Instalab week 9 | genieten van het weertje


Vorige week zaterdag werd vriendinnetje Diêp verrast met een Baby Borrel! Dat is zoiets als een Baby Shower, maar dan gewoon met de mannen en eventuele kindjes erbij. Super gezellig! En wat ziet Diêp er knap uit he? Diêp geniet nu lekker van haar verlof en kan ergens komende maand een dochtertje verwelkomen. Zo spannend! De toekomstige baby wordt liefkozend ‘Baby Ginger’ genoemd aangezien haar vriend een beetje rossig is, ben benieuwd of hun baby’tje inderdaad een rode gloed over haar haar zal hebben, hihi! Afwachten maar!


De tafel met hapjes en drankjes zag er echt perfect uit! Lekker Pinteresty!


Marshall ziet, buiten zijn twee neefjes dan, niet vaak andere kinderen, dus ik vind het altijd extra leuk als we naar verjaardagen gaan waar wél andere kindjes zijn. Hij is nu ook op een leeftijd dat hij het allemaal wat beter begrijpt en doorheeft, en ook de interactie opzoekt. Zo leuk om te zien! Dit is Koi, echt een prachtig ventje met een prachtige bos met krullen. Hij was zo ontzettend lief voor Marshall! Echt heel leuk om te zien hoe lief kindjes reageren op iemand die (veel) jonger is dan zijzelf. Ook al zijn ze jong, ze begrijpen al zoveel! Koi kwam met speelgoed aanzetten waar Marshall mee mocht spelen en als hij een beetje jammerde, bracht hij een flesje drinken. Leuk om te zien :)


Wanneer ik een (Instagram) campagne heb waarvoor ik foto’s voor moet maken waar ik zelf opsta, vraag ik meestal mijn moeder of George om hulp. Alleen, mama was ziek en George was naar een meeting, dus nu moest ik zelf aan de slag… met de zelfontspanner! Nou, en ik vind deze foto eigenlijk heel goed gelukt! Dus ik ben er best een beetje trots op, haha! Mooi ook zo met die zon die naar binnen schijnt. Ik ga de zelfontspanner maar wat vaker gebruiken, denk ik.


Wat een triest en guur weer is het vandaag he? MAARIK KLAAG NIET, ik zou niet durven, want we zijn afgelopen week natuurlijk ontzettend verwend met de zonnestraaltjes. Het leek wel zomer! Nadat ik boodschappen had gedaan met Marshall stopte ik onderweg bij een veldje met schommels en liet hem even lekker spelen. Hij vond het zo leuk! Het was voor het eerst dat hij in zand en gras aan het kruipen was. De eerstvolgende keer dat het weer lekker weer is gaan we picknicken met zijn drietjes, hebben George en ik al besloten.

Ik kan de fiets van mijn moeder overkopen, dus nu moet ik nog een goed kinderzitje hebben. Hebben jullie aanraders? Hoor eigenlijk iedereen over Yepp. Lijkt me zo leuk om straks fietstochtjes met Marshall te maken!


Blogger in opleiding, haha! Hier broed Marshall op een heel ingewikkeld artikel, lol. Dat tongetje ook echt! Hij vind de laptop, de telefoon en de afstandbediening heeeeeel interessant. Tja, precies de apparaten met veel knopjes en waar mama ook regelmatig mee zit te ‘spelen’ natuurlijk.


Het (voorlopig) laatste dagje met mooi weer, daar moesten we het natuurlijk even goed van nemen. Dus hoppa, kleed in de achtertuin, pui open, en lekker buiten gespeeld, gegeten en geknuffeld. Ik kreeg trouwens wat vragen over het kleed, hij is SUPER groot, in het midden zit een gat voor een parasol en hij is van het merk Fatboy. De hoeken bevatten lussen voor haringen, dus ideaal voor wanneer je naar het strand gaat of op een grasveldje gaat chillen.


Dat guitige hoofdje. Ik smelt.


WELL, THIS CAME IN THE MAIL! Kan niet wachten om ermee te spelen! Dit ding is gewoon een halve eeuw oud, mensen. Een halve eeuw. Ben zo benieuwd! Komende woensdag kunnen jullie hem in actie zien in een YouTube video.


Zeeman heeft weer hele leuke rompertjes! Helaas niet te vinden in maat 80. Lastige maat! Net te groot voor schattige babykleertjes, en te klein voor de wat stoerdere jongenskleding. Maar komt vanzelf goed natuurlijk!


Op donderdag had ik afgesproken met mijn zusjes voor lunch. Ik wilde graag naar Metro, dat zit aan de kant van het station aan de Jaarbeurszijde (tegen het GGD gebouw aan) omdat ik zag dat ze kreeft en oesters op het menu hadden staan. Zo veel zin in! Ik deelde een kreeft en een gamba salade met Tara. Erg lekker, vriendelijke bediening, top locatie en een mooi sfeervolle omgeving. Aanradertje!


Ik heb nu sinds een aantal weken Marley Spoon en ik vind het toch wel heel chill hoor. Zo leuk om steeds nieuwe recepten te proberen. Dit is een Oosters gerecht met gegrilde groenten en kip en het smaakte heerlijk! Het enige is dat George niet altijd fan is van de gerechten (onder het mom van ‘wat de boer niet kent…’) maar aan de andere kant is het dus JUIST een goede manier om hem wat meer te kunnen laten proeven. So far, so good in elk geval, het bevalt nog steeds erg goed.


Dat Coco dan PRECIES op dat ene stukje jas gaat liggen dat over tafel hangt, awwwww. Ze slaapt zo lief en vredig.


New Press Stuff! Mama stuurt me altijd foto’s van wat er binnenkomt en ik word dan altijd helemaal excited, haha! De Powder Spray is in elk geval meteen ingepikt door George. Ik vertel hem al jaren dat hij zijn haar moet stylen met volumepoeder en nee hoor, meneer wilt er niet aan. Gaat hij één keer naar de kapper die hem dat aanraad en wat denk je… MOT ‘IE INEENS VOLUMEPOEDER HEBBEN. Zal je nou altijd zien!


Nieuwe Chanel lipsticks, in een prachtige Chanel doos! Bijna te mooi om te swatchen, oeps!


Afgelopen weekend hebben George en ik ons even opgesplitst. Doen we meestal niet, want het is altijd leuker om samen ergens heen te gaan, maar het kwam nu eenmaal zo uit. Hij wilde zijn zus namelijk heel graag zien (en vanwege haar wisselende diensten kunnen ze niet zo makkelijk meeten) en ik had de verjaardag van Lorena. George nam Marshall mee, want ze gingen met zijn allen naar een carnavalsoptocht kijken.

In Houten viert ‘men’ dus geen carnaval, of ik bedoel, wij doen er hier niet echt wat aan. Ik ben dus niet opgegroeid met carnaval. Jullie wel? Heb jij afgelopen weekend carnaval gevierd (of ehhhh, ben je nog steeds bezig?!). Ik ben een paar keer geweest hoor, en ik heb me kostelijk vermaakt, maar als je er niet mee opgegroeid bent (of niet elk jaar mee gaat met vrienden) is het toch een stuk minder leuk, denk ik. Ik vind het in elk geval niet vreselijk en kan heel goed begrijpen dat er mensen zijn die hier het hele jaar naar uitkijken. But it’s just not for me!


Lorena is echt een stoer meisje. Toen mijn nichtje aan haar vroeg wat ze op haar taart geprint wilde hebben zei ze ‘een haai!’. En toen er gevraagd werd hoe ze haar nieuwe slaapkamer wilde hebben zei ze ‘tijgerbehang en donkerblauwe verf’. Ze loopt ook heel vaak in kostuums van haaien en tijgers, zo geinig! Maar aan de andere kant speelt ze ook met een poppenhuis, heeft ze roze Timberlands en is ze de laatste tijd helemaal in de ban van parfum. Ze heeft zoveel uiteenlopende interesses, echt een leuk figuur is het. Ik ben benieuwd wat Marshall later leuk zal gaan vinden allemaal.

Ik heb Lorena in elk geval deze trui gegeven die ze helemaal te gek vond (want, tijger!). Het is zo’n wrijf trui, met pailetten die je omhoog en omlaag kunt wrijven voor een andere kleur tijger. Ook gaf ik haar een eigen parfummetje, vond ze ook superleuk. Het is een rollerball van Dior. Ze is trouwens 4 jaar geworden. Leuk om later aan haar te vertellen dat ik haar op haar vierde verjaardag een Dior parfum cadeau heb gedaan, haha! Haar vriendinnetjes wilden allemaal wat parfum op en één van die meisjes zei ‘Dit ruikt zo lekker! Het ruikt naar knapheid!’. De dingen die jonge kinderen zeggen, het is gewoon hilarisch. Eigenlijk zou elke ouder een boekje moeten bijhouden met al die leuke uitspraken, anders vergeet je ze gewoon.

Dat was ’em weer voor deze week! Hoe was jullie week? Nog een terrasje gepakt toen het zo’n lekker weertje was? Als jullie dit lezen ben ik in Sicilië, mijn eerste perstrip sinds lange tijd! Kan niet wachten om jullie volgende week meer van deze trip te laten zien.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

28 Reacties

 1. 15 maart 2019 / vrijdag, 15 maart 2019

  Wat een heerlijk mannetje heb je toch!

 2. 12 maart 2019 / dinsdag, 12 maart 2019

  Wat een prachtige tafel met hapjes en drankjes!

 3. Denise
  10 maart 2019 / zondag, 10 maart 2019

  Wat een leuk weekje!
  Ik ben ook niet opgegroeid met carnaval.
  Die Chanel lipstick is echt pretty <3

 4. M
  6 maart 2019 / woensdag, 6 maart 2019

  ugh, blij dat carnaval voorbij is vandaag.
  Hier in Knollevretersgat worden ze helemaal wild met carnaval!

 5. 5 maart 2019 / dinsdag, 5 maart 2019

  Wat leuk om te zien! Ik was gisteren jarig maar had het zaterdag gevierd voor familie en vrienden. En ben afgelopen dagen met Maeve naar carnaval geweest zelf vind ik het niets. Maar Maeve vind het geweldig en dan is het altijd leuk om je kindje zo te zien genieten en spelen.
  X Robin

 6. E
  5 maart 2019 / dinsdag, 5 maart 2019

  Damn. Zo jaloers op die perspakketen! Ik was ook zo’n kind als Lorena. Power Rangers & Barbie vond ik echt even cool. Als mijn moeder al vroeg aan het werk was trok ik gewoon een fila of Nike trui aan met een kanten kraagje om de nek. Of een oililly jurkje met Nikes eronder :’) En ik kan mijn eerste parfummetje ook nog herinneren, die was natuurlijk ook van Oililly. Like a true 90s baby.

 7. Marije
  5 maart 2019 / dinsdag, 5 maart 2019

  Hoi,

  Wij hebben ontzettend veel plezier van het fietsstoeltje van urban iki.
  Mooi, praktisch en zelf samen te stellen qua kleuren!

 8. 5 maart 2019 / dinsdag, 5 maart 2019

  Wat gezellig en de kleine groeit hard.

 9. Jessica
  4 maart 2019 / maandag, 4 maart 2019

  Ik kom lekker uit het Zuiden van Nederland, Maastricht. Hier leeft het écht, zelf vier ik het niet zo die hard als de rest van de Maastrichtenaren. Ik ben gisteren tot de vroege uurtjes doorgegaan. En nu de rest van de dagen ga ik fijn bijkomen in bed, want het lijkt net alsof er een vrachtwagen over me heen is gereden.

  Je hebt echt een knap kind, en zo fotogeniek al!

 10. Ilse
  4 maart 2019 / maandag, 4 maart 2019

  “Veegtrui” 🤣😅

 11. Yvette
  4 maart 2019 / maandag, 4 maart 2019

  Man wat ben ik jaloers op die doos Chanel Lipsticks… kwijl..

 12. Giulia
  3 maart 2019 / zondag, 3 maart 2019

  Veel vriendinnen uit Utrecht vieren wel carnaval in de stad. In de avond gaan ze dan bijvoorbeeld naar een kroeg. Ik zelf ben er niet weg van, maar iedereen zijn eigen ding! 😊

  Leuk trouwens dat truitje van Lorena! Echt een stoere meid!

  Een die lipstick van chanel! 🥰🥰🥰

  Weer een leuke blog vandaag. Love it! 😘

  • E
   5 maart 2019 / dinsdag, 5 maart 2019

   Ik wist niet dat het daar gevierd wordt? Mijn vrienden uit Utrecht komen hiervoor terug naar Limburg, waar 90% van de mensen het keihard viert en de andere 10% vlucht of boos op de bank zit.

   • Katja
    5 maart 2019 / dinsdag, 5 maart 2019

    Ik hoor (als echte Limburgse) bij die 10% en dan niet bij die vlucht maar de bank haha)

 13. Yasmine
  3 maart 2019 / zondag, 3 maart 2019

  De JOCKEY3 COMFORT van Römer is een hele mooie comfortable fietsstoel…zelf bij beide kinderen gebruikt…zij maken ook auto stoeltjes.

 14. Sandra G.
  3 maart 2019 / zondag, 3 maart 2019

  Die Chanel lipsticks!! OMG!! Smelt….kwijl….

 15. Nanda
  3 maart 2019 / zondag, 3 maart 2019

  Ik woon in Zaanstad en hier wordt Carnaval helemaal niet gevierd. Of eigenlijk, alleen op de basisschool in de kleuterklas. Dan mag je verkleed naar school. Ik ben ook zo opgegroeid en snap er dus ook totaal de lol niet van, als volwassen persoon verkleed.

  • Inge
   4 maart 2019 / maandag, 4 maart 2019

   mag je alleen verkleed gaan als je kind bent dan? Volwassenen vergeten soms ook ‘te spelen’ en dat kan soms best weer heel leuk zijn. Probeer het eens, zou ik zeggen :)

   • Tessa
    4 maart 2019 / maandag, 4 maart 2019

    Zoek eens op ‘cosplay’, als volwassene kan je ook best verkleden als hobby hebben ;-)

 16. 3 maart 2019 / zondag, 3 maart 2019

  Hier is carnaval ook niet echt een ding. Heel lieve, leuke foto’s allemaal! En ik mis de zonnestraaltjes nu alweer.

 17. 3 maart 2019 / zondag, 3 maart 2019

  Waarom probeer je geen afstandsbediening voor je camera? Misschien is dat handig om foto’s mee te maken als je die van je zelf moet maken? :)

 18. Ann
  3 maart 2019 / zondag, 3 maart 2019

  Ik heb niet zoveel met baby’s maar elke weekkkkkk tovert Marshall een lach op mijn gezicht, ik smelt echhhhhhhhhht helemaal

 19. Zoe
  3 maart 2019 / zondag, 3 maart 2019

  Die foto met die zelfontspanner is mooi geworden!
  Waar is die zwart wit geruite broek van? Die is echt gaaf.

 20. Syl
  3 maart 2019 / zondag, 3 maart 2019

  “Dit ruikt naar knapheid”
  Beste compliment ooit toch

 21. Ann
  3 maart 2019 / zondag, 3 maart 2019

  Aaahhh ik ben niet in de prijzen gevallen voor de surpirseboxen maar gelukkig komen er meer winacties🤗
  Leuke Instalab weer. Zoals altijd heerlijk genoten en de foto van Marshall acher je laptop te Schattig😻 en de chanel 💄wauw idd te mooi om te gerbuiken.

  Fijne vakantie en ik kan ook niet wachten om alles te zien over je Sicilie trip.

  Voor nu geniet er lekker van😊

 22. Rita
  3 maart 2019 / zondag, 3 maart 2019

  Die laatste foto met Lorena :) en haar eerste parfum, een Dior, nou dat zal ze nooit vergeten hoor!

 23. Diana
  3 maart 2019 / zondag, 3 maart 2019

  Veel plezier in Italië! En wow Marshall groeit echt hard lijkt het! Ik ga carnaval vieren, het duurt tot dinsdag trouwens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *