Instalab week 8 | Yankee Candle event en kleding verkopen

Goedemorgen iedereen! Sorry voor de iets verlate Instalab vandaag. Normaal staat ‘ie om half 6 ‘s ochtends sharp voor jullie klaar, maar ik ben hem nu zo snel mogelijk gaan tikken zodra ik wakker werd. Het weekend was zo vol en leuk, maar ook zo vermoeiend, op zondag viel ik na het eten meteen in slaap. Serieus. We aten sushi, ik ging douchen, ik kroop lekker even in bed met Coco, ik sliep. En ik werd de volgende dag – vandaag dus – pas om 8 uur wakker. Ik had mijn slaap kennelijk even nodig! Dus, vandaar dat Instalab eventjes iets later online staat!

Voordat ik begin wil ik even melden dat ik echt positief verrast ben door de vele lieve en begripvolle reacties op mijn ‘ik scheer mijn gezicht‘ artikel. Ik had serieus niet verwacht dat er nog zoveel andere meiden waren die hun snorretje en zelfs hun gezichtdonshaartjes ook wegschoren. Wow! Dat doet me echt goed, om te weten dat ik niet de enige ben. Ik had mezelf mentaal een beetje voorbereid op rotreacties, maar jeetje, ik vind het echt hartverwarmend om te zien hoe lief en begripvol jullie in de comments zijn. Daar wil ik jullie dus ontzettend voor bedanken! It made my day!

Goed, gaan we nu door naar de avonturen van vorige week!

instalab week 8 - 1 Op maandag had ik een videoshoot én fotoshoot voor de Cosmopolitan. Ze waren bezig met hun grote beautynummer en daar wilde ze Beautylab graag bij betrekken. Toen ik binnen kwam waren ze nog bezig met Cynthia/Miss Lipgloss, dus schepte ik vast een lekkere lunch op. Het was heerlijk, en ook gezond! Heb gesmuld.

instalab week 8 - 2 Camera’s rolling… action!

Ik heb twee video’s opgenomen. In de eerste laat ik zien hoe ik mijn basis erop zet, dus foundation, concealer, bronzer en highlighter. En in de tweede hoe ik mijn haren krul met een stijltang. Het zijn hele andere video’s als die ik normaal maak, want deze zijn veel ‘cleaner’ en worden geloof ik ook maximaal een minuut. Ben benieuwd hoe ze er straks helemaal afge-edit uitzien!

instalab week 8 - 3 Na elke videosessie was het tijd voor een fotosessie. Ik vind mezelf er altijd zo stom uitzien tijdens fotoshoots. Ik voel me nooit echt op mijn gemak, mijn haar zit nooit zoals ik het wil, en mijn gezicht ook niet, ik had ook hoofdpijn trouwens, dus ik ben niet 100% tevreden. Maar meer zat er gewoon niet in voor mij op dat moment. Dit is mijn lievelingsfoto omdat ik hier echt leuk lach, de andere foto’s vind ik niet zoooooooooo leuk, maar waarschijnlijk zie ik dat alleen, en jullie niet. Ik vind mezelf er gewoon leuker uitzien in het echt, dan op de foto, hahaha!

instalab week 8 - 4 Eindelijk de knappe Celine Bernaerts ontmoet, die als MUA aanwezig was op de set. Ik volgde haar al een tijdje via Instagram omdat ik verliefd ben op haar artistieke make-up looks! Het was leuk om haar ontmoet te hebben, ze is zo vrolijk!

instalab week 8 - 5Toen ik thuis kwam was het alweer donker, en ik kocht nog net voor sluitingstijd een fietspomp, die had ik namelijk nog niet. Ik had mijn fietsen even 2 dagen in het trappenhuis gezet omdat ik mijn balkon wilde leegmaken voor ons feestje, en toen ik ze weer wilde ophalen had iemand mijn achterbanden laten leeglopen, van beide fietsen!! Ze stonden daar helemaal niet in de weg (we hebben zo’n inkeping waar ik ze had gestald, en ze stonden niet voor een nooduitgang of brandblusser, echt ze stonden niemand in de weg) en ik had echt zoiets van WHY?! Waarom zou je zo kinderachtig zijn om dan mijn banden te laten leeglopen. Het zouden spelende kinderen geweest kunnen zijn, het kunnen ook buren geweest zijn die het er niet mee eens waren dat mijn fietsen daar stonden. Ik was hoe dan ook pissed hahaha! Maar goed. Ik heb me er al overheen gezet.

instalab week 8 - 7 Soms sta ik in de keuken en kijk ik even de huiskamer in, en dan zie ik zo’n piepklein poesje zitten, genietend van de laatste zonnestraaltjes. Zo lief! En zo in de grote huiskamer lijkt ze nog kleiner dan ze al is. Zo lief!

instalab week 8 - 6 Ik heb een gedichtje gemaakt voor Coco;

ik begraaf mijn hoofd het liefst in je buikje
want je bent zo lekker zacht 

en zo warm als een kruikje

slaap lekker lieve Coco, ik wens jou een goede nacht

Sorry, ben de laatste tijd helemaal into rijmpjes, haha! En dit doe ik altijd voor het slapen gaan :)

instalab week 8 - 10 Op donderdag even in het nieuwe nieuwbouwhuis gaan kijken van Steven. Het ziet er zo mooi uit! En zo lekker groot. Wow, ik wil ook zo’n huis. Deze prachtige hoekkast heeft Wessel (vriend van Jacq) van Bears Design er vast in gemaakt, echt gaaf! Zij maken meubels op maat.

instalab week 8 - 11 Daarna bracht Steven me terug naar Houten, waar we nog even over het winkelcentrum hebben gelopen en boodschapjes hebben gedaan, want die avond zou de moeder van Tim komen eten bij ons! Ik maakte soto ajam, dat had ze nooit eerder op, maar ze vond het superlekker! :)

instalab week 8 - 12 En zoals te verwachten bedelde Clair ook om een kommetje soep, maar dat kreeg hij niet want dat is veel te zout! Die ouwe boef!

instalab week 8 - 9 Dit gedichtje maakte ik voor Tim, die het misschien niet zo vaak tegen me zegt, maar als hij me aankijkt dan voel ik het. En dat is voor mij genoeg.

instalab week 8 - 8 Selfie met Clair!

instalab week 8 - 22 Ben de laatste tijd ook weer helemaal into de gemberthee. Het is zo lekker pittig! En ook goed voor de stoelgang, zeggen ze.

instalab week 8 - 13 Op vrijdagochtend onderweg naar Hotel Droog in Amsterdam, en onderweg zag ik deze leuke brug met slotjes. So romantic!

instalab week 8 - 14 Jaaaa, lancering van de Eyelure by Beautygloss lashes van Mascha! Ze heeft 3 wimpers ontworpen in samenwerking met het bekende wimpermerk Eyelure. Ze zijn echt heel erg mooi! Mascha heeft ze goed ontworpen! Ze heten Silky, Pretty en Fluffy en ik mijn persoonlijke favoriet is Pretty, want die geeft je ogen een hele zwoele oogopslag. Ik vertelde eerder al dat ik dacht dat de nepwimpers meer in opkomst waren in Nederland, en met de introductie van deze Beautygloss wimpers denk ik dat dit zeker moet gaan lukken.

instalab week 8 - 15 Met Lotte van Beautify en Mascha, die er overigens érg mooi uitzag in dit body hugging jurkje met glitters. Ik vind het superleuk dat Mascha deze samenwerking is aangegaan en ik zag ook nog dat Gregor haar ten huwelijk had gevraagd, jeetje, volgens mij kan ze haar geluk niet op, hahaha! Ben heel blij voor Mascha en ze mag trots zijn op alles wat ze heeft bereikt tot nu toe. Mascha, gefeliciteerd!!

instalab week 8 - 17 Debbie was ook op de lancering, en daarna zijn we gezellig nog wat gaan drinken bij Starbucks.

instalab week 8 - 16 Ik had een broodje met pulled pork en die was verrassend lekker, maar ook verrassend pittig, haha! Pedissssss! En verder natuurlijk mijn gebruikelijke no water chai :)

Daarna bracht Debbie me thuis in Houten, echt superlief, omdat ze zei dat ze er toch half lang reed als ze naar huis zou rijden. Was gezellig, Deb!

instalab week 8 - 18 Jullie raden het waarschijnlijk al, met Larissa! We waren op een gegeven moment echt in de war, we wisten niet meer wie rechts stond en wie links, hahaha! So confusing als je zo min of meer dezelfde gezichten hebt. Ze zeggen vaak dat ik meer op Tara lijk, of dat Tara en Larissa veel op elkaar lijken, maar wij vinden dus dat wij meer op elkaar lijken.

Oh ja, en ook heeft een keer iemand de helft van het gezicht van Tara tegen de helft van het gezicht van Larissa geplakt, en zo bij elkaar leken ze weer op mij. Heel bizar. Als je ons zo ziet, snap ik best dat mensen denken dat we heel erg op elkaar lijken. Maar soms zien mensen ook totaal niet dat we zusjes zijn. Zo grappig!

instalab week 8 - 20 Shabby, onze stokoude kat, is echt wel aan het achteruitgaan. Hij liep bijna tegen me aan (zijn zicht wordt minder) en hij mag niet alleen van de trap af, omdat hij dan misschien valt. Het is net alsof je een demente opa in je huis hebt en die je moet verzorgen, maar dan in katvorm. Arm beessie! Hier wilde hij wat drinken, dus Larissa helpt hem erbij.

instalab week 8 - 19 Lieve Shabkees!

instalab week 8 - 23 Hier keek ik al de hele week naar uit: het Beautylab x Yankee Candle event in de Cosy Candles store aan de Lijnmarkt in Utrecht!

instalab week 8 - 24 De eigenaren – Josephine en haar vriend Anand – hadden alles leuk voorbereid en ingericht in Amerikaanse style. De zus van Josephine had heerlijke cake pops gemaakt, maar er waren ook hot dogs, popcorn, donuts, fris en sap en verder natuurlijk veel gezelligheid. En de cake pops waren…. ZO LEKKER! TE LEKKER! VEEL TE LEKKER!

instalab week 8 - 25 Lieve Kevin van Just KVN kwam nog even buurten. Ik vind dit zo’n lieve jongen. Echt een schat! En hij ziet er altijd zooooo stylish uit. Zo chic en netjes en goed gekleed. Check zijn blog zeker eens even.

instalab week 8 - 26 Hier sta ik op de foto met Romy en haar zus (en cake pop!).

instalab week 8 - 27 En hier met een superlieve bezoeker Larissa, die echt een plaatje is om te zien overigens.

instalab week 8 - 29 En hier met Esmee, die heel klein is waardoor ik echt een soort van reus lijk, hihi! Ook nog even leuk mee staan kletsen.

Het was zo gezellig man! Het was best druk, de winkel stond de hele tijd vol, en ik heb geprobeerd met zo veel mogelijk mensen te kletsen en op de foto te gaan. En ik ben ook gewoon heel blij voor Josephine en Anand, die zag ik ook genieten. En ik hoop dat we met dit event de winkel Cosy Candles wat meer op de kaart hebben gezet, aangezien hun winkel wel in het centrum van Utrecht zit, maar niet echt in een looproute. En zeker als je niet uit Utrecht komt, kom je er niet snel langs. Maar mocht je in Utrecht zijn, loop dan zeker even langs de Lijnmarkt want ze hebben er heerlijk geurende Yankee Candles en je wordt altijd vriendelijk geholpen. Of bestel gewoon online! Maar langsgaan is leuker want dan kun je meteen alles ruiken :)

Ik krijg altijd goede, positieve energie van dit soort events. Ik zag ook een aantal bezoekers die ik vaker had gezien, altijd gezellig om weer even te praten. Ik moet dit soort dingen eigenlijk vaker doen. Het is voor mij één van de weinige manieren om écht met jullie contact te hebben, en dat is waar ik dit (bloggen) uiteindelijk voor doe. Natuurlijk, het brengt brood op de plank en ik vind het een leuke bezigheid, maar het contact met mijn bezoekers is zeker één van de hoofdredenen dat ik door blijf gaan en wat mijn werk zo mooi maakt.

instalab week 8 - 33Angel kwam ook nog even buurten, en na afloop van het event ben ik met haar mee gegaan naar de Spa van haar moeder (Spa Bali) en daar maakte haar moeder nog even snel wat lekker Indisch eten voor ons klaar. We hebben nog even gechillt, en toen ging ik terug naar huis.

instalab week 8 - 30De volgende dag ging om 6 u de wekker (vroeg!!), want het was tijd om onze spullen te verkopen in de Kromhouthal te Amsterdam! Hier staan we met Nana (zus van Rei) en haar zoontje Dash, Rei (vriend van Larissa), Lis en ik. We hadden samen 3 kramen.

instalab week 8 - 28We waren expres zo vroeg aanwezig (we waren er al om 8u) omdat we onze stand goed wilden inrichten. Zoiets kan je echt maken of kraken. We hadden veel rekken meegenomen, want dat browsed gewoon lekkerder, en alle schoenen en tassen mooi uitgestald. Ik vind dit zo leuk om te doen he! Kramen inrichten, hahaha!

instalab week 8 - 31Esther heb ik in elk geval héél blij gemaakt met de roze Rebecca Minkoff tas. Ben zo blij dat ik hem aan jou heb verkocht meis, ik weet zeker dat hij bij jou veel meer liefde krijgt dan bij mij! <3

instalab week 8 - 32Ik kwam Reny tegen, die samen met haar zusje en moeder aan het shoppen was en ook nog even op de foto wilde. Was leuk je ontmoet te hebben! Al met al ben ik best een aantal leuke lezeressen tegengekomen, echt leuk om even een praatje gemaakt te hebben met iedereen!

Wat vond ik achteraf van deze Fashion Vintage Glamour beurs? Mwah, ik vond dat er té veel kramen waren voor het publiek wat er op af kwam. Ik had echt 3 misschien wel 4 keer zo veel mensen verwacht (of op gehoopt). Het was echt veel te rustig. Er waren veel kramen die helemaal niets verkochten en die om half 2 al (!!) gingen inpakken om weg te gaan. Rond een uurtje of 3 had ik het idee dat ongeveer 1/3 van de kramen al zijn biezen had gepakt. Dat ziet er ook gewoon verloren uit.

Wij hebben wel OK verkocht, maar er is nog zo veel over! We hebben daarom besloten om in de maand maart alles nog eens te verkopen bij ons in Houten tijdens een Shop Our Closet Sale! Tara, Larissa en ik verkopen dan onze kledingkast voor zachte prijsjes. We laten jullie zsm weten wat, waar, hoe laat en wanneer. We gaan ons vanaf nu bezig houden met de organisatie. Lijkt me leuk als jullie dan weer langskomen! Twee jaar geleden hielden we ook een Shop Our Closet Sale en dat was zeer geslaagd!

instalab week 8 - 21En als afsluiter, een foto van mijn kleine wollige vriendinnetje Coco <3

Zo, dat was een drukke week, vooral het weekend was ramvol, dus daar ga ik deze week mee compenseren. Ik ben net gebeld of ik vanavond wilde meedoen aan een NPO uitzending, heb ik lekker afgezegd. Ik doe deze week lekker rustig aan. Vrijdagavond vlieg ik naar Berlijn voor de laatste meeting van mijn Secret Project, en daarna vlieg ik direct door naar Parijs voor enkele events, dus ik moet deze week ook gebruiken om een beetje vooruit te werken.

Ik hoop dat jullie week net zo leuk was als die van mij!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

80 Reacties

 1. Bo
  3 maart 2016 / donderdag, 3 maart 2016

  Errug leuk om te lezen jou ervaringen en leven…en jou poezen aaah wat zijn ze mooi …je bent mooi van binnen en van buiten .
  Groetjes Bo

 2. 2 maart 2016 / woensdag, 2 maart 2016

  Wat een leuke foto’s en omg je katjes zijn te lief ik smeld!

  Liefs,
  Susan

 3. Laura
  1 maart 2016 / dinsdag, 1 maart 2016

  Je gedichtje voor Tim is echt prachtig. Zo simpel maar met zoveel betekenis.

 4. Rianna
  1 maart 2016 / dinsdag, 1 maart 2016

  Verkoop je de Bayswater tas nog? Prachtige kleur!

  Groetjes

 5. 1 maart 2016 / dinsdag, 1 maart 2016

  Wat een drukke maar leuke week weer. Ik ben benieuwd naar de foto’s van de shoot. Misschien als je ze later nog eens bekijkt dat je ze dan mooier vind? Wat jammer dat jullie niet zo veel verkocht hebben.

 6. Marjolein
  1 maart 2016 / dinsdag, 1 maart 2016

  Oohh Sereen, dat gedichtje voor Tim… Het is zo mooi en puur. Ik herken het heel erg, na 3 jaar hebben wij het nog steeds niet tegen elkaar gezegd. Ik voel heel erg wat je bedoeld met je gedichtje!
  Wat jammer dat jullie zo weinig gekocht hebben… Toffe kast bij Steven thuis!

  • Marjolein
   1 maart 2016 / dinsdag, 1 maart 2016

   Haha, gekocht is natuurlijk VERkocht ;-)

 7. 1 maart 2016 / dinsdag, 1 maart 2016

  Wat een gezellige week heb je gehad! En het Yankee Candle zag er echt leuk uit!

 8. Mare
  29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Het secret project…..ik heb je al vaker hier iets over horen zeggen in de blogs. Wanneer weten we iets over het project. Gaat het nog maanden duren of weken..?

  • Serena
   Auteur
   1 maart 2016 / dinsdag, 1 maart 2016

   hi Mare,

   misschien enkele weken totdat ik iets mag loslaten, maar nog enkele maanden voordat jullie er ook van kunnen genieten!

 9. 29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Leuke foto’s allemaal! Wat een schattig kopje van clarance aan de eettafel :*

 10. 29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Hartstikke leuke foto’s Serena!

 11. 29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Ik hoop echt dat de shop our closet op een doordeweekse dag is zoals een vrijdag zodat ik ook langs zou kunnen komen :) En jeetje die faceswap is creepy, wow! Haha

 12. 29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Tof artikel is dit zeg! Je gedichtjes zijn schattig. Ken je de versjes van Lars? Kun je ook gewoon volgen op Facebook en hij heeft twee boekjes gemaakt met zijn leuke korte versjes. Als je into de gedichtjes bent dan moet je daar zeker eens eventjes naar kijken. Ze zijn zo leuk en schattig!
  En oh, je poezels. Ik wil ze hebben! <3 Ik ben zelf echt bezig met de zoektocht naar een lieve poes. We willen een asielkat die binnen kan blijven. Als ik jouw twee dotjes zie dan baal ik echt van het feit dat er nu nog geen poeske bij mij op de bank ligt..

 13. 29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Wat een fijne week heb je achter de rug. Instalab is zo heerlijk om de week mee te beginnen. Ik kan mij overigens voorstellen dat het artikel wat later online kwam. Wat heb je VEEL gedaan! Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *