Instalab week 8 | Yankee Candle event en kleding verkopen

Goedemorgen iedereen! Sorry voor de iets verlate Instalab vandaag. Normaal staat ‘ie om half 6 ‘s ochtends sharp voor jullie klaar, maar ik ben hem nu zo snel mogelijk gaan tikken zodra ik wakker werd. Het weekend was zo vol en leuk, maar ook zo vermoeiend, op zondag viel ik na het eten meteen in slaap. Serieus. We aten sushi, ik ging douchen, ik kroop lekker even in bed met Coco, ik sliep. En ik werd de volgende dag – vandaag dus – pas om 8 uur wakker. Ik had mijn slaap kennelijk even nodig! Dus, vandaar dat Instalab eventjes iets later online staat!

Voordat ik begin wil ik even melden dat ik echt positief verrast ben door de vele lieve en begripvolle reacties op mijn ‘ik scheer mijn gezicht‘ artikel. Ik had serieus niet verwacht dat er nog zoveel andere meiden waren die hun snorretje en zelfs hun gezichtdonshaartjes ook wegschoren. Wow! Dat doet me echt goed, om te weten dat ik niet de enige ben. Ik had mezelf mentaal een beetje voorbereid op rotreacties, maar jeetje, ik vind het echt hartverwarmend om te zien hoe lief en begripvol jullie in de comments zijn. Daar wil ik jullie dus ontzettend voor bedanken! It made my day!

Goed, gaan we nu door naar de avonturen van vorige week!

instalab week 8 - 1 Op maandag had ik een videoshoot én fotoshoot voor de Cosmopolitan. Ze waren bezig met hun grote beautynummer en daar wilde ze Beautylab graag bij betrekken. Toen ik binnen kwam waren ze nog bezig met Cynthia/Miss Lipgloss, dus schepte ik vast een lekkere lunch op. Het was heerlijk, en ook gezond! Heb gesmuld.

instalab week 8 - 2 Camera’s rolling… action!

Ik heb twee video’s opgenomen. In de eerste laat ik zien hoe ik mijn basis erop zet, dus foundation, concealer, bronzer en highlighter. En in de tweede hoe ik mijn haren krul met een stijltang. Het zijn hele andere video’s als die ik normaal maak, want deze zijn veel ‘cleaner’ en worden geloof ik ook maximaal een minuut. Ben benieuwd hoe ze er straks helemaal afge-edit uitzien!

instalab week 8 - 3 Na elke videosessie was het tijd voor een fotosessie. Ik vind mezelf er altijd zo stom uitzien tijdens fotoshoots. Ik voel me nooit echt op mijn gemak, mijn haar zit nooit zoals ik het wil, en mijn gezicht ook niet, ik had ook hoofdpijn trouwens, dus ik ben niet 100% tevreden. Maar meer zat er gewoon niet in voor mij op dat moment. Dit is mijn lievelingsfoto omdat ik hier echt leuk lach, de andere foto’s vind ik niet zoooooooooo leuk, maar waarschijnlijk zie ik dat alleen, en jullie niet. Ik vind mezelf er gewoon leuker uitzien in het echt, dan op de foto, hahaha!

instalab week 8 - 4 Eindelijk de knappe Celine Bernaerts ontmoet, die als MUA aanwezig was op de set. Ik volgde haar al een tijdje via Instagram omdat ik verliefd ben op haar artistieke make-up looks! Het was leuk om haar ontmoet te hebben, ze is zo vrolijk!

instalab week 8 - 5Toen ik thuis kwam was het alweer donker, en ik kocht nog net voor sluitingstijd een fietspomp, die had ik namelijk nog niet. Ik had mijn fietsen even 2 dagen in het trappenhuis gezet omdat ik mijn balkon wilde leegmaken voor ons feestje, en toen ik ze weer wilde ophalen had iemand mijn achterbanden laten leeglopen, van beide fietsen!! Ze stonden daar helemaal niet in de weg (we hebben zo’n inkeping waar ik ze had gestald, en ze stonden niet voor een nooduitgang of brandblusser, echt ze stonden niemand in de weg) en ik had echt zoiets van WHY?! Waarom zou je zo kinderachtig zijn om dan mijn banden te laten leeglopen. Het zouden spelende kinderen geweest kunnen zijn, het kunnen ook buren geweest zijn die het er niet mee eens waren dat mijn fietsen daar stonden. Ik was hoe dan ook pissed hahaha! Maar goed. Ik heb me er al overheen gezet.

instalab week 8 - 7 Soms sta ik in de keuken en kijk ik even de huiskamer in, en dan zie ik zo’n piepklein poesje zitten, genietend van de laatste zonnestraaltjes. Zo lief! En zo in de grote huiskamer lijkt ze nog kleiner dan ze al is. Zo lief!

instalab week 8 - 6 Ik heb een gedichtje gemaakt voor Coco;

ik begraaf mijn hoofd het liefst in je buikje
want je bent zo lekker zacht 

en zo warm als een kruikje

slaap lekker lieve Coco, ik wens jou een goede nacht

Sorry, ben de laatste tijd helemaal into rijmpjes, haha! En dit doe ik altijd voor het slapen gaan :)

instalab week 8 - 10 Op donderdag even in het nieuwe nieuwbouwhuis gaan kijken van Steven. Het ziet er zo mooi uit! En zo lekker groot. Wow, ik wil ook zo’n huis. Deze prachtige hoekkast heeft Wessel (vriend van Jacq) van Bears Design er vast in gemaakt, echt gaaf! Zij maken meubels op maat.

instalab week 8 - 11 Daarna bracht Steven me terug naar Houten, waar we nog even over het winkelcentrum hebben gelopen en boodschapjes hebben gedaan, want die avond zou de moeder van Tim komen eten bij ons! Ik maakte soto ajam, dat had ze nooit eerder op, maar ze vond het superlekker! :)

instalab week 8 - 12 En zoals te verwachten bedelde Clair ook om een kommetje soep, maar dat kreeg hij niet want dat is veel te zout! Die ouwe boef!

instalab week 8 - 9 Dit gedichtje maakte ik voor Tim, die het misschien niet zo vaak tegen me zegt, maar als hij me aankijkt dan voel ik het. En dat is voor mij genoeg.

instalab week 8 - 8 Selfie met Clair!

instalab week 8 - 22 Ben de laatste tijd ook weer helemaal into de gemberthee. Het is zo lekker pittig! En ook goed voor de stoelgang, zeggen ze.

instalab week 8 - 13 Op vrijdagochtend onderweg naar Hotel Droog in Amsterdam, en onderweg zag ik deze leuke brug met slotjes. So romantic!

instalab week 8 - 14 Jaaaa, lancering van de Eyelure by Beautygloss lashes van Mascha! Ze heeft 3 wimpers ontworpen in samenwerking met het bekende wimpermerk Eyelure. Ze zijn echt heel erg mooi! Mascha heeft ze goed ontworpen! Ze heten Silky, Pretty en Fluffy en ik mijn persoonlijke favoriet is Pretty, want die geeft je ogen een hele zwoele oogopslag. Ik vertelde eerder al dat ik dacht dat de nepwimpers meer in opkomst waren in Nederland, en met de introductie van deze Beautygloss wimpers denk ik dat dit zeker moet gaan lukken.

instalab week 8 - 15 Met Lotte van Beautify en Mascha, die er overigens érg mooi uitzag in dit body hugging jurkje met glitters. Ik vind het superleuk dat Mascha deze samenwerking is aangegaan en ik zag ook nog dat Gregor haar ten huwelijk had gevraagd, jeetje, volgens mij kan ze haar geluk niet op, hahaha! Ben heel blij voor Mascha en ze mag trots zijn op alles wat ze heeft bereikt tot nu toe. Mascha, gefeliciteerd!!

instalab week 8 - 17 Debbie was ook op de lancering, en daarna zijn we gezellig nog wat gaan drinken bij Starbucks.

instalab week 8 - 16 Ik had een broodje met pulled pork en die was verrassend lekker, maar ook verrassend pittig, haha! Pedissssss! En verder natuurlijk mijn gebruikelijke no water chai :)

Daarna bracht Debbie me thuis in Houten, echt superlief, omdat ze zei dat ze er toch half lang reed als ze naar huis zou rijden. Was gezellig, Deb!

instalab week 8 - 18 Jullie raden het waarschijnlijk al, met Larissa! We waren op een gegeven moment echt in de war, we wisten niet meer wie rechts stond en wie links, hahaha! So confusing als je zo min of meer dezelfde gezichten hebt. Ze zeggen vaak dat ik meer op Tara lijk, of dat Tara en Larissa veel op elkaar lijken, maar wij vinden dus dat wij meer op elkaar lijken.

Oh ja, en ook heeft een keer iemand de helft van het gezicht van Tara tegen de helft van het gezicht van Larissa geplakt, en zo bij elkaar leken ze weer op mij. Heel bizar. Als je ons zo ziet, snap ik best dat mensen denken dat we heel erg op elkaar lijken. Maar soms zien mensen ook totaal niet dat we zusjes zijn. Zo grappig!

instalab week 8 - 20 Shabby, onze stokoude kat, is echt wel aan het achteruitgaan. Hij liep bijna tegen me aan (zijn zicht wordt minder) en hij mag niet alleen van de trap af, omdat hij dan misschien valt. Het is net alsof je een demente opa in je huis hebt en die je moet verzorgen, maar dan in katvorm. Arm beessie! Hier wilde hij wat drinken, dus Larissa helpt hem erbij.

instalab week 8 - 19 Lieve Shabkees!

instalab week 8 - 23 Hier keek ik al de hele week naar uit: het Beautylab x Yankee Candle event in de Cosy Candles store aan de Lijnmarkt in Utrecht!

instalab week 8 - 24 De eigenaren – Josephine en haar vriend Anand – hadden alles leuk voorbereid en ingericht in Amerikaanse style. De zus van Josephine had heerlijke cake pops gemaakt, maar er waren ook hot dogs, popcorn, donuts, fris en sap en verder natuurlijk veel gezelligheid. En de cake pops waren…. ZO LEKKER! TE LEKKER! VEEL TE LEKKER!

instalab week 8 - 25 Lieve Kevin van Just KVN kwam nog even buurten. Ik vind dit zo’n lieve jongen. Echt een schat! En hij ziet er altijd zooooo stylish uit. Zo chic en netjes en goed gekleed. Check zijn blog zeker eens even.

instalab week 8 - 26 Hier sta ik op de foto met Romy en haar zus (en cake pop!).

instalab week 8 - 27 En hier met een superlieve bezoeker Larissa, die echt een plaatje is om te zien overigens.

instalab week 8 - 29 En hier met Esmee, die heel klein is waardoor ik echt een soort van reus lijk, hihi! Ook nog even leuk mee staan kletsen.

Het was zo gezellig man! Het was best druk, de winkel stond de hele tijd vol, en ik heb geprobeerd met zo veel mogelijk mensen te kletsen en op de foto te gaan. En ik ben ook gewoon heel blij voor Josephine en Anand, die zag ik ook genieten. En ik hoop dat we met dit event de winkel Cosy Candles wat meer op de kaart hebben gezet, aangezien hun winkel wel in het centrum van Utrecht zit, maar niet echt in een looproute. En zeker als je niet uit Utrecht komt, kom je er niet snel langs. Maar mocht je in Utrecht zijn, loop dan zeker even langs de Lijnmarkt want ze hebben er heerlijk geurende Yankee Candles en je wordt altijd vriendelijk geholpen. Of bestel gewoon online! Maar langsgaan is leuker want dan kun je meteen alles ruiken :)

Ik krijg altijd goede, positieve energie van dit soort events. Ik zag ook een aantal bezoekers die ik vaker had gezien, altijd gezellig om weer even te praten. Ik moet dit soort dingen eigenlijk vaker doen. Het is voor mij één van de weinige manieren om écht met jullie contact te hebben, en dat is waar ik dit (bloggen) uiteindelijk voor doe. Natuurlijk, het brengt brood op de plank en ik vind het een leuke bezigheid, maar het contact met mijn bezoekers is zeker één van de hoofdredenen dat ik door blijf gaan en wat mijn werk zo mooi maakt.

instalab week 8 - 33Angel kwam ook nog even buurten, en na afloop van het event ben ik met haar mee gegaan naar de Spa van haar moeder (Spa Bali) en daar maakte haar moeder nog even snel wat lekker Indisch eten voor ons klaar. We hebben nog even gechillt, en toen ging ik terug naar huis.

instalab week 8 - 30De volgende dag ging om 6 u de wekker (vroeg!!), want het was tijd om onze spullen te verkopen in de Kromhouthal te Amsterdam! Hier staan we met Nana (zus van Rei) en haar zoontje Dash, Rei (vriend van Larissa), Lis en ik. We hadden samen 3 kramen.

instalab week 8 - 28We waren expres zo vroeg aanwezig (we waren er al om 8u) omdat we onze stand goed wilden inrichten. Zoiets kan je echt maken of kraken. We hadden veel rekken meegenomen, want dat browsed gewoon lekkerder, en alle schoenen en tassen mooi uitgestald. Ik vind dit zo leuk om te doen he! Kramen inrichten, hahaha!

instalab week 8 - 31Esther heb ik in elk geval héél blij gemaakt met de roze Rebecca Minkoff tas. Ben zo blij dat ik hem aan jou heb verkocht meis, ik weet zeker dat hij bij jou veel meer liefde krijgt dan bij mij! <3

instalab week 8 - 32Ik kwam Reny tegen, die samen met haar zusje en moeder aan het shoppen was en ook nog even op de foto wilde. Was leuk je ontmoet te hebben! Al met al ben ik best een aantal leuke lezeressen tegengekomen, echt leuk om even een praatje gemaakt te hebben met iedereen!

Wat vond ik achteraf van deze Fashion Vintage Glamour beurs? Mwah, ik vond dat er té veel kramen waren voor het publiek wat er op af kwam. Ik had echt 3 misschien wel 4 keer zo veel mensen verwacht (of op gehoopt). Het was echt veel te rustig. Er waren veel kramen die helemaal niets verkochten en die om half 2 al (!!) gingen inpakken om weg te gaan. Rond een uurtje of 3 had ik het idee dat ongeveer 1/3 van de kramen al zijn biezen had gepakt. Dat ziet er ook gewoon verloren uit.

Wij hebben wel OK verkocht, maar er is nog zo veel over! We hebben daarom besloten om in de maand maart alles nog eens te verkopen bij ons in Houten tijdens een Shop Our Closet Sale! Tara, Larissa en ik verkopen dan onze kledingkast voor zachte prijsjes. We laten jullie zsm weten wat, waar, hoe laat en wanneer. We gaan ons vanaf nu bezig houden met de organisatie. Lijkt me leuk als jullie dan weer langskomen! Twee jaar geleden hielden we ook een Shop Our Closet Sale en dat was zeer geslaagd!

instalab week 8 - 21En als afsluiter, een foto van mijn kleine wollige vriendinnetje Coco <3

Zo, dat was een drukke week, vooral het weekend was ramvol, dus daar ga ik deze week mee compenseren. Ik ben net gebeld of ik vanavond wilde meedoen aan een NPO uitzending, heb ik lekker afgezegd. Ik doe deze week lekker rustig aan. Vrijdagavond vlieg ik naar Berlijn voor de laatste meeting van mijn Secret Project, en daarna vlieg ik direct door naar Parijs voor enkele events, dus ik moet deze week ook gebruiken om een beetje vooruit te werken.

Ik hoop dat jullie week net zo leuk was als die van mij!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

80 Reacties

 1. Rosa
  29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Wat is het verschil tussen een no water chai en chai met water? Ik dacht dat het altijd met melk was?

  • Serena
   Auteur
   29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

   hi Rosa,
   een normale chai bij de Starbucks bestaat voor de helft uit water en voor de helft uit melk, ik vraag om een no water zodat hij alleen maar uit melk bestaat.

 2. 29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Wat een leuke foto’s allemaal. Fijn weekje heb je achter de rug!

 3. 29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Je bent niet de enige die zichzelf liever ziet in het echt, dan op foto. Er is ook wetenschappelijk bewijs voor, omdat je jezelf eigenlijk altijd in de spiegel ziet en dat dus spiegelt. Wij vinden je foto’s dan weer heel normaal omdat wij jou in real life gewoon zo zien haha. Vind ik dan weer super interessant en ik hoor het heel vaak terug in de studio :-)

 4. 29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  love je woonkamer, mooi en cosy!

 5. 29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Wat een lekker druk weekje ! Ik vind Coco zo ontzettend schattig ! En die soto ajam ziet er echt lekker uit, ik moet mijn schoonpapa maar weer eens lief aankijken of hij weer eens tijd heeft daarvoor :)

 6. 29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Leuk verslag ! Ik vind face swaps echt zo creepy altijd! Ik had eerst niet helemaal door dat het een face swap was hier, ik dacht gewoon dat jij en Larissa er even niet zo heel goed uitzagen haha !

 7. mart
  29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Lieve schat, hou eens op met die excuses. Ik merk dat je (en niet alleen jij, maar meerdere bloggers) soms een artikel beginnen met excuses en redenen waarom een artikel later online komt. Jij bent toch de baas? Maakt echt niet uit hoor.
  En ja ik snap wel dat je lezer tevreden wilt houden en zo, maar het doet een beetje afbreuk aan je artikelen.

  • Serena
   Auteur
   29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

   Lieverd, bedankt voor je woorden. Ik snap alleen niet waarom welgemeende excuses afbreuk doen aan een artikel? Ik vind dat ik dat best mag doen (zoals je zelf al aangeeft, het is mijn blog en ik ben de baas) voor de mensen die elke ochtend naar Beautylab komen, en dan teleurgesteld zijn dat er geen nieuw artikel online staat. Ik vind dat wel zo beleefd!

 8. Denise
  29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Oeef! Dan ben ik blij dat ik zondag niet gekomen ben! Eigenlijk precies waar we het zaterdag al over hadden! Komt waarschijnlijk door de entreeprijs! Zaterdag was iig top! Mn kamer ruikt heeeeerlijk ♡

 9. 29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Jouw katten zijn allemaal zo schattig! Ik ken het hoor, zo kritisch zijn over foto’s van jezelf, maar je bent zelf echt de enige die er dan zo kritisch over denkt. Dat event ziet er zo leuk uit! Jammer dat ik het gemist heb. Volgende keer beter!

 10. daphne
  29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  ik vond het ook weer erg gezellig om even rustig met jou en ook je moeder en Larissa te kletsen! en die cakepop was erg lekker!
  ps. heb youtube weer doorgespit maar kan echt niet het filmpje vinden met DE trui.
  ik hoor graag wanneer je shop je closet is!

 11. Karin
  29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Jammer dat de kledingsale ver weg is voor mij…net als de shop our closet:( kunnen jullie niet via internet wat dingen verkopen? Dan kan iedereen uit heel Nederland kopen!:)

  Je katten zijn trouwens echt geweldig wat een heerlijke pluizenbollen!

  • Serena
   Auteur
   29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

   hi Karin,
   Houten zit in het midden van het land, jammer dat het voor jou ver weg is, maar voor de meeste mensen is dit een ideale locatie. Een Shop Our Closet Sale vinden we leuker omdat we dan ook meteen onze lezers kunnen ontmoeten, plus dat het gewoon fijn is om kleding in het echt te zien en eventueel te kunnen passen!

 12. Tessa
  29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Dat van de fietsbanden ken ik helaas. Ik kom zelf ook uit Houten en mijn fietsbanden waren in het fietstransferium ook onveilig helaas. Ventieldopjes waren ook nergens te bekennen.

 13. 29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Wat flauw joh van die banden… Maar ook wel fijn dat ze niet lek waren geprikt, dat was eigenlijk het eerste waar ik aan dacht!

 14. Jeanelle
  29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Had graag naar het Yankee Candle Event willen komen maar ik moest dat weekend werken. Hoop dat zoiets nog een keer wordt georganiseerd. In vergelijking met de andere lezeressen ben ik waarschijnlijk wat ouder (ben 45), maar ik kijk en lees graag op beautylab. nl en volg je ook op youtube.

 15. Rachelle
  29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Aaah die tassen! Ik zou ze zo allemaal kopen, is dat een echte Mulberry?! Volgens mij hebben jij en je zussen zo veel leuke dingetjes in de kast hangen, alleen zou het event helaas op een zaterdag zijn waardoor ik gewoon aan t werk ben.
  Aangezien de planningen voor maart al zijn gemaakt, dus helaas.

  • Serena
   Auteur
   29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

   Hi Rachelle,
   haha, niet te snel conclusies trekken, we zitten juist te denken aan Goede Vrijdag en dat valt op een.. jawel.. vrijdag! ;)

   • Rachelle
    1 maart 2016 / dinsdag, 1 maart 2016

    Aah dat zou echt zo vet zijn! :) Die zet ik in mn agenda. Ik wacht verder nieuws rustig af.

 16. 29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  wat een onwijs leuke week zeg! wat leuk dat je ook bezoekers laat zien je diary! nu lekker uitrusten!

 17. Syl
  29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Ik heb gisteren stiekem nog een paar keer terug gekeken bij de comments van het het scheer-artikel. Het verbaasde mij dat zoveel vrouwen hun gezicht scheren.
  Wel fijn dat zoiets bespreekbaar is en geen taboe hoeft te zijn.

  Noooo die roze Rebecca Minkoff tas!!!! Als ik dat had geweten… Ik loop al jaren te kijken naar dit model tas van Rebecca Minkoff. Helaas was ik te laat bij de Marble versie.

 18. 29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Wat een superleuke foto’s weer …

 19. 29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Wat een leuke week en die foto van Clair aan tafel is wel erg cute!

 20. 29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Je hebt een heerlijk druk weekend gehad, maar wel erg leuk en geslaagd als ik dat zo lees. Ik snap wel dat je moe was gisteren avond. Liefs soraya

 21. Inge
  29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Awww Coco <3

 22. Daphne
  29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  ik had graag langs gekomen op de vintage sale maar was een weekend in Berlijn. Hopelijk kan ik in maart wel :) lijkt me heel erg leuk

 23. 29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Ik kan geen genoeg krijgen van je katten ze zijn zo leuk haha! Celine Bernaerts is inderdaad een prachtige en lieve meid! ben erg benieuwd naar de wimpers van Mas

 24. Stella
  29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  HOE kan het haar van Angel nu alweer zo lang zijn???

 25. 29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Wat een leuke maar drukke week heb je gehad! Leuk ook om je zo bezig te zien met rijmpjes. Ben benieuwd naar de Shop Our Closet Sale!

 26. 29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Wow die face swap, zo zie je maar weer dat jullie heel erg op elkaar lijken! Oh is Mascha verloofd joh? dat heb ik even gemist, WAT LEUk!!!

 27. 29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Uitslapen is ook belangrijk! Geez, wat is die MUA knap <3 en fijn he, als reacties toch meevallen :D

 28. 29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Jij en je zusjes zijn kopieën van elkaar, zo leuk om die face swap te zien! :) Vind het jammer dat ik niet naar dat event kon komen, maar ik zal dit winkeltje zeker een keer opzoeken als ik weer in de stad ben.

 29. Roxanne
  29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Klopt het nou dat je ook schoenen verkoopt die je gratis bij Sarenza hebt mogen uitzoeken?

  • Mireilke
   29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

   Ja dus?

  • Nikkie88
   29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

   Ja, wel raar. Geef het dan gewoon aan een goed doel ofzo?

 30. 29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Wat een leuk weekje! Ik had er zaterdag graag bij willen zien maar kon helaas niet, balen! Die cake pops zien er echt té lekker uit, ik ben ook echt fan van Yankee Candle. Leuke foto’s ook van de lezers, lief dat je wat over iedereen erbij vermeld.

 31. 29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Wat een druk, maar vooral ook gezellig weekend. Leuk dat je (een aantal van) je bezoekers hebt ontmoet. Ik ben benieuwd naar de gemberthee, dus die ga ik zeker eens proberen.

 32. Petra
  29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Hele leuke foto’s weer! Ik geniet er elke week weer van!

  Die kast bij Steven thuis is echt gaaf gemaakt.
  Ik smelt elke keer weer bij de foto’s van je lieve katjes.
  Door die faceswap lijken jij en Larissa meer op een tweeling! zo grappig! ik moest echt even goed kijken wie wie was.
  Wauw Wat is Celine een mooie vrouw!

 33. 29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Was super leuk om je weer te spreken Sereen!!! En echt lief je compliment jij bent ook een schat! Tot snel
  XX

 34. Ann
  29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Ik vind het altijd zo leuk om te lezen hoe lief/complimenteus jij bent over de mensen waar jij op de foto mee staat haha :)

 35. 29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Leuke foto’s! Ook heel leuk om te zien dat jij en Mascha zo leuk met elkaar omgaan. :)

 36. Babs
  29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  je outfit bij het Yankee candle event! WAUW. waar is alles van?

  • Serena
   Auteur
   29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

   hi Babs,
   ik draag een zwarte skinny van Hollister, daarop een witte Tee van Come Get Fashion (webshop) en een mouwloze blazer die ik scoorde bij TK Maxx in Rotterdam!

 37. 29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Ik vond het ook vrij rustig op de Fashion vintage beurs. Had mij wel iets anders voorgesteld maar het was alsnog wel gezellig. Ik vond het erg leuk om jou en Larissa een keer te zien en om even met je te praten. Misschien ben ik er in maart ook weer bij met die closet sale. Jullie hadden wel erg leuke spulletjes allemaal. Ben erg blij met mijn tas! X

 38. Lisa
  29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Tip voor de volgende keer dat jullie spulletjes willen verkopen; de IJ-hallen in Amsterdam :)

  • Serena
   Auteur
   29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

   Mmmm, Larissa heeft daar een keer gestaan en dat is toch wel ander publiek. Die willen alles voornamelijk heel goedkoop. En wij hebben mooie, nette spulletjes. Dus een eigen Shop Our Closet Sale lijkt ons beter! En ook gezelliger :)

 39. Adrienne
  29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Goedemorgen! Ik vond je artikel over je gezicht scheren ook echt heel tof en dapper van je om online te plaatsen. Ga er zeker mijn voordeel mee doen, al vind ik het wel ontzettend spannend.
  Zaterdag heb ik met een vriendin gewinkeld in Utrecht en was een uurtje voordat jij bij Cosy Candles was daar al geweest. Wat een toffe winkel en super lieve eigenaren. Ben met een flinke tas naar huis gegaan (mede dankzij de kortingsactie en de verkopers :) ). De foto’s zien er leuk uit.

 40. 29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Ik vind het altijd jammer dat ik zo ver weg woon als jullie van die leuke dingen organiseren! Anders was ik er zeker bij geweest.
  Je gedichtjes zijn leuk! Vooral die voor Tim vind ik erg mooi verwoord! En hartverwarmend om te zien hoe goed en lief jullie voor oude Shabby zorgen! ♡

 41. 29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Woaah echt een drukke week maar zo leuk dat je met events als bij de Cosy Candle store een beetje je bezoekers kan meeten. :D Ben echt zo verschrikkelijk verliefd op je katten he arghh smelt weer weg.

 42. Caroline
  29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Lieve Serena,

  Wat een prachtige, lieve, ontroerende gedichtjes.
  Zeker bij het gedichtje over Coco voelde ik tranen opwellen. Zoals jij altijd over je katjes schrijft, een en al liefde!

 43. 29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Ziet eruit als weer een superdruk, maar vooral heel leuk weekje! Leuke foto’s en vooral die hoekkast vind ik echt super tof, zoiets zou ik zelf ook graag willen.

 44. Mirte van den Boogaard
  29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Oeh, als er een Shop My Closet sale aankomt ben ik zeker van de partij! Misschien een gekke vraag, maar wat zijn jullie schoenmaten? Dan kan ik alvast vriendinnen strikken om nieuwe schoenen te kopen :)

  Toffe week heb je gehad, en eerlijk gezegd vind ik die foto van de fotoshoot echt hartstikke mooi! Maar ja, zelf ben je natuurlijk het meest kritisch naar jezelf. En die hoekkast ga ik zeker onthouden, hoe mooi en handig is dat?

  Liefs ♥

  • Serena
   Auteur
   29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

   hi Mirte,

   helemaal geen gekke vraag hoor! Wij hebben schoenen in maat 38-39, en kledingmaat zal lopen van S naar L (we kopen dingen soms oversized). Maar ook al zijn het je maten niet, we hebben ook veel accessoires en het wordt gewoon gezellig! Lijkt me leuk om jou en een groepje vriendinnen te kunnen verwelkomen in maart!

 45. 29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Hele leuke foto’s!

 46. Sonja
  29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Heb je die Bayswater nog, die in je kraam hangt..? Ik neem ‘m graag van je over 😉!

  • Serena
   Auteur
   29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

   Ja heb ik nog!

   • Suzanne
    29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

    Dat wilde ik net vragen, ik heb zeker ook interesse!

   • Sonja
    29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

    Als ‘ie echt is en je wil ervan af, mag je mij zeker mailen!! Is hardware zilver (kan het op de foto niet goed zien)?

    • Serena
     Auteur
     29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

     hi Sonja,
     de hardware is vintage gold. Als je interesse hebt kun je me mailen op serena@beautylab.nl dan stuur ik je wat meer detailshots terug. Er zijn nog 2 anderen geïnteresseerden alleen, dan weet je dat! ;)

 47. 29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Weer een lekkere drukke week, maar zo te zien wel weer een enorm leuke week!
  Ook echt super gaaf dat je naar Berlijn en Parijs vliegt, twee prachtige steden :) Geniet en van :D
  En Coco is en blijft echt een schatje :)

 48. Robin
  29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Ik denk dat het niet zo druk was op de verkoop omdat je kaartjes ervoor moest kopen. Mocht het gratis zijn geweest dan was ik wel gekomen. Dus hopelijk kan ik op jullie closet sale😁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *