Instalab week 9 | Secret Project onthulling

Goedemorgen! Ah, wat een drukke week heb ik achter de rug! Met een tripje naar Berlijn en Parijs in het verschiet, heb ik veel thuisgewerkt en geprobeerd zo veel mogelijk vooruit te werken, en dat is goed gelukt! Ik heb filmpjes opgenomen met Larissa en Tara, ging uit eten met Steven, en… ik mag eindelijk verklappen met wie ik mijn Secret Project aan het doen ben (sinds de zomer van 2015 zijn we al bezig!). Lees snel verder voor de onthulling!

INSTALAB WEEK 9 - 12Saigon in Utrecht is altijd een goed idee! Ik ging weer eens met Steven uit eten, en bij Saigon hebben ze veel vegan opties, ideaal dus. En zoooo lekker! Wij bestellen eigenlijk altijd de rijstpapierrollen die je dan zelf moet bouwen, superleuk om te doen.

INSTALAB WEEK 9 - 1 Kijk hem nou liggen, in april wordt hij alweer 19. Hij is al zo lang bij ons! Hij doet het nog steeds erg goed, al merk je wel dat hij écht oud en een beetje dement wordt. Maar er wordt goed voor hem gezorgd. Mama en Larissa letten goed op en gaan mee naar buiten als hij naar buiten wil, maar meestal ligt hij gewoon ergens te slapen.

INSTALAB WEEK 9 - 19 Kijk ze nou zitten, net twee Japanners zo op hun knieën op een kussen, haha! Hier waren ze een video aan het opnemen in Tara’s appartement, en ik ging mee om aan een artikel te werken. Vind ik wel gezellig en bovendien kunnen we zo meteen brainstormen en overleggen over bloggerelateerde zaken.

INSTALAB WEEK 9 - 18 Tara heeft zo iets gaafs meegenomen vanuit Barcelona, wow! Deze cactussen lijken in eerste instantie op gewoon leuke beeldjes om neer te zetten, maar als je de cactus omdraait is het een… BEKER! Surprise! Echt zo leuk! Ook is ze naar de Sephora gegaan, want de Sephora in Barca verkoopt Kat von D!! Voor mij kocht ze de kleur Lolita II van de matte liquid lipsticks. Misschien leuk om te weten, mocht je zelf nog een citytrip Barcelona op de planning hebben staan!

INSTALAB WEEK 9 - 4 Sister Love! <3

INSTALAB WEEK 9 - 21 Pompoensoep in the making! Ik kocht laatst bij Lidl een grote flespompoen (ik ben er sinds kort achter dat dit dus de ‘butternut squash’ is wat je vaak tegenkomt op foodblogs). Ik eet dit meestal alleen in de herfst en winter en niet richting de lente, maar ik had ineens intens veel zin in pompoensoep, hahaha! En ik weet dat Tim het ook erg lekker vindt.

INSTALAB WEEK 9 - 2 De dag erna kwam Tara langs om samen een video op te nemen (die komt woensdag online op hun kanaal) en hier eet ze nog een restje soep op. Goedgekeurd! Tara is in mijn ogen echt een food expert en een onwijze foodie, dus soms als ik iets heb gemaakt vind ik het wel spannend als Tara zou proeven. Maar ze vindt eigenlijk alles wel lekker wat ik maak, haha! Pfieuw!

INSTALAB WEEK 9 - 3 Clarence met de crazy eyes, helemaal gefocussed op Tara die aan het eten is. So creepy hahaha! Stel je voor dat er geen kat maar een PERSOON op deze manier naar je kijkt, ELKE KEER als je aan het eten bent. Hoe eng zou dat zijn?!

INSTALAB WEEK 9 - 5 Ik vind het zoooooo fijn om Coco te knuffelen! En zij vindt het minstens net zo leuk, I can tell.

INSTALAB WEEK 9 - 23 Blending in. Soms moet ik echt uitkijken waar ik loop, omdat mijn katjes graag op mijn kleed liggen, hihi! Clarence is echt zo’n lekkere fluffy spek.

INSTALAB WEEK 9 - 24 Deze foto stuurde Anand me nog door! Hij is genomen na het Yankee Candle event in de Cosy Candles store, en dat was vorige week, maar vond hem zo leuk dat ik hem alsnog even wilde plaatsen. Josephine (links) en Anand (rechts) zijn de eigenaren van Cosy Candles en ze zijn zo lief en vriendelijk! En ik vind het zo grappig dat ze zo verschillend zijn qua uiterlijk. Josephine is klein en blond en Anand is megalang en donker. Echt tegenovergesteld van elkaar!

INSTALAB WEEK 9 - 25 Geopend aan de Steenweg in Utrecht, voor de liefhebbers! Hij is vast al wat langer open, maar ik ontdekte het net pas, en moest het even met jullie delen!

INSTALAB WEEK 9 - 7 Kijk, Shabby en Clarence zijn aan het Facetimen! Hihi! De laatste tijd Facetime ik vaak met Tara en Larissa ipv bellen of whatsappen omdat dat gewoon veel leuker is, en omdat we elkaar vaak dingen willen laten zien.

INSTALAB WEEK 9 - 6Living, ehhh, sleeping on the edge. Kijk hem nou liggen die fat fluff! Je ziet ook echt waar ik aan zijn buikje heb gezeten, aan de richting van zijn vacht, hihi. Als hij naast me ligt terwijl ik zit te werken, kan ik nooit van hem afblijven. Om de paar zinnen ben ik hem lekker aan het kroelen. Echt, de grootste afleiding ever als ik aan het werk ben, maar het is gewoon zo gezellig!

INSTALAB WEEK 9 - 8 Op vrijdagavond vloog ik naar Berlijn voor mijn Secret Project! We logeerden in een supergaaf hotel, Bikini Berlin 25 Hours Hotel. Het interieur is echt supermooi en hipster en als je naar je kamer loopt, zie je dit! Awesome! Bovenin het hotel zit de Monkey Bar, met een populair restaurant waar je echt moet reserveren (het eten is hier megalekker) en op vrijdagavond staan mensen beneden in de rij om naar de bar te gaan. Als je in Berlijn bent is het zeker de moeite waard om even te checken!

INSTALAB WEEK 9 - 9Food! We gingen uit eten bij een Chinees restaurant, maar dan niet zo’n traditionele, maar een hele hippe. Ik ben even de naam kwijt, maar het was echt heerlijk en de sfeer was heel gezellig. Hier kan je goed dimsummen, maar ze hebben ook andere (kleine) gerechtjes.

INSTALAB WEEK 9 - 10 Lang geleden dat ik dit heb gezien/gedronken! Als je hier groene thee besteld krijg je een theebloem! Zo leuk! Het is een bolletje die langzaam openklapt als een bloem. De groene bladeren zijn groene thee, daarin zit een rode klaver en jasmijn. Na 4 minuten is de bloem volledig opengeklapt en heb je een heerlijke, zachte thee. En het is superleuk om naar te kijken!

INSTALAB WEEK 9 - 11 OMG! Dit was ook awesome! Als toetje bestelde ik gebakken banaan, en er zat een dun laagje deeg omheen, en daaromheen een hele plakkerige laag suiker. Je moest de banaantjes in het ijswater dippen, en daarna werden ze superkrokant, echt zoals een toffee. Yum!

INSTALAB WEEK 9 - 14 De volgende dag hadden we een lange dag voor de boeg, vol shoots en video opnames. Ik wilde iets fris aantrekken, dus trok ik mijn nieuwe broek aan van Hollister en mijn nieuwe blouse van Elizabeth & James die ik had gescoord bij TK Maxx. En mijn nude Louboutins!

Ik mocht overigens vertellen met WIE ik mijn Secret Project aan het doen ben…..

*tromgeroffel*

Met Essence! AHHHHHHHH! Ik ben zo blij dat ik het eindelijk kan vertellen! Essence is echt één van mijn favoriete budgetmerken dus ik was zo blij dat ze me hadden gevraagd om met ze aan een project te werken. IK BEN ECHT ZO EXCITED! Ik mag er verder nog niets over loslaten, dus dit is alles wat ik kan en mag delen, maar over een kleine 2 maanden weten jullie meer.

INSTALAB WEEK 9 - 15Met de knappe Elena en Damla van Essence. Kun je geloven dat hier geen filter overheen zit? Maar volgens mij weet Damla niet dat haar nieuwe Samsung telefoon een soort van ingebouwd filter heeft als je hem op de selfiestand zet. Ze was er namelijk heilig van overtuigd dat het door het goede licht kwam. Ik heb het maar zo gelaten, hihi.

INSTALAB WEEK 9 - 13 Lunch, bereid door de Monkey Bar. Echt, wat een heerlijkheid! Ik heb echt gesmuld!

INSTALAB WEEK 9 - 16 Ik werk niet alleen aan het Secret Project, in totaal heeft Essence 4 bloggers gekozen uit verschillend landen. Dit is Palmira uit Duitsland.

INSTALAB WEEK 9 - 17Mary uit Engeland.

INSTALAB WEEK 9 - 33 En Diana, ook uit Duitsland.

Het was de derde keer dat we een meeting hadden voor het project, dus het was superleuk om ze weer te zien! We hebben echt een klik met elkaar dus ik keek er echt naar uit om weer gezellig met ze te praten!

INSTALAB WEEK 9 - 20 Ahhhhh, dit was zo’n leuke zaak! Je kunt er én shoppen én eten, geniaal. Restaurant SUPER is echt een leuke hotspot, heel goedkoop, en heeeeeel lekker. Ze hadden hier een gefrituurde kip met gember en wow, ik denk er nog steeds aan, zo mals en vol van smaak en knapperig! Als ik ooit terug ga naar Berlijn dan wil ik hier weer eten. Tippie van mij!

INSTALAB WEEK 9 - 32 Van Berlijn vloog ik naar Parijs, waar ik mijn zusjes opwachtte bij ons hotel. We waren namelijk uitgenodigd voor een Rebecca Minkoff event.

INSTALAB WEEK 9 - 27 Ik ken Rebecca Minkoff voornamelijk van de tassen, maar ik wist dat ze ook schoenen hadden, en wat blijkt, ze hebben dus ook superveel mooie kleding! Zo jammer dat het niet in Nederland in de winkels ligt. Ik hoorde dat het sinds kort ook bij de Bijenkorf ligt, maar ik denk dat het slechts om een klein deel van de collectie gaat.

INSTALAB WEEK 9 - 30 Deze tassen zijn ZO prachtig! Echt, gimme everything! We zagen veel mosterdkleuren, taupe, een dark puddy kleur, bordeaux, kaki. Veel kleur en veel suede. Ik kan niet wachten op deze nieuwe najaarscollectie.

INSTALAB WEEK 9 - 28 Na het event gingen we naar restaurant HERO, een Koreaans restaurant waar we lekker hebben gegeten. Het is vrij klein dus er is weinig plek, dus reserveren is aan te raden. Ik had het idee dat dit wel een hotspot was, het zat bomvol! Het interieur was ook heel hipster en trendy. En het eten was echt delish!

INSTALAB WEEK 9 - 29 Zo random, ineens een prachtige poort zo midden in de wijk. Dit is de Porte Saint Denis. Parijs is ook zo mooi he? Overal van die mooie oude gebouwen met Franse balkonnetjes en dan ineens BAM, een poort voor je neus. Ik kijk altijd mijn ogen uit als ik hier ben.

INSTALAB WEEK 9 - 26 Een leuk ouder koppel, tegenover ons hotel. Echt zo schattig die balkonnetjes!

INSTALAB WEEK 9 - 31 Ik moest heel hard lachen om deze Faceswap! Dat Snapchat filter is echt ZO geniaal! Ik herkende mezelf eigenlijk meteen, zo vreemd!

INSTALAB WEEK 9 - 22En als uitsmijter nog even deze onwijs lieve foto van Clarence. Je kan vanaf deze hoek goed zien dat hij een ingedeukt gezichtje heeft, hihi! Het is ook zo’n slijmballetje he, altijd aandacht vragen en lekker kroelen. En nu ik al een paar dagen weg ben van huis, mis ik hem zo! Natuurlijk mis ik Tim ook, maar daar Whatsapp en Facetime ik mee, maar mijn katjes… ik mis gewoon hun warme, zachte lijfjes en als ik ga slapen mis ik ze naast me :(

Maar verder ben ik heel blij hoor! Blij om in Parijs te zijn, gezellig wat quality time met mijn zusjes. Vandaag hebben we een dagje ‘vrij’ en morgen hebben we de dag gereserveerd voor een shoot met Sarenza, waar we een leuk project mee gaan doen. ZIN IN!

Nou, dat was ’em weer! Ik ga me nu snel klaarmaken voor het ontbijt, want we willen lekker vroeg de deur uit zodat we optimaal kunnen genieten van Parijs en van elkaar! Ik ben heeeeeel benieuwd wat jullie uiteindelijk van het Secret Project met Essence zullen gaan vinden. Ik vind het zo spannend! Ik vertel jullie meer zodra het “mag”.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

69 Reacties

 1. Rian
  22 maart 2016 / dinsdag, 22 maart 2016

  Ha serena! Wat een mooie lipstick of lipgloss? Heb je op bij de foto met de dames van essence, mag k vragen welke dat is?? Groetjesss

 2. Sara
  9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  Ooh wat jammer, ik ben helaas net terug uit Barcelona. Niet aan Kat von D gedacht, maarrrr ik heb wel het UD Naked 3 pallet gekocht, super blij mee. En wat gaaf zeg, een samenwerking met essence, you go girl!!

 3. 8 maart 2016 / dinsdag, 8 maart 2016

  Ahhw hoe ze zo op hun knietjes zitten te filmen! Moet je ook maar kunnen hihi en WAUW! Hoe gaaf, een samenwerking met essence, hoe nice!!! Nu ben ik wel heel erg benieuwd zeg!

 4. Hetje
  8 maart 2016 / dinsdag, 8 maart 2016

  Hele leuke foto’s, die met coco waarop je met hem aan het knuffelen bent, hilarisch! Hij kijkt een beetje benauwd, alsof hij wil zeggen; help, ze knuffelt me plat, haha!

 5. 8 maart 2016 / dinsdag, 8 maart 2016

  Ik ben echt heel erg benieuwd naar het project wat je samen met Essence mag doen, zo gaaaaaaff. En de witte broek is echt killing. X

 6. Mare
  8 maart 2016 / dinsdag, 8 maart 2016

  Essence? Maar dat is toch meer een merk voor tieners(die blut zijn…) dan voor bijna dertigers die preventief willen werken voor de eerste lijntjes?

  • marjolein
   16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

   Huh nou dat lijkt me niet. Gelukkig is essence voor iedere leeftijd.

 7. L
  8 maart 2016 / dinsdag, 8 maart 2016

  Taalpurist hier. ‘In het verschiet’ betekent in de toekomst, niet in het verleden.

 8. 8 maart 2016 / dinsdag, 8 maart 2016

  Wat een heerlijke werk heb je gehad zeg dame en wat een prachtige dingen komen er allemaal op je pad <3 Die lichte outfit staat je trouwens echt prachtig zeg. En Clarence en Coco zijn zulke schatjes haha. Geniet keer op keer van de foto's van hem

 9. 8 maart 2016 / dinsdag, 8 maart 2016

  Zo leuk, die samenwerking met essence. Ik ben zo benieuwd!

 10. 8 maart 2016 / dinsdag, 8 maart 2016

  Wauw, zo leuk dat je een samenwerking aangaat met Essence! Je bent overigens een prachtige vrouw Serena!

 11. Diana
  7 maart 2016 / maandag, 7 maart 2016

  Wat een geweldige week! En ik kijk nu al uit naar je Essence collectie! Mega gave samenwerking!

 12. 7 maart 2016 / maandag, 7 maart 2016

  Hele leuke foto’s! Ik ben helemaal verliefd op Clarence en Coco!

 13. 7 maart 2016 / maandag, 7 maart 2016

  Wat leuk dat project. Ik volg Mary ook al heel lang dus leuk om jullie alle twee nu te zien.

 14. 7 maart 2016 / maandag, 7 maart 2016

  Wat leuk dit! Echt leuk dat je met essence mag gaan samenwerken en wat zijn je katten toch snoezig :)

 15. 7 maart 2016 / maandag, 7 maart 2016

  Wauw wat gaaf ! Ik ben benieuwd wat je met Essence aan het doen bent :) !!

 16. 7 maart 2016 / maandag, 7 maart 2016

  Wat leuk een samenwerking! Ben super benieuwd om wat voor producten het gaat! Veel plezier nog in Parijs! Verheug me al op de foto’s! Trouwens een klein vraagje: ik vind vlogs persoonlijk altijd super leuk om te kijken. Zou jij misschien een keertje een vlog willen opnemen? Zeker in een stad als Parijs is dat super leuk om te zien! Ik snap als je er geen behoefte aan hebt, just an idea…

 17. 7 maart 2016 / maandag, 7 maart 2016

  Wat gaaf, een samenwerking met Essence! Ik ben echt heel benieuwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *