Instalab week 8 | 9 Maanden Beurs!

Goedemorgen! Ik ben de afgelopen week echt vergeten om foto’s te maken, ik weet niet, het schoot er allemaal gewoon bij in! Afgelopen weekend ben ik in elk geval naar de verjaardag van vrienden gegaan en zondag was een heerlijk rustig chilldagje. George en ik hebben die dag werkelijk NIETS gedaan, alleen wat boodschapjes en wat opgeruimd en verder gewoon lekker samen gekookt en TV gekeken. Heerlijk!


Op maandag kwam mama langs om mij te helpen in het huishouden. De week ervoor hadden we onwijs opgeruimd en wat klusjes gedaan, dus nu was het de hoogste tijd om wasjes te draaien, te dweilen, te stofzuigen en verder op te ruimen. Superlief dat mama mij hierbij zo goed helpt! <3


Nieuwe ontbijt craving: melk met cornflakes! In plaats van een bakje yoghurt neem ik nu een kommetje cornflakes. Het is lekker koud en fris en crunchy en ik heb er de laatste week gewoon ECHT heel veel zin in, haha!


Op woensdag zijn Nena en ik naar de 9 Maanden Beurs gegaan. Voor Nena haar derde keer, ik was er zelf voor het eerst en had geen idee wat ik kon verwachten. Ik hoopte vooral leuke kleertjes te kunnen kopen, hydrofiele luiers in te slaan en inspiratie op te doen voor de babykamer. Ik vond het een grote, overzichtelijke beurs met lekker veel kraampjes, maar qua kleertjes en babykamer inspiratie viel het mee.

Wel ontdekte ik dit leuke standje van ‘Tsjip‘ met geboortekaartjes. George en ik hebben al iets in ons hoofd qua kaartje, maar wat ik leuk vond is dat je hier ook een poster kon bestellen met de naam van je baby, voor in de babykamer. Ik vind deze style echt heel erg leuk! Moet het nog even aan George laten zien, maar ik denk dat we hier wel een poster gaan bestellen!


Kijk, dit vond ik ook leuk, er was een stand aanwezig met alcoholvrije drank! We konden alles proeven en de mensen van de kraam waren superlief en behulpzaam. Uiteindelijk kocht ik een fles witte ‘wijn’ en een fles ‘gin’ voor een tientje, dus slechts €5,- per stuk. Vond ik een mooi prijsje en op deze manier kan ik toch een beetje leuk meedoen als er wordt geborreld :)


De Hema had een hele mooie, grote stand en ze presenteerden hun nieuwe hydrofieldoeken in allerlei leuke printjes en kleurtjes. Je kon je registreren voor een gratis washandje (altijd leuk die gratis dingen!) en ook kochten Nena en ik allebei pakken met hydrofiel luiers. Leuk zijn ze, toch? Zoveel jaar geleden waren ze er alleen in het wit, maar tegenwoordig hebben ze dus leuke printjes. Volgens Nena kun je er niet genoeg hebben, dus mijn missie was om er tenminste 18 aan te schaffen (thuis had ik er nog 12) zodat ik er in totaal 30 zou hebben, haha! Volgens mij moet dat voorlopig wel genoeg zijn.


Bij de stand van Lodger mocht ik een cadeautje ophalen, namelijk dit superleuke inwikkel dekentje (de wrapper). Zo leuk met die oortjes eraan, en ook zo lekker zacht en flaffeh! Het lijkt me echt ideaal, omdat je ze ook in de maxi cosi en autostoel kunt doen. Ook kreeg ik 2 hele grote en hele zachte hydrofiele doeken cadeau, een knuffeltje en handige clips waarmee je van alles aan de kinderwagen of box kunt klippen. Nena kreeg ook een leuke goodie bag mee, superlief! Ik kende het merk Lodger zelf nog niet, maar ze hebben mooi, goed, kwaliteitsspul (beetje Scandinavische style), dus dit is zeker een merk om te onthouden! Dankjewel, Lodger! <3


Spiegelselfie in het toilet!


Bump tegen bump! Nena en ik hebben SUPERGOED ingeslagen! We gingen ieder naar huis met 3 tassen onder onze arm. Ik heb vooral hydrofiele doeken en -luiers ingeslagen, maar ook lakentjes en dekentjes voor in de wieg en een paar leuke kleertjes. Verder gratis items, zoals een speen van Nuk, babydoekjes van Etos, washandje van Hema en een rompertje van Zeeman.

Maar het was vooral een leuk dagje uit met Nena, en zo leuk en bijzonder om samen zwanger over deze beurs te wandelen!


Toen ik Nena thuis had afgezet liep ik nog even mee naar binnen, waar haar dochter haar mooie konijnenballon liet zien die Nena voor haar had besteld. IK GING ECHT STUK! De ballon moest er zo uit komen te zien zoals op het plaatje links, maar werd uiteindelijk de ballon rechts. Wat een fail! Nena heeft van alles geprobeerd, maar het was gewoon onmogelijk om er nog een beetje vorm in te krijgen. Classic Ali Express, lol!


Dezelfde dag stuurde Tara me deze foto door en moest hem gewoon even met jullie delen, weer zo’n Ali Express fail! Ik kan hier zo hard om lachen! Hebben jullie wel eens iets besteld wat in werkelijkheid ontzettend bleek tegen te vallen? Please tell me in de comments! :D


Op donderdag ging ik naar Amsterdam voor een meeting met de Experts of Beauty, waar ik onderdeel van uit maak. Experts of Beauty is een team van onafhankelijke beautybloggers en -journalisten die jureren in de Beauty Astir Awards, een jaarlijks terugkerende awardshow specifiek voor beautyproducten. Superleuk en een hele eer om hier deel van uit te mogen maken! Inmiddels zijn er zo’n 200+ producten bij me afgeleverd die allemaal beoordeeld moeten worden. Als iedereen alles volgende week heeft ingeleverd gaan we nog eens overleggen en beslissen we de winnende producten per categorie. Spannend! Ik heb natuurlijk al mijn voorkeuren, maar ben benieuwd welke producten er uiteindelijk zullen winnen.


Na de meeting nog even langs Tai Pan gereden in Nieuwegein, voor wat toko shoppings. Ik vind die ingang altijd zo mooi!


DIT IS ECHT EEN AANRADER! De stiefvader van George jaagt er zo’n beetje 1 pot per week doorheen, haha! Ik kende deze sambal nog niet, maar toen ik het bij hem proefde dacht ik meteen: ik moet ook zo’n pot hebben! Dit is werkelijk één van de lekkerste sambalsoorten die ik ooit heb geproefd. Pittig, maar ergens ook een tikkeltje zoet en vol van smaak door de garnalen die erdoorheen zijn gemengd. LOVE IT!

Goed nieuws: de Jeep Compass kan sneller dan verwacht geleverd worden! Ik kreeg een telefoontje van de dealer dat de auto al is aangekomen vanuit Mexico en via Antwerpen nu in Nederland is aangekomen. Als de financiering rond is en ik de aanbetaling heb gedaan, kan het kenteken aangevraagd worden, de auto rijklaar gemaakt worden en kan ik er gewoon al volgende maand mee gaan rijden, WHOOHOO! Kan niet wachten! Ik dacht echt dat we de auto pas eind mei of juni konden gaan rijden, dus ik vind het supergaaf dat dit proces met 2 maanden is versneld.


Selfie! Hier draag ik de Catrice Brow Hero en de L’Oréal Xtreme Xfiber waterproof mascara, mijn nieuwe favorieten. Ook heb ik Candy K weer ontdekt van Kylie Jenner, prachtig fris kleurtje voor op de lippen. Met dat zonnetje van de laatste tijd krijg ik ook weer wat lentekriebeltjes! Al heb ik gehoord dat het de komende 2 weken ZO koud zal worden dat men verwacht weer te kunnen schaatsen op natuurijs. Wat een gekke maand is maart toch, het klopt wat ze zeggen: maart roert zijn staart!


Vrijdagavond zijn George en ik op bezoek gegaan bij Daan (zijn eerste vriend toen hij net uit Tsjechië in Nederland kwam wonen) en zijn knappe, Mexicaanse vrouw Paola. Paola kan HEERLIJK koken en daarnaast is het zo’n lieve meid. Het was zoals altijd supergezellig en we gingen pas rond een uurtje of 2 weg. Enne, ik was uiteraard de BOB zodat George lekker aan het bier kon, haha!


Citroen couscous met malse, gemarineerde kip, en vinaigrette van rode ui, tomaatjes en balsamico azijn, bimi, zelfgemaakte pesto en kappertjes. Echt een explosie aan smaak, ik heb echt onwijs gesmuld! De volgende keer gaat ze echte Mexicaanse taco’s maken, kan niet wachten, hahaha!


Ook George’s mama heeft ons verwend met zelfgemaakte bokkenpoot koekjes!


En George heeft dit heerlijke ontbijtje vanochtend voor me gemaakt: American Pancakes met banaan, slagroom en maple syrup. Ik word maar verwend, hoor!


Op zolder, toen mama en ik aan het opruimen waren, hebben we alle kussens even in een hoekje gedumpt. Uiteraard ligt QUEEN COCO daar nu sindsdien elke dag op te chillen. Ze ligt er ook echt bij als een prinsesje die met minder dan 7 kussens geen genoegen neemt, hahaha!


Ook Clarence kan er wat van, die ligt het liefst in de hoek van de bank omringd met kussens. George bouwt elke dag een kussenfortje voor hem, en soms legt hij er een dekentje overheen zodat Clair een eigen hutje heeft, hihi! En ik moet zeggen nu Coco op zolder chillt en Clarence beneden, maken ze ook geen ruzie meer. Ze leven nu in goede harmonie samen, nu ze elk hun eigen plekje (verdieping) hebben toegeëigend.

Nou, dat was het weer deze week! Vanavond komen Veras en Cath gezellig langs en volgende week gaan we sprongen maken met de babykamer. Die wil ik nu echt wel langzaam afmaken, dat geeft me een rustig gevoel en is ook gewoon leuk! Want als de meubels eenmaal staan kun je het leuk gaan inrichten en decoreren met posters, kleedje, plankjes, etc. Ik kijk daar heel erg naar uit. Ook gaan we volgende week naar het hoofdkantoor van Joolz om een mooie kinderwagen uit te zoeken, en krijgen we meteen hun nieuwste model te zien dat pas in april/mei in de winkels verschijnt. Ben benieuwd!

Hoe was jullie week?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

48 Reacties

 1. Nadine
  3 maart 2018 / zaterdag, 3 maart 2018

  Gezelligheid! De wrapper van lodger vond ik echt ideaal! En van goede kwaliteit, ik had een roze en heb het voor twee kindjes gebruikt. Zelfs voor mijn zoontje 🙊🙊

 2. Mare
  27 februari 2018 / dinsdag, 27 februari 2018

  Voor ik het vergeet, ik vind dit echt een heel leuk artikel!

 3. Mare
  27 februari 2018 / dinsdag, 27 februari 2018

  Zou je eens een artikel willen schrijven over wat de zwangerschap met je haar/huid/lichaam doet? Gebruik je ook andere producten? Slik je bepaalde vitamine preparaten behalve de gebruikelijke foliumzuur? Ben je nog in staat om te sporten/oefeningen te doen?
  Maak je je zorgen over in vorm komen na de zwangerschap?

 4. Amber
  26 februari 2018 / maandag, 26 februari 2018

  Die ballonnen hebben ze momenteel bij Xenos voor Pasen. Weten we dus gelijk dat we ze niet moeten kopen. :P

 5. 26 februari 2018 / maandag, 26 februari 2018

  Ik ben dit jaar ook voor het eerst naar de negenmaandenbeurs geweest. Super leuk. Van de huishoudbeurs heb ik niet veel meegekregen…pfff wat een drukte, Omg!

 6. 26 februari 2018 / maandag, 26 februari 2018

  Okay, die bokkepoten zagen er zoooo heerlijk uit! Je hebt me nu echt aan het denken gezet om in mijn pauze een pak te gaan halen haha! Super leuk de 9 maanden beurs, ik maakte ook een grapje bij mijn vriend om er heen te gaan (zijn ouders maakte een zogenaamde stille hint dat ze er klaar voor zijn voor een kleinkind). Super leuk dekentje heb je uitgekozen, ziet er super schattig uit. Hoe heerlijk is dat, een weekje lekker huishouden en niks doen? Ik kan daar zo van genieten. Ik had vorige week naast het werken ook helemaal niets gedaan in het weekend, lekker bijkomen.

 7. 26 februari 2018 / maandag, 26 februari 2018

  Ontzettend leuk om te zien!

 8. 26 februari 2018 / maandag, 26 februari 2018

  Die 9-maanden beurs, mss moet ik ook nog zo iets zoeken bij ons…
  En 30 hydrofiele doeken?? wow, dat is wel heel veel, ik denk dat wij er maximum 15 hadden of zo, en dat was al meer dan genoeg. Die van de hema heb ik ook liggen, helaas de minst favoriete, de andere zijn zoveel zachter :)

  • Serena
   Auteur
   26 februari 2018 / maandag, 26 februari 2018

   Nena had het zelfs over 50 hydrofiele doeken! :D

   • Judith
    26 februari 2018 / maandag, 26 februari 2018

    Hahaha, wacht maar, je gaat zoveel wassen, dat je er aan 5 al genoeg hebt :-) ik heb er ook 20 maar hooguit 7 gebruikt. Die grote doeken van de hema zijn trouwens ideaal voor als je kindje wat groter is.

    • Serena
     Auteur
     26 februari 2018 / maandag, 26 februari 2018

     Verschilt dus per persoon, de een zegt 20, de ander 30, de ander 50. Allemaal ouders met baby’s. Je zal er ook ongetwijfeld een paar kwijtraken of zo vies maken, dat je ze beter kan weggooien. Ik ben blij met mijn aantal!

     • Yvonne
      27 februari 2018 / dinsdag, 27 februari 2018

      Ik had er wel 30 (gekregen van schoonzussen) maar ik heb er maar maximaal 5 gebruikt.

  • Mariska
   28 februari 2018 / woensdag, 28 februari 2018

   30 is in ieder geval een heel goed aantal als je ze wil gebruiken waar ze oorspronkelijk voor bedoeld zijn ;) (als luier dus).
   Wij hadden er denk ik een stuk of 20. En die gebruikte ik voor vanalles: in het wiegje voor het spugen, als spuugdoek, om mee af te drogen (daar zijn die xl exemplaren echt fijn voor), als ik zelf verkouden was… :)

 9. simone
  25 februari 2018 / zondag, 25 februari 2018

  Zit ik hier te struinen door je foto’s en zie ik dat je dezelfde auto als mijn ouders gaat rijden.
  Me ouders hebben hem nu net een paar weken. =)
  Ik hoop dat je snel in kunt rijden en geloof mij je kunt er extreem veel in kwijt. =)

 10. 25 februari 2018 / zondag, 25 februari 2018

  wat een prachtige foto’s weer, en wat een heerlijke week volgens mij ook. ik schrok van het advies van de hydrofiele luier doeken(onervaren als maar kan hihi). liefs soraya

 11. 25 februari 2018 / zondag, 25 februari 2018

  Wat leuk geschreven en je straalt echt Serena!
  Ik moest wel een beetje lachen aan het einde van je post. Je kat zat daar echt zo van: mijn knusse plekje haha!

  Liefs
  x

 12. 25 februari 2018 / zondag, 25 februari 2018

  Wat lief dat Coco en Clarence zo lief op die kussens liggen ♥

 13. 25 februari 2018 / zondag, 25 februari 2018

  Toch nog een druk weekje! Hoe heerlijk om je katten zo te zien chillen, dan wil je er zelf toch ook gewoon gaan liggen!

 14. Christine
  25 februari 2018 / zondag, 25 februari 2018

  Knapperd ❤️

 15. Natalia
  25 februari 2018 / zondag, 25 februari 2018

  WAT ZIE JE ER STRALEND UIT!!! Geniet van je zwangerschap. Liefs uit Krakau xxx

 16. 25 februari 2018 / zondag, 25 februari 2018

  Een leuke week heb je gehad. Ik vind dit zon leuk artikel altijd, even gluren bij Serena hihi.
  Je buikje is echt heel mooi. Ik vond mijn zwangerschapsbuikje altijd onwerkelijk en bijzonder. Zo onvoorstelbaar dat er een mensje in je buik zit, zo mooi!

  Liefs Sophia

 17. Nicole
  25 februari 2018 / zondag, 25 februari 2018

  Wat een leuk verslagje weer :)
  Serena, jij doet toch ook boodschapjes bij de Lidl? Heb je ook voor die schattige VitaMini’s gespaard?

  • Serena
   Auteur
   25 februari 2018 / zondag, 25 februari 2018

   hi Nicole,
   nee, ik heb die spaaractie overgeslagen!
   Misschien als ik een peuter of kleuter had gehad, dat ik wel had gespaard.

 18. Milou
  24 februari 2018 / zaterdag, 24 februari 2018

  Hoi Serena! Ik vraag me af welke lipstick je draagt op de foto in de auto onderweg naar Amsterdam. Die is echt heel moo!

  • Serena
   Auteur
   25 februari 2018 / zondag, 25 februari 2018

   hi Milou,
   dankjewel! Het is de kleur Sugar Plum van Anastasia Beverly Hills!

 19. Doun
  24 februari 2018 / zaterdag, 24 februari 2018

  Wauw Sereen!!
  Je bent echt super mooi zwanger!!

 20. 24 februari 2018 / zaterdag, 24 februari 2018

  Kwijl loopt hier uit mijn giegeltje met al die heerlijke food foto’s.
  Mooie foto met je lookie <3

 21. Phuong
  24 februari 2018 / zaterdag, 24 februari 2018

  Hi Serena. Waar is je broek van die je bij de beurs aan hebt? Staat je onwijs goed.

  Groetjes,
  Phuong

 22. 24 februari 2018 / zaterdag, 24 februari 2018

  Leuk dat je naar de beurs geweest was!
  Ik ken het nog van jaren geleden.
  Je ziet goed uit.
  Fijne week had je.

 23. M
  24 februari 2018 / zaterdag, 24 februari 2018

  Oh leuk die hydrofiele luiers!

 24. Mary Verbeek
  24 februari 2018 / zaterdag, 24 februari 2018

  Ik geniet altijd zo van je verhalen. Ik heb je gevolgd van meisje tot aanstaande moeder en alles daar tussenin en die ontwikkeling is zó leuk!
  Het is of ik je een beetje ken en ik kan niet wachten tot de kleine er is 😍
  Zou zelf ook zo graag een dochter hebben en oma worden 😘

 25. Michele
  24 februari 2018 / zaterdag, 24 februari 2018

  Leuke fotos! Waarvoor gebruik je die sambal zoal? Ben er heel geinteresseerd in maar door de garnalen erbij benk niet zo zeker waar je hem aan toevoegt :)

  • Yvonne
   24 februari 2018 / zaterdag, 24 februari 2018

   Sambal? Haha, dat staat hier dagelijks op tafel. Dat kun je letterlijk overal bij eten!

  • Serena
   Auteur
   24 februari 2018 / zaterdag, 24 februari 2018

   Ik vind deze sambal lekker bij loempia’s en andere Aziatische snacks, maar zoals Yvonne al aangeeft: het is lekker bij ALLES!

 26. 24 februari 2018 / zaterdag, 24 februari 2018

  Haha die aliexpres ballon! Ik heb zelf nog geen ali falen ontvangen :)

 27. asal
  24 februari 2018 / zaterdag, 24 februari 2018

  Je buik heeft een hele mooie vorm, 100% zeker dat je een jongetje krijgt! Geniet ervan :)

  • Anne
   24 februari 2018 / zaterdag, 24 februari 2018

   Hier dacht ik precies hetzelfde en nena een meisje!

   • Ingrid
    25 februari 2018 / zondag, 25 februari 2018

    Ja, precies mijn gedachte, n jongetje voor Serena en n meisje voor Nena 🤔

    • Christine
     25 februari 2018 / zondag, 25 februari 2018

     Nena krijgt een jongen :)

     Serena ook, denk ik!
     Lijkt me super leuk om met je bestie tegelijk zwanger te zijn!

 28. Janique
  24 februari 2018 / zaterdag, 24 februari 2018

  Leuk! Had je wel gezien dat je ook met Nena in de Hema post op Facebook staat? :) ik was door die foto’s met persoonlijke verhalen aan het scrollen en toen zag ik ineens een bekend gezicht haha!

  • Serena
   Auteur
   24 februari 2018 / zaterdag, 24 februari 2018

   Oh nee, nog niet gezien! Maar we werden wel bij de stand geïnterviewd inderdaad. Ga het meteen even opzoeken!

 29. Petra
  24 februari 2018 / zaterdag, 24 februari 2018

  Leuke foto’s. Die ballon is echt hylarisch! Ik heb een keer een flamingo flesopener gekocht op aliexpress. Maar ik krijg er geen fles mee open 😂 het lukt gewoon niet. ik heb vanalles geprobeerd 😂😂

 30. 24 februari 2018 / zaterdag, 24 februari 2018

  Wat leuk die 9 maanden beurs! ☺ Heb nog nooit wat bij ali express gekocht, misschien ook niet zo erg dus haha 😅 Toffe auto zeg! Die rijdt vast super lekker.

 31. Sim
  24 februari 2018 / zaterdag, 24 februari 2018

  Mooie kleur heeft je haar! Ik vroeg me af waar jullie dat kleed dat in de woonkamer ligt hebben gekocht? Grtjs Simone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *