleboel mensen (waaronder ik toendestijds) al op zichzelf…

   • Lou
    3 maart 2018 / zaterdag, 3 maart 2018

    Wow! Dat is inderdaad bijzonder laat, maar we kennen niet het hele verhaal. Misschien hebben ze een beperking?

    • Serena
     Auteur
     3 maart 2018 / zaterdag, 3 maart 2018

     Precies Lou, we kennen niet het hele verhaal. Dus ik vind het heel vervelend dat een trouwe bezoeker die iets persoonlijks deelt met ons meteen wordt aangevallen. Laten we gewoon niet te snel oordelen over een persoon waarvan we de situatie niet kennen.

    • Valerie
     4 maart 2018 / zondag, 4 maart 2018

     Persoonlijk vind ik hier niets vreemds aan, eerder bewonderenswaardig dat mensen vandaag nog zo toegewijd aan hun kinderen zijn. Mijn kleintjes zijn nog maar 2 jaar en 4 maanden, maar ben ook niet van plan om snel zonder hen op weekend of vakantie te gaan. Thumbs up Norma👍

 39. 3 maart 2018 / zaterdag, 3 maart 2018

  Oeh je nagels zijn echt prachtig! Love it :D

  En wat zielig voor sylvester :( Het is nooit leuk om met je dieren naar de dierenarts te moeten…

  Zo’n pretecho lijkt me zo speciaal om te zien! En wat een gedetailleerd beeld zo ♡

 40. Petri
  3 maart 2018 / zaterdag, 3 maart 2018

  Leuk! Onze 2 katten hebben gelukkig nooit omgekeken naar de box. Wij hebben m ook een maand of 4 van te voren opgezet zodat iedereen er aan kon wennen (wij ook 🤣) en die tijd als opslagplek voor kussens en papieren etc gebruikt. Zo was er ook gewoon geen plek voor de katten.

 41. 3 maart 2018 / zaterdag, 3 maart 2018

  Aaaah! Zo spannend. Ik ben echt heel benieuwd naar de baby! Gave box zeg!

 42. Syl
  3 maart 2018 / zaterdag, 3 maart 2018

  Aw wat lief allemaal.
  Geniet van deze bijzondere tijd.

 43. 3 maart 2018 / zaterdag, 3 maart 2018

  Wat een schitterende echo! Ik heb ook een 3d echo geprobeerd maar de kleine lag er niet goed voor. Volgens mij krijgen jullie een schitterend kindje :)

  Onze katten lagen voor de geboorte trouwens maar wat graag in de wieg en de box, maar daarna heeft het dik 10 maanden geduurd tot ze het weer probeerden! Iets met “bah, baby territorium” ofzo ;)

  En superlirf dat jullie zo’n team zijn! Mijn vent heeft zich ook al tijdens de zwangerschap als echte papa ontpopt en dat is zo fijn <3

 44. Shalini
  3 maart 2018 / zaterdag, 3 maart 2018

  Waar heb je de box besteld?

  • Serena
   Auteur
   3 maart 2018 / zaterdag, 3 maart 2018

   hi Shalini,
   de box is van het merk Bopita en het model heet Rondo!
   Ze hebben een eigen webshop: https://www.bopita.com/
   Maar het merk wordt ook bij andere baby webshops verkocht!

 45. 3 maart 2018 / zaterdag, 3 maart 2018

  Zooooo lief hoe jij over George praat! Jullie worden fantastische ouders!

 46. 3 maart 2018 / zaterdag, 3 maart 2018

  In je handen knijpen met zo’n vriend. Wat leuk en lief dat je zussen zo betrokken zijn bij je zwangerschap!
  Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *